A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mofly
Pirike nyomi kosarávalKépKép
Küldöm én is, nekem már semmi szükségem rá: PirimenjPirimenjPirimenjPirimenjPirimenjPirimenjPirimenjPirimenjPirimenjPirimenj PirimenjPirimenjPirimenjPirimenj!!!
gtünde

Barbi
Akkor nagyon szorítok neked, de szerintem ok-s lesz mindenKép
gtünde

Mofly én küldhetném az enyémetKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok, Piri a nyomi kosarával itt ücsörög nálam már második napja, egy kicsit még maradni akar, aztán beleegyezett, hogy rohan Moflyhoz Kép

Wish, majd javíts a táblában 2. cn-ra légyszi
gmarta

Sziasztok!
Azt a nyomi kosarast nekem is küldhetnétek. Nem tudom mi van. Tegnap már azt hittem este megjön. Még el is mentem délután futni, hogy meggyorsítsam az eseményeket, de nem jött be. Egy kis barnás trutyin kívül semmi. Ma már mensis görcsöm sincs, kevés barna van. A hőm 36,9 (tegnap 36,8 volt), de a mai nem számít, mert tegnap beboroztam. Ma vagyok a 30. napon. Most már tényleg reménytelen a novemberi teherbeesés. Kivéve, ha csak pénteken jönne meg, de addig biztos nem húzom, mert már nagyon sötét barna.

Kép
Kép
tiza

Tiza
Bizti nem baba? Szegényt akkor jól leitattadKép
gtünde

Márta
Akkor nagyon szeret nálad lenni, hogy máshova nem is megyKép Veled mizujs?
gtünde

MártiKép
SziókaKép Akkor Mofly nálad reklamálhatKép

IzaKép
Igen, Tüncsi mond valamit! Mi van ha babuci lapul ott. Akkor megfuttattad és leitattadKép Legalább valami fincsit ittál?Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Mennyit kell várjál a teszttel? Gondolom nem fogod elkapkodni, a múlt hónapban jól kitárgyaltuk a tesztkérdéstKép

Kép

KépKép
babcsi

TündeKép
Hát nem hinném, mert akkor a hőm nem ment volna le. Szerintem csak szórakozik velem a szervezetem, de ha még holnap sem jön meg, akkor tesztelek.
Ha esetleg terhes lennék, akkor tényleg jól leitattam. Na, szépen kezdené a kis életét, de elmondhatná, hogy csúcsborászok rozéit kóstolta már két hetesen. Hi-hi.

Képzeljétek!
Tegnap beszéltem egy régi osztálytársammal. Mondta, hogy most lett kettős apuka. Emlékeztem, hogy nehezen sikerült. Elmesélte, hogy nekik sem volt semmi bajuk, de nem akart összejönni a baba, és végül az első inszemnél ikerterhes lett a barátnője és 10-én egy fiú és egy kislány született.
Szóval inszemesek hajrá!

Kép
Kép
tiza

Babcsibe
Most nem akarok tesztelni, nehogy úgy járjak, mint múltkor. Majd jövő pénteken megyek vérvételre.Kép

Tiza
De a 36,8 nem alacsony. Előtte, amikor normális időben és nem "ittasan" mérted, mennyi volt?Kép
gtünde

TündeKép
Előtte szombaton 37, vasárnap 37.1, hétfőn 36.8.
Ma még biztos nem jön meg, mert akkor már sokkal jobban szokott fájni a hasam. Már több, mint egy hete mensis fájdalmaim voltak, most meg nem annyira. Hát ez érdekes. De biztos vagyok benne, hogy nem vagyok terhes.

Kép
Kép
tiza

Kép
Kép

wish

Tiza
Hát igen, akkor tényleg lement. Akkor várjad Pirit, de még reménykedjKép Nem akarsz tesztelni egyet?
gtünde

Sziasztok Csajok!!!!Kép

NoémiKép
Persze, én szívesen találkoznék veletek, jöhetne a Karcsi is?
Drukkolok neked mára, ügyesek legyetek K.ügynökkel. A mnyh. szuper!!! Mint az enyém volt!
Megy az energia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

BabcsiKép
Köszi a drukkot!!! Hajrá nektek is!!! És jó építkezést, házszépítést közben!!

TüncsibeKép
Pihizzél csak, küldöm a babatapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

BarbiKép
Akkor holnap BMC? Tüszőnövelők mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++
Biztos nőnek még a tüszők!

AmicaKép
Nagyon édes az a babuci a képen, kiskopé!!!

SzilvaKép
Pihenj sokat és ahogy a többiek is írták sírd jól ki magad, ha úgy érzed arra van szükséged!!!Kép
Vigyázz magadra!!!

Márta, Tiza, Mofly Kép
Sziasztok!

manda

Wish
Köszi a táblát. Ha macerás csinálnod, akkor szívesen átveszem tőled.Kép Csak mondd el, hogy csinálodKép
gtünde

Szia Manda
Hát pihizek, igaz, itt a melóhelyen, de szerencsére nem kell beleszakadni a munkábaKép
Hogysmint? Tünetek?
gtünde

SzilvaKép
És ha tehetitek, menjetek el valahová pihizni, ahol csak ti ketten vagytok a pároddal, biztos jót tenne, segítene!!!
Kicsit kiszakadnátok a hétköznapokból és ebből a szörnyűségből!!!

manda

TüncsibeKép
Jól vagyok, ma különösebben nem éreztem még semmit, de hát csak 10.15 körül ébredtem fel.
De már nem is akarok oda figyelni a tünetekre, mert lehet, hogy nem is jelentenek semmit.

SzilvaKép
Bocsi, de nem tudok olyan szépen fogalmazni, nem is voltam jó ebben sosem.
Legjobban Wish fejezte ki azt, amit mindenki érez.

manda

TündeKép
KösziKép Nem macerás, csak ha nem vagyok gép elött valamelyik nap, akkor nem tudom feltenni Kép
De számon tartom a felajánlást és ha szükségem lesz helyettesre vagy utódra, akkor szólok Kép

Taliban én is benne vagyok, bár kicsit sürűsödnek a hétvégéink, de elvileg beleférhet Kép
Manda Kép
Persze, hogy jöhet Karcsi is. Sőt szerintem bárki hozhatná a férjét, akinek hajlandó eljönni. Más topiktaliról az a tapasztalatom, hogy jól elvannak a pasik is a talin Kép

MandaKép
Már csak hármat kell aludni Kép

wish

Sziasztok,

Kihagyok egy hónapot, és talán megpróbáljuk decemberben megint az inszemet. Most nagyon megviselt a sikertelenség, annyira biztam benne.
Fizikailag is kicsinált a gyógyszer, most viseltem a legnehezebben eddig.
Szomorú vagyok Szilva miatt is. Annyira átérzem a helyzetét márciusban velem is megtörtént ugyanez.
Még mindig örzöm a 9 hetes kis picurka UH képét.Olyan kis emberke formája volt már. Sajnos nagyon nehéz ezeken a dolgokon túltennie az embernek magát.
Sok erőt kívánok Szilvinek, hogy mihamarabb túllegyen rajta lelkileg.

Fruzsi

fruzsina32

WishKép
Hát hármat alszom még és vagy örülök vagy sírok!!!!

manda

Szia FruzsiKép
Sajnálom, ami veled történt!!! Pihizz egy kicsit!!!
Küldök energiát neked ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

manda

Wish
OksiKép Szerintem is jó ötlet a taliKép Hát igen, nekem sem jó mindegyik hétvége. Most épp nyelvvizsga, aztán egyik hétvégén Bécsbe is ki szeretnénk menni, aztán karácsony, közben még egy családi névnapi buliKép De ha nagyon akarjuk, úgyis össze tudjuk hozniKép
gtünde

Manda,egy lehetséges válasz van, örültök Karcsival közösenKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Köszi BarbiKép
Bárcsak úgy lenne!!! És valami kis jós szólna belőled?!Kép

manda

MandaKép
Én is azt remélem, hogy örülni fogtok. Ránk férne már egy kis örülés is Kép

wish

Manda
Én is most úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom a nap minden órájában azzal, hogy vajon sikerült-e. Mondjuk, most pont jól jön a nyelvvizsga, mert ez a hét akkor ezzel telik. A jövő hét meg elrepül. Ja, és közben meg úgyis a ti babá(i)toknak fogunk örülniKép
gtünde

Köszi WishKép
Mindenkinek örömöt és zebrácskát kívánok én is!!!

manda

Manda, rengettegen mondták már a baráti körbe és a munkahelyen hogy valami boszorkány van bennem, nagyon sokszor megérzek és megálmodok dolgokatKép
Ja és beszoktak jönni!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Akkor nem éreznéd vagy álmodnád meg az én babámat is?Kép
Amúgy a babaprojektes topikban rendesen zebrásodnak a csajok. Küldhetnének ide is páratKép
gtünde

TüncsibeKép
Jól teszed!!!
Nekem is keresztszemezni kellene, lehet, neki is állok nemsokára és lefoglalom a gondolataimat!!!

manda

BarbiKép
És álmodtál rólunk vagy érezted vagy csak úgy írtad megnyugtatásképen?
Bocsi, nehogy megharagudj a kérdésért!
Remélem bejön!!!

manda

Sziasztok!
Most csak bekukk! Nálunk itt az ország nyugati csücskében szupi idő van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megint megesz a sok házimunka...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Mindenki!
Ti nem ismertek engem, én viszont ha nem is jól, de ismerlek Benneteket. Nem mondhatnám, hogy rendszeres "kukkoló" lennék, de ha problémám, kérdésem volt mindig benéztem hozzátok. Tőletek kaptam energiát, és láttam nem vagyok egyedül a problémáimmal.
2000-ben spontán terhességből, normál úton gyönyörű fiút szültem, és már ott a szülőszobán kijelentettem: "jöhet a következő". De nem jött. Sem egy, sem két, sem három év múlva.
2004-ben teljesen önszorgalomból felkerestem Dévai doktort, aki a hosszadalmas vizsgálat-procedúra után átjárhatóságit javasolt. Ennek meg is lett az eredménye: gyönyörű méhen kívüli terhesség. Ekkor el kellett távolítani az egyik petevezetőmet.
Pár hónap múltán elkezdődött az inszeminációs kálvária. Eredmény nélkül. A második után teljesen kiborultam, és fel akartam adni. Nekünk ez az egy adatott, örüljünk Neki.
Ekkor egy segítő kéz érkezett és elmentünk egy beszélgetésre a BMC-be Wiegandt adjunktushoz, aki a leleteim ismeretében egy újabb HSG-t javasolt, ahol is kiderült, hogy az az egy vezető sem átjárható, és feleslegesen szenvedtünk az inszeminációval.
Ezután gyorsan zajlottak az események. Következő hónapban punkció, transzfer, béta HCG vizsgálat.
Holnap pedig már vár rám a várandóság 12. hetén szokásos genetikai ultrahang, amit Nekik ott a BMC-ben köszönhetek.
Nagyon hálás vagyok Nektek is, hogy ezzel a topic-kal, akaratotokon kívül, még sok hozzám hasonló nőnek segítetek.
Sok Babát kívánok: Mbeus
mbeus

Megkönnyeztem írásodat MbeusKép
Bár én új vagyok ebben a topicban, de köszönöm szavaidat valamennyiünk nevében!
Babásodással kapcs. kívánságodat tisztelettel köszönjük!!!!!

Manda

manda

Beus
Köszi a szép szavakatKép Kívánok neked további boldog pocakosodást és egy édes egészséges kisbabát!Kép
gtünde

Manda
Hát a keresztszemezés majd később jön. Most karácsonyi dekorációban gondolkodomKép És keresgélek lelkesen a neten ötleteket.
gtünde

TüncsibeKép
Lakásdekoráció vagy valami más?

manda

Manda
Igen, olyasmiKép Már elő is vettem a tavalyi giccses kis rénszarvasos dekorációimatKép Meg szerintem recepteket is fogok keresgélni.
gtünde

TündeKép
Teszteltem egyet. És a teszt nem működött. Pedig nem One Step-et vettem. Rápisilőset.
Még mindig sehol a mensi. Görcsöm sincs.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
tesztelj gyorsan még egyet! Már jobban izgulok, mint te Kép Piri meg úgyse megy hozzád, pár napot még nálam időzik, aztán Moflynak ígértem. Nagyon bánnád, ha egy ideig nem látogatna el hozzád? Kép
gmarta

MártiKép
Hát egyáltalán nem bánnám, de olyan nagyon nem izgulok, mert nagyon kicsi lenne az esélye.
Most nem tudok elmenni másik tesztért, de majd hazafelé veszek egyet. Otthon tesztelek.

Kép
Kép
tiza

Lányok, köszönöm a küldést. Kép
Szóval Márti tartóztatta föl?! Kép

Tiza, akkor hasonlóképpen állunk. Csak húzza itt az időt nekünk.

Ma egész nap rohangáltam, meg holnap délelőtt is. Délután vagy csütörtökön el akarok menni dokihoz. Nehogy megint visszatérjen a cisztás korszakom. Nekem régen gyógyszer előtt nagyon sokszor volt.

Manda Kép
Péntek reggel mentek, és délutánra meglesz az eredmény?

Kép
mofly

Tüncsibe Kép
Néha már tényleg úgy érzem, nyomikosaras Piri engem szeret a legjobban - most pl. már csak 24 napot bírt ki nélkülem és rohant hozzám (biztos a többiekhez ezért nem ment). De nem bánnám, hogy nálam van, ha ez azt is jelentené, hogy végre jónéhányatokhoz itt a topikban úgy 9 hónapig el sem jut!
Pirike látogatásain túl nem sok új történik nálam - szeretgetjük egymást (na nem Pirivel!!!) - a párommal, november 30-ra kaptunk időpontot a BMC-ben, aztán meglátjuk. Holnap elutazom egy kicsit okosodni (meg világot látni) Koppenhágába. Tüncsi, te miből nyelvvizsgázol?
gmarta

Manda, de hogy haragszom, nem vagyok az a fajtaKép
Nálad csak megérzésem van, de szerintem elég lesz az isKép

Szilvával nem beszél valaki?

Beus köszönjük mi hogy elmondtad a történetedet!

Noémi remélem pihizel, mostmár nem tüsző növelőt küldők hanem babatapit,babatapit,babatapitKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MoflyKép
Igen pénteken megyünk. Reggel lesz vérvétel és talán délre eredmény. Nagyon sokan voltunk beültetéskor, ezért gondolom, hogy csak akkora lesz kész.

manda

BarbiKép
Nekem is elég, főleg, ha bejönKép

manda

Márta Kép
A 24 nap az tényleg nem sok. Jó utazást! Kapcsolódj ki egy kicsit.

Manda Kép
Drukkolok neked!

Kép
mofly

Sziasztok Csajok!

Csatlakozom a nem minden pillanatomat köti le a babaprojekt. Így kicsit lazábban hátha majd gyorsabban elér minket fortuna kezeKép Még mindig semmi pé-re utaló jel.

TüncsikeKép
A vérteszt úgyis a legbiztosabb!! Nagyon drukkolok neked!!!!

MandaKép
Köszi a drukkot! Péntekig már nincs sok idő!!!!!! Mennek a drukkok neked isKép!!!!!!

IzaKép
Ez olyan vacak dolog, hogy nem működött. Meséltem, hogy a múltkor nekem kettő sem működött. Akkor izgulunk míg haza nem érsz!

MártiKép
A 24 nap még belefér bár elég rövidke ciklus. Akkor elég korán volt pé-d.

BarbiKép
Remélem én is, hogy bejönnek a jóslataid mert akkor mindenkinek valami szép csikosat jósolhatnálKép

MoflyKép
Szióka!

FruzsiKép
Pihend ki magad és gyűjts erőt! Küldök sok-sok pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

BeusKép
Köszönjük a történetedetKép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: