A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

2 éve napra pontossan ez történt velem is 5-én kórház 7-én vége,így különössen rohadt szar érzés ez.
KITARTÁS
Vendég

Szilva nagyon sajnálomKép, hétfőre nagyon sok lelki erőt neked

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva, annyira elszomorodott mindenki, hogy kihalt a topikKép
Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
Kép
amica

Látom, ma senki nem ért rá, csak AmicaKép
Van azért itt valaki?
gtünde

Sziasztok!
Szilva nagyon nagyon sajnálom!KépKép
Sok erőt a továbbiakra!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Szilva nagyon nagyon sajnálom!Kép
Sok erőt a továbbiakra!
kandi72
Budapest III. kerület

Bocsi 2x ment el!
Nektek is lassú a babanet?Már ideg beteg vagyok tőle,vagy a gépünk szarakszik?
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi-B
Mi újság mesélj?
Olvastam a levélkédet,de még nem válaszoltam....
Minden úgy jó-ahogy van,hidd el!
Sok pihi-fel a lábat!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Csodálkoztam is, hogy nem jött azonnal válaszKép
Megvolt az inszem. Rákérdeztem, hogy a 30 mm-es tüsző nem rossz-e, de kiderült, hogy nem, sőt a doki azt mondta, hogy az nagyon jó.
Nekem nem lassú a bnet.
gtünde

Amúgy megnéztem egy régi UH-mat és ott a megrepedt tüszőm 33 mm-es volt.
gtünde

Akkor a gépem egy kalap k...
Ma jöttünk haza és ezért csak olvasgattam eddig!
...de pótólom ,igérem!...
Nagyon nagy béb lehet abból a 30-asból!KépKépKép
Sőt megreped és lesznek egypetések...mondjuk 2db-ka...oké?
...na majd jövök-apa kezelésbe veszi a gépet!-most mondta!
ha a mienk a lassú....
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Én meg megyek, mert vacsi, aztán kriminézés a viasatonKép
Amúgy a két 18-asomból is lehetnek ikrekKép
Na jó éjt!
Azért még lehet, hogy benézek.
gtünde

gtünde

KépEgy Tündér vagy....mindet elmentettem!
kandi72
Budapest III. kerület

Hát akkor 4-es iker lesz!
kandi72
Budapest III. kerület

Én is elmentegettem őketKép
Itt van még egy oldal ilyen macikkal:
http://rushpower.tripod.com/tatty_teddy.htm
Most megyek tv-zni tovább!
gtünde

Jó Reggelt Mindenkinek!
Délutános vagyok,csak bekukk...
Tündi-B Nem tudom megnyítni,mert vírust ír ki...töbszörre is...Neked?
Szilva! Gondolok ma Rád,kitartás!
Este majd jövök!
sziasztok:AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Szilva gondolunk rádKép

Tündi érdekes hogy neked azt mondták hogy jó a 30 mm tüsző, mindegy végülis az a lényeg hogy megrepedt és sikerült az inszemKép

Én ma megyek UH. kíváncsi leszek mint lát ( mensi elmúltKép
Utána megyek anyukámhoz a kórházbaKép,mert nagyon magas lett a cukra(14 felett)és azonnal beutalták kivizsgálásra.

Nem tudjátok István kórházba megy Szilva?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok lányok

Szilva
Nagyon sajnálom, ami történt, de igazuk van a lányoknak, a fagyibabák jönnek és megtapadnak. Az hogy nem volt, vagy nem lesz tüneted olyan igazi "terhességes" , azon ne izgulj, nekem sem igazán volt a mellfeszülésen kívül, ami menzi előtt is állandóan jelen volt.

Lányok attól függetlenül, hogy nem nagyon írogatok azért olvaslak ám benneteket.
Mindenkinek mennek a drukkok. Nem is tudjátok elképzelni, milyen öröm az számomra, ha valakinek sikerül. Kép

Ági ( + Dominik)
32+4

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Csajok!

Szilcsibe
Sokat gondolunk rád és veled vagyunk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++

BarbiKép
A 14 az tényleg magas, reméljük csak egy átmeneti kiugrás!
Az UH-n most azt nézi, hogy minden ok-e odabent?

TüncsikeKép
Hogy vagy?

KandikaKép
SziókaKép

Kép

KépKép
babcsi

SZILVA Kép gondolok Rad ma, biztos nem lesz konnyu.
erre nem tudok mit mondani, meg az sem jo, hogy "legy eros",...mert hat ezt azert meg kell elni...
Kitartas !

Agi Kép de jo,,mar 32 .het ! repul az ido

Barbi Kép sok sikert az uh- hoz, majd irjal utana

Kandi Kép jo munkat ! gyere este

Tundi Kép hogy van a hires 30 mm esed ?Kép...remelem ez lesz a nyero + a november.

Amica Kép azota hogy van az ovi ? eszik a Marton?
saci

Szilva
Benéztem kicsit és olvastam mi tortént veled. Sajnos tudom milyen szornyú érzés. Nagyon sajnálom hogy neked is át kellett élned...Kép
Szorítok hogy mihamarabb erot gyujts és folytassátok tovább.

Tobbieknek drukkolok, kicsit mellékvágányra húzódtam úgy érzem szugségem van rá,de azért itt-ott benézek mi van veletek.
Pénteken megyek dokihoz, hogy szemugyre vegye a cisztámat és eldontsuk hogyan tovább.
mili

SaciKép
Veled mi a helyzet?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
És veled mi újság? Pé-d megvolt már?
Nekem ma ment le a hőm 36,8-ra. 32. nap. Remélem végre megjön. Biztos, hogy nem vagyok terhes. Nem szokott ennyit késni. Kicsit aggódom, hogy nem valami ciszta miatt van ez.

Kép
mofly

Babcsi, igen ,remélhetőleg lát szép tüszőt és vastag nyálkahártyát és akkor este tüszőrepi és szerdán inszem az utolsóKép.
Remélem így lesz én már előre megírtam a forgatókönyvetKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MoflyKép
A görbém szerint még nem volt pé-m, lehet, hogy ebben a hónapban is 20. körül lesz és akkor megint jól kitolódik a ciklusom. Nem lehet, hogy nálad is ez van? Mikor volt pé-d?

BarbiKép
Nagyon drukkolok az UH-ra és küldök sok tüszőnövelőt:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép Az inszemhez meg küldök sok megtermékenyítő energiát és babatapikat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, Kép

Annyira szomorú vagyok szegény Szilcsibe miattKép nagyon izgulok érte és remélem mielőbb rendbe jön...

Kép

KépKép
babcsi

Barbi
Sok sikert!

Babcsi
Elvileg 13. napon volt pém. És 29 napra szokott megjönni. Azért nem értem mi van már.

Szegény Szilva legyen túl rajta minél hamarabb. Remélem most otthon marad legalább egy hétig pihenni!
Én ilyenkor már csak a műtétre tudtam gondolni. Hogy csak ezt a napot éljem túl. Aztán hazajöttem sírdogálni. A nehezén három hét alatt tettem túl magam.

Kép
mofly

Sziasztok!
Saci, ma reggel kis bőgés megint az oviban, de majdnem én is már itthon, mert Janka csak bugyival a fején akart kijönni az utcára!!!!!Kép
Evést leállítottam, remélem óvónéni meg is értett!
Saci, azért nem lenne semmi az esélytelenek nyugalmával babásodni!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok!

Szilva! Gondolok én is sokat rád, nemrég a barátnőm volt ugyanígy, láttam, hogy milyen nehéz volt neki is...Kép

BAbcsi, Tüncsi HAjrá!!!!!!!

Barbi, jó a forgatókönyv, pár hónap múlva készülhet a film a főhőssel egy 4D rendelőbenKép!!!!!!!

JAnka rájött, hogy már, mint a Márton, nézegeti a puncist és vigyorog, nameg megállapította, hogy lyukas a fenekeKép!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

SzilvaKép

Nagyon szomorú vagyok. Már reggel korán benéztem, hogy mi volt veled az UH-n, mert hétvégén nem voltam net közelben. Nagyon ledöbbentettek a hírek. Nem is tudtam mit írni. Igazából most sem tudok. Csak azt tudom, hogy el ment a kedvem a lombiktól is, amit pedig már annyira vártam.
Kívánom, hogy minél hamarabb talpra állj!

És kell az a 3 hónap hidd el, a testednek és a lelkednek is, hogy regenerálódj. Hamar el fog telni hidd el!

Puszi
mary78

AmicaKép
Zajlik nálatok az élet! Kép

Kép
mofly

Kép
Kép

wish

Wish

Nekem ma van 17.cn nap.
mili

Sziasztok Lányok!Kép

SzilvaKép
Remélem már túl vagy lassan a beavatkozáson és pihengethetsz!!!
Hidd el a következő biztos sikeresen megmarad, Sz. ügynök is megmondta.
Küldök neked sok-sok energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++

BarbiKép
Jó tüszőnövögetést és remélem úgy sikerül a heted, ahogy megtervezted. Tüszőnövelők mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++.
Szerintem Szilva a BMC-ben van és talán ott tartják, ha nem engedik haza, a János nőgyógy.-án.

TüncsibeKép
Remélem te is jól vagy, babatapik mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

manda

Valamelyikötök, talán BabcsiKép kérdezte, hogy vannak-e már jelek?

Hát nem tudom, ha
reggel úgy ébredek, hogy már alig várom, hogy pisilni menjek, mert mintha nyomná a hasamat vagy az, nem tudom, és hányingert is okoz ez a nyomás,
meg néha érzem a melleimet, de nem sokszor.

Hát majd meglátjuk pénteken azt tudom, hogy nagyon félek tőle, de hát ez gondolom normális.

manda

Mili Kép
Köszi, javítom Kép
És mikor menetek megint? Meg hogy áll a vizsgálat, aminek vártátok az eredményét?

wish

MandaKép
Reméljük, ezek most tényleg olyan jelek Kép
Péntekig még olyan sok idő van Kép
De azért megy ám a drukk folyamatosan! Kép

wish

Szilva
Szívből sajnálom! Kép Iszonyú.....

Tündi
Vendég

Köszi Wish Kép és köszi a táblát is!!!

manda

Szilva Kép
Sokáig gondolkoztam azon, hogy mit írjak neked. Az, hogy sajnálom, olyan egyszerűen hangzik, bár tudom, hogy mindenki szívből írja le, én is teljes szívemből gondolom és végtelen szomorúságot érzek, hogy ilyen kegyetlen tud lenni az élet. Nagyon-nagyon nehéz lehet most neked és nehéz bármi vígasztalót is mondani.
Biztos nem egy-két nap lesz mire feldolgozod a veszteséget, és bárki bármit is mond, ne törődj vele, szánd rá az időt, hogy meggyászold, megsirasd ezeket a babákat. Téged most nagy veszteség ért, és aki nem ment át ezen nem tudhatja milyen nehéz ez.
Azt gondolom csak akkor szabad tovább lépni, ha már ismét beköltözött a remény a szívedbe és bár most nehéz elhinni, de eljön majd ennek is az ideje. A kis eszkimók türelmesen meg fogják várni, hogy mikor állsz készen a fogadásukra. Kép

Annyira jó lenne, ha nem kellene ilyen akadályokon keresztülmenni, mire eljutunk oda, hogy megszülessen a várva-várt kis lélek, de nekünk valamiért ezt az utat jelölték ki.

Kívánom, hogy minden nap egy lépéssel közelebb vigyen a cél felé, hogy minden reggel könnyebb legyen egy kicsit a szíved és minden szeretet és energia, amit innen küdünk neked, segítsen ebben.

Wish

wish

SzilvaKép
Nagyon-nagyon sajnálom.KépKépKép
potter_76

lányok
ma reggel voltam a kineziologusomnál.egy hónap után ma mentem ellenőrzésre.most vagyok a 14 napon.bementem meglátott és azt kérdezte.terhes vagy?mondom mi van még csak most hétvégén csináltuk.azt mondja 2 héten belül terhes leszek.most érzi annyira olyan minden ott bent hogy okés.tudni kell hogy én azért hiszek neki mert nagy lelki bajból hozott fel.és a vesémbe lát.és ezt se mondta volna csak úgy.ha nem érezne valamit.hát remélem.nagyon szurkolok magamnak és nektek is,
gilingalang

wish
annyira szépet írtál szilvának hogy megkönnyeztem.annyira átérzem mert én is átmentem ezen.kell idő.és nekem sok kellett mire elengedtem a lelkét a kis drágámnak.azért is mentem el kineziologushoz mert nem tudtam elengedni őt.és azt mondta addig nem lesz másik babám.hát remélem sikerült mert most készen állok.és szilva is túl lesz majd idővel,mert segítünk neki.én megtanultam most egyet amit akarsz azt eléred de lelkileg is úgy kell állni hozzá.nem akarok okoskodni,de szeretném ha más is jól érezné magát.
gilingalang

az mit jelent, ha valaki a táblázatban a szürke mezőbe került?

Kép
Kép
emma1976

Ginling Kép de jo, mar csak 2 het ! remelem igaza lesz a kineziologusnak. ...

Wish Kép igaz ! es koszike a tablat. meddig leszel otthon? meg nem dontotted el? megerdemled a kis pihit,,de a sokat is !

Manda Kép hogy megy a pihenes? A jelek jok,,amiket produkalsz es igen, normalis, hogy felsz egy kicsit a pentektol. Bar ha felsz, nem felsz, akkor is eljon...(huu, de okos vagyok..Kép)

Amica Kép jot nevettem a bugyi a fejen,,,,,nem semmi ! Kép
Az jo jel, hogy most nem beszel rola az ovono...lassan majd Marton is beleszokik, biztos

BabcsiKép en lemaradtam az inszemrol nov. ben,,de ezt mar irtam azt hiszem. Mire elmentem uh ra,,mar megrepedt a tuszo..Kép, hogy a fenebe..de jon a dec..
Es tE? hogy all a hod? gorbek? tesztek? epitkezes?

NoiKép, tunde Kép es ti? itt a kozepido ! a Tundit tudom,,o noveszti az orias tuszojet, es te Noi? mikor mesz/ mentel inszemre? nehogy te is kifuss az idobol...

saci
saci

Sziasztok álnyok, ebben a topicban még új vagyok. Mi 2005. július 5 óta próbálkozunk, de ma megint megjött. :-(

Kép
elizabeth25

Wish , engem is beraknál a táblába?

Kép
elizabeth25

Szia SaciKép

Igazad van, ha félek, ha nem, úgyis menni kell pénteken.
Bár már péntek lenne?!

Amint olvasom, te jól vagy!?

manda

Lányok megjöttem a dokitól, dobhatom ki a forgatókönyvemetKép
Sehol semmi 1 db 13 mm-es és 1 db 11 mm-es tüsző jobboldalon, balon semmi, nyálkahártya 9mm. Ma és holnap 100 egységet kell szúrni, szerdán kell vissza mennem, ilyen még nem volt hogy nem reagáltam a szurikra ) 7 napon keresztül szurtam 75 egységet(

Szilva úgy gondolkodtam hogy megláttogatlak , de nem mertem, remélem túl vagy rajta.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: