A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi,
én lenni könyvelő, de már régóta nem foglalkozom vele élesben, ezért nem nagyon vagyok naprakész, de segítségem van, úgyhogy kérdezz bátran! Kép

Manóka,
Emma nagyon aranyos lehet Kép már várom, h gyertek újra tornázni!

KARÁCSONY: én is szeretem nagyon, a fenyőfa és a sütemény illatát, ha kint hó alatt alszik a természet, és mi bent a melegben és a jó illatokban, kellemes zenét hallgatva tobzódunk a "koncentrált szeretetben" Kép
Eddigi életemben minden szentestét szűk családi körben töltöttem, Andrással első karácsonyunk szentestéjén forró sms-partit folytattunk, tavaly a másodiknál pedig visszajött hozzánk este, miután náluk végetért a banzáj, idén pedig itthon leszünk hármasban ... még nem beszéltük meg, h konkrétan mi lesz, de én már tervezgetek, és igyekszem a lehető legkellemesebbé tenni számunkra az első közös karácsonyunkat Kép
romanticfic
ficánka

Maminti,
és érzel már mocorgást? Valami bugyborékolás? Vagy még nem? Az olyan édes, amikor először érzeni!! Én először 17 hetesen éreztem valamit, majd sokáig semmit, és 20 hetesen már megint! Kép
neet
neet

Neet!

Még semmit nem érzekKép Pedig nagyon odakoncentrálok! De még a 20. hétig nem aggódok emiatt. 1 hete láttam, hogy minden rendben, ez a lényeg!Kép

Kókusz!
Nagyon aranyosak a lányok!
Egyébként még régen megállapítottam, hogy közel laktok hozzánkKép

Kép
Kép
maminti81

Kókuszka,
Beninek gyógycuppok Kép Lányaid imádni és zabálnivalóak! Kép már gyűlik is a nyál a szájamban, nyaminyamiKép
fic
ficánka

Manóka, akkor nem szóltam Kép Bogárka felvilágosított, hogy már 6hósak vagytok mindjárt Kép én balga meg csak arra figyeltem, h az 5hós oltást kaptátok Kép

Maminti, jó a kép! Kép és tetszik, hogy meg akartok lepődni Kép én nem bírnám ki, olyan kíváncsi fajta vagyok Kép ha az első alkalomra nem viszed a kiskönyvet/igazolást, nem gond, jó lesz legközelebbre is. emiatt ne hagyd ki, én imádtam! Kép

na, mindenki elindult már tornázni? Kép
hűűű de szép napunk va ma, még a nap is előbújt KépKépKép

zsanci, árpára szemvidítófű, azaz euphrasia, 9ch. Istinek 2 nap alatt rendbehozta. vigyem a tornára?
najó, elviszem. hátha nem írsz már addig Kép

votiv 8)
votiv

Maminti
Ha Beni +gyógyul, akkor összehozhatnánk egy v több randitKép Nálam vagy nálad?Kép
Megyek vissza olv.
Kókusz
kókuszdió

Köszi a tippeketKép
Votiv, nem mindenkinél mulik el, sogoromék gyereke még 4 eves koraban is harapott...

B alszik a napsütéses friss levegönKépKép

KépKép
fibi

Olyan jo hogy szoba került itt a karacsony, legalabb én is elkezdtem gondolkodni, kinek mit vegyekKép A paromnak mar van 5letemKép
Mi csak a szentestét töltjük harmasban, aztan le Bajara, aztan Gardony (vagy forditva). Sajna a nagyszülök is igényt tartanak a társaságunkra, nem usszuk meg az utazast...

KépKép
fibi

Na, latom mindenki elhuzott, megyek akkor fözniKép
Délutan meg joga, éljenKép

KépKép
fibi

Fibi,
inkább örülj a nagyszülőknek! Hogy van (még) kihez menni. Nekem épp most jutott eszembe, régen milyen nagy volt a család (amikor mi voltunk gyerekek), most meg annyit vártunk már a szüléssel, hogy... na mindegy, így alakult.
Párodnak mit? Nekem mindig Õ a legnehezebb. (Mármint az enyém, nyugi...Kép)

Maminti,
mocorgás hiány miatt nehogy aggódj!! Még 20 hetesen se! Majd érzed később! Még aludni se fog hagyni, annyira fog rúgkapálni. Kép Meg az is lehet, hogy akkor aktív, amikor te alszol, és amikor marhára figyelsz, ő épp relaxál, így napok telhetnek el anélkül, hogy éreznéd. (Később is, amikor már teljesen világosan fogod érezni), szóval emiatt tényleg ne aggódj! karira bizti meglep pár balhoroggal. Kép
neet
neet

Ildi,
párod melójával végül mi lett?
neet
neet

Kókusz!
Oké!Kép Bár nehéz lesz, mert én még dolgozomKép

Neet!
Igenis!Kép De már nagyon várom...

Karácsony: Nálatok hogy van? Nálunk most nagyon zsúfolt: Szenteste szüleimnél, utána húzunk haza picit kettesben ünnepelni, másnap hajnalban meg indulunk anyósékhoz... Babával ez már tuti nem fog menni!

Kép
Kép
maminti81

Neet,
ez igaz, csak lakhatnanak közelebb is. Nem olyan jo, hogy a karacsony fele kocsikazassal telik.
Paromnak A nagy LGT könyv, regota vagyik ra, és allitolag hangszerboltban lehet kapni. Még nemtom, hogy fogom beszerezniKép

KépKép
fibi

Juc,
Küldtem mélt Kép

Kókusz,
gyönyörű a fotó!

BLaye
blaye

Blaye, holnap 11 hósak vagyunk. Kép

Kókusz,
én már akartam írni, hogy a csajok külön külön is, de együtt aztán,.....! Kép
neet
neet

Mi most megyünk nemsoká a Camponába vásárolgatni. Ha valaki véletlen arra járna...
neet
neet

Sziasztok!

Hős vagyok, visszaolvastam a tegnapi napot.

Votiv!
Igen, Bogárka jól beszélt, Emma szombaton lesz féléves, de lehet, hogy az almával megvárom a decembert, csak hogy kerek legyen a dolog. Mármint új hónap, új kajaKép

ZSOMBINAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kókusz!
Lányok gyönyörűek! Remélem beválogatnak valami jó kis reklámba!

Juc!
Előkeresm az önéletrajzomat és átküldöm, abban elég sok infó benne foglaltatik!

Jó, hogy beszélünk a Karácsonyról, én szokás szerint ötlethiányos vagyok, de hátha innen be tudok gyűjteni pár tippet! Szóval mindenki írja le, kinek mit veszKép Azt viszont eldöntöttem, hogy a lakást szépen fel akarom díszíteni, most, hogy itthon vagyok, és "ráérek"Kép

Kép
Kép
manoka11

fic,
könyveléses kérdésem is vanKépszóval ugye aktívan számoják fel a kényszervállakozásokat hogy állambácsi több adóhoz jussonKép Kép Képmoratórium 2006.06.30-án lejár.na utána hogy lehet megoldani???????????????????????????????választ mailbe kéremKép
cuppKép
gigi
Vendég

Recca: tudok neked páramentesítőt ha még érdekel! Az emberem érdekelt ugye szintén a témában és rendelt maguknak a céghez a Henkeltől (merthogy ők forgalmazzák), azaz lehet tőlük venni. És nem is drága pár ezer pénz csak. Ha szükséged van rá, akkor megkérdem pontosabban, hogy mennyibe kerül. Azt tudom, hogy 5-6 db-t rendelt és ebből az egyik a mienk lesz ;)

Képzeljétek tegnap este én nem tudom melyik alkatrészét dugta ki a babó, de akkora pukli lett a hasamon, hogy csak ámuldoztunk!!! Kép Nagyon érdekes ez az élien lét Kép
rylie

Ez egy rohanós nap!

Köszi a bókókat
Anya megy játszani UFF

Kókusz
kókuszdió

sziasztok!
ma akkkkkkorát tornáztam!!! Kép Kép
de sebaj, mert legalább jót dumáltam utána a cukiban...szóval, jól elkéstem...Kép
no, mindegy, most el, tervezgetek, meg minden.
tesconak van katalógusa játékokról, onnan fogom megvenni a playskool játszóasztalt 10 ezer pénzért karira...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Megjöttünk a torna+cukrászda délelőttről Kép Vincenzó alszik az erkélyen, sálálálálá KépKép
A tornán sokat nevettünk, mert Ada most egy táncos koreográfiát próbált nekünk tanítani Kép azért bemutattuk Bogárkának, aki a végefelé érkezett. A cukrászda is nagyon jóóóóóó voltKép, jót dumcsiztunk, skacok is jól bírták. Végre találkoztam Oxival és Vikkával, csodás a kiscsajszi! Kép Úgyhogy most sálálálálá, sálálálálá Kép

Ja, és aki még nem tudja, nem is vagyunk Dórával kőgazdagok, mert csak egy liftünk van, és abba sem fér bele két babakocsi, csak egy. Kép Pedig úúúúúúúúúúgy szeretnék én is kőgazdag lenni! Kép
fic
ficánka

Ancsi, Scaneo homerot en masfel eve a Madrinaban vettem (ami ugye mar regota a budaorsi Brendon lett), mult heten meg a sarki gyogyszertarban (mert nyuszi tul sokszor vagta foldhoz). Szoval szerintem eloszor nezd meg a legkozelebbi gyogyszertarban, lehet, hogy hoznak is, ha epp nincs, nehogy lejard a labad. Beszereznem itt neked, de nem tudom atvinni.

Beetrix, holnap lesz ket hete, hogy MMR-t kaptunk es (el ne kiabaljam meg le ne kopogjam meg minden) meg nem volt semmi. Persze maga az oltas (szuras) neki rettenetes volt (nekem is lefogni, mikor sirt es menekulni akart), es utana egy ideig sokszor felsirt alvas kozben, erre keszulj fel.

Votiv, igen, sokszor nehezen ment az eves, es nemcsak a szekbenugralas miatt, meg most is van, hogy ki kell talalni valamit, peldaul adok falatot a mackonak, ami a pulcsijan van, vagy a poharan vagy amit magaval hozott a konyhaba, meg o is megkinalja am, es aztan o is eszik. De sajnos mostanaban egyre kevesebbet hasznaljuk a szeket, csak ebednel, egyebkent osszevissza rohangal eves kozben a lakasban Kép de ha olyan van, ami nagyon bejon neki, akkor nem kell hivogatni, jon mindog es keri a falatokat. Szoval nehez ugy meg mindig az etetes.

Fibi, nalunk epp par napja kezdodott, hogy a lanyka duheben harap. Es iszonyu erovel. Altalaban targyakat, egyik nap a konyvespolcba harapott, aztan volt telefon, a taligaja fem tolokarja, barmi, ami epp felhergelte, mert nem tudta odebbrakni/kinyitni/bekapcsolni stb. Szoval most epp en is tanacstalan vagyok harapas ugyben, mert hiaba szolok ra, attol felek, siman kitori a fogat, felserti a szajat stb. Talan vehetnek neki bokszzsakot, hogy inkabb azon vezesse le a feszultseget?
moosejaw

Rylie,
ugye-ugye, milyen érdekes, és millllllyyyyyyyen jóóóóóóóó! Kép én most egy kicsit irigykedhetek, igaz?
fic
ficánka

Moose,
bokszzsák Kép
ficánka

Kaptunk ma milupától, univertől és liberótól promóciós anyagot, utóbbiak küldtek két midi (5-8 kg) pelenkát, jó vicc KépKépKép
Na L, ledőlök picit.
fic
ficánka

Recca, erre az útvonalra nem is gondoltam.Kép Köszi.

Jó volt a torna, csajom mostmár teljesen kifeküdt.

Zsombi boldog névnapot!
Manó felvettelek msn-re.
zanza

Fic, nem tudják, hogy neked fess fiatalembered van, ezért lehet ez a hiba.Kép
zanza

Mamin,
nekünk igazából a tavalyi volt az első karácsony a babával, de még csak 3 hetes volt, ezért nem csaptunk nagy murit. Szilveszterkor meg tökjó fej volt, fél 12kor befejezte a szopit, elaludt, mi meg (kölyök)pezsgőzhettünk éjfélkor, nyugiban, könnyesen. Kép
Kariajándékokat én is lopnék itt, de pénzt is kéne hozzá lopnom...Kép
Mivel a 13.havit, ha lesz egyáltalán, majd csak kitudjamikor kapom meg, (vagy ilyenkor már nincs is? naív közalkalmazott neet...), ezért passz, hogy lesznek az ajándékok, már el van költve a dec.i fizu is... ajjajjj, idén már csak egy fizu éesz? De gááááz!! Nem lehetne a kismamáknak dupla karácsonyi fizu? Naaa???
neet
neet

Sziasztok!

Köszönjük Szépen a Névnapi köszöntéseket!
Aranyosak vagytok, Zsomba első névnapja olyan hihetetlen!!!

Mi is itthon vagyunk tornáról, mi a mai tornán kicsit csaltuk:-)))) ugye senki nem vette észre??:-)
Szal ez a cukis dolog még mindig jó, de így soha nem megy 2 deka se csajok!!!:-)
vagy az nem számít???

Fic!
Te rengeteget fogytál!!!Hogyan csinálod??

Zanza!
és én hogyan veszlek fel??
ha nemtom a méled???

Na lassan elhúzok ebédelni...
manó27

Mamin,
nekünk igazából a tavalyi volt az első karácsony a babával, de még csak 3 hetes volt, ezért nem csaptunk nagy murit. Szilveszterkor meg tökjó fej volt, fél 12kor befejezte a szopit, elaludt, mi meg (kölyök)pezsgőzhettünk éjfélkor, nyugiban, könnyesen. Kép
Kariajándékokat én is lopnék itt, de pénzt is kéne hozzá lopnom...Kép
Mivel a 13.havit, ha lesz egyáltalán, majd csak kitudjamikor kapom meg, (vagy ilyenkor már nincs is? naív közalkalmazott neet...), ezért passz, hogy lesznek az ajándékok, már el van költve a dec.i fizu is... ajjajjj, idén már csak egy fizu lesz? De gááááz!! Nem lehetne a kismamáknak dupla karácsonyi fizu? Naaa???
neet
neet

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy zavarok, de segítséget szeretnék kérni. December 31-re várom a babámat.

Nem vagyok fővárosi, csak ahhoz közeli és mivel tavaly szeptemberben igaz időre, de 1 hónap kórházi bentlét után halva született a kisbabám, azért a lakóhelyem szerinti kórházban - érthető okok miatt - nem akarok szülni.

A kezelőorvosom Dr. Bencsik Andráshoz irányított, aki a Szt. Imrében vezet le szüléseket. Tehát valószínű, hogy itt is fogok szülni. Mivel nem nagyon ismerem még se a helyet, se a dokit, ezért szeretném kérni a véleményeteket mind az orvossal, mind a kórházzal kapcsolatban.

Sok régebbi véleményt már olvastam ezzel összefüggésben itt a neten, de érdekelne, hogy most mire számíthatok, jól választottam-e?

Köszönettel:

Wick
wick

SOKÁIG ÉLJEN ZSOMBI!!! Kép
neet
neet

Neet!
jut eszembe, árpa műtétem nekem is volt már. ötödikes koromban...fincsi.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Wick!
szia. A dokidról infót nem tudok sajnos,csak a kórházról. Van választott szülésznőd? Ha nincs, az sem baj, rossz szülésznőről itt még nem hallottam. Igazából azért kérdem a szülésznőt, mert nagy mértékban tőle (és persze tőled) függ a szülés, a doki nincs végig ott (általában). A szülőszobák jól felszereltek, kellemes a légkör, az alternativ szülőszoba is szép, bár nem jutottam oda be.
a kórtermek szépek és kényelmesek, az ágy kicsit magas, de sebaj...Kép Véleményem szerint az egyik legjobban felszerelt kórház, és nekem ez is sokat segitett, h jobban érezzem magam. A nővérkék ált. segitőkészek, a csecsemősök úgyszintén, de ha épp nem, ne félj kérdezni!! Akkor segitenek.
sztem nagyon jó kórházat választottál, a többiről majd talán mások tudnak mesélni...
Maradj velünk ha tudsz!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant!

Köszönöm a gyors és megnyugtató infókat!

Sajnos szülésznőt még annyira sem ismerek, hiszen a dokival is csak egyszer konzultáltunk. Õ az itteni orvosom sógora, ezért csak most tartották szükségesnek, hogy elkezdjünk "ismerkedni" egymással.

A szülést előzőleg végigcsináltam, mindent "ugyanúgy", csak már a történtek után a lelkiállapotom volt más. A szülésznőnek sokat köszönhettem akkor is.

Még egy kérdés: itt működik a papás-szülés, ha igen kötik-e valamilyen feltételhez? Az elsőnél nekem rengeteget számított, hogy velem volt a párom, szerintem nélküle nem tudtam volna végigcsinálni... és ragaszkodik hozzá, hogy velünk legyen és most már a karjaiba is tarthassa a picurkánkat.
wick

Wick
a H-zal biztos jól választottál, a dokit nem ismerem, de hátha más tud segíteni. Konkrétat is kérdezhetsz a H-zal kapcs. akár itt, akár priviben. ÉS: Sok sikert/örömet a "végéig"! Ami tulképp csak a kezdet lesz... Kép
neet
neet

csak atfutottam az oldalt, mert B mar nyekereg is...

Rylie, igen, erdekel meg! nagyon isKép v inkabbKép? halas lennek, ha tudnal segiteniKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Wick
papa természetesen bent lehet végig a szülőszobán. A vajúdóba nem mehet be, mert ez sokágyas, és a még korán berohanó kismamák (lásd Én) tengődnek itt a Nagy Pillanatig, amikoris elhangzik a bűvös mondat: Indulhatunk a szülőszobára! Kép
A vajúdót sokan ki is hagyják. (HA már sürgős a babának.)
Papa mehet, masszírozhat, zenét hallgathattok, ehettek, ihattok, amit visztek (kivétel persze ha valami gond van), szóval buli van a kevésbé fájós részekig. Aztán papa, ha bírja vidizhet, fotózhat, vagy kimehet, ha már nem bírja. (Lásd férjem...)
Te meg mindenképpen jó kezekben leszel.
neet
neet
neet

Ja, papa vehet magának zöld papírruhát a kórházban, vagy visz fehér pólót-nacit-papucsot. Szerintem jobb ott venni (tavaly 700 pénz volt), mert akkor annyival is kevesebbet kell cipelni be.
neet
neet

Sziasztok!

Fibi!

Timi is harap, főleg esténként, amikor felpörög, de nála nem vészes!
Mesélj a jógáról! Milyen? Mit csináltok?

Neet!

Köszi az érdeklődést! Vasárnap kezdett az Auchanban, mint biztonsági őr! 16 órázni fog folyamatosan, aztán 1 nap szünet!

Szia Wick!

Sajnos a dokidról nekem sincsenek infóim! Szokott lenni a kórházban kismama-klub, ha jól emlékszem ott szokták megmutatni a szülőszobákat és több szülésznő is jelen szokott lenni! De ha esetleg felhívod valamelyiket biztos, hogy akkor is nagyon szívesen megmutatják a szülőszobákat és a vajúdót! Meg van a kórháznak honlapja is, de én fejből nem tudom sajnos a weblapcímet, valaki biztos leírja majd!

Ildi
ildi76

Neet!

Igazából az előzőleg feltett kérdésekre adandó válaszok izgatnak - most jelenleg - mert kicsit elveszettnek érezzük magunkat.
Na jó, én érzem így ! Sajnos a történtek után már egy orvosban sem tudok megbízni 100 %-osan (előző babánál még tudtam).

Köszönöm a jó kívánságokat - szükségünk is van rá - és már mi is nagyon várjuk, hogy igaziból szülők lehessünk!

Ha még lesz kérdésem biztosan fel fogom tenni, ha nem zavarok...köszönöm!
wick

Felébredtem téves riasztásra, de akkor már jövök hozzátok, amíg engedi a nagyfőnök!

Közhírré tétetik: FRISSÜLT A PROFILOM képileg! Végre valahára ... így látszik már döbrögi Kép

Manó,
sztem nem fogytam, csak nyúzott vagyok kicsit, és azért látszott úgy. Egyébként fajta kérdése is a dolog, nomeg - épp Oxival beszéltünk erről - a kevés szénhidrát csodát tesz! Legalábbis nekem bejött annak idején, amikor fogyóztam. Meg a sok-sok ásványvíz, ami kicsit elveszi az étvágyat és "átmossa" a szervezetet, nomeg szoptatás alatt elengedhetetlen.

Tornánál nem is a fogyás a lényeg, hanem az együtt töltött idő, a sok mosolygás, duma, babák csodálata, jó zene, Ada lelkesedése, és az érzés, h tettem valamit az egészségemért ... és megyünk a cukiba! Kép
... szerintem ...

Neet,
igen, jól jönne most egy 13.havi nagyon! Kép

Zanza,
igen, igen, de nem gond, mert így legalább tudom, h gyűjtenem kell az emblémákat az ajándékokért! Kár, h nem tudtam, mert már jó néhány zacsit kidobtam. Kép

Wick,
igen-igen, nagyon jó döntés a Szt.Imre, a legjobb a fővárosban Kép, minden igaz, amit Zsan írt, nem is nagyon akarom ismételni,j ók a szülésznők, dokidat én sem ismerem, de biztosan ő is jó, az egészről elmondható, hogy PROFESSZIONÁLIS! maradj itt, és kérdezz tőlünk mindent, amire kíváncsi vagy! és dejódejódejó, lehet, hogy szilveszteri babód lesz! hogy viseled a terhességet? hogy fogják hívni a babácskát?
fic
ficánka

ildi76

Sziasztok,

Nekem még sajnos nem jött össze a baba, de a szent imrében szeretnék majd szülni. Néztem a kórház honlapján, hogy van szakamulancia, de nincs bejelentett lakcímem a kerületben, és nem tudom, hogy így tb alapú-e, vagy fizetni kell. Meg akarom magam vizsgáltatni, hogy minden rendben van-e velem, és azért akarom itt, mert ha sikerül teherbe esnem, akkor már megvan az orvosom is egyben. Olvastam, hogy sokan a Bálint doktorokat dícsérik. Tudtok nekem segíteni ebben a témában, vagy mindenki rögtön magánrendelésre ment?

Kép
gaby25

Ficánka!

Örülök, hogy te is jó véleménnyel vagy a helyről, ahogy olvasom a hozzászólásokat egyre inkább kezdek megnyugodni.

Igen lehet, hogy szilveszteri, de azt se bánom, ha a jézuska hozza! Köszönöm kérdésed: ezt a terhességet is jól viselem, remélem nem kell időnek előtte - magas vérnyomás - kórházba mennem.

Ha minden igaz a picurka ismét fiú, legalább is a 20 hetes 4D ultrahang ezt mutatta, bár a biztosat majd szombaton tudom meg, mert akkor ismét megkukkantjuk a pockot. Nem mintha nem lenne mindegy! Két keresztneve lesz: Márton László.

Mindenképpen fogok kérdezni...

Ildi76! Köszönöm a linket!
wick

Wick

Néztem a te orvosodat is, mivel ő szerződésben van az egészségpénztárammal, és előbb-utóbb úgyis magánrendelésre hívják az embert. Ha lesz tapasztalatod róla, megírhatod.

Kép
gaby25

Gaby!
ebben sajna nem tudok segiteni. én itteni vagyok...Kép
Wick!
neked meg szivből kivánom, h a mostani szülésed olyan nagy élmény legyen, mint amilyen sokunknak volt itt a H-ban!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Wick, a korhaz tenyleg szuper, en is ezert valasztottam. En Urban doktornonel szultem tavaly, de a nyari szabadsag miatt majdnem Bencsik doktorhoz kerultem (egymasnak szoktak atadni a pacienseket ilyenkor). A szobatarsam Bencsik dokinal szult (egy 60 centis 4,4 kilos babat, es par ora mulva mar osszevissza rohangalt a sajat laban, csak neztem), de egyebkentis imadta a dokit, mar vagy tizeve jart hozza. Es asszem neki a doki kiszedte a varratokat, mielott hazaengedtek a korhazbol (nekem meg tobb, mint egy honapig szivodott fel, brr), meg minden nap benezett hozza, amig a Hban volt, de mondjuk ezt mas dokik is igy csinaljak (enyem is). Na, ez az ossz infom rola. Kerdezz csak nyugodtan barmirol es nagyon drukkolunk am! Kép

Gaby, Balint dokik tenyleg szuperek, de nemtom, hol hogy rendelnek, de tobbiek majd biztos tudnak segiteni. Egyebkent en sem a keruletben lakok, de maganrendelesre jartam csak.
moosejaw

Köszi az eddigi válaszokat.
Gondolom, hogy magánrendelésre kell majd menni, ha valakihez huzamosabban akarok majd járni. Csak kifejezetten azt néztem a honlapon, hogy van meddőség szakambulancia, ahol rendesen megvizsgálnak. Na mindegy, jövőhéten majd kiderül, mert akkor akarok elmenni.

Kép
gaby25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: