A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Angel!
Annyival pótol,hogy kapunk 73.000.-ruhapénzt évente,havonta 8000.-ebédcsekket,kaptunk Merrel bakancsot ami 30 ezer volt,meg kaptunk Sherpa kabátot ami 40 körül volt.De más is kapott akinek 200 a nettója.

Kép
breni

Eli!
IGEN! IGEN! IGEN!

moni

Breni!
Én is közalkalmazozott vagyok, ruhapénzt nem kapunk (ruhát sem!), étkezést is havi 1400-t... No comment. KépKépKép

moni

Lányocskák!

Abban a hónapban, amikor babás lettem a következő dolgok történtek: nem mértem a hőmet, nem érdekelt az egész baba ügy. A párocskámmal több nap kihagyás (nem volt otthon) után a 16-23 napok között voltunk együtt egészen véletlenül kétnaponta (átlagos ciklushosszam 29-30 napos volt, ja és voltam 2 db állásinterjún. Kép Nagyjából ennyit akartam. Kép Ja és behívtak a 3. fordulóra is, csak éppen előtte nap teszteltem pozitívat és így lemondtam.

Eliza!
Szerintem nézd meg az állást, ha jobbnak tűnik, mint a mostani.

Betti
betti73

Breni,
igen, ezeket a ruhapénz meg a kajajegy juttatásokat mindenki kapja keresettől és beosztástól függetlenül (nálunk is)

bakancsot és Sherpa kabátot hogyhogy kaptok? ez tök jó! Kép a munkához kellene? Kép

bérletet nem adnak?

angel37

Na, a tanárok esete az állam egyik legnagyobb szégyene Kép Kép

Moni, csodállak! Kép Bár tudom, nagyon szereted a hivatásodat! Kép

angel37

Köszi lányok a tippet, megfogom nézni. Berni a pl arra, hogy ha az ember "új életet kezd" és nem foglalkozik a bacival, akkor jön össze. Betti nekem is az átlagos ciklushosszam 30nap, nekem a doki azt tanácsolta, hogy a 15 és a 22 napok között legyünk együtt két naponta, ezek szerint az jó? :-)

Kép
elizabeth25

Angel!
Igen a munkához kaptuk,bár mi csajok bent dolgozunk irodába,nem területen egy Nemzeti Park ahol dolgozom.

Kép
breni

Angel!
Igen a munkához kaptuk,bár mi csajok bent dolgozunk irodába,nem területen egy Nemzeti Park ahol dolgozom.

Kép
breni

Bocsi Bettit akartam irni és nem Bernit. :-(

Betti amúgy nektek mennyi idő alatt sikerült?

Kép
elizabeth25

Reni!
Nekünk is Sherpa kabátjaink vannak és imádjuk.Kép
Mondjuk mi "maguntól" vettük. Úgy értem nem a cég adta.Kép

Zsu!
Igen a főutcán van. Nem tudom, merről jön és merre megy, de van egy marha nagy lakópark az út mellett, és azzal szemben az út másik oldalán egy park és a park mellett egy nagy sárga épület. A a boltunk. Ki is van írva, hogy villamossági szaküzlet.Kép Te is eljöhetnél vele egyszer (vagy többszörKép)

Eliza!
Lehet, hogy a csúnya hormook játszanak most veled, hogy ilyen borús gondolataid vannak. Már könyvet írhatnék róla mennyi ilyen tapaszatalatom van/volt, hogy ha valamelyik nőismerősöm mély apátiába esik, akkor a következő kérdésem, hogy megjött-e neki. És az esetek 90%-ában megjött, 10%-ában napokon belül meg fog. Szóval ne keseregj, itt vagyunk mi, majd felvidítunk.Kép

Móni!
Bocsi, hogy a hétvégén nem írtam, majd most ebéd után.Kép

Elmegyek enni, 1-től vagyok megint.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Breni,
Hű de jó! Nemzeti Park! Kép Kép Kép

Elizabeth,
a pé általában a mensi napja előtt 14 nappal van!
30 nap esetén az a 16. nap. Az előző három nap és aznap esélyes, így én inkább megpróbálnék a 13-16 napokra időzíteni! De persze akciózzatok, amikor csak kedvetek van! Kép

angel37

Vica, de aranyos vagy!!!! Annyira köszi, és mindenki másnak is, aki itt van. :-)

Angel, hát akkor próbálkozunk. Csak az a gáz, hogy a következő mensim csak betudom tájolni, hogy 7-e körül kell megjönnie, de már egy-két nap eltérés is sokat számít. (Az a 13-16.nap a mensi első napjától számolva, vagy a következő mensi első napjától számolva visszafelé?)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Asszem, mostanra átfutottam a 2 napi termést. Kép

A mai táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Igen, de nekem most 24-én kezdődött a dolog, és kb. úgy lehetett a peteérésem, hogy 25-26-27-28. Legalább is a 26.napon éreztem, hogy kezdődne valami. Az pedig az előző mensi első napjától számítva a 18. nap körül van.

Kép
elizabeth25

Eliza!

Mennyi idő után? 2004. decemberében vettem be utoljára gyógyszert, aztán pár hónapig vigyáztunk is, meg nem is. Június volt az első tudatos hónapunk, aztán szeptemberben megtörtént a csoda. 3 hónap tudatosság, sorozatos kiborulásokkal részemről, közben orvoshoz járás, mert bár rendszeres volt a ciklusom, de sokat véreztem hónap közben és mensi előtt és után is. (volt, hogy összesen 14 napon volt valami vérzésem a 28-31 napból). A doki épp elküldött hormontükörre, amire már nem volt lehetőségem elmenni, mert közbejött a kis maszatkám. Pont a "nemérdekelsemmi" hónapban történt meg a csoda. Hát így történt! Remélem, hogy ez a kis csoda június közepén egészségesen fog érkezni. Kép

Betti
betti73

A doki szerint a mensi első napjától számítva a 15-22 napig legyünk együtt, kétnaponta. Azt mondta, hogy az jó.

Kép
elizabeth25

Betti te azt írtad, hogy a 16-23.napok között voltatok együtt két naponta, akkor az az jelenti, hogy négyszer voltatok együtt és abból babci lett? Te egyébként alkalmaztál valami ilyesmit, hogy gyertyázás vagy popsi alá párna vagy ilyenek?

Kép
elizabeth25

Eliza,
igen, a mensi megjöveteltől számoljad, azaz mától! Kép A pecsételés nem számít, ez első nap, amikor fullosan megjön!

És elég kiszúrás, de sajnos a következő mensit az ember lánya csak belőni tudja...Kép Ezért bátran nyújtsátok meg 11-18.-ra! Kép

Ami biztos, hogy az esélyes napok a pé előtti 3 nap, és a pé napja. Kép

angel37

Szia Kata!

Nekem a ciklushosszt javítsd át légyszi 30-31 nap és rendszeresre. Nekem ma megjött, azért. Egyébként aranyos vagy, hogy így frissíted a táblát. :-)

Angel :-) Mindenesetre megpróbálom azt amit a doki mondott, hogy mensi megjövetelétől számítva, tehát a mai naptól számítva a 15-22 nap között, kétnaponta, az kb. 4 alkalom, abból talán összejön.

A doki azt mondta nem kell minden nap, elég minden másnap, mert akkor felhígul a sprema. Szerintetek is igy van ez? Van egy olyan érzésem, hogy a Jézuska meghozza a babcit. Női megérzés. :-) Csak aztán ne csalódjak. Tudjátok mit olvastam, hogy a "kutya" póz a legjobb, mert akkor a spermák 80%-a a méhbe kerül, de a misszionárius póznál, a hüvelybe.

Betti lehet, hogy nekem sem kellene foglalkoznom ezzel az egésszel? DE mi lesz ha mh-et váltok és jövő hónapban esetleg sikerül?

Kép
elizabeth25

Eliza,
ahogy gondolod Kép, remélem sikerülni fog! Kép

És vmi ilyesmit olvastam a pózokról én is! Kép
Ezért jön jól a jó öreg misszinonáriusnál a kispárna! Kép

angel37

mi altalaban "lovaglo pozban" szoktuk.Ennel a legkisebb az eselyKép

lanyok mert vna az hogy regen nem szedtek a nok semmit arra hogy legyen peteeresuk meg stb es megis szinte mindenkinek szuletett gyereke,sot.a tatamek 7 en voltak testverek plusz 2 meghaltak kicsi korukban.

Kép
monyoka

Angel, ez jó. :-) Lehet, hogy mi meg post "bekutyázódunk", úgy még úgyse próbáltuk a babaprojectet, csak a misszionárius pózban. :-) Hátha megbabázódok. :-)(egyébként mindig az volt a baj, hogy hiába tettem magam alá a kispárnát, kifolyt az "anyag nagy része" :-( )

Kép
elizabeth25

Monyo, akkor csináljátok másképp. :-) Mi is megpróbáljuk, aztán majd úgy is meglátjátok, hogy sikeres lesz vagy sem. :-/

Kép
elizabeth25

Meddig is élnek a spermiumok??Ezt a témát elkezdtük boncolgatni, de már nem tudom mi is van!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, én úgy tudom, hogy 72 óráig, de a petesejt csak 24 óráig megtermékenyíthető.

Kép
elizabeth25

A férfi ivarsejtjei szexuális izgalom során kerülnek a nõ hüvelyébe - ahol akár 7 napig is életképesek maradhatnak- de csak 48 óráig termékenyítõképesek . A nõi petesejt csupán 2-3 napig életképes – de csak 24 óráig termékenyítoképes.

Megvan!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Remélem azért el lehet olvasni!

zsuzska80
Szombathely

elis,nekem igy a joKépha a parom kibirja es nem megy el kozben akkor pozt valtunk ha nem akkor ....

lanyok ti szoktatok a parotokat kielegiteni uugy,ertitek..pazarlosan.Kép?

Kép
monyoka

Zsuzska mondott igazat, úgy van, ahogy ő leírta. Igy úgy gondolom, hogy a középidőben a két naponta együttlét az jó,nem?

Kép
elizabeth25

Monyoka ha egyre gondolunk, azóta nem, mióta babát szeretnénk. Előtte volt rá precedens, bár nem olyan túl gyakran. :-)

Kép
elizabeth25

Eliza,
Mi már próbáltuk Kép, nehéz volt a hátamra hengeredni úgy, hogy bennmaradjon a nagyja! Kép

Monyóka,
a lovaglóra ez sajnos igaz Kép

a másik kérdésre meg csak azt a közhelyet tudom mondani, hogy megváltozott a világ...

angel37

Angel, hát majd megpróbálok úgy elaludni, úgyis sikerült már. :-) Amúgy az a lényeg, hogy kb. fél órát kell úgy maradni, az a lényeg!!! :-) Addig akik akarnak úgyis felszaladnak és megtámadják a helyet, amit kell. :-) Az a baj, hogy a misszionáriusnál nagyrésze mindig kifolyt, ahogy a párom kivette, hiába párna, meg minden, egyszer csináltuk kutyába, akkor semmi nem jött ki. Lehet, hogy a misszionárius miatt nem jött eddig össze a babó, hát majd most kiderül.

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Megint vagyok.

Monyó!
Szerintem a kérdésedben részben benne van a válasz is. Pont azért sikerült sokkal több mindenkinek régen a gyerek, mert nem szedtek SEMMIT! Se peteérés serkentőt, SE FOGIGÁTLÓT! Pont ezen gondolkodtam tegnap este és erre jutottam. A -hogy is mondjam- szegényebb rétegeknél is azért sikerül olyan gyorsan és olyan sok gyerek, mert nem volt se pénzük, se indíttatásuk fog.gátlóra. És nem zavarták össze az oly érzékeny hormon-rendszerüket.Kép
Szerintem részben ez a titka.
Én is nagyon bánom, hogy szedtem.
A másik kérdésedre a válasz, hogy én ritkán szoktam "pazarolni", mert nem mindig bízok abban, hogy tényleg a középidőben van PÉ-m.

Zsu!
A dokim azt mondta, hogy a spermium 48-72 óráig termékenyítőképes, de a petesejt maximum 24 óráig életképes, de csak 12 óráig megtermékenyíthető, és a legjobb, ha 10 órán belül megtörténik a randi.Kép Hát most mondjátok meg! Egy 28 napos ciklus 672 órájából találd el azt a 10-et, amikor jó. Nem könnyű feladat, de jó vele próbálkozni.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Eliza!

Nehéz nem foglalkozni vele, de meg lehet próbálni nem görcsölni rajta. Kép A görcsösség nem segít.

Betti
betti73

Még annyi okosság, amit nemrég olvastam, hogy a kislegények 3mm-t haladnak előre percenként! Tehát fél óra alatt 9 centi! Az meg már elég! Kép

angel37

Sziasztok!
Szuper a témaKépKép
Nálunk is véletlenül úgy jött ki újabban ,hogy kétnaponta vagyunk együttKépPersze ma még csak a 10 cn(ezt most láttam KATA tábláján,magamtól nem tudnám)
P.é.-m 21-23. nap körül szokott lenni,úgyhogy ez még "puszta élvezet",és nem "kemény munka"KépKép

Kata köszi a táblát!!!!Nélküled sosem tudnám hányadik napon vagyok!!!KépPedig hőmérős grafikonom is van,és még ígysem.

Ki mennyit keresbe beszállva:
Én most 55 000Ft GYED-t kapok,a férjem ügyelttel együtt jól keres,de anélkül 90.000Ft -t kap.Úgyhogy most Debrecenből haza fog járni ügyelni.Havi 10 ügyi nélkül ki sem tudnánk fizeti a rezsitKép

KépKép

KépKép
okr

Monyóka!

Pazarolni? Ciklus vége felé megengedem magamnak a luxust! Kép

angel37

Sziasztok lányok!
Múlt héten írtam utoljára, nem nagyon voltam eddig. Most olvasgattam vissza.
Elizabeth nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült, de légyszi-légyszi ne keseredj el. Az első nap szörnyű, de aztán megint jönnek a próbálkozós napok.
Én nagyon ajánlom mindenkinek a "kutya" pózt, legalábbis nekünk így sikerült. Akkor garantáltan jó mélyre kerül az "anyag" és kevés jön csak vissza. Sőt! Nekem alig-alig, csak amennyi úgyis. A lényeg az, hogy utána ne kelj fel, még mosakodni se. Kicsit rossz, mert jól esne egy kis zuhany, de nem szabad. Inkább reggelig várj! Én nem gyertyáztam, csak egy 10-15 percet volt a popsi alatt a párna, ennyi. Ja és mi két naponta voltunk együtt középidőben. Úgyhogy nálunk ennyi volt a "trükk".
És Elizabeth nehogy itt elszontyolódj. Nem szabad. Még nagyon az elején vagy nem szabad, hogy a kedved alábbhagyjon. Tudom, hogy nehéz, de hidd el, hogy minden rendben lesz és Neked is LESZ babád! Lehet, hogy egy hónap múlva, lehet, hogy csak jövő évben, de LESZ! Ebben biztos lehetsz! És nem szabad már most magadat hibáztatnod! Egyáltalán nem szabad ilyeneket gondolnod, hogy nem lehet babád! Tessék úgy gondolkodni, hogy igenis lesz. És ha nem görcsölsz rajta, hipp-hopp meglesz az a kétcsíkos teszt! Hidd el nagyon sokat számít, hogy mennyire tudsz "ellazulni". A görcsös akarás nem hoz sikert. Én tudom, ugyanolyan voltam, mint te. De aztán pár hónap és nyugis lettem. Aztán tessék. Most itt a kis prücsök a pocimban. Úgyhogy tessék szépen felemelni a fejecskédet és előre nézni! Irány a babó!!!
Remélem nem bántottalak meg, csak tényleg őszintén szeretném, hogy ne légy padlón.
Kreditke, nagyon sajnálom!! Ez a legszörnyebb, amikor a testünk ilyen gonosz viccet űz velünk. Nekem is volt ilyen, úgyhogy teljesen átérzem a helyzeted. 26 napos ciklusból csináltam 35-öt, azt hittem megőrülök, amikor mégis mejött. Úgyhogy nagyon sajnálom! És nagyon drukkolok, hogy ez legyen az utolsó mensis hónapod!!!
Vica és mindenki akinek közelednek az izgalmas napok, csendben mennek a drukkok!!!!!!!!
Pocak
pocak81

Pocak nagyon-nagyon jólestek a biztató szavaid, nagyon-nagyon jól. :-) Akkor a kutyapóz jó , szerinted is? Akkor középidőben kétnaponta legyünk együtt, és eksön után meddig maradjam még úgy?????

Angel mondom, elég fél órát úgy maradni a kutyapózba. :-) Hol olvastam amúgy a haladási témát?

Kép
elizabeth25

Eliza,
Hááát, lehet, hogy megpróbálok úgymaradni Kép, de a megfordulós bénázásaimmal végül sikerülni szokott benntartani (bár eddig eredmény nélkül Kép)

A haladási témát egy másik fórumon láttam (régebben), és aki írta, az a National Geographicon látta.

angel37

Sziasztok!
Angel!Hany orara kaptal idopontot?
Eszembe jutott hogy meg azt sem tudom rolad hogy ferjnel vagy-e!?
Nalunk is a kutyapoz a nyeroKép,bar meg sikertelenulKép!

Kép
Kép
ancsa81

erdekes hogy nalunk semmi nem valtozott pazarlas ugybenKép
megy minden ahogy eddig,nem csokentetem az adagotKép
most mi is probaltuk ebben a honapban a kutyapozt,nekem nem igazan teccik,de proba szerencse.
kulomben olvastam valahol hogy a kutyapoz csak azoknal hasznal akiknek elore vagy hatra hajlo a mehe,mar pontosan nem tudom,az egyik a ketto kozul.

vica soha nem szedtem fogigatlot.

Kép
monyoka

Haladási téma: azt hiszem a régi dokim mondta, hogy 1-1,5 óra alatt a petevezeték legtávolabbi pontjába is eljutnak.
Végül is ha már átjutottak a méhnyakon, onnantl könnyebb dolguk van, szerintem az első 15 perc számít. Én a "nagy autókázós eksön"-kor a biztonság kedvéért 20 percet feküdtem. Ha most sikerül, akkor ezt fogom terjeszteni.Kép
(Meg azt hogy elsőre összejött---na jó, csak vicc volt, hagy tudja meg mindenki, milyen rohadt nehéz a mai világban gyereket csinálni)

Gyere közénk, nagyon hiányzol!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Monyo, az azért nagyon jó, mert miután az ember párja kiveszi, azután nem folynak ki a dolog, és 80%-a rögtön a méhbe kerül és nem a hüvelybe, oda csak a 80%-a kerül, a misszionárius póznál ez meg pont a fordítottja.Eddig mi is úgy próbálkoztunk, ebben a hónapban megpróbáljuk így. Ha ne adj Isten összejönne, akkor ez volt a probléma, ha nem, akkor majd azon akkor elgondolkozunk. :-)

JÉZUSKÁRA SZERETNÉK EGY BABÁT!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Monyó!
Akkor neked "szerencséd" van. Dokihoz nem akarsz menni?

Egyébként nekem hátrahajló a méhem és ezt nem tudtam, hogy erre a kutyapóz való. De akkor úgy csináltuk, mert nagyon kicsi volt az ágy és csak úgy fértünk el.Kép Remélem bejön.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Eliza!
Nem akarok okoskodni, de a sperma nem kerülhet közvetlenül a méhbe, hiszem az zárt. Csak a fellazult méhnyaknyákon átfurakodva jutnak tovább a kiskatonák. A kuki nem tudja azon "átlőni", mert nem egy nyitott lyuk.
Szóljatok, ha hülyeségeket beszélek, de így tudom.

Kép
Kép
Kép
vica1982

vica miert is kellene dokihoz mennem?
nem tudom hogy merre hajlo mehez valo a kutyapozKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
A kutyapózt kipróbáltuk, és nekem semmi, de semmi nem jött vissza. Mondjuk én nagyon nem bízom, hogy sikeres lesz ez a hónap, már érzem, hogy meg fog jönni. Pedig tegnap mégrendületlenül abban bíztam, (én hülye, mert hát a dokim is megmondta, hogy 0 az esély spontán), hogy ez a mi hónapunk lesz, de "kialudtam" magamból.

moni

Itt vagyok Vica! Olvaslak titeket csak nincs mit írnom. 5 cn-en mit is mesélhetnék. Még eksön se volt vagy egy hete.

Szorítok mindenkinek ami soron következik. Főleg neked, mert tudom, hogy nagy áldozatot hoztál "azon a bizonyos napon!" Kép

Én is babát szeretnék Jézuskára!

Nem, inkább a télapótól. (az előbb van)

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: