A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Olvastalak ám benneteket, csak nagyon kevés időm volt.

SzilvaKép
Már biztos túl vagy mindenen. Mindannyian nagyon sokat gondolunk rád. És nagyon tetszett amit wish írt. A szívünkből beszélt. Kívánom, hogy mihamarabb épülj fel és gyönyörű babucijaid legyenek! (Meg persze mindannyiunknak.)

MandaKép
Neked nagyon szorítok. A péntek nekünk mindjárt itt van, neked egy évszázad lesz, de azért egyszer eljön.

TündiKép
Hogy érzed magad inszem után? Szerintem most ne tesztelj hamarabb. Spórolj a Qupidókkal!

Nekem rövidesen megjön. Már elkezdtem barnázni, a hőm pedig leesett 36,8-ra. Azt hiszem ebben az évben már nem leszek terhes.
A november teljesen kiesik, mert akármikor is lesz pém, pont a skóciai utam alatt lesz. Szerintem csak holnap fog megjönni, így az utolsó nap a 11. ciklusnap lesz, amikor még itthon vagyok. Az elmúlt 2 alkalommal pedig a 15. nap volt pém. Erről ennyit.
Decemberben lapar.
Most már nem is bánkódok, úgy is annyi buli lesz mostanában. Így legalább nem kell vigyáznom magamra és magyarázkodni, hogy miért nem iszom. Fogok inni finom kis vörösborokat.

Kép
Kép
tiza

EmmaKép
Azt, hogy nem tudom hányadik ciklusnapon van. Ez három dolog miatt lehet, vagy régen nem jelentkezett; vagy nem szólt, hogy mikor jött meg; vagy én nem vettem észre, hogy szólt.
Nálad pl. szeptember 7 volt beírva utolsó mensinek, azóta már vagy megjött, vagy terhes vagy Kép
Úgy látom használt a beszürkítés, mert Mili és te is egyből jelentkeztetek Kép

ElizabethKép
Persze, írd meg azokat az adatokat, amik a többieknél is szerepelenek.

SaciKép
Még nem tudom. Egyelőre jól érzem magam itthon Kép

Wish

wish

Barbi Kép jajj, es akkor meg van esely ? hogy megy ezzel a szuri dologgal?

Wish Kép az a lenyeg ! (hogy jol erzed magad othon) es hogy megteheted...szupi !

Tiza Kép majd leszel jan ban, terhes. Lapar utan nagy az esely (nekem sajnos nem jott be Kép) de remelem neked befog. Jo bulizast, egy baba mellett ugyszem lesz idod ra.

Manda Kép na latod ! ez kicsit leegyszerusitett gondolkozas,,de mindek gorcsolni,,amin nem tudsz? mindent meg kell tenni, pozitovan hozzaallni, elore haladni, vizsgalatok, guruk, gyogymodok, ima, gyogyszer. De aztan mast nem tudsz tenni. Legalabb ami rajtunk mulik, azzal ne nehezitsuk a magunk dolgat. En is igy vagyok: lekestem a nov.-t es ha most kiborulok akkor nem kestem le? !! Kép de akkor is, szoval nem borulok ki. ihihihih

Elisabeth Kép lehet rovidebben is hivni teged? pl Liz? vagy Eliz? vagy barmi?
sajnalom, hogy megjott...Kép de legalabb tudsz szaunazni es masszazsra menni, mert azt terhesen nem lehet.

Sac.
saci

Wish
Ja, berezeltünk, hogy ki vagyunk golyózva a kaszinóbólKép
Ma a 10.cn.
Laparoszkópia 11.18-án. Fura, kérdeztem a dokit, nem gáz-e, hogy az már a 21.napom lesz, szerinte nem gond. Tudom, hogy általában a ciklus elején csinálják, de mit tegyek?! Szeretnék már túl lenni rajta, így dec-re nem halasztom be. Ennyit rólam, azért nem írok sűrűn ,mert nekem 3-4 hónap most felejető. Legalábbis gondolom lapar után kell kihagyni, vagy nem?

Kép
Kép
emma1976

Hát Igen!
Mint már írtam:
SACI a pozitivítás mintaképe és megtestesítője!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Manda

manda

EmmaKép
Szerintem a második következő ciklusbán már lehet próbálkozni. 6 hét alatt begyógyulnak a sebek Kép

wish

Wish,
Légyszi javits ki a táblán. Ma vagyok az 1cn.-on. Sajnos Kép

Fruzsina

fruzsina32

WishKép
Én is be tudok kerülni a tábládba?
MandaKép
ÓÓ a péntek már 4 alvás...tök közel van..Kép na jó nem is, de tényleg hamar eljön, és azon a napon majd madarat lehet veled fogatniKép

Meséletm hogy voltam pénteken dokinál..és hogy talát 3 nagy tüszőcskét...csütörtökön kell visszamennem, szerintetek mit láthat akkor már valamit..mert apjukkal mindent beeadtunkKép
pbj12

Szia JuditKép

Köszi az együttérző szavakat!
Akkor majd mindent bele!!!
De mekkorák azok a tüszöcskék?

manda

MandaKép
hát pénteken volt 1db:25mm és 2db:23mmKép
pbj12

Azok szépek!
És legalább akcióztatok?

manda

hát azon voltunk doki azt javasolta, hogy vasárnap és hétfő...és ugye még itt az esteKép
pbj12

Hát akkor hajrá!!!
Sok sikert nektek!!!

manda

Emma Kép a lapar utan kell egy kis szunet,,azt hiszem 4 het ??vagy 6? de ugyis mondja a doki.
utana erdemes rakapcsolni, mert allitolag utana nagyobb az esely a teherbeesesre. A baratnomnek bejott KépKép nekem nem Kép

Pbj Kép 2 db jo meretu ! szuper ! akciora fel

Manda Kép koszi,,ez valtozo, de most abszolut nyugodt vagyok es bizakodo. de hat milyen voltam a multkori inszem utan? tok idegbeteg...kar, hogy akkor nem olvastam az "okossagaimat" Kép
saci

Barbi Kép
Azért ne keseredj el. Semmi nincs veszve. Csak néhány nap csúszás.

Tiza Kép
Valami előnye is legyen a dolognak. És mit csinálsz Skóciában?

Fruzsi,
nagyon sajnállak. Ne szomorkodj. Jön a következő.

Kép
mofly

Drága SzilvaKép
Remélem, túl vagy már a beavatkozáson és ápolgatod a lelkedet. Tényleg szép és igaz, amit Wish írt. Épülj föl minél előbb!! Sok puszi és ölelés
Tünde

Emma
Nekem is kb. a 20. nap környékén volt a laparom. Direkt így is lett tervezve. Szerintem, ha nincs gond, akkor rögtön lehet próbálkozni. Legalábbis nekem nem mondta a doki, hogy ne.

Judit
Ezek szuper tüszők!Kép Minden bele!Kép

SaciKép
Már nem növesztgetem az óriás tüszőmet, mert ugye meg lett repesztveKép Most növesztgetem az óriás bébimetKép

Fruzsi
Annyira sajnálomKép De következő hónapban azért folytatjátok, nem?

Manda
Észre sem veszed, és mindjárt itt lesz péntek! Már én is nagyon váromKép Nagyon szurkolok, hogy pozitív eredményt kapjatok és, hogy utána is minden rendben menjen.

Babcsibe
Teszt?Kép Tegnap olvastam a másik topikban, hogy utro mellett fölösleges a hőt nézni, mert ugye a progi viszi föl és az utro meg progi. De azért én méregetem továbbKép Ne hajszold agyon magad! Nekem szombat lesz kicsit húzos, mert megyek német alapfokú nyelvvizsgára. Elvileg könnyű lesz, de én azért agyon tudom izgulni magamKép

Barbi
Hányadik napon vagy? Szerintem ezek nem rosszak. A méhnyálkahártyád meg főleg nem. Növeszgesd még őket, lesznek azok nagyobbak isKép

Tiza
Ne bánkódj! Skóciában pihenj, ha tudsz, aztán legyél túl a műtéten és utána hamar jön majd az a babóca.Kép

Eliza
Semmi ok az elkeseredésre. Nagyon keveseknek jön egyből össze. Én is azt hittem, hogy majd ripsz-ropsz összejön, aztán már 2003. óta próbálkozunk. Neked meg még van idődKép Szóval, fel a fejjel!!
gtünde

Mofly
Biztos, hogy nincs ott babó? Nem csinálsz egy tesztet?

Amica
Örülök, hogy az ovis gondok kezdenek megoldódniKép A sírás szerintem lassan megoldódik. Amúgy szeret az oviban lenni? Később majd az lesz a gond, hogy nem tudod hazavonszolniKép És a bugyis mutatvány nem semmiKép

Mary
Ne halljak ilyen negatív gondolatokat. Hogy elment a kedved tőle!! Milyen helyre költözik be akkor a babóka?? Tessék pozitívan hozzáállni!!

Wish
Jó pihizést és edzéstKép Nagyon szépet írtál Szilvának. Szerintem sokunknak hasonló járt a fejében, csak nem mindenki képes ilyen szépen megfogalmazni. Meg te is átmentél hasonló érzéseken, ezért tudod, mit érezhet Szilva.

Lara, NoéKép
Mi van veletek???
gtünde

Szia TüncsibeKép
Köszi a szurkolást, küldök babatapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++
Egy egész égbolttal kívánok a nyelvvizsgádhoz!!!!!!!!!!

manda

Manda
KöszikeKép De babatapi neked is jár: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++ Kép
gtünde

Judit Kép
Persze, hogy bekerülhetsz. De nem az én táblám, hanem a topiké, csak most épp én kezelem Kép
Írd meg az adataidat.

wish

Sziasztok Csajok!

AmicaKép
Ezen a lyukas fenéken nagyont röhögtemKép

MandaKép
Péntekig még van egy kis idő de kitartás és a jelek amit leírtál - igen én kérdeztem - nagyon jól hangzanak!!! Nagyon drukkolok!!!!!

WishKép
Annyira szép amit írtál, nagyon megható voltKép

GilingKép
Nagyon drukkolok, hogy úgy legyen és két hét múlva ott lapuljon a kis pocaklakó!!!!!!!!!

SaciKép
Tudom írtad, hogy megrepedt de azért akció volt, nem? és hát ugyi ki tudjaKép

BarbiKép
Nem lehet, hogy pár nap múlva ezek a tüszők jól megnőnek és már repedhetnek is? Azért ne szomorodj el és a mnyh-ád is nagyon jó!!!!!!

TizaKép
Nem is szabad bánkódni mert hamarosan eljön a te időd!!!Kép Addig is igyál finom vörösborokat.Kép

ElizabethKép
Üdv itt.

JuditKép
Ezek szupi tüszők!!! Mennek a drukkok!!!

TüncsikeKép
Drukkolok a nyelvvizsgához!!!!! Eygébként én a Duphastont szedtem és arról azt olvastam, hogy nincs hőemelő hatása az utroról nem tudom. A dokim mondta, hogy ha babucis leszek én is azt fogom nyomatni.

Ma a 15. cn-on még mindig nem volt pé-m. Sehol egy hőkiugrás vagy + LH teszt. Lehet, hogy megint a 20. napig kell rá várni. A ház halad és szépül, remélem kész lesz idén és tudunk költözni. A suli is mgy bár alig tudtam mostanság tanulni, de majd lesz valahogyKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Este és reggel is LH tesztelsz?Kép A Dupashtont nem ismerem, az is progipótló?
Nekem tegnap és ma is 36,8 volt a hőm. A fertility is péntekre rakta a peteérésemet. Tudod, a tüszőrepi szuri után pozitívat LH teszteltem. Nem baj, ha 20. napon van pé-d, az a fontos, hogy legyen. De úgysem hagytok ki sok napot, nem?Kép
gtünde

Sziasztok!

Szia Tündi!

Találd ki mit iszok?

Kép
lara26

Lara
PasszKép
gtünde

cicka teát Kép

Kép
lara26

Most megyek nézem a Kabátok közt sorozatot.
Mostanában nagyon rászoktunk hogy nézzük.

Kép
lara26

Lara
Kép Az mire is jó?
gtünde

Na megyek én is ágyikóba, mert nagy itt a pangásKép
Jóéjt csajszik!
gtünde

TüncsikeKép
Nem, csak este tesztelekKép hihihi...de még semmi, ill. a 13. napon elég erős volt a csík de nem volt pozitív és nem volt hőkiugrás sem szóval úgy tűnik még nem volt pé-m. Lehet, hogy a héten megyek még a dokihoz, hogy azért csináljon egy UH-t, hogy mi a helyzet. Küldök neked sok-sok babatapit: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, Kép

LaraKép
SziókaKép Veled mi a helyzet?

Most megyek én is pihizniKép Mindenkinek jócakát és csíkos álmokatKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép Ja és igen, a Duphaston is progipótló...

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibécske

Küldök neked sok-sok gyógyító energiát és kívánom, hogy mielőbb túl legyél fizikailag és lelkileg is ezen az időszakon. Nagyon nehéz ilyenkor a vigasztalásokat fogadni de ugye tudod, hogy itt mindenki veled van és gondol rád.....pihenj sokat és ha tudsz gyere, hogy ápolhassuk a kis lelkedKép.....sok puszi...

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Szilva, talán már alszol. Mindig gondol rád valaki!!!!!!!!

Nagyon kipurcantam ma, igaz sokszor megmosolyogtat a huncut lánykám, de piszok fárasztó tud lenni.
Dobok egy képet, szerintm süt róla a huncutság!!!!!!!!!!!!Kép

Jó éjszakát mindenkinek. Lassan megint eljönnek a tesztelős időkKép

Kép
Kép
Kép
amica

Wish
A genetikai eredmények egy része már megvan. Nincs kromoszóma rendellenességunk. De a másik része kb 20.-a korul lesz meg. Pénteken megnézi a doki a cisztát. Nagyon jo volna ha már nem lenne ott, mert voltam természetgyogyásznál és adott gyogynovénykivonatot amit szedek már tobb mint egy honapja. Igaz azt mondta hogy szerinte 3 honap és tuti elmúlik. Hát meglátjuk. Szeretnék harmadszor nekifutni a lombiknak még ez évben. Remélem most be is fejezhetjuk sikeresen. Mert eddig ugye 2 "nekifutás" volt de egyszer sem értunk el a transzferig. Nagyon jo volna már egy baba a "karácsonyfa alá".
Wish,tényleg nagyon jol megfogalmaztad a Szilvához írt hozzászolásodat. En még most is megkonnyeztem a szavaid, minden esetben ha valakivel ilyesmi torténik újra-és újra átérzem a velem tortén szornyúségeket pedig már kb 1 éve volt a vesztésem. Már túl vagyok rajta, de a szívem még nagyon emlékszik, és úgy gondolom hogy ezt csak egy baba tudja feledtetni...KépKép

Szilva drága, erosnek kell lenned hogy újra talpra állj, nem lesz konnyú de sikerulni fog.
mili

Szilva KépKép

Annyira szörnyű ez az egész, nem tudom mikor fogod visszaolvasni, szívem szerint még jobban megölelgettelek volna szombaton. Arra gondoltam, hát nem volt még elég? Miért kell másnak is átmennie ezen? Remélem túl vagy a mai napon és ott van veled a párod, hogy vígasztaljon. Wish pontosan leírta amit gondolunk, ne próbáld elfelejteni gyorsan, mintha mi sem történt volna, hanem tényleg foglalkozz a lelkeddel, ha jól esik, sírj és tombolj, de semmiképpen se fojtsd magadba az érzéseidet. Addig a tested nem engedi be az új babákat. Nagyon sok erőt és lelki megnyugvást kívánok neked. Van a babaneten egy topik "Elvesztettem a babámat" címmel, esetleg nézz be oda, nekem segített a www.angyalokszulei.hu oldalon sok ezzel kapcsolatos gondolat is.
Várunk vissza! És tényleg pihenj egy kicsikét! Rátokfér! Kényeztessétek egymást egy kicsit a pároddal valami szép helyen.

Sokszor puszillak
Noémi
Vendég

Mili Kép most olvasom mizújs veletek. Nagyon drukkolok, hogy a Jézuska letudja az ajándékát idén néhány évre egy-két baba formájában!

Barbi Kép nehogy feladd! Emlékszel múltkor is mennyit nőttek a tüszőid 2 nap alatt? Nagyon drukkolok neked!!!!! Olyan aranyos vagy, képzeld, tényleg 2 tüszőt láttak Kép

Szeretnék kérdezni, ha nem haragszotok, de sajnos a választ csak utólag fogom meglátni, egyszerűen nem jutok net közelbe, pedig tényleg függő vagyok tőletek Kép.
Szombaton voltam tüszőnézőben, a mnyh 11 mm, ez ok, egy domináns 15 mm tüsző jobb oldalon és egy ugyanekkora a bal oldalon. Ez volt a 8. stimulációs napon, napi 50 egyésg puregon után. Kaptam még aznap, szombaton 50 egységet, és vasárnap 100 egységet, az összesen 550 NE puregont és vasárnap este 8-kor kaptam a két pregnylt. Csak azon aggódom, hogy szerintetek megnőttek szépen ezek a tüszőcskék? Mert K. ügynök azt mondta, hogy nagyon szépek a tüszőim, de nem tudom, hogy két nap alatt nőttek-e 10-15 mm-t. Egyáltalán lesz-e bennük sejtecske? Úgy szeretném!
Két-három napja viszont nagyon érzem a petefészkeimet, talán nem is éreztem ennyire már rég óta. Elképzelhető, hogy a repedést érzem? Az mikor történik a tüszőrepesztő beadását követően?
Minden tudományomat elfelejtettem Kép

Még visszaolvasok és jövök.

Puszi
Noémi
Vendég

NoémiKép
A tüszőrepesztő 36-48 óra múlva repeszt.
Napont nőnek 2-5 milimétert és SZ. ügynök érti a dolgát, úgyhogy nyugi Kép
nagyon drukkolok, hogy babás karácsonyotok legyen Kép

wish

Fruzsi Kép nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. Ez nem igazság! Mikor mész vissza? Nagyon drukkolok neked! Sikerülni fog! Bízzál benne!!!!

Manda Kép nagyon izgulunk értetek! Remélem pénteken csupa jó hírt kapsz és Szilvának kicsit pozitív utat tudsz mutatni. Nagyon drukkolok! A tüneteid mindenesetre bíztatóak, akár pocaklakó is okozhatja. Kép Remélem az új függönyötök szerencsét hoz, mégpedig egy-két rakoncátlant, akik majd jól megrángatják KépKép

Tündi Kép nagyon szorítok! Klasz amit a kineziológus mondott! Remélem igaza lesz!

Babcsi Kép a házépítkezés remélem hoz neked egy babát, hogy sorra tesztelhess minden terhességi teszttel a zebrák miatt Kép Érdekes, hogy zavar, hogy nem tudsz tesztelni KépKépKépKépKépKép

Mary Kép sajnos nem lehet tudni, hogy melyik terhesség marad meg, és melyik nem, csak a statisztikát tudjuk Kép sajnos. Függetlenül attól, hogy a terhesség spontán, inszeminációval, lombikkal, vagy fagyasztott eljárással jött létre. Persz ez nem igazságos, de a természet szelektál, sokszor érthetetlenül.
Szeretnélek bátorítani, hogy a lombik igenis fog segíteni nektek is Kép, és mindenkinek - magunknak is - nagyon drukkolok, hogy minél kevesebbünknek kelljen hasonlót átélnie, mint Szilvának az utóbbi napokban.

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szeretnék nektek egy idézetet ide leírni, amit nemrég hallottam, és a gyerek utáni vágyunk, kűzdelmünk kapcsán nagyon elgondolkodtam rajta, talán nektek is segít átvészelni a nehéz időket.

A mondás így szól (Saci, remélem ez is tetszeni fog Kép)

Isten csak akkora terhet és problémát tesz a vállunkra, amelyhez erőt is ad, hogy megoldást találj rá.

Jó éjt, holnap jelentkezem az inszem után, ha tudok.

Puszi
Noémi
Vendég

Wish Kép remélem még látod amit írtam, nem láttam, hogy itt vagy.

Naggyon köszönöm!!! K. ügynökhöz járok, de én is remélem, hogy érti a dolgát KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Végül is ő az AGY a BMC-ben KépKépKépKépKépKépKép
Köszönöm mégegyszer!
Nagyon szeretném, ha az egyik tüszőből lenne valaki jövő nyárra Kép
Jó éjt!

Kávézás valamikor?

Arra gondoltam, hogy csinálhatnánk egy topiktalálkozót, mit szólnál?
Szilvával már beszéltem róla, szerinte is nagyon jó lenne, jó társaság van itt, jó lenne személyesen megismerni egymást. Már persze, aki akarja Kép.
??
Vendég

Noé
Köszi, de kineziológusnál a Giling voltKép
Neked sok sikert a mai inszemhezKép

Babcsibe
Szerintem is menj UH-ra, nehogy lekéssétek a pé-t.Kép Reggeli hőm: 36,8 megint. Jó ez?
gtünde

szia tündi mi van veled
gilingalang

Jó reggelt!

Noémi szurkolok neked mára nagyonKép

Tünde, Manda mennek nektek a babatapik, babatapik, babatapik, babatapik, babatapik,babatapik,babatapik,babatapik,babatapik

Lányok , köszönöm a bíztatástKép
Ma vagyok a 9 cn , maga az eredmény nem rossz csak az a baj hogy stimulájuk és már joval nagyobbnak kellenne lennie

Babcsi szerintem is menj UH-ra , ne hogy lekésétek a pé-t

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

szerintetek normális hogy a 15 napon vagyok és 4 napja 36,3 a hőm reggel kihülök?nem ugrik fel?így nem lesz baba.
gilingalang

Sziasztok Csajok!

NoéKép
Szerintem szupik az eredményeid! Nagyon drukkolok mára és küldöm a sok megtrermékenyítő energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép Köszi a jókívánságot és remélem neked is lesz pocaklakó ajándéknak erre a KarácsonyraKép!

TüncsikeKép
Szerintem nincs azzal gond ha pár fokot ingadozik a hőd, tegnap mennyi is volt?

BarbiKép
Szerintem nem lesz azzokkal a tüszőkkel semmi bibi! Küldöm a tüszőnövelőket:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++
A tesztjeim sem mutatnak még pé-t meg a hőm sem, úgyhogy megyek is holnap a dokihoz.

GilingKép
Ne aggódj majd felugrik ha megvolt a pé-d! Nézd a cervixet és csinálj LH tesztet is.

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
Tényleg látszik milyen huncut baba..hihihiKép

Kép

KépKép
babcsi

Giling
Köszi, jól vagyok.
Szerintem még lehet pé-d.
gtünde

Barbi
Köszi a tapikat? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Babcsibe
Nem ingadozik, mert tegnap is ennyi volt. Előtte 36,9 volt, de azt későbbi időpontban mértem. Csak hogy nem alacsony-e. Igaz, a fertility-ben a piros vonal fölött van, akkor gondolom jóKép
gtünde

Tünde, holnap megyek UH-ra, bízom benne hogy elindult a növekedés.

Noémi miért akarod hogy nőjjön 10-15 mm, a 18-20mmes tüsző már bőven jóKép, minden jó lesz nyugiKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

ja csak olyan lent van négy napja 36,3 másnak is
gilingalang

Sziasztok!
Csináltam tegnap egy tesztet, persze negatív. Nem is számítottam másra. Ma vagyok 33. napon. Egy kis barnázást már látok. Hozzám küldhettétek volna Pirikét, mert már kivagyok tőle, milyen lassan jön a nyomi kosarával.

Kép
mofly

TüncsikeKép
Ja, akkor minden o.k. Nem mindig megy fel 37-re vagy afölé.

GilingKép
Ne idegeskedj, majd szépen felugrik ha meglesz a pé-d. Nekem múlt hónapban a 20. napon volt.

MoflyKép
Küldöm pirikét a nyomi kosarávalKép ez nagyon jó...hihihi...: pirikemenjMoflyhoz,pirikemenjMoflyhoz,pirikemenjMoflyhoz,pirikemenjMoflyhoz,piri kemenjMoflyhoz,pirikemenjMoflyhoz,pirikemenjMoflyhoz,pirikemenjMoflyhoz,pirikeme njMoflyhoz,

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: