Votiv, igen, allj be a sorba, mert nekem Kisun es Juc mar feleve megigertek a cicit... es nem irtal am melt Gilmore Girls ugyben! Mindjart en irok neked.
Ada, nyaron mar gondolkoztam a bkv-n, de aztan megse. Most tutira nem kezdem el, amikor minden beteg barom rakohog meg tusszog a gyerekre... es kulonben is mar a TiNyoig eljutni is egy-ket atszallas nekem... valaki nem visz diktafont vagy kamerat? ha mar te nem akarod megirni nekem

egyebkent szelepes itatomicsodak szerintem is detto cumisuveg.
Kisun, miert nem nekem irsz tokjo fontosakat, ahelyett, hogy ilyen butasagokra fecserled az idot...
Juc, egy csomo tokgyenge film keszult belole, de olvasd el a konyvet, en azzal kezdtem, meg egyebkentis az mindig mas, mint a film. Kolcsonadjam? Ha az sem tetszik, akkor mar mondhatod, hogy tenyleg nem szereted ezeket a gyagyas angolokat
Itt voltak anyosek es Nyuszi ugy porgott, mint egy bugocsiga, olyanokat is bemutatott, amiket egyebkent nem is igazan csinal. Ja, es azt is mondja, hogy "ama" (ez a mama). Bogarka, mikor indul mar be a beszedfejlodes? Miert csak a mozgast fejleszti (mar irtora rohan, meg barmire felmaszik, orulet, miket csinal meg), de meg mindig csak 5-6 szot (apa, anya, hamm, ama, tiktak...) mond. En mar uuuuuuugy szeretnek vele beszelgetni!