A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca!

Akkor megvételezem!
KÖszi a tippet!

Juc
20170114224602

mondjuk a lemez masik reszerol mar nem mondhato el ez. marmint h ne beszelnenek csunyan. de azert (az is) jo! bar en nagy fan vagyokKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

én is belga fan lennék, bár nem a nagy fajta...
mikor jelent meg ez a lemez??? és mik vogymuk vannak rajta? mármint, ami a nagyoknak szól...
én most varró dani-presser pici, Túl a MOSZAD hegyen cimű meselemezére gyúrok.
egy vajdasági falfirkász...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc! Én egy nemzetközi szállítmányozó cégnél voltam csoportvezető, mellette tolmácsoltam és éjszakánként fordítottam (olasz), ez utóbbit még most is művelem, és mostanában gyerek mellett nem nagyon szeretem (nagyobb tételnél szoktam lepattani Szolnokra.

Zsan! Én imádtam a Moncsicsit, de most olyan fura újra látni, főleg olyan hülyén leírva.

Tornára én is mennék, de
1.nincs normális ruhám, amit felvehetnék (ti tip-top aerobik cuccban vagytok)
2. metróval félek menni babakocsistul. Moszkva tértől föld felett hogy lehet megközelíteni ezt a torna objektumot?

KépKép
KépKép
lindicita

lányok, asszonyok!
árpa nőtt a bal szememre...mivel múlik majd el???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Már nagyon régen jártam erre.. Karácsonyi apró ajándékokra nincs tippje valakinek? Nálunk mindíg abajgás van a párom szüleinél, hogyha ajándékot veszünk. De ha a Piciről adunk képet szép keretben az jó, nem? És akkor így kapnak is ajándékot meg nem is. Mellé meg még valami apróság, és jóccakát.. Kép

Bogárka! Nem voltál véletlenül az Ortopédiai Klinikán? Mintha te lettél volna.... De lehet, hogy csak hasonlított rád az egyik csajszi.. Kép
mkatus

Lindi!
4-6-os villamos! asszem.
Csajok!
tv2-n frei dossziéban Jemenről megy film. Levi itt lakott 3 évig...Kép remélem mutatják a lakásukat is...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!
Nekem mér nem válaszoltál????
Menjek holnap? És hányra? Tornázni biztos nem fogok, mert veszettül köhögök, de nálam figyel egy almareszelő...azt szívesen odaadnám Kép

Votiv!
Manóka Emmája szombaton fél éves!!! Csak onnan tudom, mer én is Kép (plusz 30), úgyhogy nincs már olyan messze az a hozzátápi Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Katus!
De, én voltam Kép Jaj, miért nem jöttél oda??? ti hol ültetek/álltatok? valami, amiről felismerhetlek így utólag???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ezen a belga lemezen kb olyan csunyan beszelnek, mint a Ganxsta? Vagy ez mas kategoria?

KépKép
fibi

Zsanci! Ne vezess félre! Ez a torna hely a Nagyvárad tér környékén van. Vagy a körútról sétáljak be? De a műv.ház előtt jár valami vili, az hányas és hol lehet elcsípni.
Mit csinált Levi 3 évig Jemenben?

KépKép
KépKép
lindicita

Apropó Ortopéd Klinika: a 6 hetesen kb 10-en voltak ott a váróban, 10 perc alatt le is zavartuk. Én, most erre készülvén, lazán szopi után egy órával indultam, még a hordozót is a kocsiba hagytam, csak úgy ölbekaptam Donit... erre: ezren voltak, és jó egy órát voltunk ott Kép De ami jó volt, hogy rámköszönt egy csaj, hogy ismerős vagyok neki (nem MKatus Kép), és kiderült, hogy 1 nappal előttem szült, szintén Baloghnál, és szintén van egy 2 év körüli nagylánya is...úgyhogy jól elbeszélgettünk Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, most nemreg jelent meg. hogy-hogy mik vannak rajta? idezzek?Kép

Lindi, fold felett kicsit bonyolult es hosszu: pl. 4-6, 2, 24 - ez mind villamosKép

Fibi, G-t nem ismerem. ugyhogy biztos mas kategoriaKép

Coolio
recca

Lindi!
Talán a Mester utcánál fel tudsz szállni valami vilire, ami odavisz... de majd biztos jön Ada, ő megmondja a tutit, én csak találgatok Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csak figyeltelek... Nem volt feltünő? Mert tartottam tőle, hogy mégse te vagy....
Tőled nem messze voltam a picurral, babakocsival. Így valszínü beugrik... Egy párszor arra néztél. Elég jó passzban volt ő is, elvolt szerencsére. Pedig annyit vártunk, már azt hittem el fogja unni magát, de sikerül "beszélgetnünk" Kép
mkatus

Na, tessék már meg is mondták Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka,
nyugi, nekem sem valaszolt, nem hiszem, hogy szemelyreszolo ignoráció (vagy ignorálás???) lenneKép

nekem meg kiujult az arcüreggyuszim, tegnap ota folyton bedugul a ZORROm, és folyik le a torkomon, broaaaf Kép

KépKép
fibi

Katus!
Kékes színű babakocsi, amolyan dizájnos féle, talán váz+hordozó, te pedig vékony, hátrakötött haj, szemüveg??? Mert akkor tudom... Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi, igaz, igy is lehet: mester u-ban 30-as vill., majd kicsit gyalog

Coolio
recca

Jaj, bocs! Szóval sötétkék babakocsi, ami hordozó+vázból áll. Rajtam vajszínü kabát, fekete nadrág volt...
mkatus

Igen. Kép

Hogyhogy megint mennetek kellett a klinikára?
mkatus

Murról nem tud valaki valamit? Priviben még nem jelenkezett, és 1-re volt kiírva...
mkatus

Recca,
tudod, G. Zolee a kartellböl Kép Nem a kedvencem, csak a volt sogornöm altal ismerem a csunya szövegétKép

Lindi,
a Müv Haz elött a 24-es vili tesz le, a Haller utcaban laktunk anno, azert merem mondaniKép

KépKép
fibi

Katus!
4 hónaposan is van egy szűrés...Vagy nem mindenkinek???? Én Petrával is, Donival is voltam 6 hetesen és 4 hónaposan...

Igazán odajöhettél volna! Kép Én anno tornán odamentem egy csajhoz, hogy nem a Siso-e, mert sárkánytetko(ahogy Petra mondaná: "tetova") volt a hasán és Siso épp előtte rakta fel a képet az övéről...aztán persze kiderült, hogy nem ő, és azt se tudta mi az a babanet, de jót röhögtünk mindketten a szitun, szóval nem volt egyáltalán kellemetlen...És Te meg ráadásul nem is tévedtél volna Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi, Borárosig 4,6-os, ott át a 2-re, Haller utcánál leszállni, ott átszállni a 24-esre, és a Mester u.-i megálló után leszállni, már ott is vagy.
Vagy jöhetsz a Blaháról, de a 28-ast kell közbe iktatnod a 24-es villamoshoz.
zanza

Bogarka,
mi is voltunk 6 hetesen és 4 hosan is. Aztan hallottam ott, hogy a doki lecsesz nehany anyukat, hogy: maguk miert nem jöttek 6 hetesre? Valasz: a gyerekorvos nem küldte...

KépKép
fibi

Szoval harapasra senkinek semmi ötlete?Kép
Tudom, szájzárKép

KépKép
fibi

Zanza, miert kuldod korbe a fel varosonKép a 2-re a margit-hidnal is atszallhat...Kép

Coolio
recca

tényleg, a Jászai MarinKép

KépKép
fibi

sziasztok kiskomák!
mi így mulatunk.Kép
kókuszdió

Zsanci!

IdővelKépBocs!

Lindi és akik szeretnének táblázodni!

KÜldjétek el nekem adatokat!

Juc
20170114224602

Kókuszka!

ZAbálnivalóak!Imádom a csajaidat!

Juc
20170114224602

Lindi!
ott lakott, meg Libiában, még gyerekként, mert az apja a karriert választotta...Kép Kép Kép azaz, ott volt orvos pár évig, és önző módon vitte magával a családját is...Kép Levi szerint elég szar volt ott lakni, de Libiát szerette..az nem volt ilyen durva akkor még...Kép
Pontos utca cimet tudtok mondani Ada-torna ügyben?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kókusz!
lányok édesek!! mint két tojás...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci
Ne vakard és tegyél rá kamillaborogatást

Neet
Egereket likvidáltad már?Kép

Angyal
HUHH jó hogy jössz. A párodat készítsd fel, hogy a 9 hónap alatt 3x fogod átrendezni a lakást, de lehet hogy csak a férjed ruháit rakod másik szekrénybe, mert a kis jövevénynek csak az ő szekrénye a leg megfelelőbb.Kép
UH képet kérünk!!!

Fic, Recca
Még este egy kicsit mekleg volt Beni homloka, holnap elviszem a dokihoz.

Recca
Köszönjük szépen. Mivel hálálkodhatunk?
Én XXII keres vagyok, ha te beljebb laksz akkor szerdén 13 óra körül tudnánk találkozni, mert akkor leszek bent a 8. kerbe a lányokkal. Megyünk kásztingra.Kép

Lindi, Rylie
Köszi
Tetszik az elefántos gondolat.

Ada
Titeket hívott már a Mariann reklám ügyben?

Pusza
Kókuszka
kókuszdió

Zsanci, Haller u. 27.

Lanymanyosi hid felol:
Balra kanyarodj ra a Soroksari utra, aztan a Haller utcanal jobbra, at a Mester utcai keresztezodesen, onnan meg nagyjabol 200-300m-re lesz jobb oldalt a Muv.Haz. Parkolasi lehetoseg nem tudom hol van kozel.
Egyet tudok, kicsit tovabb kell menni, az Istvan Korhaz vegenel,a Kardiologiai Intezetenel van egy pici parkolo.

Petofit hidtol: jobbra le Soroksarira, onnan balra Hallerra (na itt a gyenge pont, nem vagyok biztos benne, hogy kozvetlenul ra lehet-e kanyarodni, ugy sejtem igen), aztan egyenesen tovabb a fentiek szerint.

Kokusz, lanyok gyonyorusegesek!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!

Menjél torna,Hallerban még én is tudok parkolni!

Juc
20170114224602

hé, lányok, itt mindenki a gyerekéből akar megélni??? Kép Kép ÉN IS!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó estét, jó szurkolást!

Juc küldtem neked anyagotKép

Recca!
Bälga nálunk is rulez. Párom tesója együtt szokott velük zenélni, de én nem ismerem őket személyesen.

Zsan!
Szombaton te éppa New Yorkerben nézelődtél, míg Igi Apu karjaiban magyarázott a járókelőknek, B-t akkor nem láttam. Nekem tele volt a akarom szatyrokkal így rohantam haza, ezért nem mentem oda hozzátok.

Most akkor szerdán van maya? Mi ráérünk!

Kókusz!
Nagyon helyesek a csajaidKép
beetrix

Gigi!

Településegészségügy a területem itt lehet kihasználniKép Többi iskolám csak a titkos listán árulom most már elKép
Komolyra: milyen tevékenységre kell engedély? Szerintem zaklas emilben, ne untassuk a többieket.

Kókusz!

Nem semmik a csajszikKép

Juc!

Beteg Soma job-bul már?

Ovi: Megyek gyerekért erre cipője kacsaláb, fűzők lógicálnak masni nélkülKép Ennyit a waldorf+ figyelemrőlKép

Fabri
fabrika

Manó!
"Jombojbabának" nagyon-nagyon boldogságos névnapot kívánunk! Kép

Bogárka... és legfőképp Petra Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggeltKép

Juc
Szegény Panna baba, jaj a fülecskéjének Kép

Kókuszka
kókuszdió

Nekem senki nem válaszolt tegnapKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép
fibi

a harapásos kérdésemre.

KépKép
fibi

Árva Fibi!Kép
Harapásos témában csak annyit, hogy Beninek is volt ilyen kór-szaka, de őt előtte megharapta egy rokon kislány és kvázi utánozva a kiscsajt az én gyerekem végig vámpírkodta az összes játszótéri gyereket:Kép Tiszta ciki volt. Volt hogy a kislánynak még 3 nap múlva is tök lila volt a válla miatta. Nem szabad hagyni, rá kell szólni, de azért ne síkítsd le a gyerek haját mminden alkalommal, mert ha viccesnek találja akkor inkább folytatja.
Kókusz
kókuszdió

Fibi,
szájkosár? Vagy tartsd magad távol tőle. Nálunk ezek segítenek.

Zsanci: árpa.
Attól függ. Nekem volt már párszor, ha elmúlik magától, jó, ha nem: kenegettem tetrannal, meg zsenge gyerekszarral, de nem ért semmit, le kellett műteni. Pocakosok ezt ne olvassák: szóval injekció a szembe (előtte lidokainnal fújkálták, semmit nem ér ám, de jó tudni, hogy elvileg kisebb lesz a fájdalom), majd szemhéj kifordítása és kis ollószerű izémicsodával árpa kivagdosása. Közben a műtőasztalon vagy min fekve annyira szorítottam az ökleim a mellkasomhoz, hogy majd átszakítottam magammal az asztalt. Ááááááááá. Egy napig kötés, félszemű dzsumurdzsák, aztán ennyi.
10 szülés se ér fel ezzel, azt hiszem. Drukk, hogy kenőcstől, kamillateától, zsenge gy.sz-tól elmúljon!!! AZ ELLENSÉGEMNEK KÍVÁNOM EZT A MÛTÉTET!!!
neet
neet

Soma annyira helyes!!! Kép
neet
neet

Fibi, nálunk ugyanez a hajhúzás. majd elmúlik. (ajánlom neki).

Zsanci, ha esetleg az Erzsébet-hídon vagy Petőfin akarnál átjutni pestre - én már mentem mind a 3 hídon (Lágymányosin is), és érdekes módon az Erzsébet a legkevésbé durva, szóval én azt ajánlom.

a hídról le a pesti alsó rakpartra dél felé, és mész-mész, és a Boráros után a 2., lámpás balra kanyarodási lehetőség a Haller. onnan lehet megismerni pl. hogy jobb oldalt a sarkon egy bazi nagy épülő házszerű van, a távolban látni a nemzetit, és a Hallerban jár a villamos (ha a nagy sárga nincs is, min. a sinek ott vannak) - de én még így is eltévesztettem 1x, elsőre, ekkor sajna nagyot kellett kerülni, hogy visszafordulhassak Kép

na és ha bekanyarodtál a Hallerba, csak egyenesen előre, míg a bal oldalt meglátsz egy Shell kutat, ezzel majdnem szemben van a művház, és előtte hosszan, szépen lehet parkolni (én ált. az ajtóban szoktam megállniKép). ha itt nincs üres hely, kicsit előrébb és jobbra is van parkplacc.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Votiv!
Köszi az infot! Ebböl csak 2 dolog nincs nálam: a kiskönyv és az igazolásKép Igazolás nélkül is beengednek? Mert azt nem kértem dokinénitöl...
Egyébként nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, és nem is szeretnénk megtudni. Legyen meglepetés!Kép

Errefelé mennyi pocis van még?

Akkor én is teszek fel sztárfotót - a legfrissebbKép
Kép

Maminti
17+2

Kép
Kép
maminti81

CsokoládéKép!
Most, h már 5 éjszaka óta kiskrapekom újra átalussza az éjszakát, változott a napirendünk, ill. változik. Mivel 6-kor ébredt V KépKépKép így mostanra elfáradt, alszik az erkélyen, és 10 körül fog megéhezni, amikor ugyi kezdődik a torna, de hátha kibírja a végéig, megpróbáljuk. Vagy előtte gyorsba megetetem, meglátjuk, mindenképp elindulok időben! Kép Már nagyon vártam a mai napot, h újra találkozzunk és persze jót izzadjunk Ada segítségével! Kép
fic
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: