A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Duddu!

Unique előállt, mint hivatalos tolmácsomKép Igen ezt akartam írni. Menzisgörcs az jóKép Na a többit majd annak idején. Lehet, hogy tiéd lesz a krumplibogár?KépKépKépKép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!Kép

Majcsi!Kép

Nagyon sok szeretettel GRATULÁLOK neked!Kép
Én aztán tudom hogy milyen csodálatos dolog zebrásat tesztelni,azt a napot sohasem felejtem el!!!!!!Kép

Unique!Kép

Köszi jól vagyok,azt hiszem most kezd el egy kicsit látszódni a pocakom és már nagyon szeretném érezni hogy mozog a picur. Remélem az sem vár már sokat magára!Kép

Sysy
sysy77

Unique!Kép
Ez amolyan áltudományos magállapítás. Volt kitől tanulnom. Kép

Szisszka!Kép
Azt hiszem, hogy ilyen ápolás mellett nem nagyon lehet betegnek maradni.
Hol fáj a fejed? A férjem gyógymódja nem tetszik? KépKép Természetesen a te pároddal.Kép

Duddu!
Tényleg, merre van a rég nem látott babások?

Juca!
Én nem jöttem rá, hogy te a köpeny alatt ezt érted. Azt hittem, hogy megint valami szakkifejezés. Na jó vagyok én is.Kép

N

Kép
narco

Narco!

Szerinted én hány szakkifejezést használtam itt???Kép

Juca

tjuca

Rékám Kép
Gyanús vagy te nekem! Kép
Nem szeretnék belédbeszélni semmit...de... Kép
Megpróbálom visszakeresni a Seszi-féle okosságos linket! Kép Kösziiiii Kép

Unique
Igaz, a Norbi lánya is Lara, igazad van, nehogy má' utánozzátok... Kép
Azt tudom, hogy a kutyus jó kezekben van, mert nagyon jó dokija van, Érdre hordjuk őket.
Tudom, hogy nem lesz semmi baj, de azért van bennem elég "anyai aggodalom" ...
Ja, a fejfájásról annyit, hogy az alvás nem megy, egész nap azt próbáltam. Séta: voltam kint a levegőn, nem használt, úgyhogy marad a sex Kép

Juca
Vigyázz magadra/magatokra nagyon!
Mondjuk, most hogy már elbeszélgettél a kis tökmaggal, tuti jobb lesz! Kép

szisszka

Szisz!
Ha otthon a férjecskéd kérd meg,hogy masszirozza meg.
Hol fáj halánték,homlok vagy az egész???
Az a lényeg,hogy a két kezével fogja a fejedet és egyszerre úgymond nyugtató masszázst,fejtsen ki.
Azt úgy érheti el, hogy halántéknál hüvelykujjal befelé körkörös mozdulatokat tegyen(mintha egy csigaház lenne ott és nem kifelé hanem befelé rajzolnád).Nem tudom érthető-e?????
Kicsit erösebben is csinálhatja,mert akkor arra fogsz figyelni nem a fejfájásra,és még a lényeg az,hogy 2-3 körözés után húzza felfelé a hüvelykujját a homlokod közepéig,de fontos, hogy egysszerre próbálja meg....
Nekem ez beszokott válni!!!
Duddu:
Minden rendben lesz holnap,imádni fognak a gyerekek!!!
Unique:
Hát ki is lehetne az a szégyellös baba ha nem lány!!!?
Nagyon örülök,minden jót nektek!!!!!!!
Narco:
Jobbulást!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem használ is majd....még nem bízom el magam.
Puszi mindenkinek.
Zsuzsa
refief

unique.Nem leszek szomoru.Ebben a honapban keves eselyel indultunk ugyis,alig voltunk egyutt.

nagyon buszke vagyok magamra hogy kibirtam hogy nem teszteltem ebben a honapban.

Kép
monyoka

Nárcisz Kép
Köszi, majd szólok a páromnak ha hazaér Kép

Zsuzsa
Köszi az ötletet, kipróbáljuk!
A fejem egyébként úgy fáj, hogy a csak bal oldalon. Fáj a bal szemem, homlokom baloldala, és egész hátul... na, nem tudom érthető e...

Sysy
Örülök,hogy jól vagytok és minden rendben Kép

Juca
A köntöst én se értettem ám Kép

Monyóka
Én is büszke vagyok rád!!! Kép
csak így tovább Kép

Szisz

szisszka

Szisz!
Az jó lesz!Kép

Juca!
Hát nem tudom, hogy mennyit használtál, csak nem értettem a dolgot. Megfordult a fejemben már minden. Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Junko Kép Köszönöm szépen a drukkokat! Ti hogy álltok most a ház kereséssel?

Kivi Kép Olyan jó, hogy jelentkeztél! Kép Szívből kívánom, hogy a dokinál minden rendben legyen és újrakezdhessétek a projektet!

Juca Kép Szegénykém, nem nagyon tudok mit tanácsolni, a többiek már mindent leírtak...

Unique Kép Gratulálok az egészséges Laurához!!! KépKépKép Tényleg csak a Norbiék miatt nem lesz Lara? Kép

Csibe Kép Akkor szerdán lesz a HSG? Nagyon-nagyon szorítok! Ki is az orvosod?

Monyóka Kép Szerintem ha már hőmérőzöl, akkor mérd végig az egész hónapot, különben végképp nincs értelme.

Dido Kép Drukkolok a vizsgálatokhoz!

Duddu Kép Kéz és lábtörést a holnapi tanításhoz! Kép

Refief Kép Tesztelsz reggel?

Narco Kép Látom fárasztó napod volt KépKépKép Nem attól félek, hogy mi lenne, ha terhes lennék - ugyanis az vagyok lassan 22 hete Kép Kockázat alatt azt értettem, hogy bevehetem-e ezeket a természetes alapanyagú készítményeket anélkül, hogy ártanék a babának. Azt ugyanis olvastam, hogy vannak olyan gyógynövények, amik használata nem ajánlott a terhesség alatt. Ráadásul a lándzsás útifű tartalmaz valamennyi alkoholt is. Eddig csak mézes teáztam (azt viszont literszám), de eddig nem sokat használt. Meg a köhögés sem lehet túl jó érzés a babának, nem? Véleményed szerint csak teázzak továbbra is?

Puszi és jó éjt mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Na, a párom most hívott, hogy már jönnek haza, a kutyus jól van... viszont két hét amíg kész lesz a szövettan, addig csak reménykedhetünk, hogy nem rosszindulatú a daganat... Kép Kép Kép

szisszka

Sziasztok!

Unique!
Grat Laurához!De ezt már sokan leírták elöttem. Kép

Juca!
Nem vagyok "hányós" típus és állapotos sem voltam még, de nekem ami ilyen esetekben használ, az az almakompót hidegen.Apa most kérdezte,hogy tudom-e, hogy miért...Idézem:"Mert a szegfűszegnek gyomornyugtató és enyhe fájdalomcsillapító hatása van!"Próbáld ki, hátha segít Neked is! Kép

Refief!
Holnap kapunk teszteredményt?Szorítok!!! Kép

Szisszka!
Tudom, hogy nem babás téma, de hogy van a kutyus?A mi boxerünk minden évben növeszt magára egy kötőszöveti daganatot, amit el kell távolítani.Altatás, meg minden...Mindig arra gondolok, hogy ha érte így aggódom, mi lesz , ha gyerekem lesz? Kép Igaz, nálunk most Õ a gyerek.
Fejfájás múlóban?

Réka!
Elkészült apa eredménye.A mennyiség megfelelő, 25% gyors mozgású, 25% lassú mozgású, 50% mozdulatlan.Ezt vhol sejtettük, hogy így lesz, mert chéfként dolgozik, így egész nap melegíti a hasa alját a gázrózsa, ami köztudottan nem tesz jót a spermiumok sebességének.Holnap felhíja az orvos által ajánlott andrológust és valószínű, hogy gyógyszert kap.
Párodnak mikor lesz eredmény?
Megnéztem a fotóitokat...Neünk is a Barabásvillában volt az esküvőnk tavaly szeptemberben...Helyesek vagytok!!! Kép

Mégegyszer elolvasom amit írtatok eddig, mert túl sok infó volt! KépKépKép

Puszi
Brill

Kép
brill

Juj, mennyit írtatok... Kép

Unique!

Kép Mintha mondtam volna, hogy kislány! De én is csak a családi szólás-mondás alapján voltam ám olyan okos. Tényleg, a családban, ha nem tudták megmondani ultrahangnál a baba a nemét, mert szégyenlős volt, akkor tuti lány volt a babóca... Kép A Laura meg egyébként is nagyon szép név, remek választás!!! Kép Még egyszer szívből gratulálok, várjuk a képeket! Kép

Duddu!
Csak nem??? Csak nem??? Kép Én mindenesetre nagyon drukkolok!!! Tudod Unique-nél is a "beavatkozás" előtt magától jött a zebrácska!!! Kép Ha már Majcsi követte Adrit, Te is követhetnéd Unique példáját!!! KépKépKépKépKép

Lányok!
Visszaolvastam, de sajna majd kifolyik már a szemem, és nem tudok mindenkinek írni. Holnap hátha több erőm lesz.

Zsuzsa!
+++++++++++++++++++++++++++ Várjuk a jó híreket! Õszintén szólva ránk fér már, hisz kellenek azok a kis zebrák a táblában... Kép

Valaki érdeklődött Annácska után. Nekem is hiányzik, de a múltkor, amikor megnéztem a babások fórumát, ott mintha azt írta volna, hogy inkább őket fogja látogatni! Kép De azért biztos hozzánk is benéz majd, ha lesz ideje... Kép

Nos most megyek alukálni, mert holnap hosszú napom lesz! Kép

Puszika
Zsu

Zsu
valér

Timika!
Hát ez bunkóság volt részemről. De tényleg nézd el nekem, hogy meg vagyok zavarodva. Kép
Bocsi. Bocsi. Bocsi.
Szóval akkor inkább háziorvos, és tanácsok, ha rosszul érzed magadat. Vagy esetleg egy nőgyógyászt is felkereshetsz, hogy mit lehet ilyenkor szedni, Mik vannak törzskönyvezve terhességen. Én biztosan ezt tenném.

N

Kép
narco

Brill!
Vannak esküvői fotóitok?

N

Kép
narco

Sziasztok!

Sziszka!
Jó hallani, hogy jobban van a kutyus! Én is nagy kutyabarát vagyok!Kép

Unique!
Gratulálok a kiscsajszihoz!Kép
Nekem 16 van belőle egy osztályban és 5 fiú!Kép
Hát nem egyszerű...de imádnivalóak!Kép

Réka!
Még nem tudom milyen fajtára megyek, erről még nem beszéltünk. Ha többet tudok,úgyis kérdezek!Kép

Timi!
Nem szerdán megyek, csak ez a köv. lépés. Most várom, hogy megjöjjön. Ill. nem várom, de érzem, hogy megfog!Kép
Most látom csak hogy szegedi vagy!Kép
A II-esbe járok a Katona Renátához.

Nárcisz!
Jobbulást neked!

Jó éjt Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Majcsi!
Nagyon gratulálok!!Kép
Duddu!
A 4.-esek cserfesek, de ha határozottan, és egyben kedvesen bánnak velük, akkor lehet őket "kezelni". Tapasztalat...Kép
Zsuzsa!
Drukkolok!
Narco, Timika!
Gyógyulást kívánok!
Unique!
Gratulálok a kiscsajhoz!Kép
Juca!
Együttérzek Veled! Homeopátiás bogyót erre nem próbáltál? Megérné kipróbálni szerintem.

Én megvagyok, dolgozok, meg képzeljétek, védikus asztrológia tanfolyam-előadásra járok. Nagyon érdekes, megtanulunk horoszkópokat elemezni, de az indiai aspektus szerint, nem a nyugati asztrológia alapján.

Midenkinek minden jót! Jó éjt!
Bogi
dbogica

Szia Csajszik!
Azt hittem majd jól lebeszéltek, hogy ne higgyek én semmiben a 20. napon, főleg, hogy minden valószínűség szerint a 15.-en volt pé-m.
Szóval kicsit még korai assz'em. Kép Ja, és nagyon rövid ideig tartott csak!

Bogi!
De rég "láttalak"! Köszi a tanácsot, én is valahogy így képzeltem a 4.-eseket.

Micsoda tanfolyam! Mesélhetnél néha róla!
És egyébként hogy vagy?

Juca!
Már minden világos a köntös sztorival. Háát, nem jutott eszünkbe. Mióta kiderült a bibi, minden "hátsó" gondolat nélkül lesünk a paplan alá, mert dokibácsi majd megmondja szerdán, hogy mit javasol, hogy aztán úgyis azt csináljuk, amit mi akarunk... Kép
Persze van benne logika. Páromnak is felolvastam (kíváncsi voltam, rájön-e, mi a köntös---nem jött rá Kép Kép Kép) és nem zárkózott el az ötlettől.

Háát elég sz@r, hogy semmi nem segített neked eddig. Meg az is, hogy nem t'ok semmi vígasztalót írni.

Narco!
Most meg téged nem értelek. Azt hiszem télleg takarékára kéne tennem magam. Szóval mit is jelent: "Tényleg, merre van a rég nem látott babások?"

Unique!
Nekem Lara és Laura egyaránt nagyon bejön, de Norbiékra magasról tojnék a helyetekben, persze az agyam már azt súgja, hogy mit szólunk már ennyit bele a ti dolgotokba. Kép

Sziszka!
Örülök, hogy jobban van a "kislány". Kép

Brill!
Köszönöm! Lagzit is tarottatok a Barabás-ban? Vagy csak a polgárit? Énisképet, énisképet, énisképet!!

Mi szerdán megyünk a meddő dokihoz és megkérdezzük a véleményét az andrológiai kapcsolatról. Ha szerinte van esély arra, hogy van köze a dologhoz, akkor úgyis küldi a "Zuramat" andrológushoz. Szóval még nem dudjuk.

Csibe!
Eléggé nagyzolósra sikeredett, amit írtam, pedig csak annyit tudtam meg itt a lányoktól, hogy többféle átjárhatósági van.
Persze azért kérdezz csak, de azért az is jó volt, amit te írtál: "ha többet tudok, úgyis kérdezek".

Hát ilyen ez a világ. Minél többet tudunk, annál több a kérdésünk. Kép

Jó éjszakát!
réka
Vendég

Sziasztok!
Elöször is köszi mindenkinek a drukkolást!!!!!!!!!
Nem bírtam aludni...azt álmodtam,hogy mutatom a férjemnek,hogy kétcsíkos a tesztem.
Felkeltem 1/2 4-kor és megcsináltam a tesztet,és láss csodát csajok KÉT CSÍKOS LETTTTTTTTTT!!!!!!!!!!
Alig bírom elhinni,a férjem még nem tudja,mert ma reggel jön haza.
Pont ebben a hónapban van a szülinapja,ez lesz a legszebb ajándékja!!!
Majd még jövök késöbb...
Puszi Zsuzsa
refief

Tee jó ég elszállt aamit beírtam,korábban!!!
Jó reggelt mindenkinek!
Köszönöm a drukkokat!!!!!!!
Reggel korán 1/2 4-kor megcsináltam a tesztet és lányok...KÉT CSÍKOS LETT!!!!!!!!!!
Még késöbb benézek.
Puszi mindenkinek Zsuzsa
refief

Na mégse szállt el, ezt se értem????????????????
refief

Zsuzsa!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Gratulálok!!!! Két nap, két zebra!!! Nagyszerű!!!!!!!!!!! KépKépKépKép Gyönyörű 9 hónapot kívánok Neked!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Milyen jól indul a napom. Kép Pont miattad kapcsoltam be a gépet és MEGÉRTE!!! KépKépKép

Ki lesz holnap a következő???? Kép

Zsu

Zsu
valér

Duddu!
Valójában csak azt szerettem volna leírni, hogy kíváncsi vagyok azokra, akik pocakjában csücsül egy babó, hogy mi van velük, pl: Annácska is. Csak fogalmazni nem tudok most.

Refief!
Grat.

N

Kép
narco

Zsuzsa!

Ez szuper!!! Gratulálok! Nyolc hónap múlva már három kis huligánod lesz otthon! Éljenéljenéljen!!!KépKépKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

RefiZsuzsa!

Hát ez tényleg meglepetés! Nem csoda, hogy nem tudtál aludni!
Csupa minden jót kívánok! Kép

Ez az zebrácsák, gyertek csak! Kép

réka
Vendég

Szia Refi!

Na ritkán vagyok ennyire biztos a dolgomban. Már repül is a "zebrád"!
Kép
Jó pocakosodást, és bejelentést kívánok!

Juca

tjuca

Jó reggelt! Nahát mennyi minden történik itt. Énisénis be akarok állni a sorba, asszem hétvégén magunkra is zárjuk az ajtót Kép
Zsuzsa! Gratulálok .
Üdv: Niki

kancellárka

Zsuzsa!

Naugye naugye? Kép
Gratulálok a két csíkodhoz! El is hiszem, hogy nem tudtál aludni!

junko
Vendég

Timika!
Ház ügyben kicsit le vagyunk állva. Valahogy kicsit túlpörögtük a HÁZ dolgot, és egyenlőre nem volt kedvünk belevágni újra. Ám e héttől megint el kezdünk nézegetni telket is meg használtat is aztán majd látjuk merre tovább. Nem bírom a panelban tovább, és egyáltalán azt, hogy teljesen takarékon vagyunk. Nem lépünk ház ügyben, nem sikerül a gyerek, és nem szeretem igazán a munkámat stb. Szóval nem jó ez így úgy ahogy van. Ráadásul ma azt álmodtam, hogy nem lehet soha gyerekem. Hülyeség próbálok vele nem foglalkozni.

Csibe!
Elküldenéd nekem az e-mail címedet? koeszt@vipmail.hu
Szeretnék tőled egy-két dolgot kérdezni!

Sziszka!
Jobbulást a kutyusnak: Melyik beteg? Az Alfi?

Unique!
Gratulálok a kiscsajhoz! És kislányt is szerettetek volna? Akkor lehet elkezdeni megvásárolni az igazi lánykás dolgokat. Sejtéseim vannak arról miket fogtok Krácsonyra kapni.Vagyis sztem nem ti, hanem a kislány. Kép

Mindenkinek köszönöm (Majcsi, Korek, és bocsánat nem tudom még kik)a hő hozzászólásokat. Én mégis úgy érzem valami nem stimmel. Na nem illik ehhez a naphoz ez a beborulás.

Zsuzsa!
Még egyszer sok boldogságot. De mesélj ám te is ahogy Majcsi, hogy milyen érzéseid/tüneteid voltak.

Majcsi!
És a te reggeled milyen most?

Helló
j.
Vendég

Junko!Kép

A változásokkal csak csínján, mert, ha az említett háromból kettőt megváltoztatsz, jön a harmadik is!
Mivel foglalkozol, lehet, hogy az állással kellene kezdeni! Nekem mint tudod bejött!!

Drukkolok:

Juca

tjuca

Zsuzsa!Kép

Tiszta szívből GRATULÁLOK neked!Kép
Hát ez csodálatos hír ezért nagyon megérte ma benézni ide!!!!!!!!!!!!Kép
Fantasztikus hónapokat kívánok neked!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziszka
Szegény kutyus! Remélem nem rosszindulatú a daganat, küldök neki gyógysimit, jó?

Nárcisz
Miből gondolod hogy haragudnék rád?

Unique
Gratula a kiscsajhoz!

Réka
Menni fog az a tanítás neked biztosan! Majd mesél el!

Korek
Szerintem is meg kellett repednie a tüsződnek a szuritól.

Juca
Jó pihenést neked, remélem hamarosan tényleg jobban leszel! Valahogy a bevitt folyadéknak benn kéne már maradnia, aztán lassacskán jön a kaja is, de a pia fontosabb. Drukkolok neked, hoyg rendbejöjj!
Aranyos a krumplibogár Kép

Brill
Mennyi a spermaszám? Mert a többi eredmény nálunk is hasonló volt és a doki azt mondta hoyg jó. Szó sem volt gyógyszerről.

Refi Kép
Gratulálok! Szép volt! Boldog, problémamentes terhességet kívánok! Majd meséld ám el hogy párod mit szólt!

Majcsi Kép
Tényleg, te párod mit szólt?

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsa
Hatalmas gratula a zebrás teszthez! Kép Kép Kép Remélhetőleg Tündi csupa zebrás táblája mindenkinek tényleg zebrát hoz. Kép

Unique
Tök jó, hogy már tudjátok, hogy kislány! Kép

Duddu
Ebből még bármi lehet. Mennek a drukkok. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szisszka
Kutyusnak küldök gyógyító energiát. ++++++++++++++++++++++++++++

Junko
A kérdéssel jól a lényegre tapintottál. Kép

A reggelem szuper. És a reggelim is finom volt, csak az egéssz visszajött ahogy felálltam az asztaltól. Már tegnap is émelyegtem utána egy kicsit. Holnap más menüvel próbálkozom, hátha az bent marad. Azért nem bánom rókakomát. Küldje csak a jeleket babóca, hogy jól van.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tündi
Örült neki, csak azt hiszem ő is izgul, hogy minden rendben legyen. Szokott görcsölni időnként a hasam, erre megkérdezte valami körmönfont módon az egyik kismama kolléganőjét, hogy mit érzett az első pár hétben és megnyugodva újságolta, hogy ő is így volt vele.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Megpróbálok kicsit gyakrabban jönni, aztán ki tudja, meddig...Kép

Zsuzsa, nagyon-nagyon gratulálok!!! Kép Sok boldogságot a harmadik babócához!! Kép Kép

Junko, fel a fejjel, együttérzek Veled, mi is lakás-ügyekben utazunk, a munkám sem derít fel és baba sincs még úton, de majd megvigasztalgatjuk egymást Kép

Dido, jó volt olvasni Téged, kukkants be minél többször! Kép

Duddu, szurkolok a holnapi doki-ügyhöz, hogy teljesen tisztán lássatok, és legyőzhessétek az akadályokat! Kép

Unique Kép , nagyon nagy gratula Laurához!! Kép

Narco és Unique, hát nekem is elég furcsa volt a repesztőszuris esetem, őszintén szólva meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen is lehet, főleg mert anélkül is meg szokott repedni. Csütörtök reggel kaptam a szurit, péntek este kellett volna repedni, reggel fel is ment 2 tizedet a hőm, örültem, hogy jól időzítettünk. Még egy napot ott volt, majd ahelyett, hogy feljebb ment volna, lement jópár napra. Még itt is azt gondoltam, hogy biztos megrepedt, csak alacsony a progim, de napokig gyanúsan fájt a jobb petefészkem, ami sosem szokott. Felhívtam a dokit, hogy a hőm lent, fáj a hasam, szedhetek-e utrot, mert biztos alacsony a progim, mire ő hozzájárult, de azt mondta, könnyen lehet, hogy nem repedt meg... Sajnos nem tudtam bemenni, mert sok munkám volt majd elutaztunk, viszont pár nap elteltével a fájdalom hirtelen megszűnt, a hőm meg elindult felfelé. Mindez jó 1 héttel a tüszőrepi szuri után... Kép Elég furcsa... Ja igen, és DuduRékám csak azért gondolom, hogy azért nem jön meg, mert úgy tudom, hogy tüszőrepi után két héttel kell megjönnie, azaz ha 1 hetet csúszott a repi, 1 hetet fog csúszni a menzi. Ti is így tudjátok, lányok? Tegnap viszont uh-m volt, ahol megállapították, hogy időközben megrepedt, ahogy én is sejtettem. MOndjuk persze jobb, hogy nem lett belőle ciszta, amikor napokig fájt, igencsak aggódtam.

Bocsi, hogy hosszú voltam, csak így kerek a történet, hátha valakinek hasznára válik a tapasztalatom, bár inkább mindenkinek jó tüszőrepiket kívánok Kép Kép

Réka
korek

Zsuzsa! Kép

Nagyon-nagyon nagy gratula a teszthez!!!Kép

Pont most számoltam, hogy már 14-en vagyunk a sárga táblában! Gyerünk, lányok, csak így tovább!!!

Majcsi! Kép
A szurkálások nekem is ott voltak, főleg az első két hétben, erre itt a lányok mondták, hogy ez jó, mert ágyazódik be a Mazsola. Hát, jól beágyazódott! Kép
Védőnőm is azt mondta, hogy ez később is felléphet, ami a méhszalagok nyúlását jelzi, és csak akkor menjek dokihoz, ha ne adj' Isten vérezgetni kezdenék. Úgyhogy semmi gond, vigyázz Magatokra!!!

Norwell

Kép
Kép
norwell

sziasztok.

Zsuzs hatalmas gratula,kivanom a legjobbakatKép
latom beindult a zebraaradat.)

akkor most kati jon?vagy ok most nem probalkoznak,kicsit kiestem a kepbol.

oke lanyok hagyom a hulye homet,menzitol szepen merem minden napKép

sziszka,remelem semmi baja nem lesz a kutyusnak,en is imadom a kutyaimat.

juca,sajnalom rokakomat.ilyenrol meg nem hallotamhogy valakit enyire lestrapaljon.

dudureka.Akkor te most tanitoneni leszel?

halkan megsugom hogy en szerettem volna a krumplibogarat,de tudtam hogy valaki megelozKép

nekem semmi eddig.Nem gorcsolok,menzi sehol.
Tegnap asztmondtam a paromnak ha most osszejott megeszem a kalapom,igaz hogy nincs is,de szerintem nem is kell megenem semmitKép

Kép
monyoka

Monyo!Kép

Hogyne próbálkoznánk!

Én vagyok legfelül, átkérem magam a felettem levő táblába, aztán pár nap múlva te jössz!!!

Kati
Vendég

cukrasztasamKéprendbenKép
bocsi csak azthittem az inzulinos tema miatt...na mindegy a lenyeg hogy nagyon szurkolok neked..Kép

kati te szoktal tortara viragokat csinalni?
nekem ma tortat kell sutnom a sogornomnek,se mertek se hogy hogy nezzen ki.utalom mikor magamnak kell kitalalnom mindent.

Kép
monyoka

Zsuzsa!
Hatalmas gratula!!! Kép
A munkahelyednek meg egy nagy fityisz! Kép

Tündi!
Még nincs a kezünkben a papír,úgyhogy számadatot még nem tudunk.Türelmetlenek voltunk, így a sógoromtól van az infó.Bővebbet majd ma...

Nárcisz,dudu!
Egy kép a profilomban, aztán késöbb megpróbálok feltölteni néhányat a b.netre.

Szisszka!
Kutyus?...És persze Te is???

Puszi
Brill

Kép
brill

ja es mikor tesztelsz?

Kép
monyoka

Képzeljétek, a másik topkiban ahová írok is van egy új zebrás. Õrület ez a hét és még csak kedd van!!!

Juca!
Hasonló a munkám mint neked (legalábbis ahol régen voltál) csak én írom. Ennél jobban nem megyek bele, mert üldözési mániám van. Kép.

Kati!

Akkor lehet szorítani?

j.
Vendég

Monyo!Kép
Csináltunk régen saját kitalációnk szerinti virágot nagyon vékony marcipánból, amit tojástálcán szárítottunk fejjel lefelé. Most már nincs időm ilyenekre, se türelmem, ezt már a férjem tesója csinálja nekünk. Egy kis jövedelem kiegészítés neki.

A másik, meg az, hogy a gyógyszer amit eddig szedtem a cukorra, nálam majdnem úgy működött, mint egy fogamzás gátlóKép Amikor ezt megtudtam, 2 hete, majdnem padlót fogtam.
Mivel most abbahagytam a gyógyszert, igy megint van reménysugár...

Holnap van a szülinapom, még nem döntöttem el, hogy egy esetleges negatív teszttel elrontsam, vagy egy reményeim szerinti pozitívval feldobjam a napom? Ez a nagy kérdés.Kép

JunkoKép

Azért a szorítás sose árt. KösziKép

Kati
Vendég

Refi!Kép

Tegnap nagyon bíztattalak a tesztelésre, aztán meg nem is gratulálok!

GRATULA!!!KépKépKép

Kati
Vendég

Brill
Megnéztem a fotótokat, és nagyon szimpatikus, kedves emberkének tartalak Kép Szépek vagytok nagyon Kép Csak úgy sugárzol a képen!
Majd írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok.

Majcsi
Aranyos a párod Kép Persze hogy aggódik, de most rendben kell lennie mindennek! Kép Csak vigyázz magatokra Kép

Korek
Szerintem is úgy van ahoyg írtad, hogy repi után 14 nappal van menzi, persze azért a tüszőrepesztő szurinak működnie kéne. Vagy utána ellenőrizni UH-val hogy megrepedt-e. Te is aztán taposod rendesen az élet mesgyéjét..... hoyg bírod?

Monyóka
Ez a beszéd, jövő hónapban(ha lesz) mérni hőt rendesen minden nap!

Kati
Úgy legyen ahogy írtad! Kerülj a sárga táblába! KépMikorra várható eredmény? Kép

Lányok
Kérdezném, hoyg kinek lenne kedve, és főleg ideje híradózni rólam, akár szombaton is? Olvasom hoyg Réka milyen elfoglalt lesz, neki szerintem elég a tábla is egyszerre Kép, de gondoltam, szivesebben megtudnátok a héten mi a helyzet velem, mint jövő hét, mikor tudok jönni dolgozni.

Tündi
Vendég

TündiKép

Nekem szívesen. A baj csak az, hogy szombaton nem dolgozom, csak vasárnap. Írd le, hogy hogyan gondoltad? Mobil számot adjak? Ha igen, emilben elküldöm. Tudod a múltkor segítettél képet kicsinyíteni, megvan az emil címed.

Kati
Vendég

Lányok
Timika bevállalta nagy hirtelen, úgyhogy akkor ő írja majd meg az eseményeket Kép

Kati
Köszönöm szépen a felajánást, aranyos vagy, Timi egy gondolattal előzött csak meg Kép

Timi
Köszönöm szépen! Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép Nincs mit Kép Most mennem kell dolgozni, este jövök Kép

Refiefnek azért hatalmas gratula!!!! KépKépKép

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: