A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hermi
Maradsz, de pocaklakóval együtt és írod majd a sok okosságot nekünk, hogy tanuljunk KépKép Ne legyél ilyen elkeseredett! Fel a fejjel és hipp-hopp sikerülKép
Lujza
lujza

Andy

Mikor lesz a lapar???

Krisztinka
krisztinka

Kriszti!

Még nem mondta a doki, hogy mikorra tervezi. Elõbb meg kell, hogy jöjjön a mensim az kb. május közepe. Biztos nem úszom meg a lapart, mert már mondta hogy mindenféleképpen meg kell nézni elmúlt-e az endo.

Andy
Andy

Nálam kedden volt lapar + hiszteroszkópia, ez méh tükrözés, és azért kellett mert már volt egy vetélésem, és nem -e valamilyen fejlõdési rendellenesség. És sajnos bejõtt, van egy sövényemKép Ezt mûteni kell és kb. júniusban szeretném. Aztán mivel hasi mûtét várni kell kb. 6 hónapot, hogy regenerálódjon a hasfal. Bár most hallottam egy jó hírt. Egy csajnak volt ilyenje + hormonzavar (nekem is van) és mûtét után 3 hónappal terhes lett!!! Igaz veszélyeztetett és kórházban volt, de már 4 hónapos a csemete! Szóval még a szemem is könnyes lett.

Hermi
Névtelen

Sziasztok LányokKép
Ismét itt vagyok és igyekszem gyakrabban jönni Közétek. Sikerült elintézni a feladatok többségét és a temetés idõpontját is tudjuk már... Köszönöm mindannyiotok lelki támaszátKép
Sajna nem tudtam végigolvasni amit eddig írtatok de Katának szívbõl gratulálok és drukkolok ám az esélyeseknekKép
VandaKép
Írok majd magánban.

Puszi: Doris
doris

Tehát akkor akinek kérdése van a következõ e-mail cimre irjon, nem bizti, hogy aznap tudok válaszolni, ezért elõre is bocsi, de minden tõlem telhetõt megteszek.

lyni@mailbox.hu

Pusz, mindenkinek
bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Tegnap írtam, hogy nem érzem magam jól az utóbbi napokban. Elfelejtettem hozzátenni, hogy borzasztó pisilési ingerem van. Tegnap kipróbáltam, és nem ittam többet talán fél liternél, de így is fél óránként jártam wcre, mintha legalábbis pumpálták volna belém a vizet egész nap. Akinek elmeséltem, bíztatott, de még csak a 23. napon vagyok, tehát semmi sem biztos, sõt, lehet, hogy mindent félreértelmezek. Mindenesetre 5 nap múlva kiderül.Kép Viszont ami mindeg szokott lenni: pattanások a mensi elõtti héten, most nincsenek, tükörsima az arcom. A melleim feszülnek, hányinger és szédülés; de az is megfordult bennem, hogy annyira szeretném a babát, hogy produkálok mindenféle tünetet. Hallottatok ilyenrõl?Kép

Bocsi, ha egy kicsit hosszú voltam, de olyan jó kiadni magamból.

puszi,
Alexandra
Alexandra

Kedves Lányok!

Rég nem írtam mert nincs semmi újság velem. De azért olvastalak titeket, és nagyon gratulálok KatánakKép, és jó olvasni olyan optimistákat mint pl. GabómanóKép.

Én sajnos hétfõre várom a mensimet, semmit nem érzek, még egy leheletnyi mellfeszülsét sem. Az alhasfeszülés meg a serophentõl mindig jelen volt és van. Viszont 1-2 pattanás utal a mensire.

Jó hétvégét kívánok Nektek!

Marcsi
Marcsi

Szia MarcsiKép
Nagyon köszönöm a leveledetKép Délután lesz csak idõm válaszolni rá de mindenképp írok majdKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Lányok, ne szomizzatok, bár most én is ezt teszem. Valahogy olyan kilátástalannak látom az egészet, hiába a Closti. Kép
Na mindegy.

Ja, és hétfõtõl minden piros kismamát átteszek a kismamás listába. Ha valaki nem akarja hogy ott legyen, az szóljon hétfõig. OK?

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Szami 12 c 82 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 77 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 70 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 65 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 60 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 60 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 59 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 58 cn Budapest 26 év
Panka 3 c 46 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 32 cn Budapest 28 év
Khjutka 42 c 30 cn Vidék 30 év
Tücsi 18 c 30 cn Debrecen 32 év
Lujza 14 c 29 cn Budapest 33 év
Edus 6 c 28 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 27 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 26 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 25 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 23 cn Budapest 30 év
Doris 12 c 21 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 21 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 18 cn Györ 29 év
Edi 13 c 18 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 16 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 16 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 14 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 13 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 13 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 13 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 8 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 8 cn Budapest 26 év
Ildi 1 c 6 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 5 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 3 cn Helsinki 27 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 84 cn Várpalota 25 év
Klari 9 c 81 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 74 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Alexandra, Mzsperx Kép

Drukkolok Nektek. Mind a ketten nagyon jól álltok.Kép
Aztán hétfõn adjátok ám le hamar a helyzetjelentést!Kép
Mzsperx, Neked addigra már kiderül, hogy mizujs.Kép
Alexandra, a tüneteid nagyon bíztatóak, az a fránya 5 nap meg már csak eltelik valahogy.Kép

MarcsiKép
szerintem még ne add fel, tudod, sok lány csak jóval a mensi elmaradása után kezd el érezni valamit.Kép

Nálam nincs sok újság, ma veszek LH-tesztet, aztán beindítjuk a párommal az "Akciók a kifulladásig" projektet (tudjátok, kétnaponta egész hónapbanKép ) Az õ ötlete volt ...Kép
Mivel én már kifogytam a praktikák tárházából, most rajta a sor, lehet, hogy ez eredményes lesz, ha meg nem, legalább jót szórakozunk ...Kép

Mindenkit puszilok, kellemes hétvégét:
Zsuzsu
zsuzsu

Edelweiss!

Most látom hogy te is szegedi vagy. Te hova jársz? Én a klinikára járok.

Andy
Andy

Alexandra,
szoritok, hogy baba legyen a dologban. Sajna a tünetek egy részét pszichésen is lehet produkálni, de a fránya pattanásokat még nem sikerült átvernem. Szoval jo jelnek tartom, hogy nincsenek, hajrá babaesö!! Kép

Hermi,
Sajnálom, hogy sövényed van, de legalább kiderült. Legalább tudod mi a baj, megmütik, és hipp-hopp babás leszel. KépTényleg, a mütétet nem lehet elöbb csináni? Miért akarsz várni még másfél honapot, ha utánna is várni kell?
Ja, még valami. Az azonositoba ha beirod a neved (csak azt kell kitölteni), nem leszel névtelen.

Bnemethm,
irtam neked mailt, köszi mégegyszer, hogy probálod megoldani a nyügünket. Kép

Eni
Eni

ha jobban belegondolok, az LH-tesztre nem is nagyon lenne szükség a fent említett projektünk mellett, de én már nagyon szeretném tudni, hogy a hõmérsékletem és az ovi összhangban van e. Szóval veszek. (Nem mintha valaki le akart volna róla beszélni, inkább csak magamban gondolkodtamKép)

Khjutka, Lujza, Tücsi, Edus KépKépKépKépKép

Nektek is drukkolok ám, csak hát annyi a kismama-jelöltünk ezen a héten, hogy az ember nem gyõzi követniKép

CsajokKép
Én úgy látom, minden esélyünk megvan arra, hogy a jövõhét örökké emlékezetes maradjon!KépKépKép

Én is szeretnék már a listán fentebb lenni!
EdelweissKép Tessék engem fentebb tenni!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Köszönöm a bíztatás, kívánom, hogy mindenkinek legyenek hasonló tünetek, és ami még fontosabb, valódi tünetek! :-)

Edelweiss!
Azért felvennél engem is a táblázatba?
Alexandra 8c, 23cn, Budapest, 22 év

Alexandra
Alexandra

Lányok!

Lassan megyek haza. Mindenkinek jó hétvégét!
Hétfõn jövök. Drukkolok az esélyeseknek!

Puszi

Andy
Andy

Alexandra
Felvettelek a listába. Kép

Zsuzsu
Nyugi, csak idõ kérdése a dolog. Megígérem kerülsz még elõrébb is. KépKépKép

Andy
Én a kórházba járok. Nem is tudtam, hogy Te is szegedi vagy. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lányok, mindenkinek kellemes hétvégét, és hétfõre zebrás hirekkel készüljetek!!! Kép

Nálunk a hancurozos rész esik hétvégére, beleadunk mindentKép Kép Kép

Eni
Eni

Sziasztok!!!

Eni,
Várni azért szeretnék, mert most még fáj a pocim a lapar után, és mivel tanítok nem szeretnék többet hiányozni a munkahelyrõl, megvárom a tanév végét...

Hermi
Hermi

Eni, akkor mindent beleKépKépKép
Hermi

Zsuzsu
Köszi!
Jutka
khjutka

Sziasztok Lányok!

Kellemes hétvégét (akciódús) kívánok Mindenkinek!KépKépKép

Ildi
hercegné

Sziasztok! Én még új vagyok ebben a fórumban, de gratula minden kismamának és kitartás minden nemsokárakismamának! Nálunk valószínûleg csak az év végén, vagy jövõ év elején indul a projekt, dehát addig is gyûjtöm az infokat;-))
Sajnos van egy kis bibi, amirõl szeretnélek megkérdezni Titeket, hátha tudtok segíteni. Szóval nemrégen voltam egy vérvételen, ahol kiderült, hogy magas a prolaktin szintem (24 helyett 33). Milyen egy rendes beteg? Orvosi könyvek ki, internet keresõ be, és már ki is derítettem, hogy ez egy hormon, ami gátolhatja a pete megtapadását a méhben, illetve elõidézheti a vetélést. Teljes depi, könnyek buggyantak. Aztán olvasom, hogy gyógyszerrel helyre lehet hozni, így még nem veszett az ügy. Volt közületek valakinek ilyen jellegû problémája? Tudtok errõl a dologról valamit? Ha igen, ne hagyjatok kétségek közt! Az orvos, aki elküldött erre a vizsgálatra még nem látta az eredményt és még vagy három hétig nem is fogja, mert csak akkorra tudok idõpontot szerezni nála. Kérlek írjatok! Köszi, és jó hétvégét mindenkinek! Dodus
Ui.: Lehet, hogy buta a kérdés, de hogyan kell azokat a sárga nevetõs és kék szomorú arcokat csinálni??

Dodus
Kép
Kép
dodus

Alice: kösz a drukkolást :-)

Tücsi: egy teszt nem teszt, ismételd meg néhány nap múlva. Én direkt nem tesztelek, nehogy feleslegesen csalódjak&#8230; majd a 33. napon :-)

Andy: 31. nap, és hõm fenn dekkol!!! Jeeeee

Alexandra: a tüneteid nagyon jól hangzanak! (nekem miért nincsenek ilyenek???)

Zsuzsu: az lh teszttel kapcsolatban egyet értek. Én is csak egy hónapban vettem, aztán rájöttem, hogy minek??? Persze tudom, a kíváncsiság nagy úr :-)))

Andí, edelweiss: a klinika még mindig olyan tré szegeden? Vagy már felújították? Oda jártam egyetemi éveim alatt, elkapott a honvágy :-)

KépKép Kép
mzsperx

Szia Melinda (dodus)!!

Nem kell aggódnod, a prolaktint simán kezelik gyógyszeresen, és hamar jön a babóca!!!
Én is a netrõl gyûjtöm az infókat. Nézz át a nõklapjára, ha van kérdésed Sztanyik doki válaszol, illetve itt is van orvos. Könnyebb õket kérdezni, mint rendelésen a saját orvosodatKép

Hermi
Hermi

Alexandra! Szorítok Neked, hogy tényleg baba legyen a dologban.

Na és persze mindenkinek. Itt a hétvége tessék apát megragadni,mindent bele úgyis olyan ágybamarasztaló idõ van.

Jó hétvégét

Kata
Kata

Sziasztok!

A teszelés után fél órával megjött a mensim. Megspórolhattam volna ezt a tesztet, de reggel még 37,1 volt a hõm. Nem vagyok szomorú (nagyon), nálam már ez is csoda, hogy gyógyi nélkül tökéletes ciklust produkáltam.

Edelweiss, tegyél le a táblázat aljára, (19c, 1cn). Te miért vagy igy elszomorodva?

Hermi,
Nekem a lapar után nem csipett a pisi, valószinü egy kis fertözésed van. Ha még nem voltál dokinál menj el, valami antibiotikumot fogsz kapni.

Mzsperx, Alexandra, Khjutka
Nagyon gyanúsak vagytok!!!!

Pussz: Tücsi
Tücsi

Vanda, az Elek könyv részlete megint ment.

Pusz, Lora
Lora

tücsi: remélem, nem csak gyanúsak :-))))
mzsperx

Edi!

Ezt az Andirolt orvos írta fel vagy vény nélkül lehet kapni?

Panka
Panka

Sziasztok!

Katicabogár,
nekem azon a napon, amikor meg kellett volna jöjjön, pont úgy fájt a hasam, mintha tényleg meg akarna jönni. Már "bele is nyugodtam", hogy nincs baba, de aztán mégsem jött meg. Másnap már nem fájt annyira, de min. egy hétig még fájdogált.

Moni,
szerintem az úszás nagyon jó, én is "járok" (max. heti egy, mert nagyon fázós vagyok, és nem bírom magam rávenni az egész herce-hurcára). Viszont alig bírom, pár hossz után légszomjam van - soha nem volt! Azt hittem, hogy majd csak akkor csökken a teljesítõképességem, ha nagy pocakom lesz. Egyébként egy kis lépcsõzés után is "lihegek"... Valami "hasfájásom" nekem is van, de nem függ össze az úszással. Nem fájás, inkább csak érzem, hogy van hasam, amit normális esetben nem szoktam érezni. Néha aggaszt. Egyszer már rohantam a WC-hez is, de hála istennek teljesen üres volt a gyomrom. Utálok hányni - persze ki szeret, de mostanában evéssel általában el tudom nyomni a hányingert - ez is furi.

Bnemethm,
ha elküldenéd a gyed-számítást magánba, nagyon hálás lennék! Elõre is köszönöm.

Szorítok mindenkinek, és nagyon izgulok az éppen aktuális "ciklusvégzõsökért"! Kép

Pilinke
pilinke

Sziasztok leendö kismamák!

Gyakran olvasgatlak benneteket, mindig azon szurkolok, hogy ki lesz a következö nevezö a "Friss" topicban! Kép Olyan jó lenne, ha tudnám, hogy mit jelentenek a számok a táblázatban, mi az, hogy "c" és mi az, hogy "cn"? Edelweiss(vagy mások), írd meg légyszi, hátha így eredményesebben tudok szorítani! Kép
Kívánom, hogy sokan babásodjatok a tél végére! Találkozunk odaát:
Hajni
Névtelen

Hajni!

A c azt jelenti, hogy hanyadik ciklusnal tartasz, a cn pedig, hogy ezen belul hanyadik napon Kép

kamilla
kamilla

Kedves Lányok! Sziasztok

Bár nagyon ritkán írtam,azért talán rémlek valakinek :-). Segítsetek...
Tegnap.. (24.ciklusnap) volt valami barnáspiros (bocsi :-) trutyi. Eddig soha sem volt és a mensim a 26.napnál elõbb sose jelentkezett még. Reggel siettem a wc-re, hogy biztos megjött,de nem.. és azóta semmi egész nap. A hormonjaimat a doki tulajdonképpen rendjén találta de azért felírt "rásegítés" címén Clostit meg Zitazoniumot, de mivel úgy volt, hogy a párom nem tartózkodik Mo-on a szükséges idõben, így nem kezdem el szedni. (Szerencsére mégis haza tudott ugrani, de akkor már csak a spontán petécskéimet találta itthon :-). Nos a kérdésem a következõ.. ez a jelzésszerû dolog a progi hiány miatt így szokott jelentkezni, hogy utána semmi? (akinek van ilyen kérem ossza meg velem tapasztalatait) Illetve... pillanatnyilag is gombóc van a torkomban (enyhe hányinger) de lehet, hogy ez csak pszihés tünet.
Sajnos a hõmet nem mértem reggel, mert biztos voltam abban hogy megjön. Ha ma nem jön meg, reggel mérek ébredési hõt.

Köszi ha segítetek
Pukkancs
Pukkancs

Pukkancs,én ugyan nem értek nagyon a dolgokhoz, de ha csak iciri-piciri volt a barnás, az még nem feltétlenül jelent rosszat. A beágyazódáskor is lehet valami enyhe folyás, nekem annak idején rózsaszines volt, de csak egy "pillanatig" tartott.
Holnap azért mérdd meg a hõdet, hátha okosabbak lesznek a lányok belõle!
szia
Barbi
Barbi

Barbi!

Köszi, hogy válaszoltál. Ma reggel mértem hõmérsékletet (37,1 pospisban), tehát ahogy vártam ma még nem is jött meg. Meglátom holnap reggel... az lesz a 27. nap és nekem akkor szokott ált. megjönni. Csak ezt a 24. napi kis jelet nem tudom hova tenni. No majd holnap reggel kiderül.

Köszi mégegyszer és aki még tud esetleg valamit mondani, mert tapasztalt hasonlót kérem segítsen. (Azóta egyébként abszolút semmi nem volt..mármint "trutyi".)

Pukkancs
Pukkancs

Sziasztok!

Én is régóta olvaslak Benneteket, de igazából most lett aktuális "bejelentkezésem" Kép
Ez év januárjában hagytam abba a fogamzásgátló szedését és mostantól (3. ciklus végétõl) már nem fogunk védekezni.
A Ti segítségetekkel sokat tanultam a hõmérõzés "rejtelmeirõl"Kép
Nekem van az elõzõ házasságomból két nagy lányom, a párom még gyermektelen. Lenne 1-2 kérdésem hozzátok:
-Mit gondoltok, van értelme elmenni a nõgyogyihoz és esetleg különbözõ vizsgálatokat kérni?
-Van értelme annak, hogy különbözõ "hókusz-pókuszokat" (LH-teszt, Pg53) vegyek?

Köszönöm elõre a választ, mindenkinek mihamarabbi gyermekáldást kívánok:
JovikaKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Mzsprex !
Mi van már ? Mondál már valami jot!!!!!!

Pukkancs!
Hát te biztos kismama vagy! Minden arra utal. A barnáshoz sajna nem tudok hozzászolni.

Edelweiss!
Tegyél le az aljára "..ma megint ..." 43 c 1 cn vasárnap. Na mindegy majd legközelebb. Legalább otthon karácsonyozhatunk.
khjutka

Jovika!

Az én személyes véleményem , hogy egyenlöre ne fordulj sehova föképp mert már van gyerköcöd ugyhogy nagy az esélye, hogy most is összejön.Bár bagoly mondja , ugyanis nekem is van már egy kisfiam de nézd meg nekem már 3 és fél éve nem sikerül, az ujabb családtag.
A hokusz pokusz meg... látod van akinek bejött van akinek nem szerintem egyenlöre ne stresszeld megadat ilyenekkel.
Jutka
khjutka

hahó mindenki!

hát.....
igen!!!! ott volt, kora hajnalban a két csík!!!
már fél hétkor felébredtem :-))) sírtam is egy kicsit :-)))

KépKép Kép
mzsperx

mzsperx!

:-) Akkor én most gyorsan gratulálok!!! :-) Vigyázz Magatokra!

Pukkancs
Pukkancs

Jutka!

Bárcsak igazad lenne.... köszi.
Pukkancs
Pukkancs

Mzsperx! Kép Kép Kép Ez igen, indul a babaesõ!!!

Pukkancs, a tied a következõ?

Tücsi
Tücsi

Sziasztok!

Mzsperx
Nagy-nagy gratula! Kép

Jovika
Üdv nálunk, de tudod ne maradj itt sokáig.

Képzeljétek, ma du elmentünk horgászni, és egész idõ alatt egy gólya repkedett felettünk. Remélem ez jelent valamit. Kép

Panka
Panka

MzsperxKép
De jó, de jó!!!!!KépKépKépKép
Annyira jó ilyen híreket hallani!

Khjutka, sajnálomKép, de most úgy látszik új sorozat kezdõdik, úgyhogy fejet föl!KépMindenkinek!!!

Bocs lányok, hogy én ilyen ritkán írok, ez egy kicsit babonából is van, mert azt hiszem, hogy ha kevesebbet beszélek róla, akkor hamarabb sikerül Kép

Viszont valamit megkérdeznék: én azt vettem észre, hogy az esélyes napokon, mikor megfelelõ nyák is van, az akciót követõ napon nincs váladék (bocsKép), csak utána a második napon van újra. Ez így rendben van, vagy van ezzel kapcsolatban másnak is hasonló tapasztalása?

Pusz mindenkinek
Mati
mati

Sziasztok!
Remélem Nektek szebb nap ígérkezik, mint nekem :-(. Ma reggeli hõm : 36,8 :-( Tehát meg fog jönni. Most már csak az érdekel.. mi lehetett a 24. napon az a kis jelzésszerû valami?
Pukkancs
Pukkancs

MzsperxKép
KépÉN IS SZERETNÉK NEKED GRATULÁLNIKép

HÚÚÚ de jól kezdõdik a hétKépki a következõ?????

Vigyázz magatokra!
VIGYÉL MINKET MAGADDAL LÉCCCCCCIIIIKép
Alice

Szép jó reggelt Mindenkinek!Kép

MzsperxKépKépKép De jó Neked, nagy-nagy gratula, nagyon vigyázzatok Magatokra!KépKép

Pussz: Ildi
hercegné

Mzsperx, nagyon örülök nektek, és boldog babavárást kívánok!
Vigyázz magadra, és legyél mosolygós!

Várom a többieket, unatkozom a frissben, a többiek sokkal idõsebbek. Jó lenne innen több ismerõs :-)

Pusz, Lora
Lora

Lányok!Kép

Képzeljétek el, hogy a gyógyszer elhagyása után most 32 napra jött meg a menzeszem. Ez idáig okésKép
De! Az mitõl van, hogy 2 napig véreztem ( elég erõsen ), aztán csak valami barnás valami jött 4 napon keresztül, de szinte alig-alig.
Ezt a gyógyszer elhagyása okozhatja?
Mi a véleményetek?

Ildi
hercegné

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: