A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Persze, h nem haragszom, ezt is szoktam nézegetni, most próbálom keresni, amit Banya írt, ezt a folliculinumot,de a németkenél macskás honlapokon írnak róla, hogy a cicuknak adják herélés után. Hát ez érdekes lesz. Magyar cikk egyált. nincs. Az angolon meg gondolkodni kéne meg fordítani is egy keveset ahhoz meg nincs kedvem. Nem akarsz segíteni utána nézni? Hátha te jobban érted az angolt.
Banya! Még annyit hogy az agnucast és ezt a Foll... lehet együtt szedni? Nem durva az egy kicsit?
Vendég

Ildi!
A folliculinum sárgatest képződést segít elő, ezen kívül a tüszőérést és tüszőrepedést is stimulálja. Állítólag ezt a szert tüszőből készítették, ha tudod mi a homeopátia lényege, biztosan érted miért.

Kép
Kép
banya1

Gyosr bekuk!
Ugy ahogy sejtettem meg is jött ma délután!

Sziasztok!

1/36
Vendég

Köszönjük Banya! Ezt gyógyszertárban lehet kapni? Ja és lehet egybe szedni a agnucast-al? Sajnos nem nagyon értek a homeop.-hoz. Csak, amit az interneten szoktam róla olv. Mindenesetre hiszek benne.
KÖszi
Ildi
Vendég

Ildi!
Nem durva, ezek nem gyógyszerek. A homeo bogyók természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak vegyi anyagokat, és nem minősülnek gyógyszereknek. Egyébként anyós szerint úgy kell szedni, hogy a folliculinumot egy héten egyzser szedem, a másikat pedig 2 héten keresztül minden nap reggel és este. De ez amiből többet kell szedni, sokkal kisebb potenciál, mint a másik.

Kép
Kép
banya1

Editke! Nagyon sajnaKép. Új hónap új remények. Kép Kép . Kérlek ne szomorkodj!!
Vendég

Hát a folliculinum necces ügy, nekem is úgy rendelték Németországból. Elméletileg lehet gyógyszertárban kapni a többi bogyóval, de gyakorlatilag ez egy nem túl gyakori szer, nálunk Pécsen lehet hogy nem lehet kapni. Azért próbáld meg, de szerintem elmehetnél Te is egy homeopatához.

Kép
Kép
banya1

Neked akkor most indult a ciklusod? Vagy ezt bármikor el lehet kezdeni? Bocsi, hogy ilyen kíváncsi vagyok. Dehát egy elkeseredett vágyakozó tudod minden fűszálba kapaszkodik.Kép Ti mióta próbálkoztok?
Vendég

A hőmérős topicban írtam, hogy ha ebben a hónapban nem rendeződik a dolgom. Magyarán nem lesz pé. akkor mindenképp. Győrben találtam egy nőgyógy-természetgyógy hölgyet. Hozzá fogok majd menni. Õ a Lady klimax nevű tea feltalálója. Én is úgy gondolom, hogy jobb lenne előbb a term módszerekkel próbálkozni. Elméletileg rajta van a Mo.-on forg. homeos szerek listáján. Dehát az biztos amit már láttam. Tudod.
Vendég

Én ma vagyok a második ciklusnapomon, és nem tudom mikor kell kezdeni, az anyós ma nyomta kezembe. De lehet ebben valami hogy az elején kell elkezdeni, mert mondta hogy szóljak ha megjön. Nem gond hogy kíváncsi vagy és kérdezel, tudom milyen ez, és ha tudok segítek szívesen. Mi január óta próbálkozunk, de eddig semmi. És nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy nincs peteérésem, bár ez tényleg csak saját diagnózis. Előtte 7 évig szedtem fogigátlót. Egy kicsit biztosan meg is hülyült tőle a szervezetem, mert aztán pco-sak lettek a petefészkeim. De az hála istennek már rendeződött.

Kép
Kép
banya1

Editke
Írtam a hőmérősbe neked,de innen is küldök egy nagy ölelést
(((((((((((((((Editke)))))))))))))))))))))

Ildi
Én nem igazán vagyok perfekt angolból.A férjem szokott segíteni,meg a szótár.Úgy boldogulok csak.

Banyuci
Hogyan sikerült rendezni a PCO-dat?
Most nekem is van,azt mondta a doki,másodlagos a magas prolaktin miatt.

KépKép

KépKép
okr

Én is 5 évig szedtem a fogamzásgátlót. Nagyon mérges vagyok rá én is.. Én májusban hagytam abba. Azt, h van-e pé.-d. sztm könnyen meg lehet állapítani a hőmérőzéssel. Ezzel még nem próbálkoztál? Én is csak ebből következtetek, arra hogy nincs pé-m. Gondoltam már rá, hogy pco-s vagyok, mivel gyakran szúrnak a petefészkeim és sztm ez annak a jele, hogy van ott valami, ami nincs redben, ha közben meg nincs pé-m. Néztem a profilodban a képet. Nagyon jóóó!
Kriszti hova tüntél? Adázol?
Vendég

Banya
Én is megnéztem már azt fotót,csúcs szuper!Kép
Én soha nem szoktam a profilokat kuksolni,tiszta hülye vagyokKép

Ildi
VagyokKép,csak vasalok közbenKép

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Elmúlt magától. Júliusban voltam egy ultrahangon, ott mondták hogy pco-s vagyok, de gyanús volt a dolog, mert egy évvel azelőtt semmi sem volt. Szintén az én kedves anyósom javaslatára semmi gyógyszert nem voltam hajlandó bevenni rá amit javasoltak, ő azt mondta, hogy ezek a ciszták azért vannak, mert abbahagytam a gyógyszert, és az a sok petesejt, ami nem tudott megérni, összegyűlt, nőtt, és ebből alakultak ki a ciszták. Azt mondta figyeljem meg, hogy el fognak tűnni maguktól, ha a hormonrendszerem és a petefészkeim kezdenek magukhoz térni. Aztán 1 hónappal ezelőtt volt egy laparo-hiszteroszkópiám, és ott direkt mondták, hogy ha vannak ciszták, leégetik. De hála istennek nem volt mit leégetni.

Kép
Kép
banya1

Banya
Nekem UH-n nem mondták,hanem a laborból látta az orvosom.
Jó neked,hogy ilyen okos anyósod van!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sztm ebben van valami, hogy pco-t okoz a gyógyszer. De ezt miért nem mondta senki?? Miért egymás között kell ezt megtudnunk, hogy a gyogyi ilyen mellékhatással rendelkezik. Nagyon mérges vagyok rá. Jó Neked, h ilyen anyósod van. Amúgy minden téren megértitek egymást?
Vendég

Köszi szépen a dícséretet Lányok! Aranyosak vagytok.
Ildi!
Én a váladékból szoktam tudni hogy van-e pé.-m. Hőmérőzni nem szoktam ,mert félek hogy pontatlanul csinálnám, és ez félrevezetne.

Kép
Kép
banya1

Ja, elég szerencsés vagyok család-szempontból. A férjem szülei teljesen rendben vannak. Bár melyik anyós ne tenne meg mindent egy unokáért?

Kép
Kép
banya1

Sztem az egyfázisúakkal van leginkább probléma.
A 3 fázisú igazodik a norm. hormtermeléshez,legalábbis utánozza valamelyest.
1 éves szedése után pl nagyobb a teherbeesés valószínűsége,mint alapból.
Ada előtt én is ilyet szedtem,és 4 hónap múlva már babát vártam.
Szopi alatt persze csak egyfázisút lehetKép

KépKép

KépKép
okr

Az háromfázisú fogamzásgátló esetében abbahagyás után nagy a teherbeesés esélye. Nem is kell szünetet tartani.
Az egyfázisúnál abbahagyás után 30% a teherbeesés esélye, után a 6 hónappal pedig 70%.

Én egyfázisút szedtem kb 9 évig.
De többé nem fogom elkezdeni, úgy hiszem...

Kép
Kép
zsazsóka73

Hát engem tuti, hogy nem fogtok meggyőzni ezekkel a teherbeesési esélyekkel. Én sem akarom már többet szedni.
Vendég

Egyetértek veletek, én sem fogok már szedni, mondjuk nem is szedhetek.

moni

Sziasztok!

Banya, nagyon jól hangzik ez a homeopatás "gyógykezelés" én is kipróbálnám, viszont én szedek clostilbegytet (peteérést segíti) és utrogestant ( sárgatest termelődésre) szerinted ezek mellett lehet szedni? Leírnád, hány darabot szedsz a pontosan a Agnus Castus-ból?

Ma nagyon letörtem két okból kifolyólag.
Az egyik, hogy az egyik barátnőm férje aki 30 éves leukémiában meghalt tegnap reggel. Ma tudtam meg és egész nap ő járt a fejembe. van egy 1 éves kisfiuk aki soha nem ismeri meg az apukáját.
A másik dolog, hogy ma (most ezekben a percekben) megjött.Még nem az igazi, de már piros, nem pedig barnás trutyi jön belőlem. Ma a 43. cn-on vagyok. Nagyon letört vagyok mert eddig a 35 nap volt a csúcs de ez mindenen túltesz. Annyira utálom, hogy már nem 28 napos a ciklusom és ennyit kell várni a mensire. Remélem mostmár a dokim helyre teszi vagy ha ő nem akkor a homepátiás bogyók.

Kép
Kép
janna

Sziasztok!
Janna
Borzasztó,ami a barátnőd férjével történt!KépEgyüttérzésem!!

Megértem,milyen szörnyű ez a hosszú ciklus!Nekem is 50 napra jött meg most ,a szokásos 34 helyett.
Nem tudom mi történt ebben a hónapban,de sokan jártak így,mint mi.Kép
Drukkolok neked,hogy legközelebb már csakis baba miatt késsen a mensi!!!Persze ez minél hamarabb legyen!!!!Kép
Küldök neked egy kis ajándékot,hogy jobb kedved legyen:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt lányok!

Képzeljétek még mindig nem jött meg. Ez már a 10. nap, a hőm reggel 36.8 volt. Igaz még tegnep 37 volt.

Eliza
Veled mi újság?
manó11

Sziasztok!Rengeteget írtatok!Ti szombaton nem is dolgoztatok hanem babaneteztetek!!KépKép

Julcsi!Nekem okt. 5-én volt a 25. szülinapom!

Janna!Te szeded a closthyt és mégis ilyen hosszúak a ciklusaid??
Sajnálom ami történt!

Banya!Jó hogy itt vagy megint!Nagyon jó a kép profilodban.
Almaecetet én szedek csak kapszula formájában, a DM-ben lehet kapni, de ilyen "fogysztószer" de semmilyen tiltás nincs rajta hogy ki szeheti.

Hajni, hogy hogy néha bekukk!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Üdv. minden újnak, már nem nagyon tudom követni az eseményeket. Kép

Keditke! Kép Kép Szomorú vagyok.

Hajni!

Örülök, hogy jelentkeztél. Mi most éjszaka aludtunk először az új lakásban. Nagyon szupi volt. Kép Tegnap egész nap pakoltunk, kicsit kikészültem, de azért megérte. Már alakul a dolog.

Betti
8+3 (9+4)

Betti
betti73

Janna!
Nem vagyok benne biztos hogy van értelme szedni a két dolgot egyszerre, de ha gondolod, majd megkérdezem. Az agnus castusból 2 hétig reggel és este veszek be. Ezek ilyen apró kis tejcukros bogyócskák. Különböző méretekben vannak, ezek épp nagyon picik, egyszerre 6-7 szemet szopogatok el. És semmi mentol, kávé, stb.

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!

A hírem a következő, lejebb ment a hőm, 36.7volt már reggel, a pocakom nagyon fájdogál, szerintem vagy ma vagy holnap megjön. Hát ez az én formám! DE nem bánom, mert még hozhat a Jézuska babcit, meg ha elmúlik a mensim (márha megjön), akkor elmegyek utána dokihoz, az tuti! MEG a lényeg az, hogy mh-et fogok váltani,legalább is remélem, hogy sikerül, és akkor viszont ez a stressz, amibe most élek, totál megszűnik és hát akkor reméljük! Egy barátnőm szólt, hogy van egy jó munkalehetőség, hát majd meglátjuk, nem mertem eddig váltani, de reggel már sírva jöttem be. Nem akarok tovább itt lenni! Mit csináljak?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Hajni!
Örülök, hogy jelentkeztél! Tök jó lehet most nektek. Ennek a nagy elfeljtéseknek szerintem meg lesz az eredménye.Kép

Editke! Janna!
Annyira sajnálom!!!Kép

Eszter!
Én az 16-22 áves koromig szedtem 1 fázisút (igaz néha voltak szünetek de az semmit nem ér tisztulás szempontjából!) és nagyon nagyon haragszom a dokira, hogy nem próbált meg lebeszélni róla. Ha csak a körvonalait vázolta volna annak, amin most keresztül kell mennem, akkor egyből lemondtam volna róla!
Mi több mint egy éve próbálkozunk.

Banya!
Örülök, hogy jelentkeztél, bár jobb hírekkel jöttél volna. Én a homeopátiáért tűzbe tenném a kezem. Az asztmámból és a (30 féle) allergiámból is kigyógyítottak és most a ciklusomat is rendezték. Ha rendesen szedem a bogyókat (5 félét - ne kérdezzétek mi a nevük, mert csak számok vannak a fiolákon), akkor nem is fáj mikor megjön (azelőtt borzalmas görcseim voltak, rendszeresen elájultam) és most hála nekik, beindult szépen a "spontán" peteérésem is (UH-val bizonyítvaKép), ami azelőtt csak Clostyval ment.
2-3 nap múlva kiderül mekkora sikerrel jártam.Kép

Beu!
Régen jelentkeztél, mi van veled?Kép

Egyébként jelentem, hogy halál nyugodt vagyok! (És marhára büszke...Kép)
A férjecském ma reggel megint elment 5 napraKép, úgyhogy kéretik egy kicsit sajnálni.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja, mst látom hogy elég érthetetlenre sikerült az utolsó 2 mondatom. Bocsi.
Szóval arra vagyok büszke, hogy nem igegeskedek, hogy megjön-e (régen ilyenkor már tűkön ültem), nem pedig arra, hogy a férjem nem lesz itthon. Az egy külön belezdés akart lenni.Kép
Remélem így érthetőbb.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Lányok!
Alig bírtam visszaolvasni,de mire végig mentem el is felejetettem kiről mit tudok.Nem vagyok toppon.Velem nincs semmi,a párom dolgozott a hétvégén,ezért nem történt semmi.
Volt pém a hétvégén mert szúrkált jobboldalt.Meg éreztem az egész petefészkemet.
Eliza!Szia!
Az még nem biztos hogy menszesz fájdalom.Fájhat úgy is mivel meg kellene jönnie,de van aki terhes és mégis menszesz fájdalma van ,mert a szervezete még nem állt rá a terhességre.Mi a baj a munkahelyeddel?
Vica!
Nem irigyelek.

Kép
breni

Nicikának leánya lesz!Szintia!
örülünk neki nagyon!Kép

zsuzska80
Szombathely

Szia Breni!

Ha leesik a hő, márpedig esik lefelé, akkor az tuti, hogy megfog jönni, úgyhogy így jártam. Tudod, talán majd jövő hónapban. Nálatok sem történt semmi baba ügyben, mármint valami jó? A mh-el. Az, hogy felvettek egy értékesítési asszisztensnek, aztán vényeket kell rögzítenem, egy sima adatrögzitői munka, aztán fizu ügyileg sem úgy alakultak a dolgok ahogy kellett volna, tudod a főnök igér, de be nem tart, ráadásul minden napra jut valami veszekedés, sok nő dolgozik együtt, szinte csak nők, és mindig megy aegymás b.....sa. Már másfél éve viselem. Szóval nem egyszerű!

Kép
elizabeth25

Vica
Sajnálom,hogy a férjed nem lesz veled!KépSzörnyű rossz lehet!
Légyszi,oda alulra írd már le ,hogy hanyadik cn stb.
Roppant kíváncsi vagyok!

Breni
Most ha jól olvasom,pont p.é.-kor nem volt otthon a párod?!Kép
Én azt hiszem legközelebb a munkáltatót kérdezem,mikor sexeljünk?!Nálunk is folyton kiszagolja a dolgot,és akkorra osztja be a férjemet melózniKép

Elizabeth
Amíg nem jön meg,addig reménykedj!Kép

Banya
Ezt a homeos bogyót a ciklus elején kell elkezdeni szedni,vagy később is lehet?

Rólam:Most derült ki,utazunk du. a férjemmel anyósékhoz.Pénteken jövünk haza.Addig sajna Netközelbe nem jutok,de majd próbálom pótolni!

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Már péntek este is éreztem,de szombaton volt erősebb.Pénteken akcióztunk.Mi tudjuk mikor dolgozik a párom,mert 2-t dolgozik 2 napig pedig itthon van.

Kép
breni

Okr, teljesen felesleges, ha leesik a hő, az már tuti dolog. Veled amúgy mizújság?

Breni ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

Banya milyen homeopátiás bogyóról van szó? Leírnád nekem is?

Kép
elizabeth25

Vica!

Büszke vagyok rád, hogy teljesen nyugodt vagy. Kép Így kell csinálni! Az nem jó, ha nem lesz a férjed itthon. Kép

Zsuzska!

Olvastam én is Nicikát! Kép Grtatulálok neki.

Betti
betti73

Hát lányok, most voltam wc-n megjött a pirosbetűs nap, a javából. Hát ez van!

Kép
elizabeth25

Eliza!
Annyi van baba ügyben hogy pénteken akcióztunk és este éreztem szúrkálást,de főleg szombaton.Kép
Még ne add fel!Drukkolok!!!Sokat gondoltam rád.
Az szar ha az ember utál azon helyen dolgozni ahol éppen van,és sem szeretem igazán.De örülök hogy egyáltalán van.Gondolom te is azért tűröd?A másik munka mi lenne?Mikor mész oda érdeklődni?

Kép
breni

Nos: kétféle bogyót szedek. Az egyik, a folliculinum, kifejezetten peteérést serkentő, ezt hetente egyszer veszem be. A másikat, az agnus castust, minden nap kétszer szopogatom, reggel és este két héten keresztül. Ez barátcserjéből készül és egyszerűen csak egészséges, a termékenységet javítja. Ezt a fajtát azt hiszem a ciklus elején kell elkezdeni. Szóval lányok én vagyok az élő példa, ha ebben a hónapban lesz peteérésem, akkor követhettek.

Kép
Kép
banya1

Most néztem a b.neten, 30 napos lett a ciklusom, a következő ovulációt nov. 18 és nov. 23 közé teszi. A doki szerint a mensi első napjától számítva a 15-22ig napig kell együtt lennünk minden másnap.

Kép
elizabeth25

Breni a Máltai Szeretetszolgálatnál szocáiális ügyintéző. Munkaidő 8-4ig, havi 4500 kajahozzájárulás, bérletet fizetik, minden nap meleg kaja, a próbaidő alatt 90 000 Ft utána 130 000 bejelentett. A barátosnőm szólt. Holnap megyek oda. A lakhelyünktől busszal 15 perc.

Kép
elizabeth25

Banya ezeket csak úgy lehet kapni a gyógyszertárba?

Kép
elizabeth25

Eliza!ÓÓÓÓÓÓÓ!Sajnálom,de tényleg.Hogy vagy?

Kép
breni

Breni, szarul! Ez az egész már kezdi kivenni az erőmet!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Eliza!Jól hangzik.

Kép
breni

Eliza!A munkára értettem a "jól hangzik" mondatot.

Kép
breni

Breni, te váltanál? Vagy szerinted megéri elmenni oda ha felvesznek?

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: