A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Eliza!
Igen lehet, egyik sem receptes.

Kép
Kép
banya1

Eliza, ez Pesten van??És most mennyit keresel?
Ha jobb a légkör mindenképp megéri!Kép

zsuzska80
Szombathely

Eliza!Zsuzsával értek egyet,ha jobb a fizu akkor mindenféleképpen válts,ott ugysem érzed jól magad.Én nem tudom mit tennék én köztisztviselő vagyok.Nekem más,de szülés után átgondolnám mit tegyek,de addig kibirom.

Kép
breni

Banya és ezek mennyibe kerülnek?

Zsuzska elvileg 108 000-t, de soha nem kapom meg a teljes fizut, sem más, hónapok óta megy az, hogy hol tudjanak lefaragni az ember fizujából, meg mennek az igéretek, aztán meg semmi. Igen Zsuzska Peste van, 15 percre a lakhelyünktől. Nem tudom, hogy milyen a légkör, de szerintem tuti jobb, mint itt. Nálatok mizújság baba ügyben?

Kép
elizabeth25

Breni, az az igazság, hogy ilyen stressz mellett lehet, hogy nem is fog összejönni a baba, meg havi 25 000 Ft a benzin, mert Óbudáról kikell jönni Budaörsre az Ipari Parkba, és ide nem jön semmi. Persze vannak csókosok, akiknek fizetik ezeket a dolgokat, de az sem én vagyok. MEG ha oda felvennének és meglennének velem elégedve, az olyan hely, ahová visszavárják az ember, ahol most vagyok, hát az nem az. :-(

Kép
elizabeth25

A babaproject miatt én sem akartam váltani, de kitudja, hogy mikor fog összejönni. Igy már nem tudom, hogy mit csináljak. :-)

Kép
elizabeth25

Akkor kb 80-at kapsz kézhez, amiből lejön még a benzin?
A barátnőm pasija most fog váltani Pesten, netto 200 at kap, eddig 190-et kapott!KépNagyon komoly, de vidéken nem így van sajnos!Kép

zsuzska80
Szombathely

Ja és Ti saját lakásban laktok?Mi még albiban..
Babaügyben semmi, most voltak az akciós napok!Kép

zsuzska80
Szombathely

sziasztok lanyok.

eli ,kedi sajnalomKép

holnaptol en is varom a menzit.

viszont a masik topikban lett egy zebrasunkKép

Kép
monyoka

Monyo!
Én is elovastam,ez tök jó!
Remélem itt is lesz nemsokára zebrásodás.
Holnap kell megjönnie?És hogy érzed?

Kép
breni

breni csak a szokasos tuneteim vannak.
kicsi hanyinger meg tegnap fajt a cicim.ez nem jelent semmit.

kepzeljetek tegnap olvastam hogy egy csaj(nemtudom hany hetes terhes)3 napja verzik,cafatok jonnek belole,es csak ma megy dokihoz.Tiszta orulet ha velem ilyen lenne azonnal berohannak a korhazba.

Kép
monyoka

Zsuzska, az a 108.000 az nettó, nem bruttó.

Monyo, hát ez van, majd legközelebb, úgy is munkahelyet szeretnék váltni, úgyhogy ez most pont jó, hogy megjött, talán Jézuska hoz egy babcit, de remélem lényegében, ha nyugodt körülmények között fogok dolgozni, könnyebb lesz már. Drukkolok, hogy neked ne jöjjön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy ez a hőmérőzós balhé bejött, mert eddig 10 napig 36.9-37.0volt a hőm, reggel meg most 36.7, és meg is jött.

Kép
elizabeth25

Aha, Eliza, most már értem.
De az ujnál amit írtál az is netto??

zsuzska80
Szombathely

a hom nekem 36.5 es egy istenert sem akar feljebb menni.Ez van mar 3 napja.
ugy latszik hiderveru vagyokKép
az alaphom bizti nagyon alacson,mikor mult honapban neztem akkor amikor leesett akkor volt 36Kép

Kép
monyoka

Eliza!
Jó sokat keresel.Jó neked.Nekem 60 a nettóm,bár a páromnak 250 így nincs baj.

Kép
breni

nalatok eleg szepek a fizetesek az en ferjem 25-30 ezret keres egy honapban,ha nagyon dolgozik akkor kap 50 ezret.

Kép
monyoka

Zsuzska, az újnál a próba idő alatt 90 000 a nettó, utána 130 000 a nettó. Állítólag.

Breni nem olyan sok az, ha valamiért sosem fizetik ki a teljeset, és ha meg is kapom, abból mindjárt lejön 50 000 Ft . (kocsi részlet havi 30 000+20-25 Ft a havi benzin a bejárás a céghez)

Kép
elizabeth25

Reni neked mit dolgozik a párocskád??

Ja akartam írni hogy mérem a hőmet 5 percig hüvelyben,de egy hete 36,6 !!Se kevesebb se több!Én ezt nem értem szerintem szar az egész!!

zsuzska80
Szombathely

Eliza!

Nem akarok beleszólni a dologba, de ha Bp-en laksz és Budaörsön dolgozol és csak autóval tudod megközelíteni a munkahelyedet (tömegközlekedés nincs), akkor úgy tudom, hogy a cégnek fizetnie kellene valamit. (9 Ft/km, munkanapokra számolva, talán a közig. határtól a munahelyig) A tömegközlekedés esetén is köteles 80%-ot téríteni a Budapesten kívüli részre. Szerintem nézz utána, talán pár forint visszajöhetne.

Betti
betti73

zsuzska nekem meg 36.5.Nekunk ez a magas es kesz.a tobbieknek felmegy 37 ig is a mienk meg ilyen.Torodjunk beleKép

Kép
monyoka

Eliza!
Fizetőpincér egy pubba:minimálbér + naponta borravaló + havi bevétel fél százaléka.
De a nyugdíja egy fos lesz mert minimállal van bejelentve.
Monyo!Hogy-hogy ennyi a fizetése a párodnak?

Kép
breni

De monyo nekem mindig annyi, se kevesbb se több, nem olyan hogy egyik nap 36,1 másik nap 36,3 hanem mindig 36,6!!Érdekes.

zsuzska80
Szombathely

Eliza!

A budaörsi ipari park az, amelyikben most nyílt egy Don Pepe? Vagy másik?

Betti
betti73

Betti, fizetik is, de az csak 8000 Ft plusz.

Breni az nem jó ha csak minimállal van bejelentve.

Kép
elizabeth25

Eliza!

Értem, akkor legalább ezt betartják.

Betti
betti73

breni ugy hogy en nem magyarorszagon elek es nalunk itt ennyi a fizi.

zsuzska nekem se valtozik mar par napja.Mindig ugyannyi.Sot megmertem napkozbe is ketszer ket kulombozo homerovel es akkor is annyi.

Kép
monyoka

Monyo, és Te hogy méred??És hol?
Én este is megmértem akkor 37 felett van.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Okr, köszi a képet, meg a bíztatást én is remélem sikerülni, fog mert egyre nehezebben veselem a párom elkeseredését, azokon a bizonyos napokon. Annyira bele tudja élni magát, pedig nem kellene.

Zsuzska: Igen clostit szedek, amit nem értek az hogy miért nem hozza előrébb a pémet, már 2 hónapja szedem és a 20-22 cn-on van a peteérésem. Ez nem arra van, gogy rendbehozza és mondjuk nekem is a 14-17 cn-on legyen a pé?
A másik pedig, hogy szedek utrogestant ami meg sajna kitolhatja a mensit.

Banya, köszi, hogy megkérezed anyósodat a gyógyszer+homeobogyó kombinációról.

Eliza, annyira sajnálom,hogy megjött neked is. De majd a következő hónap a mienk lesz! És persze rajtunk kívűl remélem még másoké is.

Breni, remélem összejön a pocaklakó.

Monyóka, mikor csinálsz tesztet? Neked is már régóta késik ugye?

Nagyon sok anyag ürül belőlem, és eléggé görcsöl a hasam is. Ez a 3. clostis hónapom ezután elvileg jön egy hónap szünet, és utána még nem tudom az orvosom hogy tervezi a továbbiakat. Volt valakinél közületek petevezeték átjárhatósági vizsgálata mostanában? Lehet, hogy a pihenő hónapban megkérem a dokim, hogy nézzük meg. Hogy működik, be kell feküdni a kórházba? Nekem ez pénzbe kerül? Ha valaki átélte már ossza meg velem milyen volt.

Kép
Kép
janna

Kata, lennél olyan kedves engem is berakni a táblába?

2004.09 óta próbálkozunk, 32-43 naposak a ciklusaim és persze rendszertelenek, ma vagyok az 1 cn-on. Van már egy kisfiam, és clostilbegyttel segítjük elő a peteérésem.
Remélem mondent leírtam ami kell. Köszi.

Kép
Kép
janna

zsuzska huvelyben merem reggel 10 percig.

janna kesesrol meg nem beszelhetunk hisz holnaptol varom az uj ciklusom szerint,a regi szerint tegnap kellet volna megjonnie.
Ha minden igaz es nem jon meg akkor vasarnap tezstelek.Erdekes hogy tegnap megkerdeztem a parom hogy szerinte mikor teszteljek erre o ravagta hogy "2 het".hahaha nagyon vicces,addig meg usson meg a guta.

Kép
monyoka

Na akkor én is beszállok a "ki mannyit keres"-be.Kép
Én órabért kapok (400) és így egy hónapra 50-60 szokott lenni, ha nem viszi el a felét a net-számla.Kép
A férjem tűzoltó és 90-et hoz haza. (Bár szerintem kétszer ennyivel se lehetne megfizetni azt, amit ők csinálnak. Dehát valakinek ezt is kell. Azt szokta mondani, hogy ők oda mennek, ahonnan más szalad.Kép

Kriszti!
Úgy emlékszem te kérdezted, hogy hanaydik cn-on vagyok. 25.-en, és 27-28 napos a ciklusom.De nem nagyon izgat az egész. Ha megjön, azonnal intézkedem, hogy minél hamarabb mehessünk andrológiára, aztán HSG, aztán az az összeférhetetlenségi vizsgálat, szóval nem hiszem, hogy nagyon nekikeserednék, mert van tennivalóKép Nem mintha nem volna jó hazavárni a férjemet egy + teszttel,Kép de ezt már annyiszor eljátszottam magamban, hogy meg is untam. Lesz, ahogy lesz.

Nagy-nagy Gratula Nicikának.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Monyo!
Értem.
Eliza!
Nem jó,csak most mert rengeteget jelent hogy tudunk gyűjteni és van miből fizetni a lakást,meg autót is veszünk és így könnyebb.Hát az meg hogy mi lesz 30 év múlva nem igazán érdekel,most jó.Lehet nem is lesz nyugdíj korhatár mire mi odajutunk.

Kép
breni

Betti igen, az.

Janna, meghozza a Jézuska, reméljük! Én Imádkozok. :-) Talán segít!

Vica én is igy vagyok vele, hogy lesz majd ahogy lesz. :-)

Kép
elizabeth25

Breni ebben igazad van!!!!!!

Kép
elizabeth25

Üdv Mindenkinek! Kép

Editke,
nagyon sajnálom Kép, pedig olyan biztató volt...
kitartást neked a mai naphoz!

Banya, szia! Kép
Sztem mi még nem is beszéltünk... Kép
Nagyon jó a kép! Kép

Janna,
szörnyű, ami a barátnőd férjével történt Kép, és sajnálom, hogy a ciklusod is átvert Kép

Manó,
nem teszteltél még? Kép

Betti,
gratula az új lakásban töltött első éjszakához! Kép tök jó lehetett! Kép

Eliza,
sajnálom, hogy megjött Kép
és ha jobb a másik állás, mindenképpen válts! Kép

Vica,
büszkék vagyunk rád mi is Kép
és Kép Kép Kép Kép Kép a magányos hölgynek... Kép

Breni,
köztisztviselő vagy, és ennyit keresel? ez hogy lehet? Kép én közalkamazott vagyok, de annél azért többet kapok...
remélem az akció sikert hoz! Kép

Én kb 10 évig szedtem gyogyit, háromfázisút. Mikor abbahagytam a ciklusaim teljesen jól működtek, csak sajnos akkor nem gondolhattunk babára...

Ja, ma megyek dokihoz! Viszek lámpát is! Kép

angel37

Monyo, és hagyományossal?
Én mondtam az uracskámnak hogy vegyen hagyományosat, ő meg ovulációs tesztet akar venni de mondtam neki hülyeség, mert itt sokaknak nem jött be.nagyon komoly.

Vica, mondtam a páromnak hogy egyszer el akarok hozzád menni.Aztán mondtam hol laksz mondta hogy pénteke 2-szer is átment rajta!Marha jó mi?Merre van a boltotok, a főutcán??

zsuzska80
Szombathely

vica ezzel en is igy vagyok,3 eve mar anyiszor megalmodtam hogy hogy mondom meg a paromnak a jo hirt meg hogy milyen lesz a baba,hogy rauntam.kifogytam az almokbol is.
most legalabb anyival jobb hogy birunk probalkozni.1,5 evig meg azt se bitunk,csak almodoztam de tudtam hogy nincs ertelme.

vitaminokkal kapcsolatban.magamtol soha nem szedtem vitaminokat csak amikor dokim felirta.egy evig szedtem szelent mert azt mondta a hogy napi 10 gyogyszer ugy kikesziti a szervezetem hogy muszaly szednem valamit.azota nem szedek semmitKép

Kép
monyoka

Vica,
szégyen, amit a tűzoltók keresnek Kép persze az állam szégyene!
tűzoltás, közlekedési balesetek, meg a sok hülye, akit le kell szedni a tetőről...

angel37

Angel gondolod, hogy merjek váltani?????

Lányok tudjátok, hogy mi jutott eszembe? Mi lehet, ha nekünk nem is lehet soha babánk, mondjuk miattam. :-( Mindjárt sírok!

Kép
elizabeth25

zsuzska igen hagyomanyossal.A paom akar venni digitalist de en nem akarom mert allitolag a higganyos jobb.

az ovulacios tszt nem hulyeseg(lh tesztre gondolsz igaz?)nekem eccel volt rajta halvany csikom,igaz a baba nem jott osszeKép

Kép
monyoka

elis ne beszelj hulyesegeket.
most keztetek csak probalkozni nem kell rogton mindjart a legrosszabbra gondolni.
a masik dolog hogy probald magad osszeszedni.Mit szol a parod ha latja hogy padlon vagy.Neki is rosz ,ebbe gondoljbele.Szegeny o vigasztal teged,de ot ki vigasztalja?
hidd el hogy elobb vagy utobb osszejon a baba,csak nem kell gorcsosen akarni.
tudom konnyu ezt mondani,de en pl soha nem sirtam negativ tezstnel mert tudom hogy azzal senkinek nem segitek.
Kitartas elis.

Kép
monyoka

Igen a hagyományos jobb.
pg53-at akar venni...

zsuzska80
Szombathely

Eliza,
a babás tervek miatt kérdezed?
vagy bocs, lehet, hogy elkerülte a figyelmemet vmi más fontos...

Ilyen butaságokra meg ne is gondolj (bár én is szoktam)... Fiatal vagy még, és annyira nem régóta próbálkoztok! Kép

Monyóka,
jobb a higanyos Kép

angel37

Angel!
Igen köztisztviselő vagyok,gimnáziumi érettségim van,a kor is számít(24 éves vagyok,fiatal),munkaviszony is számít,ennyi,az állambácsi ennyit ad.Jó szemét mi? 77.000.-a bruttóm.
Eliza!
Légyszíves ne fordulj be.De igenis lehet babád,csak még nem akar beköltözni,várja a megfelelő időt,lehet a munkahely változás babát is eredményez.

Kép
breni

Breni,
értem, a bértábla ennyit ad Kép Csúnya ez bizony! Kép azért kiegészíthetné a munkahely egy kicsivel...

angel37

Köszi lányok a biztatást, lehet, hogy igazatok van.
Én is arra gondolok, bár lehet, hogy hülyeség, hogy ha végre megnyugodna a lelkem, a mh-ely miatt, akkor sikerülhetne a baba. Szerintem a stressz nagyon sokat rombol ezen a dolgon, főleg ha az ember folyton ideges a benti dolgok miatt.
Szerintetek merjek mh-et váltani?

Kép
elizabeth25

Angel arra irtam, hogy azt írtad, hogy ha jobb a másik állás akkor váltsak, arra értettem.

Kép
elizabeth25

vasarnap talakoztam egy ismerosommel.40 folott van es szuletet gyereke.Lattam is 6 hetes.
Nem semmi hogy be mnerte valalni,meg egyeb betegsege is van.
de naon cuki a babKép

Kép
monyoka

elis a te eleted a te dontesed.Itt mar adtak par tanacsot,de dontened neked kell.
vegul is nem ertem igazan min gondolkozol.ha jobb a masik mh.akkor.....

Kép
monyoka

Eliza, Kép
értettem, hogy arra, csak ezt kérdeztem, hogy a babás terveitek miatt nem tudsz-e dönteni, vagy van-e más vmi...
Ha attól félsz, hogy mit szólna az új mhelyed ahhoz, ha teherbeesnél, akkor sztem ezzel ne foglalkozz. A terhes nőket elvileg védi a törvény, előre meg nem kell elmondanod, hogy tervezitek Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: