A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Refief Kép
Gartulálok Kép

Ahogy nézem a táblát, simán jöhetne minden nap egy zebra, ha már így kezdenek ideszokni Kép

wish

lanyok ,na mar megint kiokoskodtam valamitKép
neztem a tablat
marciusra es aprilisra is negy babao varhato na jo 5Kép
ezekszerint azok a babaok ugyanabban a honapban fogantak.
namost hirtelen ket zebrasunk is lett ami azt jelenti hogy meg legalabb ketto varhato.)

ugye milyen okos vagyokKépKépKépbuksisimi magamnakKép

na felre a viccet,kezdek arra gyanakodni hogy tenyleg befolyasolja a holdallas a fogamzast.
eddig nem nagyon hittem ebben de lehet benne valamiKép

monyoka aki mindig tori a fejet valaminKép

ja es katinak mennek a drukok++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
monyoka

Zsuzsa!

Gratulálok a zebracsíkos teszthezKép A férjednek ennél szebb ajándékot nem is adhattál volnaKép

Lányok,
Úgy látom nem hiányoztam senkinek, mert senki nem vette észre, hogy tegnapp többször is írtamKép De ha valakit mégis érdekel, akkor leírom, hogy ebben a hónapban sajnos elmarad az inszem, mert a 16 napra is csak 13 mm-es volt a legnagyobb tüszőm. A doki azt javasolta, hogy hagyjuk a clostyt és a következő hónapban injekciós kezelést fogok kapni, szóval most azt várom, hogy mielőbb megjöjjön.

Móni

Kép
móni23

moni sajnalom.(

akkor bizunk benne hogy az inekcos kezeles segit majd megnoveszteni a tuszoidet.

Kép
monyoka

Móni!

Sajnálom, hogy nem hatott a Closti! Ha esetleg Menogon szurit kell kapnod, akkor én tudok adni neked 3 ampullát, nekem megmaradt.(tuti sikerszériából származik ám!Kép) Puregonhoz van adagolótollam, ha esetleg szükséged lenne rá, azt is szívesen neked adom. Írd meg, ha ezeket írja fel a dokid! E-mail címem a profilomban van! Úgy szeretnék segíteni!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

MonyoKép

Akkor most MI jövünk és akkor meglesz a minimum 4.
Persze lehet 8-10 is! Korek, Csibe, Virág, Bogi...

Szép remények!

Reggel tesztelek...

Kati
Vendég

MóniKép
Sajnálom, hogy most nem úgy reagáltál a clostira, mint eddig!
Lehet, hogy kicsit besokalt a szervezeted?
Remélem az új program végre eredményes lesz nálatok is!
Stella

Kép
stella9

MonyoKép

Milyen tortát sütsz?
Vendég

Húúú, Kati, akkor holnapra nagyon drukkolok! Ilyen sikerszériát nem lehet megszakítani, úgyhogy biztos kétcsíkos lesz a tied is!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,
Köszönöm! Ha megjön, akkor kell mennem vissza a dokihoz és akkor derül csak ki, hogy mit is kell kapnom. Nem értettem teljesen, hogy ha az első 3 inszem alatt tökéletesen hatott a closty, akkor most miért nem, de hát ez van. Ha megtudom mit is kell kapnom, akkor írok mail-t.Kép

Monyóka,
Köszönöm! Én is bízom benne, hogy így sikerülni fog, annyira szeretném, ha a karácsonyfa alatt az ajándékom egy kétcsíkos teszt lenneKép

Kati,
Drukkolok nagyon a holnapi teszthez, remélem jó híreket hozolKép

Móni

Kép
móni23

Móni

Melyik kórházba jársz?

Lányok!

Arra gondoltam, hogy ha rendben lesz a cukrom, és visszamegyek a nőgyógyászhoz, megmondom neki, hogy ne várjunk, csináljunk valamit.
PL.: closti, vagy inszem. A múltkor azt álmodtam, hogy egyik nap megvolt az inszem, másnap reggel meg két csíkosat teszteltem...

Úgyis jön a Karácsony. Más ajándék se kéne!Kép
Vendég

Kati,
A Forgács Intézetbe járok!
Remélem nem lesz szükség nálad sem a clostyra, sem az inszemre, hisz holnap reggel egy kétcsíkos tesztet hozolKép

Kép
móni23

Sziasztok!

Junko!
Írtam mail-t!Kép

Zsuzsa!
GRATULÁLOK!Kép Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Lányok!

Móni!
Örülök, hogy itt vagy és sajnálom ezt a hónapot. Sőt nem értem hogy nem hatott a closty. Kép

Junko!
A takaréka én vagyok, nem te (párom hív így, mióta a réka nevet használom). Szóval csak szép sorban minden problémával. Egymás után sokkal könyebb megoldani! Kép Háát, a munkád nem lehet túl könnyű...

Tündi!
Köszönöm, jól sikerült a tanítás, bár elég fegyelmezetlenek voltak, meg a fiúk és lányok tényleg nem voltak hajlandóak egymáshoz érni. Nem lesz könnyű ilyen rövid idő alatt létrehozni v.mit, de sikerülni fog és punktum. Kép

Juca!
Refinek nagyon bejött a krumplibogár ígéret! És hozta is a két csíkosat Kép
Jobban vagy?

Korek!
Értem, hogy titokzatos módon később repedt meg, de akkortájt is lehettetek együtt, nem? Kép Vagy nem? Kép

Monyó!
Ááá tan'tónéni nem leszek, csak tinci-táncit tanítgatok.
A buksimi tőlem is jár Neked a szép tervekért erre a hónapra. Kép

Brill!
Láttam a fotót! Nagyon szépnek tűnik a ruhád! Van, amin az egész látszik? Várjuk a többit is. Kép

Kati!
Félre ne érts, drukkolok nagyon, de nem lehet, hogy kicsit korán tesztelsz? Bár lehet, hogy csak én félek ennyire a negatív tesztektől (többé nem akarok olyat látni). Nem neked mondta a dokid, hogy amíg nincs rendben a cukrod, tutti, hogy nem lesz baba? Nagyon bocs, ha rosszul emlékszem.
Csak féltelek a csalódástól. Ugye nem értesz félre? Kíváncsian várom azért a fejleményeket!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Mint mindig most is csak az tudom írni, hogy alig van időm hozzátok jönni, a hozzászólásokat is csak gyorsan van időm végigolvasgatni Kép

De nagyon örülök a két új zebrásnak! Kép Így tovább mindenki!!!!

Móni, sajnálom hogy nem próbálkozhattok ebben a hónapban! Ez lehet a legrosszabb, hogy elkezdenek felkészíteni, aztán nem lesz az egészből semmi! Nővéremékkel egyszer eljátszották azt, hogy őt teljesen felkészítették az inszemre, csak párjának lettek annyira rosszak az eredményei, hogy nem tudták megpróbálni. Utána kaptak engedélyt a lombikra...
Persze remélem nektek eddig nem kell eljutni, hanem a következő ciklusban az injekciókkal már minden rendben lesz.

Én ma voltam dokinál, megbeszéltük, hogy következő hónapban megint Closty, aztán a 10. napon megyek UH-ra, és aztán pár napon belül inszem. Szóval ha minden jól megy, még novemberben meglesz az első inszemünk! Várom is, de ugyanakkor félek is tőle...

Dorka

Kép
szdorka

RékaKép

Nem értelek félre, csak fúrja az oldalamat a kíváncsiság!

Még reggelig eldöntöm.

Puszi, Kati
Vendég

Moni!

Ne sértődj meg kérlek, olyan sokan vagyunk, hogy én sem tudom követni kivel mi van. És sokszor csak átpörgetem a dolgokat, és nem mindenkit veszek észre.
Minden esetre sajnálom, hogy most nem jön össze az inszem, de azért még van remény Karácsonyig.

Csibe!
Köszi, írni fogok!

Dudu!

Én elég rapszódikus vagyok sajnos. Néha elönti a hugy az agyam és egyszerre akarok mindent, ekkor sajnos szegény férjem teljesen lezsibbasztom, a dolgaimmal. Aztán meg langyos víz napokig, akár hetekig.
Most éppen a mindent akarok de most rögtön időszak van.
Ajaj, nem könnyű.

Dorka!
Nagyon sok sikert a novemberhez!!!!

Monyó, én még beleférek holdállásos dologba?
A próféta beszéljen belőled...Kép

j.
Vendég

Szia Dorka!
Örülök, hogy mostmár tutti az inszem!
De a te párodat remélem rendben felkészítették!

Mitől félsz? Hogy milyen lesz, vagy hogy sikerül-e?
Ahogy írtad, nagyon megbízható az orvosod, úgyhogy biztos minden rendben lesz!
A sikerességi mutatók sajnos itt sem jobbak (sőt), mint egy "sima" teherbeesésnél, ez engem is fusztrál kicsit, de mit tehetnénk.. Kép

réka
Vendég

Dorka!

Tök jó, hogy már novemberben meglehet az inszem! Karácsonyra zebrás tesztet tehetsz a fa alá!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Réka, Dorka!

Nekem annak ideján a Kaáliban azt mondta a doki, hogy inszemmel közel ugyanannyi az esély teherbeesésre, mint "normál" úton. Kb.15-20 %. De van aki szerint csak 10-15 % a siker esélye. A semminél mindenesetre több!!!Kép És erre kell gondolni! Miért ne lehetnétek Ti azok, akiknél bejön? Volt már erre példa, nem? Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Az előbb írtam Tündinek egy hozzászólást, de ahogy látom nem jelent meg Kép Kép

Csak azt akartam írni, hogy nem tudom küldtem-e már drukkokat a műtéthez, de ha még nem, akkor most megteszem!!!

Meg írtam mást is, de azt most nem írom le mégegyszer, annyira nem volt fontos, meg lehet hogy az élet azt akarta, hogy ne jelenjen meg...

Kép
szdorka

Csibe!

Írtam.

j.
Vendég

Sziasztok!

Ne harizzatok, hogy eddig nem jelentkeztem, de ápoltam a kutyust.
Köszönjük szépen a szép szavakat!!! Nagyon jól esett!!! Kép
Olyan aranyosak vagytok!!!

Brill Druszám Kép
A boxerek nálunk is a gyerekek szerepét töltik be!
Olyen jó, hogy ti is boxeresek vagytok! Kép
Tök jó, hogy párod chéf!!! Kép
Én is imádok főzni, enni mégjobban Kép
Én is megnéztem a képet, nagyon szépek vagytok!!!

Bogi
Érdekes lehet ez az asztrológiai tanfolyam!!! Kép
Én önképző vagyok, a nyugati asztrológiában, viszont tanulgattam indiai tenyérjóslást Kép

Réka
Akkor lehet drukkolni szerdára????

Zsuzsa
Gratulálok!!!!!
Gyönyörű szép 9 hónapot és problémamentes pocakosodást kívánok!!!!
Kép

Junko
A Toto beteg, de már jobban van.
Igaz, hogy még enni nem akart, meg téblábol, meg alszik szinte egész nap.
Képzeld, ma felment a hőm 36.6-ra! Kép
Ebben a hónapban ez haladás! Kép Aztán majd meglátom mi sül ki belőle Kép

Monyóka
Remélem bejön a teóriád!!! Kép
Elkészült a torta?
Énisakarokfinomtortátenni!!!! Kép

Micsoda zebraáradat van!!!! Kép
Ez tök jó! Kép
Hajrá zebrára váró csajok!! Kép Akkor most drukkolok mindenkinek!
Nekem azért eltesztek egyet jövőre????

Kati
Drukkolok!
Ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphatnál! Kép

Móni
Sajnálom!!!
Nagyon szorítok nektek a köv hónaphoz!!!!
Remélem a szurik beválnak!!!

Juca
Jobban vagy??????

Szisz Kép

szisszka

Sziszka!

Miért jövőre? Még csak november van.
A hőm az egekben. Kemény 36,8. (kicsit tovább bent szorívva 37.) Pontosan úgy mint múlt hónapban. Hát ez van.
Akkor jobbulást Totónak. Persze hogy csak téblábol Holnap már biztos jobban lesz. Én is annyira szeretnék kutyát. Komondort, vagy mudit, vagy erdélyi kopót, vagy angol szettert (Alfi Kép)

Télleg Majcsi!
Ti így is mentek síelni?

j.
Vendég

Junko
Mert szünetel a babaproject nálunk, és jóesetben januárban újra indulhat!
Ezért kértem jövőre a zebrát! Kép
Hát igen, elhiszem, hogy hiányzik a kutyus az életedből, bár gondolom panellakásban nem lenne egyszerű...
Én nagyon boxerpárti lettem, amikor megismertem Toto-t!Kép Beleszerettem a fajtába!!!
Sok hirdetést láttam mostanában, hogy elajándékozzák emberek a boxereiket (amit nem is értek) és legszivesebben örökbe fogadnám mindegyiket! Kép
Csakhát a nappalinkat így is a két kutya birtokolja! Kép

Szisz

szisszka

Junko!

Írtam mailt!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Szisz!

Apámnak nincsenek túl jó emlékei a boxerről, mert az egyik rokonnál még esküvő előtt külön szobába tették anyut meg aput, és apu az éj kellős közepén lopakodott, kutya meg védte az anyám erkölcseitKép Hát nem is tudom, anyu biztos apunak drukkolt, de a boxer győzöttKépKépKép Amúgy nagyon kiszámíthatalan kutya volt, én még halványan emlékszem rá, és mint gyerek nagyon féltem tőle, ő meg minden ok nélkül rühelt (nem maceráltam, sőt), mert kitúrtam a családban a gyerek posztról, még ha csak egy egy napra is. Erre majd vigyázzatok!!! Előtte mielőbbi gyógyulást Totonak!

Lányok!

Köszi az érdeklődést, ma már annyival jobban vagyok, hogy sokkal több kaja maradt bennem. A nőgyógyász nem volt olyan liberális, és azt mondta, hogy még egy ilyen akció és három napos infúzió a baba és az én érdekemben is. Azt kell mondjam tegnap eljutottam arra a pontra, hogy igaza van. Ez a kompót nagyon izgatja a fantáziám, csak még nem vitt rá a lélek, hogy meg is főzzem. Nagyon szeretem. Ja és orvos is azt javasolta, hogy mindenből hideget egyek, mert kisebb eséllyel fordul vissza. A kismamik és leendő kismamik megnyugtatására, ez a hiperhányás azért nem valami gyakori, bár nem is teljesen ismeretlen. Úgyhogy ez ne tartson vissza senkit, mert a zöld-narancs mezőnyből én elvittem a balhétKép

Bocs, hogy most nem írok másnak, de no energia, drukk megy, ja és vannak még állatka ötleteimKépKépKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Junkó!
Hát ez az a helyzet, amikor minden összecsap a fejed felett. Ezt túlélni igazán hősies dolog. De majd csak ennek is vége szakad egyszer, és akkor majd boldogan és tapasztalattal gazdagodva lépsz ki ebből. Én a nagyon negatív emberek közé tartozom, nálam pesszimistább ember nem nagyon van a világon. Sajnos ez az egyetemi évekből is adódhatna. Anyukám azt szokta mondani, hogy vannak emberek, akiknek még ilyen sincs. És itt jön az igazán nagy dolog, hogy nektek viszont van (pl lakásotok), mert sokat dolgozatok érte, vagy megbecsülitek.

Tündi!
Nem tudom, ez csak megérzés, de remélem rosszul érzem, ha viszont igen, akkor ne kímélj.

Korek!
Ha nem repedt volna meg, akkor max felszívódott volna. De az igaz, hogy a pé után 14 nappal van a mensi.

Brill!
Meglestelek. Várom a többi képet is.

Tündi!
Vállalom szívesen a híradózást rólad, bár még személyesen nem ismerjük egymást.
Minden nap net közelben vagyok, és e-mail, telcsi is van.

Móni!
Sajnálom, pedig hidd el gondoltunk rád. Én minden nap átfutom a táblát, és szánba veszem az embereket. Ha nem is kérdezek rá mindenkire, azért eszembe juttok csajok.
Ha ebben a hónapban nem, akkor majd a másikban. Mindenesetre nagyon drukkolok. Azért csak el tudnak írni valamit az inszemmel, ah csinálják, és a szakmai kollégium engedélyezi. Vagy nem így gondoljátok?

N

Kép
narco

Sziasztok!

Elkészült az album.
Most visszaolvasok és jövök Kép

Puszi
Brill

Kép
brill

Sziasztok!
Kati:
DRUKKOLOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!
Holnapra kéne egy újabb zebrás!!!!?
Juca:
Örülök,hogy jobban vagy.
Dorka:
Drukkoloookkkkkk a novemberhez!!!!!!!!!
Tündi:
De jó látni magam a feljebbi táblázatban a kis zebrával!
A férjemnek telefonon reggel negyed 7-kor mondtam el a nagy újságot,csak telefonon tudtam,mert 9-ig nem birtam volna ki, hogy ne szóljak.
Mondtam neki kicsit felborítom a családunk mindennapjait,mert ismét apuka lesz!
És ennél szebb szülinapi ajándékot sem sűrűn kapnak a férfiak(bár csak nov.végén lesz a szülinapja,de sebaj).
Tudtam, hogy idö kell neki,hogy "úgymond felfogja" mi is van.
Mire hazaért már szétkürtölte nagyboldogan,hogy gyarapszik a család!
Én meg nagyon hányingeresen voltam egész nap,bár a savanyúkáposzta és az almapaprika jót tett a "gyomromnak",és ezt tetézte egy jó kis fejfájás...de nem baj ez csak 3 hónapig tart,legalábbis remélem!!?
Duddu:
Milyen volt az elsö napod?
Mindenkinek szép estét,és csodás éjszakát!!!
Zsuzsa
refief

Sziasztok!

Szisszka Kép Én is jobbulás kívánok a kutyusnak! Örülök, hogy egy kicsit jobban van! Nekem is a boxer az egyik kedvenc kutyafajtám! Kép

Narco Kép Nincs semmi baj, látod, én meg szegény Csibét küldtem volna szerdán HSG-re Kép Jobban vagy már?

Csibe Kép Ne haragudj a HSG miatt, rosszul emlékeztem Kép Igen, én is Szegeden élek, egyszer összefuthatnánk valahol, ha gondolod Kép A Katona Renátát nem ismerem, de én a klinikára járok.

Bogica Kép Köszönöm szépen! Milyen a horoszkóp elemzés indiai aspektus szerint?

Refief Kép MÉGEGYSZER SZÍVBÕL GRATULÁLOK A 3. KIS LURKÓHOZ! KépKépKép

Junko Kép Csak családi ház jöhet szóba vagy társasházi lakás is? Ne foglalkozz a rossz álommal, az éjjel én is szörnyen rosszat álmodtam Kép

Kati Kép Boldog születésnapot kívánok! Kép Remélem egy zebra lesz az ajándékod! Kép

Móni, sajnálom, hogy ebben a hónapban elmarad az inszem Kép Remélem az injekciók segíteni fognak majd!

Dorka Kép Drukkolok a novemberi inszemhez!

Jó éjt mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok ismét!

Zsuzsa!
Én is úgy szeretnék ilyen örömöt okozni a férjemnek! Kép

Juca!
Én is csak ajánlgatom a kompótot, de ha nekem kellene megcsinálni, akkor sosem lennék jobban tőle!Szerencsére ezt átválalja apa!KépBevallom én nem tudok főzni...
A boxerek két csoportra osztják az embereket.Vannak akik nem tudnak szabadulni tőlük és vannak, akik nem szeretik Õket.Hozzáteszem, ha felém rohanna egy 40 kg-os kutya habzó szájjal és lebegő pofával és nem ismerném a fajtát, hát félnék!Emberből is van rossz természetű, boxerből miért ne lenne?

Kati!
Tesztelsz v vársz?Aludj rá egyet!
Azért titkon szorítok!Szép ajándék lenne a sorstól! Kép

Monyóka!
Nem rossz a teória!Szerintem senki nem haragudna, ha bejönne a dolog!

Tündi!
Sajnos még mindig nem tudom a pontos számadatot, mert a sógoromnál van.Amit tudunk, hogy 10% az eltérés, (mert az az ideális, ha 35% gyors, 25% lassú és 40% áll),nálunk meg 50% áll...Tehát nem tragikus, de lehet akár rásegíteni is.Mondjuk, kicsit elkenődtem, mert apa dec 14-re kapott időpontot az andrológushoz...: Egy gyógyszer miatt.Na, mindegy.Ez van...
Rád meg gondolok a műtét miatt.Biztos nem tudom úgy átérezni, mint aki már túl van rajta, de nyugi, minden rendben lesz!

Aztán,ha jobban leszel,szeretném a felvételemet kérni a táblába.Ráér a dolog Kép

Szisszka!
Totokát simizd meg helyettem is!
Az jó, ha csak a nappalit birtokolják.Nálunk az ágy is "tulajdon".

Mindenkinek puszi, tudom sokan kimaradtatok, de így is rengeteget írtam KépKépKép
Brill

Kép
brill

Timika!
Képzeld (illetve képzeljétek, mer mindenkinek szól), arra adtam a fejemet, hogy kipróbálom a Strepsilset. És nagyon bejött. Az arcürggyulladásomat 1 nap alatt elmúlasztotta. Még egy picit köhögök, de lassan remélem az is elmúlik. Holnap már tarthatok előadást is. remélem nem lesz rekedtes a hangom.

Meséljetek valamit nekem. Kép

Kép
narco

Szisszka!
remélem meggyógyul a kutyusod. Véégülis mi vot az. amit leszedtek?
A férjemnek a kutyájának anyakán egyszer nőtt egy nagy daganatt. Aztán egyszer a kutya elhagyta. Pesig azt mondták, hogy meg fog dögleni.
De hát nem így lett Kép

N

Kép
narco

Narco Kép Ez szuper! Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatásos a Strepsils! Ezt kismamák is szedhetik? Én korábban a lándzsás útifűre esküdtem - azt próbáltad már?

T+K

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Brill!
Én is meglestem az albumodat. Szépek vagytok!Kép
A kutyusotok meg zabálnivaló!Kép
Nekem egy beagle-m van. Kislány és nagyon rossz!!!De imádom! Én is laktam vele lakásban, de most már udvaron, na és a garázsban él!

Timi!
Szívesen találkoznék veled!!Kép

Tündi!
Gondolok majd Rád, biztos minden rendben lesz!

Lányok! Olyan erősen jön nálam ez az áttöréses vérzés, hogy biztos, hogy meg fog jönni! Ha lenne valaki a pocakomban, nem csinálna ilyet a szervezetem!Szerintem.

Jó éjt Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika!
Nem tudom, hogy szedhetik-e kismamák. Szerintem szedhetik, mert az van rá írva, hogy kérdezze meg orvosát. Ez jó tanács nem?Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!
Juca!
Örülök, hogy jobban vagy.Kép
Zsuzsa!
Gratulálok!!!Kép
Duddu!
Még csak két alkalommal voltam ezen a tanfolyamon, hisz nemrég kezdődött. Nagyon érdekes, mert ez alapján az indiai aspektus alapján múltbeli és jövőbeli dolgokra is lehet következtetni. Elég összetett és az alapokat meg kell érteni, de aztán jobban egységben látja az ember a dolgokat, és szinte minden mindennel összefügg. Ennél többet nem is tudok hirtelen róla "szakszerűen" és röviden mesélni, mert még nagyon kezdő vagyok.Kép
Ez Szisszkának is válasz volt.Kép
Timika!
A horoszkóp-elemzésbe most fogunk csak belemenni, ezért még nem nagyon tudok válaszolni a kérdésedre. Annyi bizonyos, hogy ez az aspektus talán átfogóbban nézi az embert és karmikus szempontból "elemzi".
Tündi!
Drukkolok neked is!
Monyó!
Jó lenne, ha igazad lenne a "jóslatoddal" kapcsolatban.Kép
Lassan megyek, mert már 2 napja nem tudom kialudni magam, és már így is 3/4 11 közeledik.
Jó éjt mindenkinek!
Bogi
dbogica

Jó reggelt lányok!

Már 4 óra óta fent vagyok Kép Általában ilyenkor fel szoktam ébredni, csak most nem tudtam visszaaludni Kép Viszont ilyenkor mindig érzem Kristófot mocorogni és ez olyan jó érzés! Kép Tegnap du. voltam először kismama tornán és nagyon tetszett.

Narco Kép Oké, akkor megkérdezem a dokimat Kép

Csibe Kép Sajnálom a vérzést KépKépKép Tudsz majd adni egy e-mail címet, hogy megbeszéljük a részleteket?

Bogica Kép Nagyon érdekes lehet ez a tanfolyam!!! Hány alkalmas? Írsz majd még róla?

Szép napot mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
JÓ reggelt!

Ma előadást kell tartanom, de nagyon betege vagyok. Mindenem fáj, és újra kitórt rajtam az infulenzia. Nem a madaras, hanem a sima.

Bogi!
És hol találtad ezt a tanfolyamot?
Tetszik?

N

Kép
narco

Sziasztok!

Narco!Kép

Csodálkoztam, mert nekem a Strepsils még sohasem jött be, csak a lidós, ami perpill csillapította a torokfájást. Mi lenne, ha ellátogatnál egy orvoshoz???Kép
Nekem egyszer odáig fajult a köhögés, hogy elmentem filmklubba, rámjött egy roham, mosdóba, ki majd vissza. A filmklub végén valaki megtapogatta a hátam, majd megkérdezte, hogy én voltam-e a köhögő rém. Mondtam, hogy igen egy kicsit köhögök. A högy bemutatkozott, mondta, hogy tüdőorvos, és ugyan látogassam már meg. Csinált egy felvételt, amire azt mondta, hogy a tüdőm nem gáz, csak a torkom, meg a légcsövem. Sedotussin. Azóta, ha elkezdek köhögni mindig ezt kapom, kevés kell belőle, de nálam csak ez használ. Szóval szerintem ne húzd idáig. Én hajlamos vagyok mindent elbagatelizálni, és egy idő után már csak a külvilág észleli, hogy olyan a hangom, mint egy ötvenes dohányos férfinek, én nem. A lázzal, meg kórsággal meg nem érdemes szórakozni, ki kell feküdni prizlic, meg izzadás pont. De ezt úgyis tudod, csak emlékeztetlek.

Juca

tjuca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:24-kor.
seszi

Sziasztok!

Kati!
Nagyon boldog szülinapot!!! Kép

Pusza mindenkinek, késöbb jövök...
Brill

Kép
brill

Sziasztok!

Nárcisz!
Ne csináld!Egyre jobban legyengül az immunrendszered! Kép
Orvos!

Dudu!
Ma ment/volt a "Zurad" andrológusnál?Van vmi hír?
Jó lenne már tudni...

Köszi mindenkinek a dicsérő szavakat! Kép

Pusza
Brill

Kép
brill

Dudu!

Sok sok drukkantyú mára!

Timika!

Ez a korai kelés azért elég fárasztó lehet, azért remélem délután szunyókálsz kicsit.

j.
Vendég

Kati boldog szulinapotKép

most enyire tellik,d.utan jovok.

Kép
monyoka

Nárcisz
Rosszul érzed, szerintem nem utaltam semmivel arra hoyg haragudnék rád, és kérlek zárjuk le ezt a témát, nem igazán ez a legnagyobb problémám most, remélem megértesz! Köszönöm!
Aranyos vagy a felajánlást illeően Kép, köszönöm neked is, de közben Timika elég gyors volt és bevállalta a híradózást!
Jobbulást kívánok!

Móni
Én is nagyon sajnálom, hogy a closti kevés votl neked. De a szurikkal biztos hogy lesz rendes tüsződ, ami meg fog repedni! Remélem a dokid nem sajnálja majd az adagot és biztosra megy!

Brill Kép
Mért ne kerülhetnél be a táblába most? Írd meg az adataidat és máris beraklak. Maszek andrológusnál nem próbálkoztatok? Szerintem ott sokkal előbb is kaptok időpontot. Pár ezer forintot szerintem megér.

Kati
Isten éltessen szülinapod alkalmából!
Hírek? Várjuk ám! Kép

Rékáim
Nektek meg boldog névnapot kívánok!!!! Kép (kicsit előre, mert holnap sajnos nem tehetem)

Lányok
Ma még jövök egy táblával mindenképpen, de ha írni nem tudnék, akkro most elköszönök pár napra.
Mindnekinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat, igazán jólesik hogy ennyire figyeltek rám! Sokat számít! Hálás köszönet!
Legyetek jók, adjatok sok zebrás munkát Rékának Kép, és vigyázzatok magatokra!

Puszi

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Nárcisz
Szerintem maradj ágyban és kúráld magad. Az alvás az egyik legjobb gyógymód. A Strepsils különben még rajtam se segített soha. Szerintem az a kategória, ami a lelkednek jó, mert tudod, hogy tettél valamit. Ha meg tényleg arcüreggyulladásod van, nem kéne a gégészetet felkeresni? Tudom, hogy az orvosok nem szeretnek orvoshoz járni. Kép

Móni
Ne gondold, hogy senkinek sem hiányzol. Nem lehet, hogy a tüszők végül mégis megnőnek? Mindenesetre drukkolok, hogy a következő stimu és inszem sikeres legyen. +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Szeszi
Nem tudom. Minden doki azt mondta, hogy a baba volt selejtes Kép , fel sem merült, hogy az én hormonjaimmal lenne gond. Ráadásul én már csak akkor kezdtem el vérezni, amikor már több mint egy hete elhalhatott, tehát a progi szint addigra csökkent olyan mértékűre, ami mellett megindult a vérzés. Ingoványos talaj ez, mert egy hibás, nem megfelelően fejlődő embrió következménye is lehet a rossz hormonszint. A sárgatest azért nem sorvad el terhesség esetén, mert a beágyazódott embrió HCG-t termel, ha hibás és nem termel elég HCG-t akkor a progi szint sem lesz megfelelő. Bízom benne, hogy most semmi gond nem lesz. Kép

Junkó
Nem hiszem, hogy így mennénk síelni, már csak azért se mert a síruhám sem fog addigra rám jönni. Kép Kép Vagy még most kéne elhúzni valami jó kis gleccserre egy kis lightos síelésre? Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

TündiKép
Nagy-nagy drukkok mennek Neked a hét további részében!!!!!
Kép

Kép
És mindez persze triplán Kép!

Stella + Kép Kép

Kép
stella9

LányokKép

Nagyon-nagyon jól esnek a szülinapi jókívánságok. Hát ennyien se köszöntöttek még, s főleg nem ilyen nagy szeretettel.

Nem csináltam tesztet, félek tőle. 25-én lesz a névnapomKép, ha addig nem jön meg, biztos hogy tesztelek.Kép

Puszi mindenkinek, KatiKép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: