A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hú, látom most indul be mindenki a levelezéssel, én meg már lefáradtam.Sajnos.
Megyek aludni.
Köszi a tanácsokat!
Sziasztok.
A
angyalka76

Angyalka,
nem mindenki esik at ezeken a tüneteken, amit Votiv felsorolt. Nekem az elsö 3 hét hanyingeren kivül semmi bajom nem volt. Arra gondoltam, hogy figyelek magamra (egészséges kajak, mozgas, friss levegö ahogy Neet is irja), szeretem ezt az allapotot, szoval a lényeg a pozitiv hozzaallas! Ne arra gondolj, hogy hu, még mennyi nehézség allhat elötted, hanem arra, hogy ez az allapot egy csoda, hiszen tenyleg az! Tudom, hogy ez nem mindig müködik, de egy probat megér.
Na, most jol kiokoskodtam magamKép

KépKép
fibi

Neet,
22. kerületi voltál, és a 11.-ben szültél? Akkor bocs, nem tudtam hogy igy is lehet. Azt hittem, csak 11. kerületi szülhet ott valasztott orvos nélkül.

KépKép
fibi

Angyalka!

Szia én is!De tőlem ne várj semmi szépet és jót mert nekem gázos volt a terhességem,végig hányingereltem és hánytam is,szóval hajrá!

Juc
20170114224602

Angyalka!

Jelentkezz majd az UH után is, hogy mi volt!Kép

Votiv!

Én detto így voltam a terhességgel, minden nyavaja kijött rajtam, ami a nagykönyvben meg van írva, úgyhogy vártam, hogy túllegyek rajta! Utána meg elkezdett hiányozni a hasam és még most is hiányzik!
Ja, és az is tök érdekes, hogy akkor mindig arra gondoltam, hogy ha majd kint lesz Timi, akkor jobban meg fogom tudni védeni, mindig aggódtam, hogy elkapok valami bacit és baja lesz sbt.
Most meg úgy gondolom, hogy amikor a hasamban volt jobban tudtam óvni Õt, most meg már nem tudom mindentől megvédeni...szóval szokás szerint agyalok mindenféle hülyeségen! Kép

Na megyek én is csicsilni, meg ágyba bújtatom a párom, mert holnap hajnaltól kezdi a melót 16 órával szegény! Jó kis kezdés lesz, remélem bírni fogja!

Jó éjt!
Holnap is tessék sokat írni, hogy ne unatkozzak, mert egyedül leszek itthon!KépKép

ILdi
ildi76

Sziasztok!

A "nagy öreg" ezreseknek gratula! Kép

Mobil: bibibíííííí, ma kaptam újat, Viki nyál- és hajításálló (tesztelve) Kép

Tábla: És akkor majd jól kihasználjuk egymást? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jucus:nyertél,ugyancsak 1 orrhosszal./jól kiugrassztottam a nyulat a bokorból/Az én utolsó terhességem is borzalmas volt.Hasonló amiket Votiv írt./+30kg/Szörnyű,hogy még mindig 10 megvan belőle.Habár a 2.terhességem csúcsszuper volt végig,imádtam!/csak +14kg/.Szóval Angyalka fel a fejjel,komolyan nincs 2 egyforma terhesség és szülés.Minden esetre sok boldogságot kívánok hozzá:Gabi

petergabi

Köszönöm szépen,hogy már belsős lehetek!Gabi

petergabi

Ezt, illetve ezeket Kép muszáj megmutatnom:
Kép
Kép
Kép

Mennyit kérjek a lányért, ha vinni akarják?
Kép
ada007

Ada!
Nincs az a pénz!!! Kép De mi majd visszük, úgy 25 év múlva, okés??? Kép Tudom, tudom, hogy van már kiszemelt udvarló, de nemtom ki csókolta homlokon Donit??? Kép

Angyalka!
Üdv itt! És tényleg ne tűnj el ám, mert olyan jó, hogy van megint frisspocakos, akivel átélhetjük a 9 (na jó már csak 7,5 hónapot)! És ne csak akkor gyere, ha a kórházzal kapcsolatban van kérdésed!!! Kép

Nagy volt az örömöm délután, hogy mekkorákat alszanak a kőcök, hát nem kellett volna így odalennem. Petra alapesteben már 8-kor alszik (igaz délután csak fél-1 órát szuny), most negyed 9-kor még pörgött, mint a búgócsiga, úgy vittem be a szobájába, hisztijével felverte Donit...aztán utána még egy teljes óráig feküdtem mellette, mire tényleg elaludt Kép Szóval jól kifacsart...De legalább délután tudtam pihenni, meg tenni-venni...valamit valamiért...

Na most akkor ki csinálja azt a táblát??? Kép És milyen adatok lesznek benne???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Akkor nekem küldjétek az adatokat,Oxika majd táblába rendeziKép
Név,Szül idő!!!!!!!!
Végzettség,foglalkozás ez mindenféleképpen kell a kihasználhatóság miatt!
Emil cím,esetleg telefonszám ha valaki megadja
dedek adatai

Juc
20170114224602

Meg akkor sulik is esetleg, nem???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

jó és becsületes név isKép
20170114224602

Ada
Csuda csillagszemü kis gyermeked vanKép

mendem ágyikóba apa mellé Kép Pá pá
Kókusz
kókuszdió

<font color="0000ff">Jó 'reggelt'!

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Jobb is lehetne!

A csjok egész éjszaka matinéztak alig aludtunk. Ugráltam egyik oldalról a másikra szopiztatni.

De megint BRÜ_HÜ_HÜ még mindig nem vagyunk TÁBLA tagok, lehet hogy ez csak jó szülőknek jár, mint a Mikulás ajándék, vagy egyszerü, gyarlók is rajta lehetnek. Na Lécci! Mikulás, Jézuska, vagy Proone . Én is jó voltamKép
Kókusz
kókuszdió

sziasztok!
végre én is felvállalhatom, h nem egy kéjutazás volt a terhességem, a végén már elefántnak éreztem magam, és annak is néztek...Kép
mindkét terhességemnél előfordult:
1. 2002 nyara: lent voltunk Baján, Dunafürdőn, én 1 nappal szülés előtt, fürdőruhában (tudom, tudom, minek kisértem a sorsot!) és egy kislány azt üvölti az apjának: apúúúúúúúúúúúúú, annak a néninek miért olyan nagy a hasa???? aki addig észre sem vett, most mind felém fordult, és kérdően néztek rám, hogy mit rombolom itt a közerkölcsöt ekkora hassal...
2. 2005 januárja: IKEÁban shoppingolunk, mikor 2 velem egyidős csaj jöttek szembe, majd meglátták a hasam, hatalmas döbbenet kiül az arcra, és azt mondja az egyik: TE JÓ ISTEN!!!!!!!!!!
no, ezek után már nagyon szerettem volna szülni.
És az a legviccesebb, h eleinte én szűköltem, h miért nem nő már a hasam, 6 hós koromig simán el tudtam úgy tűntetni, h csak az vette észre, aki tudta, h mi van...
no, ez hosszú lett, de én is az élienek megérkezését vártam mindig...
nekem is volt, hányinger, 2-nál gyomorégés, derékszétmenés, aranyér...eléggé leamortizáltak a fiúk. De az eredmény kárpótolt!!!Kép olllllan szépen sir mindkettő...KépKép
ja, és nekem hányinger ügyben a BANÁN segitett!!! Meg az, h ki sem keltem az ágyból. Az elsőnél az épp egy dec-jan-i vizsgaidőszakra esett. Csak akkor szálltam ki az ágyból, ha vizsgázni mentem...olyan jókat durmoltam akkoriban...hjaaaa...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

<font color="0000ff">Kókusz!
Írd meg légyszi az adataidat az emailcímemre (profilomban van). Bocs, ha már megírtad és nem vettem észre, de így a terhesség vége felé tisztára szitaagyú vagyok. Na meg annyit írtok itt, hogy képtelenség követni.

Egyébként front lehet, mert tegnap nálunk a téli babásoknál 3 baba is született.
1 normálnak mondtható, semmi extra
1 faros baba természetes úton
1 hosszú vajúdás után sajnos császáros, mert nagy baba volt anyukához képest</font>

KépKépKépKép
proone

Terhesség: én az első három hónapot rettegtem mindig végig, mert nálam van egy 40%-os esély a korai vetélésre (ill. magzatelhalásra Kép) És azért imádkoztam, hogy legyen mindenféle jó kis tünet (hányinger és tsai.), mert az azt jelenti, hogy erős a terhesség, és él a baba, szóval amikor Dócinál émelyegtem ezerrel, akkor ezt vigyorogva tettem Kép utána viszont IMÁDTAM a terhesség és a szülés minden percét, de azt hiszem ez érthető Kép

Proone,
nem semmi 3 baba egy nap! Kép én pici vagyok ugyan (160cm), viszont nagyon széles a csípőm, és így nem volt probléma a 3,5kg-os 56cm-es Dóci... de mondjuk ő átlagméretnek számít.

Jucus,
adat majd küld fénypost Kép

átlagDóci most épp a nagymamájával sétál meg kacsákat (hápikat) etet, én meg itthon tombolok Kép
kisün

<font color="0000ff">Ez a nagy baba 3800g volt és 58 cm.
Nem tudom, a centik is sokat számítanak szüléskor, vagy inkább csak a súly...?</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Köszönöm a tegnapi válaszokat pohárból itatással kapcsolatban! Akkor ezek szerint nem gáz, hogy még nem poharazunk! Én sem érzek nagy különbséget a cumisüveg és a csőrös itató között! Esetleg annyit, hogy a csőrösből dől a víz! Egyszerűbb fajta ugyan, ami nekünk van, meg van rajta valami szelep, ami nem jöttem rá, hogy mire való!

Lányok!

Hülye vagyok és nem találom a vaníliás popókrém recipéjét! Mikor írtátok?

Proone!

A faros baba természetes úton nem semmi lehetett!

Ada!

Gyönyörű sötétkék szemei vannak Lizának! Tényleg otthon a Tündérbogyeszon kívül hogy becézitek Õt? Melyik nevét használjátok? L vagy H?Kép

ILdi
ildi76

Lányok
Csak ovatosan a rémiszgetős terhességi és szüléstörténettel. Mert szerintem ezzel csak elriasztjuk szegény Angyalkát.
Valljuk be, hogy a sok nehézség mellett igazi boldogság volt amikor hallottuk az első UH-n a szivecskéje dobogását , és olvadoztunk az örömtöl amikor a 16. hét környékén rugkapálni kezdett, és amikor ezt már az apa is érezte akkor voltunk csak igazán büszkék, hogy nekünk is részünk lehet ebben a csodában.

Poone
mél megy má mingyá

Kókusz
kókuszdió

Proone,
igazából a fejméret számít ilyenkor nem a súly és a centi, meg az anyuka méretei, persze nem magasságra és súlyra kondolok, hanem a csipőtájéki adatokra.

Ada, persze itt tudod mutogatni ezeket a szupi képeket.....
zsebi2004

Proone,
ugyanazt akartam mondani, amit Zsebi már elmondott: anya medence- és csipő-méretei, baba fejmérete. Hossz-súly másodlagos, de nyilván azért azok is nyomnak a latban Kép

v
kisün

Ada,
LH tünemény, még mindig nagyon nyerő szemei vannak Kép
kisün

Angyalka,
ha a többiek elrisztanának, olvass engem: nekem tényleg nem volt terhes a terhesség, és nem csak az idő szépíti meg. Még 9 hósan is éjszakai buliba mentem (oké, csak egyszer), és egyszer sem hánytam, inger se volt különösebben. Összesen egy vérszegénységet sikerült produkálnom, az meg legalább kiíratott, így nagyon régóta itthon csücsülök. Kép
A vajúdás-szülés sem okozott gondot, bár hosszú volt (ától cettig 20 óra) és a vége igencsak fájdalmas, de erre már csak azért emlékszem, mert sokat meséltem, éljenek az endorfinok vagy mik. Kép
Szóval, ha 2x annyi nyavajád lesz, mint nekem, akkor sem lesz szinte semmi bajod. Kép Ezt kívánom neked! Kép

Proone,
sztem semmi sem számít szüléskor, csak a baba feje, a többi lehet akármekkora, hosszra-súlyra egyaránt, ha a feje kint van, lehet akármi, a többi már csak kicuppan. A világ legszebb élménye.. Kép
neet
neet

Ildi, Juc, Zsanc, Gabi, nekem jót tett, hogy leírtátok, h nektek se volt végig szuperkönnyű a terhesség. kicsit csökkent a lelkifurdalásom, h én bezzeg nem élveztem végig az áldott állapotot
mert a környezetem tök úgy állt hozzá, h terhes vagy? és nem vagy egyfolytában boldog? te jó ég, milyen anya lesz az ilyen...
na mind1, már elmúlt...
de azért voltak jobb időszakok is, az első hormontornádós hetek után elég jól voltam, a 2. harmad egész kellemes volt, és a igazán a 3. durvult be, de akkor meg már ott lebeg az ember szeme előtt, hogy mindjárt vége

Kókusz, nem nézted meg a honlapjukat? mit szólsz a skacokhoz? sztem isteni kispasik Kép
nem tudom, hogy a nővérkéjük elkelt-e már, de ha igen, az is csak azért lehet, mert még nem találkozott Ben-Joeval Kép és akkor meg úgyis szerelem lesz első látásra Kép a mamájuk emailcíme veronika kukac lizan.hu és hivatkozz csak rám (Bálint Orsi)na és közben kiderült, hogy a Vergit Ada is ismeri az NLC-ről Kép

votiv 8)
votiv

Votív
De még akkor +néztem amikor írtad a honlapot. Tényleg helyesek, és a kislány is tünréri jo lenne velök néha tapasztalatot cserélni, ezért kértem a mél címet. Amit köszönök is.
kókuszdió

Sziasztok!
Hú, már megint annyit írtatok, esélyem sincs visszaolvasni. No, sebaj. Kép
Én nem tudom, hogy mi van velem, egyfolytában csak aludnék. Vashiányra gyanakszom, úgyhogy megpróbálom azt. Terhesség alatt a Ferrofolgamme (v. ilyesmi) nevű készítményt szedtem, amiben volt vas és folsav, és ez receptköteles. De nyitott vagyok bármire, van valami tuti tippetek? Vagy aludjak? KépKépKép

V jól tűrte a tegnapi gigabulit, mindenkit elbűvölt, kézről kézre járt. Kép Volt egy nem egészen 1 hónapos DorottyaSára is, meg egy "-1 hónapos" PocaklakóLevente, szóval teljes a kánaán most nálunk a családban. Anyukámék 4-en testvérek, mind lányok, és az anyukájuk idén jan.10-én halt meg. Dorka baba pedig napra pontosan 9 hónap múlva érkezett, ami több, mint érdekes. Kicsit misztikus, de persze lehet véletlen is. Így könnyebben helyreáll mindenkinek a lelki nyugalma, persze a Mama pótolhatatlan, de az új babák a családba rengeteg örömöt hoznak. Kép

Na, nem fárasztalak Titeket az anekdotázásommal tovább.
cupp,
fic
ficánka

Sziasztok!

Neet, gratula a lanyodnak!Kép

Kokusz, Ada! Lyanyok gyonyorusegesek!Kép Bogi jo kis husi baba!Kép LH-ert pedig nincs annyi kincs es gazdagsag, amiert eladhato lenne!Kép

Fic, vendegeskedes hogy sikerult?

Angyalka, az elso trimeszter utan elmulik (jobb esetben) a hanyinger es az allando almossag is! Keruld a puffaszto eteleket, akkor jobb lesz a kozerzeted is!
En is szerencsek koze tartozom, mert nem volt semmi problemam a terhesseg alatt. Pontosabban igen, de mas jellegu. Progeszteront kellett szednem a 15. hetig, mert ot hetesen volt egy kis verzesem.Kép Az utolso hetek pedig a varakozas miatt voltak nehezek, a 36. hettol ujjnyira nyitott mehszajjal rohangaltam, a doki pedig minden heten elmondta, hogy hamarabb megszulok. En meg csak vartam, es vartam es vartam... hat nem a kiiras napjara erkezett meg a kiscsaj?Kép
Nyilvanvaloan mindenki mas, mindenki maskent viseli a terhesseget, es a szulest.
Mostmar biztos elvisznek a regen emlegetett mokusok, mert az kell, hogy irjam, hogy a szulessel is szerencses voltam. A korhazba erkezestol szamitva negy es fel ora alatt megszuletett a lanyunk, kevesbe faradtam el, igy jobban is birtam a megprobaltatasokat...

Ildi, kimasoltam a receptet, most meg vissza:
Vaniliás popsikrém:
Cerae altae
Cerae lanoe
Zines Oxyclati
Ol.(ezt nem tudom itten elolvasni) Ol.heliouth.on.gta.40,0 ?
Vaselisi alt gta 50,0
vanillin 0,10
Ut.ung tsan III 300g

Lanyom es apacska alszik, turos-szilvas pite a sutoben, salalalala...KépKép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Csajom teljesen bepörgött az almás palacsintáért. Kép Tud élni a csaj, ezt meg kell hagyni.

Bogárka, Ada, lányok gyönyörűek!

Na megyek összeszedni a csajom által szétdobált pelusokat. Lehet, hogy befogom a rendcsinálásba.Kép
zanza

Ezt azt oldalt visszaolvastam! Kép

Bogi és LizaHanna GYÖNYÖRÛEK!!!!

Angyalka,
üdv itt, maradj és mesélj el mindent! a terhességről már sok-sok okosságot mondtak a lányok, újdonságot én sem nagyon tudok mondani. Kinek nehezebb, kinek könnyebb, de tényleg próbálj meg nem teherként gondolni rá, hanem várandósságként, és gondolj arra, h a pocakodban kifejlődik egy apró megtermékenyített és megtapadt petéből egy kisember, és ez tényleg CSODA. Csinálj olyan dolgokat, ami jól esik, legyél sokat levegőn, egyél könnyű és finom ételeket, és persze mindazt, amit kívánsz! Kép
fic.
ficánka

Votiv, tokjo a honlapjuk es mindharman szuperek es a mamajuk is nagyon szep! Es most irtam neked melet Kép

Kisun, azota mar tobb levelet kaptal, nezzed meg!

Angyalka, ne ess ketsegbe es ne is olvass szakkonyveket es oda se figyelj az "elmenybeszamolokra". Mindenkinel mashogy van, nekem peldaul csak a 12. het utan kezdodtek a rosszulletek, pedig minden konyvben azt irjak, akkorra mulik el, es este voltak, pedig minden konyv reggelit ir, tok baromsag. Autoban egesz uton ennem kellett. Talan a citrusfelek (citrom, narancs, mandarin) illata segitett, szoval barmilyen kaja, pia, ami ilyen, de lehet, hogy eleg csak az illat. A baba valaszol c. konyvben az van, hogy az illoolajok szimatolgatasa is segithet, pl. bergamott, mandarin, nerolit, grapefruit, borsmenta, citrom. Hordhatod magaddal kis uvegcseben, meg teheted otthon illatmecsesbe vagy a reggeli furdovizedbe is Kép Ja igen, meg a friss levego! Meg a pozitiv hozzaallas! Kép Kép
moosejaw

Nem er megirni, hogy hol milyen inycsiklando sutemeny van... mert nalunk semmilyen nincs Kép
moosejaw

Ez az egyik új játékunk Kép

Kép
ficánka

Bocs, Moose, nem tudtam.Kép A Veres cukrászdában finom dolgokat lehet kapni, nem egyszer próbáltuk.Kép

Fic, jó kép!Kép
zanza

Sziasztok!

Visszaolvasni esélyemsenincsenKép Manka lányom rémiszgetett a héten: lázongott. Természetesen bepánikoltam hogy megint a veséjeKép De nem , pisi neg. mára pöttyös panni lett= 3napos lázKép

Jucus!

Mandarin rulezKép

Neet!

Kigyőzőtt Egér:Neet=?

Votiv!

Állandóan folyt a vízszerűlé az orrából, mármint Zoránnak.

Terhesség: Jucal együtt élveztük a gyönyöreitKép

Fabri
fabrika

Dora!

Köszönöm a receptet!Kép

Fic!

Jó a kép!Kép
ildi76

Fabri,
Mankának jó bulást Kép sok-sok gyógycupp

Zanza, Ildi,
köszi! Kép

Dóri,
köszi, jól sikerült, pont feletted írtam róla! Kép

Még egy kép Nektek:
Kép
ficánka

Kókuszka!

Bogi tüneményes!!!!!ÉS milyen jó husiban van,ikreknél ez nagyon nagy szó!

Ficánka!

Végre látom a kiskrapekodat!Õ is jó husiban van az már biztosKép

A mai napot az ügyeleten kezdtük SOmával:fülfájás.De szerencsére semmi komoly,antibio és orrcsepp.HAzafelé már nem is fájt neki.
Utána elmentem PAnnával Next bótot lecsekkolniKépés összefutottam egy ismerős házaspárral.Velük volt kisleánykájuk is.Nagyon szakértő eladónőihölgy a következő okosságokat eresztette meg felénk:
1.az újszülőtt méret erre felé van,úgy látom ők még nagyon picikék.
Mondtuk,hogy nem picikék.Majd rákontrázott:
2.Õk ikrek?

Szóval ilyen nagy szakértelemmel találkoztam a Nextnél és szép,nem olcsó rucikkal.

Fabrika!

Tényleg,mi együtt terhesedtünkKép
Pöttyös Manka remélem jobban van már!

Jucus
20170114224602

Fic, végre nem felöltözve és álmosan/alvás közben látjuk Vincenzót.Kép

Megyek kezdődik az esti program, csajom már hangol.Kép
zanza

Fic, ez a nyelves kép zseniális KépKépKép
és Lizzi is gyönyörű, Bogi meg tyűűűha!!! és a legszebb, hogy olyan boldogok ezek a drága gyerekek, hogy öröm nézni Kép

Isti már 6-kor bevágta a szunyát, muszáj volt letenni, mert iszonyú fáradt volt
meg hát még nem állt át az órával...

ma visszaolvastam a tavaly dec.-i archívokat, meg a szülésemet. hihetetlen, hogy fel voltam dobva utána Kép és hogy máris mennyire fáj, h nő a gyerek Kép úgy szerettem olyan picin, meg most is imádom, és nem akarom, h nagy ló kamasz legyen és ne hagyja magát megpuszilgatni meg tojjon a fejemre...

ma felfedeztük a szappanbuborékokat (egy órán keresztül fújnom kellett), és egyre jobban imádjuk a hátonlovacskázást
és egyre hosszabb ideig megáll a lábán a kis dinnye
büszke anya vagyok Kép
és most felteszek én is mókás képeket:
Isti megkóstolja a danettduettet:
Kép
Isti röhög az anyján, aki bohóckodik neki evés közben:
Kép

votiv 8)
votiv

Jucus! most el fogsz ájulni, de én is, apa is megkóstoltuk a lefejt anyatejet. tudnunk kell, hogy mit adunk a babának Kép) . múltkor már azt is ki akartam próbálni, hogy mennyire jön a cumisüvegből a kaja, de még nincs hozzá gusztusom Kép
MICSODA? 36?? öregem ezt nem hiszem el! ezer fotón láttalak, és tudom, hogy velem vagy egyidős, vagyis 52 éves Kép Kép Kép (amúgy totál 74-esnek néztelek, mint amennyi én is vagyok!)

vajon Zsanci kőmilkós lett??

Kókusz! Bogi lányod az ikrek egyike????? ugye nem? ilyen nagy lenne már?

Ada! Lizibébinek meg milyen hercegnős szemei vannak??????? meg is őrülök!!!

HELP!
milyen gyümölcscentrifugát
milyen fülhőmérőt vegyünk, ami nektek bevált?

ancsipancsi

Ha nem bújnak ki egy pár napon belül a lányom fogai, álmon halok Kép
Képek nagyon édesek, minden baba gyönyörű, más nem maradt meg.

KépKép
oxigen
Györköny

Ficánka!
nekünk a sarokülőnk kihúzható részének olyan a huzata, mint amin a babád fexik Kép

ancsipancsi

Ancsi, muszáj fülhőmérőnek lennie? Csak kérdezem.Kép

Oxi, kitartás! Aktivátor sem segít?

Votiv, ez a pasi nagyon ott van a szeren!Kép
zanza

Ancsi!

Nem ájulok el,de nekem akkor is fúj!ÉS mindent egyebet megkostólok főleg ha gyógyszerről van szó vagy új kajáról.És te mit nem kóstoltál meg üvegből?Tápot?mert ha igen akkor ezt viszont nem értem.
Ja és tényleg 70-s vagyok viszont állati jól nézek ki a koromhoz képestKépnem?!

Votiv!

Isti egyre huncutabb!
Juc
20170114224602

Zanza: Semmi nem segít (Dentinox, Anaestetica, Aktivátor, Panadol). Ha az én ínyemet kapta, akkor szenvedünk még Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, ez nagyon gáz.Kép
zanza

Ancsi én meg a gyümölcscentrifugára kérdezek rá, az miért kell? Egyébként is akartok?, mert szerintem nem az a legpraktikusabb háztartási gép, ha a gyerek miatt vesztek.

Votiv,
Isti szenzációs a képeken, mondjuk mindíg az Kép

Érdekes nálunk a danettduett kimaradt, valahogy nem szimpatizáltam vele, bezzeg a Zott Monte nagyon megy mindhárom fajta. És a danoninot sem szereti Brúnó, lehet, hogy érzi, hogy anya csak azért veszi, hogy nehogy azt mondják ráerőltetem az ízlésvilágomat a gyerekre Kép Kép Kép

Fic,
képek nagyon jóóókkkkkkkkkkkk
zsebi2004

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: