A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!

Oké,majd kölcsön kérem tőled magyarulKép

Van egy felesleges kupolatetőm rácippzározható esővédővel ami sportbabakocsira pattintható.Sajnos az enyémre nem jó,mert van rajata de én le akartam szedni csak nem tudtam.HA valaki szeretné akkor szívesen oda adom.Tök jó szerintem.Majd keresek képet is róla.

Juc
20170114224602

Neet
Eszti a szuper nőci!Kép Ha felállt akkor nincs többé megállás futhatsz utána. Nekünk olyan varázslatban volt részünk 2 éve augusztusban amikor Beni elsö felállását videóra vehettük. A mai napig az egyik csodának tartom az életünkben.

Bogárka
Én imádom a táncházakat. Beni mint már említettem ott tanult meg járni. Beni délelőttönként bölcsiben van, de a lányokkak lehet, hogy elmegyünk csak hallgatózni.
Ez pontosan hány órától van?

Lányok Tuti, hogy front van mert iszonyatos fejfájásom van, Orvos van a csapatban? Kép

Angol
Ben-JOe állandóan az angol verziós Disney-ket nézi. Talán késöbb segit a kiejtésben neki.

Apropó foglalkozás
Fodrász, nyelvtanár , tanitó, pszichologus , nagyon színes a paletta.
Hozzám énekelni hozhatjátok majd a lurkókat, akár egy kis gyerekkórus is lehet belőlük.Huuuuuu. MIa-mama, Mia- mama mi. Itt akár az első szóló lemezük is elkészülhet Na Kép

Már nem is fáj a fejem
Kókusz
kókuszdió

Ada,
mi az a mini bevasarlos tanfolyam?

KépKép
fibi

Kókuszka!
Akkor Panna és LH megy hozzád mert eza két csaj úgy énekel mint a pinty!

Ada!

Emlékszem ám a mórickázós kedvedre!Kép

Juc
20170114224602

Megosztok veletek egy imént történt családi szösszenetet:

Vik hülyeségeket beszélt, én meg rávertem egy nagyot a sejhajára a Bogyóka csörgőjével...Bogyó épp a mobiltelefonnal játszott, erre Vik panaszos hangon odabújt hozzá, hogy 'Kislányom, hívd a segélyvonalat, de gyorsan, mert anyád erőszakot követett el rajtam, mondd, hogy; hállóhálló nénikbácsik, anyukááááááám veri apukááááámat, tessék gyorsan jönni, sos'....és erre beleszólt ANYUKÁM kuncogva, hogy biztos, hogy engem akartatok hívni??????????????? Gondoljátok el, mi lett volna, ha valami munkatársat sikerül Bogyónak véletlenül hívnia Kép

Vidám az élet és szép, salllallalllala
ada007

Helló Régiek!
Új vagyok a topikban, ha nem zavarok kérdezgetnék.
A Szent Imre szimpatikus nekem, és érdi lévén közel lenne a szüléshez, no meg egy kolleganőm is ott szült, és túlélteKép
Kisterhes vagyok és egy csomó kérdés kavarog a fejemben (meg a gyomromban Kép
Ilyen alapvető dolgot nem tudok, hogy aki a terhesgondozást végzi, annál kell szülni?
Köszi
A
angyalka76

Angyalka!
üdv!!!
Ki a dokid és mikor szülsz???? Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hello!
A terhességem igencsak fiatalka, másfél hónapos, és az első uh nov9én lesz. Még dokim sincs!!!!
Csak a munkahelyen van nődoki rendelés is, és én évekig ugyanahhoz a dokihoz jártam ott, meggyógytott mindenből (méhszájseb és társai...), így eddig csak ő tud a terhességemről, és kérdezte, hogy legyen -e a terhesgondozóm. Nekem meg fogalmam sincs róla, hogy ez mit jelent. De azt tudom, hogy nem szeretnék nála szülni a több éves barátság ellenére sem, mert kábé 60 éves, és nem szentimrés.
Szóval még másik dokit is kell szereznem.
Javaslat?
A
angyalka76

Sziasztok!Votiv:igen Rád gondoltam és persze Neetre,aki csúnyán beelőzött.Most keresem a szülési sztorikat,remélem az is ilyen izgi lesz.Én mind a 3-szor 2 héttel elöbb szültem.Borzalmas lehet igazából a túlhordás,mint ha nem lenne elég a "szimpla "9 hónap.LE A KALAPPAL ELÖTETTEK! Hogy megnyugodjanak a kedéjek: szerintem én vagyok a legidesebb köztetek!/persze,mint külsős/Gabi

petergabi

Angyalka,
Neet csinálta azt, hogy máshoz járt terhesgondozásra, aztán a szentimrében szült az ügyeletes(ek)nél. Ha tehát maradsz a nőgyógyászodnál, és a szentimrében akarsz szülni, akkor csak az ügyeletesnél tudsz. De ha választasz egy szentimrés nőgyógyászt, akkor hozzá kell járnod terhesgondozásra is. Ezt azért érdemes meggondolni, mert a legtöbb itteni dokinak magánrendelése van, és a 9 hónap anyagilag azért nem piskóta.
Szerintem nyugodtan várd meg az első UH-t, ha jól számolom, kb. 7-8 hetes leszel, utána bőven ráérsz gondolkodni, hogy hogyan tovább.
A dokik szerintem szívesen elvállalnak az első harmad vége felé is, sehonnan nem vagy még elkésve Kép
Van már jelölted a szentimréből?

Juc,
nagyonnagyon jóóóóóó ember vagy te perfekt nyelvtudás nélkül is KépKép és tényleg tudok ilyen használhatatlan nyelveken... éljenek a hobbik!!!! Kép

Moose,
annál NINCS fontosabb, hogy az ember neettel együtt érje el az ezret Kép

ugye NEET? Kép

Ada, Votiv,
sajnos a törvény úgy tűnik, működik Kép

v
kisün

Verám!

Kedves vagy velem!

ÉS GAbi,Ancsi!

Én vagyok a legöregebb !Azt a leborult szívarvégét.36 leszek.És ti?

Juc
20170114224602

Szolgálati közlemény:

WEST ENDben NEXT bolt nyílt a C&A mellett.

Juc
20170114224602

Kisün,
nincs még jelöltem a szentimréből konkrétan, csak név nélkül, a kolleganőm szülésze. Majd kiderítem a nevét, ha az ultrahang is azt akarja. Köszi a terhesgondozós tippet!
Tudom még ráérek, és az ultrahang is döntő lesz, de én már annyira terhesnek érzem magam Kép Csak a reggelek ne lennének! Iszonyúan ég a gyomrom, és tök gusztustalan vagyok, mert egy csomót kell büfögnöm. Mint egy kismalac! Felkelésé után rögtön eszek kekszet, vagy kétszersültet, amitől kicsit jobb lesz, de aztán jön a malackodás... Nem tudtam, hogy ez ilyen lesz!
Kép
angyalka76

csajok,haliKép
ma megyünk bálbaKépés egy kicsit előmelegítettem és megittam néhány pohár bolétKépés most nagyon jól vagyokKép

tábla:király ötlet,és az teccik benne a legjobban hogy nem publikusKépezért én is be akarok kerülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!engem nyugodtan ki lehet használni,ha találtok vmit bennem amit lehetKép

túlhordás:érdekes.....és soha egy percig sem éreztem vagy gondoltam azt hogy "de jó lenne ha vége lenne" én élveztem ezerrel és a végén is!és a túlhordott egy hetet meg úgy éreztem hogy de jó hogy kaptam még egy hetetKépmindemellett persze szerettem volna szülni mert tök vártam csak sajnáltam hogy ha szülök utána már nem leszek terhesKép
na és most eldugulok mert szülhetnékem lett meg terhes akarok lenniKép

neet,
nem is tudom mire gratuláljak először,eszitnek vagy az ezrediknekKép?tudod mit,egy gratula és az mindkettőnek szólKép

gigi
Vendég

Jucus,
imádom ezt a kifejezést, az utóbbi időben már használom is. (Azt a leborult szivarvégit!)
És jobban is leszek tőle, mint egy bazdmegtől, mert még el is röhintem magam. Kép és én is 36 leszek. 7 év múlva. Kép

Kisün,
ne hallgass Mooséra, csak irígy, mert mi együtt értünk a csúcsra... azaz az ezerhez. És többen nevettek, mint akik a fejüket csóválták, úgyhogy ez a lényeg. (Moose, azért téged is szeretünk, és a tyúklétrarácsod egyszerűen nagyszerű!!!)Kép

Szia Angyalka!
De nagyon jó neked! Kispocak is jó pocak! És gratulálok így ismeretlenül is. Első baba, ugye? Fú, mennyi okosságot fogsz itt még olvasni! Csak el ne menekülj a sok OFF téma miatt.
Nekem tényleg nem volt választott dokim, a saját nőgyógyászomhoz jártam a város másik oldalára, aki ráadásul már nem is vállalt (??) új szüléseket, mert nyugdíjba akar(t) menni. Viszont nem volt gond, csak NAGYON csodálkoztak a H-ban. És az ügyeletesekkel is meg voltam elégedve, még azzal a dokival sem volt igazán gondom, akivel sokaknak igen. Kép

Ja, és Jucus,
2500 felett te már "baromi régi" felhasználó kéne, hogy legyél. 2002-ben már volt szgép, meg internet..? Kép korengedménnyel kaptad? Kép
neet
neet

Gigi,
én sem a terhesség végét vártam, mert szerettem a pocakomat (szerencsére nem okozott gondot semmiben), de már nagyon szerettem volna látni a babucit. És ez a 41. héten már eléggé elúrhódott rajtam. Kép Főleg, amikor félnaponként rámcsörgött valaki szemrehányóan, hogy még mindig egy darabban????
neet
neet

vera,
neked is congratulation az ezrdikhez.ezt bunkó mód elfelejtettem az előbbKépde az a mer' a az az boléKép

angyalka,
isten hozottKéptőlünk sok okosságot tudhatsz megKépde tényleg,én már egyet szültem de még mindig hallok új infókat amiket elraktározom a köv-reKép

gigi
Vendég

Ada!
Kép Kép ez aranyos...

Én is csak egy elcseszett bölcsész vagyok, asszem nem is érdemlem meg, h a táblázatotokba bekerüljek...Kép
Neet!
én is couldnt put-nak ismerem a végit.
a többit elfelejtettem...
ja, volt vmi a mórickázásról...őőőőőőő....már nem élünk vele...gátmasszázs volt, de apa nem szerette, mert az "munka" volt, és nem szórakozás...
Gabi!
te is belsős vagy!!
Ja, és csatlakozom Kisün "élőnyelv" szemináriumaihoz, én kicsit "beszélni" latin...
sic itur ad astra...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus,
az egy dolog, hogy apa nem kóstolta meg a tejet a ciciből, de eszembe se jutott, hogy akár üvegből megkínáljam... áááá... sztem... szóval eszembe se jutott. Én persze megkóstoltam, édes volt (most már sós, mint a fene), de én az ujjam is bekapom, ha vérzik, na bumm. Kép
Arról nem is beszélve, hogy az első 5-6 hónapban nem is mutatkoztam melltartó+m.t.betét nélkül. Azt látta, amikor szoptatok, de ő inkább a forralt bort részesítette előnyben. (Tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek.)
Eszter köszöni a gratulációkat, és kicsit sajnáltatja magát, mert beütötte a száját és elharapta a szája belső részét, fránya hegyes fogak, és picit vérzett is... jajj, a szívünk még mindig, a szája hamar rendbejött, de picit bedagadt.Kép
neet
neet

Zsanci,
nem mondtad apának hogy előbb a munka, aztán a szórakozás? Rögtön elejét vette a dolgoknak? Kép

(Valaki azt súgja a sarokból: cin-cin. ezeknk sose lesz végük???)
neet
neet

neet,
igen,ez a sors iróniájaKépén egyszerűen kikapcsoltam a telefonomat mert a 40+5nél már óránként hivogattok hogy hogy állok.....
Vendég

Neet,
köszi a gratut. Első persze!
Jövök majd ide, ha szentimrés problémám lesz, hátha tudtok segíteni. Tök örülök, hogy válaszoltatok egyáltalán a "betolakodó újonc" irományára is. KÖSZI!
A
angyalka76

Neet, en is nevettem, de nem azt irtam Kép es szerintem Kisun mar nem szeret Kép

Es Zs, en is latin, es imadtam, de nem csatlakozom Kisunhoz, mert o most et tu mi fili Brute... Kép

Angyalka, nekem errol lovesem sincs, ugyhogy tegyel fel mas kerdeseket is, jo? Kép
moosejaw

Ada, gyorsan rejtsd el a telefont, mielott rakap a dologra! Nyuszi egesz nap az autoklubot hivja (mar vissza is hivtak tobbszor, au) meg egy csomo lehetetlen alakot, akiket o vett fel a telefonkonyvbe Kép Kép
moosejaw

Angyalka
HÁOU ! Köszöntelek téged Indián lányom!Kép

Juc
Köszi a bót infot de én multkor megpróbáltam bemenni a Vesztendbe a bébiszittyómmal akinek a karjáról lelopták a villamoson az arany óráját. Szóval messze van és veszélyes is ... Nem megyünk messzi bóbokba KépMakóból jeruzsálembe

Gigi
Éntőlem mindenki +kérdezi cinikus kedvességgel, hogy Kép "na és mikor jön a következő" Kép Én meg csunyákat gondolok az illetőről és mosolyogva közlömKép már lehet hogy útban is van,Kép na ettől általában leteszik a hajukat. Én nem hordtam túl egyik gyerkőcöt sem de a második után azt mondtam: ha valaki megszüli én fölnevelem KépNagyon nehéz volt a végeKép

Kókuszdió
kókuszdió

Sziasztok,
Nem bírtam visszaolvasni, lehetetlenség, annyi sületlenséget hordtatok összeKép Kép
Ada, nem végeznél megfigyelést amikor mész shoppingolni?? Megmondom mit keresek Brúnónak, te meg leadod a drótot.
zsebi2004

Üdv, Kókuszdió Néked is!

Moosejaw,
akkor más kérdés:
a reggeli illetve egésznapos gyomorégésre ill. büfikre van esetleg barba-trükk, hogy ne utáljam az egész napot?
A
angyalka76

Íme a jövő gyermeke!
Apa azt mondta : " tiszta anyja" KépKép
kókuszdió

Neet!

Igen,korkedvezménnyel!ÉS nem pimaszkodni ám!Kép

MamusotokKép
20170114224602

Juc,
azé a nyomodban vagyok ám, ne vágj nagyon fel a koroddal Kép Kép
zsebi2004

Jucus, nem lehetsz ilyen öreg, biztos elírták az évszámot.Kép

Angyalka, üdv! Gratula a pocaklakóhoz.

Kókusz, jó a kép.
zanza

Gigi,
én sem utaltam a tulhordott 10 napot, mert énis imadtam pocakosnak lenni!!!KépKépKép És sokszor visszasirom, mert nekem tenyleg aldott allapot voltKép

Angyalka, Neet,
az jutott eszembe, hogy ha Érdröl megy be szülni, és nincs szentimres dokija, akkor is szülhet ügyeletesnél? Nemcsak az, aki a kerületben lakik? Bocs, ha hülyeséget kérdezek.

Zsanci,
Te meg ne mondjad má' hogy elcseszett bölcsész vagy, szedjél fel valahonnan egy kis önbizalmat, plsKép

Kokusz,
ez irto gusztustalan, mingyá' én is malacka leszek, mint szegény AngyalkaKép

KépKép
fibi

Angyalka!

Szia! Nekem éjjel-nappal hányingerem volt sajna a 14. hétig! A fagyieszegetés tett jót általában! Jól lehűtötte a gyomromat! Meg később hallottam olyat is, hogy jó a Salvusvíz kortyolgatás, de van aki szerint a reggeli Colaivás a tuti! Szóval próbálgatni kell!

ILdi
ildi76

Ja, és nalunk Balint a hangpostamat hivogatja örökkéKép Meg ugy összenyalazta a mobilom, hogy naponta kellett tölteniKép Aztan jol kiszaradt, és most ujra rendben van. Csak utana a logót ragta le a fedelérölKép

KépKép
fibi

Kókusz!

Szerintem édi a kép!Kép

Angyalka!

Egyébként van azért 1-2 Szt. Imrés doki, akihez lehet járni Sztk rendelésre is a Fehérvári úti rendelőbe, és nemcsak magánrendelése van!
ildi76

Angyalka,
Nekem apolonö baratnöm tanacsolta anno, hogy még mielött kikelek az agybol, egyek meg két kekszet, igyak egy pohar vizet hanyinger ellen. Aztan elhataroztam, hogy ez jo lesz, és jo lettKép

KépKép
fibi

Ildi,
Köszi! Mindent kipróbálok, még a kólát is, pedig sohasem szerettem!
A
angyalka76

Angyalka, hányinger ellen gyömbért ajánlanak, pl.: gyömbéres kekszet.
zanza

Kókusz! ábszolúte megértelek! Kép itt az ikres barátnosném honlapjának címe http://twins.lizan.hu
márc. 24-én születtek a fiúk, és van egy szépséges 2 éves nővérkéjük
hát én teljesen el vagyok tőlük olvadva, folyamatosan Kép irigykedem is, de csak mert olyan helyesek, és mert jó sokan vannak, de kb homályosan elképzelni tudom csak, h közben milyen nehéz lehet - mert valójában biztos sokkal nehezebb még annál is

Pétergabi, már nem vagy külsős! Kép és igen, Neet jól beelőzött, grr Kép

Ada, lököttek Kép

Szia Angyalka! van olyan SztImrés doki is, aki nem csak magánban rendel (enyém pl ilyen), ez is egy lehetőség
és kérdezz csak, egyébként meg gondtalan, kellemes pocakosodást! Kép ja és a böfi még csak a kezdet Kép de te csak ne légy szégyenlős Kép (ill. majd ez is elmúlik) Kép

Moose, én tökhülye vagyok. azt hittem, h majd Te írsz emailt. biztos félreolvastam annó, bocsesz Kép

votiv 8)
votiv

Köszi Fibi! Ezt is jegyzem a kipróbálandók közé.

Ildi,
izgulok, hogy mi látható az első ultrahangomon 9-én, de aztán elmegyek orvost-vadászni a szentimrébe.
A
angyalka76

Na jó csak vicceltem!

Itt a Bogi lányom, Tiszta Apja! Kép
kókuszdió

Zanza,
akkor ezért esett annyira jól a Canada Dry? Az is gyömbéres. Pedig eddig utáltam a szénsavas üdítőket, de múltkor megittam vagy féllitert.
Ezt is beszerezzük :o)
A
angyalka76

na most meg Ildi előzött be Kép

nekem hányingerre a cocculine homeopátiás szopogatós cucc tett jót, gyomorégésre meg mikor már végképp nem bírtam, bedobtam egy savlekötőt
de ez már a legvégén volt, mikor a gyomorszájam már szinte a számban volt, jaaaj

és én nem szerettem terhes lenni, mert fizikailag irtó kellemetlen volt, én mindent beszoptam, amit csak lehetett, hányinger, gyomorsav, vizelettartási gondok, ragyák, fogínyvérzés, derék-, hát- és lábfájás, striák, és 36 kiló plusz, amitől azóta se tudok megszabadulni teljesen Kép kövezzetek meg, én örültem, hogy vége, és a kis alien kibújt Kép

votiv 8)
votiv

Édes-Édes Bogi-leány!!!!
angyalka76

Moose,
mi az, hogy nem szeretlek???? kifejezetten UTÁLLAK KépKép egyébként is írtam neked tegnap levelet Kép ez lenne a nem-szeretet jele? Kép

Zsanci,
latinul én is tanultam, de gyorsan elmúlt Kép

v
kisün

Votiv,
sejtem, hogy nem leányálom az állapot, de azért ne ijesztegess inkább :D
eddig még én sem szeretem a terhességet...
úgy képzeltem, hogy egészségeseket fogok enni, és sportolok sokat, hogy ne legyek kövér, ehhez képest keksszel és kétszersülttel tömöm magam a gyomorégés miatt, cukros üdítőket iszom, és hulla fáradt vagyok napvégére sport nélkül is.
A
angyalka76

Én is a gyömbéres kekszet hallottam, de szerencsére nem kellett. Mire rájöttem, hogy jé, terhes vagyok, és jé, nem lehet, hogy pár hete ezért olyan furák a reggelek? Addigra el is múltKép És friss levegő rulez, ha mégis elkaott volna a rosszullét, kivittem a kutyust sétlni a mínuszba, és már hip hop, jól is voltam. És a kutyu hogy élvezte!!! Kép
Bogi nagyon édes, nekem spec. jobban tetszik, mint az a másik kép...
neet
neet

Azta, micsoda hurkakKépKép

Érdekes, én meg azota nem birok szénsavasat inni, miota megfogant Balint. Allitolag nem is jo...

KépKép
fibi

Fibi,
én 22.kerületi vagyok, csak álcázom magam diósdinak (next door), de ettől függetlenül idetartozunk.
neet
neet

Votív
ez borzalmas ! Az én ikerterhességem ehhez képest mézes puszedli
Ja és a fiuk merre lelhetők fel és van imél címük és a kislánynak van már udvarlója ?
Kókusz
kókuszdió

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: