A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Na csajok érzékeny búcsút veszek tőletek! Kár hogy a vonaton nincs net! Kép
Holnap jövök!

moni

Vica!
Te is csak jövő hét végén tesztelsz, persze ha nem jön meg?

moni

Vica,
csak azért nem volt flitter mert a párom bejelentette, hogy elkísér! Kép még azt is megkérdezte, bejöjöjjön-e velem a dokihoz Kép

Következő ciklusom 18-22 napja között kell majd mennem vérvételre, most fejból nem tudom, mik vannak a papírkán, hogy miket fognak nézni (gondolom azokat, amit másnak). Aztán lesz majd még egy kör, de azt most hirtelen nem is tudom, hogy mikor, majd megmondják!

A tünetkehez annyit, hogy előző ciklusom vége felé kicsit később jött a pecsételés, a hasam pezsgett, feszült, zizegett, olyan volt, mintha meleg szóda lenne benne, és egyik délelőtt (nem gyomorrontásból!) olyan rókaingert produkáltam, hogy ki kellett szaladnom a klotyóba! Aztán persze no zebra, és mensi lett a vége...
Ebben a ciklusban semmi ilyennek nem hiszek! Kép

angel37

lanyok basszus ha lenne ithon egy tesztem ,biztos megcsinalnam.
meg szerencse hogy nincs,ha eddig kibirtam hogy nem teszteltem, kibirom meg egy darabigKép

Kép
monyoka

Én is megyek!
Sziasztok!Pusz!!Reggel jövök!
Beuka,tessék jönni!!Kiváncsi vagyok h mi van veled!!No meg Hajnyval is ,bár ö mondta h csak ritkán tud jönni!!

3/36
Vendég

Monyoka!
És akkor mikor csinálsz?

Kép
breni

Vica, dehogy haragudtam meg! Nem tudok ilyen hamar Kép És okom sem lenne rá!

De nyugis vagyok teljesen, nem élem bele magam. Bár lehet, hogy ez mensi előtt máshogy lesz.

Keditke! Mi az amit köszönsz?

Moni! Én meg egy hete olvastam a Jónás naptárról és a naptár szerint 6-9 között kell lennie mégegy peteérének. (akkor van a hold olyan szögben mint születésemkor). Nem nagyon hiszek ebben, de ez is megfordult a fejemben, hogy amiatt volt a nagy görcs. Csk ez nem oldalt volt, nem a petefészkem, hanem középen lent. És túl erős volt a fájdalom. Lehet, hogy csak felfázott, begyulladt a méhem.
De nem akarok dokihoz menni. Egy darabig elegem van belőlük!!!

Majd megyek ha zebrás leszek!Kép
Vagy januárban, ha addig nem Kép
Julcsi2

Julcsi!
A Jónás naptárról hol lehet olvasni?
Nekem is mennem kéne dokihoz,de én is csak halsztom,hogy ne menjek 2-szer,csak ha már babás vagyok.Kép

Kép
breni

Julcsi!

Hát azt h lertad a bnöid terhességi tüneteit!Nekem volt egy bnöm aki 3 hónapig észre se vette h terhes,mert mensizet végig.Szeretem amikor más "terhes"tünetit is megosztjátok,mert mindenkinél más!Kép

Ja a Jonásról jut eszembe ,nekem anovember 24.re teszi,és akor leszek a 18.napomon(kb akor lesz pém)Lehet ezért késett ennyit a mensim Kép!!!Na de ez hülyesség!!Kép
és ha ez se jön be akor Kép!!
Vendég

Vica,
nem akarlak megijeszteni, de fiatal korban is van trombózis. Hol fáj? Felette a bőrödön látszik vmi? Családban volt már? Szerintem ha ez felmerült benned, minél hamarabb menj el orvoshoz!!!

Angyal,
KépKépKép Remélem legközelebb tényleg terhesen mész.

Betti,
gratulálok a házatokhoz. És gratulálok mindenki házához. Mi olyan lusták vagyunk a férjemmel, és annyira belefáradtunk a mesterekkel való vitákba, hogy el sem tudom képzelni, hogy egyszer építkezni akarunk majd. Szerencsére pénzünk sincs rá...Kép
Küldök majd mailt, hogy mikor megyek. De ha küldök, akkor jelzem itt is, hogy ne kelljen folyton nézegetned. Ezen a héten mindenféle okmányirodás, oepes, háziorvosos és szülészes dolgot beterveztem, hogy lehet, a héten nem megyek. Ha nem, akkor jövő héten tutira. Remélem tudok majd mutatni vmi jófajta UH-os képet is neked addigra. Kép

Az angyalkaszülőset nem olvastam, de most nem is nagyon vágyom rá. Kép Így is berezeltem kicsit a csütörtöktől. Ma reggel úgy ébredtem, hogy fura érzések voltak a pocimban: legszemléletesebben egy ide-oda gurgulázó, kiutat nem találó, feszítő pukira hasonlít. Csak ez most teljesen elől van a kismedencémnél. KépKépKép És persze nem puki volt. Kép
És a legalsó hájhurka alatt nőtt egy kishurka, de keményebb, mint a társai. Kép Na, ezek vagy terhestünetek, vagy székrekedésem van és hízok is. KépKépKép

Melyik az a topic, amire szoktatok utalni, hogy megint zebra van? Ide is jöhetne már, mert régen volt...

Janna,
altatóorvos vagyok. És 10-ig aludtam. Kép

Ági
12+3
potter_76

Na ezt idemásoltam nektek a másik topicbol!

Ingyen is le lehet tölteni egy angol nyelvű honlapról. Elérhető a http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi oldalon.

Először ki kell választani:
Astrodienst special
Majd ebben az ablakban:
Please select the type of chart you want (legördülő sáv legaljáról kiválasztani
Lunar phases fertility calendar

Most be kell állítani a személyes adataidat (születési hely, idő órával és perccel)
Megnyomni:
Click here to show the chart

Én is kipróbáltam magamon, meg a barátnőimnek is csináltam. nem túl bonyolult a dolog.
Próbáljátok ki!
Vendég

Keditke!
Óra percet hol állítod?

Kép
breni

Potter, jó hogy jöttél.
Már marhára elegem van a lábamból. Olyan mint mikor sokáig van behajlítva és elnyomom az ereket és olyan zsibbadás-féle. De ez kinyújtva is így van. Nagyon unom már. Trombózisról nem tudok a családban, max. annyit, hogy Anyunak nagyon visszeres a lába. És nekem is 15 éves korom óta a combom tiszta hajszáleres, nagyon utálom.
Direkt letoltama nadrágom, hogy megnézzem, van-e elváltozás, de nem látok semmit. Mit csináljak?

Móni!
Írtam. Nem tudom, mikor tesztelnék, amíg nem késik, nem is gondolkodom rajta. De úgysem bírom ki az 1 hetet.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kicsit nem vagyok itt és már alig bírom visszaolvasni. Kép

Potter-Ági!

OK. Majd szóljál! Egyébként A-s vagy B-s?

Betti
betti73

Vica,
lábfej? vádli? comb? Én mennék az orvoshoz, neten úgyse lehet kizárni. Lehet genetikai probléma is, ilyenkor szűrik az egész családot. Barátnőmék is így jártak. Gyógyszert kell rá szedni, de ha terhes lesz, akkor át kell állni egy másikra, mert az első nem jó a babának. Kicsi az esélye, hogy neked ez van, de ha mégis trombózis, akkor lehet belőle embólia, ami marha komoly dolog. Szóval én már kérnék is időpontot dokibácsitól/nénitől. (Sebésztől lehetőleg, vagy segít a körzeti.)
potter_76

Betti,
A? B? Hö? Kép Épület? Nemtom.
Írok erről mailt.
potter_76

Potter-Ági!

A térdhajlatban főleg meg fönt a csípöm elejénél (nem tudom jól megfogalmazni.Kép) Szóval abban a hajlatban, ami akkor hajlat, mikor ülsz. A láb meg a törzs által bezárt szögben.
Köszi a tanácsot, a héten keresek egy dokit.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na, elküldtem, Betti.
potter_76

Reni, azt hiszem Editke már megadta a honlapot és hogy mit kell csinálnod, de a babaneten is olvashatsz róla a Jónás naptár topicban.
Egyik lány írta a következőt:

"
A - vonal a trm. napot mutatja
A Függőleges csik,meg a term.napok végét,illetve a beágyazódást!!Nekem igy magyarázták el ezen az oldalon pár hónapja!!Ugyanúgy nemvoltam vele tisztában,mint Te!!Sőt,nekem még meg is csinálták,és átküldték az e-mail cimemre!De már magam is boldogulok!A sárga pont a teliholdat jelöli,a fekete az újholdat!Ezeknek is van jelentésük,de erről már nem kaptam felvilágositást!!"
Julcsi2

Vica,
így mégkisebb a valószínősége, nem ezek a trombózis szokásos helyei. Azért nem árt, ha orvos lát.
Nekem a ciklus második részében szok volt ezeken a helyeken nyilallás lenni, főleg a combomon. Lehet, hogy az ülő munkád miatt van.
potter_76

Ja és meg vannak adva a babák nemei is. Mármint hogy melyik hónapban milyen nemű babát lehet összehozni.
De ez engem nem érdekel, nekem tök mindegy, hogy kislány, vagy kisfiú! Csak jönne már!

Lányok ebben a topicban Karácsonyra várható a zebra*eső!!!!!!!!!!!!!!!!
Julcsi2

potter agi a babaprojektes topikban lett tegnap es mai is zebraKép
talan holnap is tesztel egy,dee meg nem tudja.
asztan en leszek majd a kovetkezo aki jon a sorban.
meg nem akarok tesztelni hisz meg nem is kesik.

30/30-35

Kép
monyoka

Potter-Ági!

Válaszoltam!

Betti
betti73

Sziasztok!

Csak gyorsan a mai táblák, mert eléggé be vagyok havazva...

Kép

Kép

Pusz:
Kata Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni ebben a Jonas-naptar keszitesben????????A beallitasoknal nem tudom hogy mit kell hova irni!?

Kép
Kép
ancsa81

Szia Kata!Koszi a tablat!!!!

Ez az en formamKép!Mindenki akkor tunik el amikor en jovok!Kép

Angel!Orulok,hogy sikerult elerned a vizsgalatot!Jo hosszu honapnak nezel elebe!!

Ma ment be a szomszednom a korhazba,csutortokon csaszar lesz neki!ANNYIRA IRIGYLEM!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Potter-Ági!
Köszi, hogy megnyugtattál. Éppen most jutott eszembe, hogy pont arra az oldalamra nehezedek jobban ülés közben (sajnos március óta, mióta itt dolgozom, annyit ültem, mint azelőtt összesen.) és simán lehet, hogy most megunta.

Ma Anyunál ebédeltem és hurka-kolbász volt, de én mostanában nem nagyon szeretem. Alig ettem belőle, de mikor említette más dolog kapcsán, hogy van fagyasztott málnája egyből ráraboltam, hogy hozzon nekem egy kistállal. Na, azt jóízűen benyomtam. Na, ne tudjátok meg milyen szemekkel nézett rám. Legközelebb már azt fogja nézni, hogy nő-e a hasam. Úgy fel tud bosszantanmi ezzel az aggódással. Már tegnap is megmondtam neki, hogy amíg én nem aggódok azon, hogy mikor jön meg, addig ő se tegye. Egyfolytában azon variál, hogy neki már unoka kell, babázni akar. (Nekem is, b*ssza meg, de hát nem megy olyan könnyenKép) Pont most kell neki is ezzel idegesítenie, mikor olyan szépen lenyugodtam.Kép Nincs is már semmi bajom, attól hogy leírtam.Kép
Egyébként megmondtam neki, hogy úgyse mondom meg, ha + at tesztelek, mert csak a 8 vagy 12. héten mondom el. Mert egyszer már túl nagy nyilvánosságot kapott a dolog. Az újak kedvéért elmondom, hogy volt egy eset, mikot clostyt szedtem, hogy 4 napot késett és már napok óta hányinger kínzott. És Anyunak elmondtam, de azzal, hogy senki ne tudjon róla. Hát nem elmondta Öcsémnek is, meg Apámnak is???
És mikor a késés 4. napján este volt nálunk szalonna-sütés,(akkor ünnepeltük a férjem szülinapját) Anyu megkérdezte, hogy "Na mire koccintunk, Éva?" és nézett rám sejtelmesen (ott voltak Anyósomék is meg pár barát) én meg mondtam hogy SEMMIRE! (mert akkor ők még nem tudták, hogy nekem pár perce megjött) erre Apu megszólal:"Akkor igyunk arra akinek van szülinapja, meg arra akinek lesz."
Hát majdnem feltört belőlem a zokogás, hogy B*sszátok meg, nincs baba!!!
Másnap reggel totál szétcsúsztam. Elégettem az előző esti tűz hamvaiban minden addig kinyomtatott szakirodalmat, amit összegyűjtöttem, fél doboz Elevitet, fél doboz folsavat, Kismamújságot, mindent.
Akkor nagy nagy megtisztulás volt.
Bocsi hogy így belemerültem, nem akartam,csak jött.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ancsa, én vagyok, csak látod, pötyögtem rendesen.Kép

Ne keseredj már el egyből, naaaaa!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Koszi!Igyekszem tartani magam!Megfogattam,hogy nem megyek be meglatogatni oket mert megszakadna a szivem a sok baba kozott!De szerencsere(vagy inkabb nem)beleestunk ebbe a hasmeneses jarvanyba,ugy hogy ha akarnek sem tudnek menni!Majd eleg lesz itthon latni oket!Meg van egy hetem addig!

Sajnalom ami tortent veled!Tudom milyen rosz erzes!!Mar en sem szolok senkinek ha kesik!Eleg hogy a parom is idegeskedik velem!

Kép
Kép
ancsa81

Vica,
jó vack lehetett. Én is hasonló okokból nem mondtam még el se anyuéknak se anyóséknak. Sztem már a szomszéd is azt kérdezné, hogy na kislááány vagy kisfiúú? Páromnak tegnap volt a szülinapja (31.), hétvégén megyünk anyósékhoz ezt megünnepelni. Ha csütörtökön minden oké, akkor nekik elmondjuk. Anyuékhoz vagy egy vagy 2 hét múlva megyünk, nekik akkor.
Vica, mikor leszek én is haladó felhasználó? Kép
potter_76

Asszem elszállt egy üzim...
Bettinek üzentem, hogy tel. oké, péntek de hívom
Angyal annyira szereti, így : húzzatok bele csajok!
Kép Ez vicc.
Monyónak szurkolok, még van pár nap
babaprojectes oldalt néztem, átlag 2 hetente van zebra, ezért írtam Angyal kedvenc szövegét fentebb Kép
Meg hogy mi az a Jónás naptár. Az csinál ide karácsonyra zebrát Julcsi? Akkor jó! Kép
potter_76

Vica!
Hát az eleg szar lehetett,tényleg nem szabad nagy hangot adni,mert tényleg nem tudhatjuk mi történhet.Én csak nektek szoktam erről beszélni,plána hogy az anyukámnak fogalma sincs mikor kell nekem megjönnie,bár azt tudja hogy nem szedem a gyógyszert,de ennyi elég is.Úgyis megtudja a család ha már biztos.

Nagyon fáj a hasam(alul),mióta ettem hányingerem van.Valakinek nem szokott fájni a hasa aki elevitet szed?Mert arra gyanakszom.

Kép
breni

Vica!

Érdekes történet. Nálunk szerencsére más az eset. A család már tudja, de szerencsére senki sem viselkedik így. Mindenki örül nagyon és szerintem titkon aggódik, hogy ne legyen semmi baj. Mivel nem volt itthon a párom, így a UH-ra anyu kísért el és kint aggódott, hogy legyen szívverése a kis unokájának. Azóta az egész család rám vigyáz. Olyan édesek. Kép Persze nálunk olyan kérdés sem hangzott el, hogy 'Mikor lesz már unokánk???'.

Betti
betti73

Vica!

Érdekes történet. Nálunk szerencsére más az eset. A család már tudja, de szerencsére senki sem viselkedik így. Mindenki örül nagyon és szerintem titkon aggódik, hogy ne legyen semmi baj. Mivel nem volt itthon a párom, így a UH-ra anyu kísért el és kint aggódott, hogy legyen szívverése a kis unokájának. Azóta az egész család rám vigyáz. Olyan édesek. Kép Persze nálunk olyan kérdés sem hangzott el, hogy 'Mikor lesz már unokánk???'.

Betti
betti73

Kétszer ment el! Bocsi!

Potter!
Adást vettem! Telcsiszámot én is rögzítettem. Várom a hívásodat.

Angel!

Neked még nem is írtam ma ÖTYE-társ. Gratulálok, hogy sikerült rábeszélni a dokidat a hormonvizsgálatra. Nem kevés az egy alkalom? Nem kellene a 3-5 nap között is menned?

Betti
betti73

Potter!

A zebra-eső csak egy női megérzés, de jó megérzés, aztán ha nem akasszatok fel!!!!! Kép

Reni, nekem is fáj a hasam alul és oldalt is feszülget és én is szedem az elevitet. De remélem valami jobb oka van a fájásra. Én már szedtem régebben is és akkor nem fáj! Reméljük a zebraeső első jelei! Kép

Vica, én is kiakadtam volna. Én még a férjemnek sem fogom mondani, ha késik. Õ úgy sem tartja észben mikor kell megjönnie. És ha poz a tesz akkor szólok. Először neki, aztán édesanyámnak, a barátnőimnek stb.. Ja, a legelsők szerintem Ti lennétek. Mert reggel csinálnám meg és este elmennénk vacsizni valahová és ott jelenteném be.

Na jó, ezt megint szépen elterveztem!!

Valaki kérdezte korábban, hogy mi bajom anyóssal!Sajnos nem emléksze mi volt, már annyit olvastam vissza.

Fiús anya. Vissza szeretné kapni a fiacskáját szerintem. Mert egyedül van. Reégen elvált és nincs senkije. A fia volt és mostmár ő is elment.
Minden feketén lát és állandóan jajjveszékel, hogy mi lesz velünk: majd nem bírjuk a ház törlesztését fizetni, hogy majd elmúlik a szerelem és stb.....
De nem akarok túl sokat írni róla, mert csak felhúzom magam.
Julcsi2

Na szóval. Arra nem emléksze, hogy ki kérdezte anyósomat. Próbálok gyorsan írni és össze vissza ütöm a billentyűket, de az előbbi elég félreérthető volt. Mert arra, hogy mi bajom vele nagyon is jól emlékszem.
Julcsi2

Julcsi!
Én is remélem hogy más miatt fáj,bár én még nem hiszem.Nekem még van kb.10 napom a menszeszig.Még most lehetett pém is.Szóval biztos nincs még semmi,sem menszesz sem baba.
De a terved nekem is tetszik én is szeretném bejelenteni.

Kép
breni

Betti ÖTYE-társam! Kép

Határozottan azt mondta, hogy ciklus második felében, és ezt is felírta a cetlire, aztán lesz még egy kör, ha jól értettem akkor csak pé-t nézünk.
Én bízom benne, csak tudja mit csinál Kép
Lehet, hogy rám van szabva a vizsgálat? Kép

Aminek viszont nagyon örülök, hogy nincs már olyan vadul összehúzódva a méhszájam! Kép Kép

angel37

Betti!
Nem nagyon értettem, hogy miért írtad, hogy nálatok nem viselkednek így. Hogy féltenek titeket. Lehet, hogy nem ment át jól a handsúlyozás? Apu nagyon örült és tök ellágyultan mondta, amit mondott, és ilyennek még sosem láttam. Éppen ezért fájt annyira. Hogy már nem csak nekem csalódás, hanem nekik is.
És Anyu is szeretettel kérdez mindig és ez még rosszabb, mintha a szememre vetné, hogy ne bénázzunk már. Mert akkor haragudhatnék rá, de így...csak sajnálom.Kép

Képzeljétek, már jött Karácsonyi árú a boltba! Tökre örülök. Úgy szeretem díszíteni az ablakokat, meg a pultot, meg mindent.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bocsi Vica! Lehet, hogy tényleg félreértettem. Ne haragudj! Úgy értettem,hogy számonkérően mondják, meg idő előtt beleélik magukat a dolgokba. Tényleg ne haragudj! Nem akartam rosszat, csak kicsit kelekótya vagyok mostanában. Kép

Angel!

Biztos tudja, hogy mit csinál, ő az orvos.

Betti
betti73

cSAJOK!Ha valakinek olyan valamit írnak fel hogy fecskendővel kell a hüvelybe fellöni, az akkor valamilyen fertőzésre jó??
Majd elmesélem miért kérdem!

zsuzska80
Szombathely

Julcsi, küldessz még esküvő képet?mizsu5@freemail.hu
na meg a ruha is érdekelne!Mármint a baarátnőmet!

zsuzska80
Szombathely

Betti, dehogy haragszom, csak nem értettem. Persze nem tudhatod, hiszen nem ismered őket, meg így a betűket olvasva nem olyan mintha mesélné az ember.
Az, hogy kelekótya vagy teljesen megbocsájtható ebben az állapotban.KépKépKép (máskor is)

Julcsi!
Én nem kaptam még képet!
vica1982@citromail.hu

Kép
Kép
Kép
vica1982

sziasztok lányok, végre van egy kis időm újra jönni
Hogy vagytok?

A zebraesős ötlet nekem is nagyon tetszik! :-) A Jézuska hozhatna zebra esőt, nem?

Kép
elizabeth25

Vica küldenél esküvői fotókat? Én is küldök :-)
Olyan szépek voltatok!

Kép
elizabeth25

Kösz Kata, hogy felraktad a táblákat, és persze, hogy módosítottad az adataimat. :-)

Kép
elizabeth25

Jó lenne, ha jövő hónapban, már zebra is kerülne mellém. :-)

Kép
elizabeth25

Vica! Köszi, megnyugodtam. Kép

Lányok! Lassan beköszönt az esős évszak, jó lenne, ha mindenki szépen követne engem, mert nem jó ám szinte teljesen egyedül hánykolódni reggelente. Kép

Betti
betti73

Betti ez igaz! :-)

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: