Szia Lányok!
Csodák csodájára végigolvastalak Benneteket!
Unique!
Szépen nő a pocakod!
A tábla-pixist pedig szívesen rádsóznám ám, hiszen hihetetlen zebraáradat indult be kezeid alatt! Főleg, ha nekem is osztanál egyet...
És különben is Tündi olyan gyorsan visszatér majd, hogy nem lesz sok időm zebrát osztogatni!
Ugye Tündi?
Remélem, hogy nem kell majd a sebbel sokat bajlódnod, de majd meglátod.
Húú, azért izgulok érted ám!!
Ja, a szkópiákról Kancellárka küldött ezt-azt.
Sziszka!
Köszi a drukkot.
Örülök, ha tudsz jönni írogatni!
Kati!
Hogy megy a "döfködés", remélem minden OK. Méregeted is a cukrod? Beállt már? Vagy ez még túl korai?
Dido!
Köszi a drukkot. Szerdán kiderül minden.
Reva!
Sajnálom

Egyébként szerintem néha jó kicsit kizökkenni a Babanet-témából és mikor már nagyon hiányzik, örömmel visszatérni.
Stella!
Igazad van, csak szörnyű volt olvasni, hogy valaki milyen bunkó lehetett veled!
Norwell!
Ne bocs azért, mert megosztod az örömöd velünk. Mi is ugyanezt tesszük majd! Várjuk a képet!
Csanita!
Szia! Nagyon kedves tőled, hogy leírtad Tündinek a részleteket, s ezzel beléptél te is közénk.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Monyó!
A hőmérésnél az a lényeg, hogy hogyan változik egyik napról a másikra, nem az értékek.
Timika!
Tök jó, hogy szülhetsz természetesen! És egyébként hogy vagy?
Refief!
A határidők szabása nem túl szerencsés dolog a lelki nyugalmad szempontjából. Én is beleestem korábban ebbe a hibába és eléggé póruljártam.
Csibe!
Köszi, igen, biztos, hogy meddőségi kell, mert ehhez az immunológiai összeférhetetlenséghez ők értenek igazán. A nőgyogyim küldött egyébként.
Szép ajándék ez az utazás. Nekünk még nem volt évfordulónk, így nem tudom, hogy hogy fog telni. De vannak elképzeléseim...
Zsazsóka!
Üdvözöllek az újak között!
Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi:
szófosós réka