Sziasztok!
Megjött az éjszakai műszak... Jöttem volna nappal is, de páromnál volt a laptop
Vigantol: Tényleg emelni kellene az adagot? Én Balázsnak végig, amíg adtam, egy cseppet adtam, senki sem mondta, hogy többet kell! És azt lehet tudni, miért kell mindig tejben adni? Mert én kényelmesebbnek tartom, hogy az ordító gyerek szájába belecsöppentek egy cseppet. / ezt a Bethesdában hallottam Balázs 4 hónapos korában, attól kezdve ő is így kapta/. Most akkor ártok ezzel?
Rokica

Én is bénáztam egyszer Gergővel fürdetésnél, ugyanígy hasrafordítottam, és hallottam, hogy nyel egyet szegény. Amúgy meg nem tudom eltalálni, hogy hason hogy fogjam, hogy ne nyomjam a torkát. Egyszerűen nem emlékszem, hogy fogtam anno Balázst. Nem gondoltam volna, hogy a másodiknál gondom lesz a fürcsivel
Benianyu

Dani nagyon édes! Én páromnak is úgy látom, kevés türelme van a kisebbik fiához, gyakran meg is sértődöm ezen. Eddig egyszer fürdette, és alig tudom rábízni. ALig veszi észre, hogy ő is a világon van

Persze javult már a helyzet, gondolom azért is van ez, mert Balázs nagyon lefoglalja, amikor végre itthon van. De lehet, hogy Nálatok nem is ez a gond...
Én is tudok szopi közben netezni, de olyankor van némi lelkiismeretfurdancsom. Nem mintha Gergő rámnézne szopi közben, ha maximálisan ráfigyelek, szóval őt sem nagyon izgatja, mit csinálok, csak cici legyen
Nagy család: Mindig 3-4 gyerekről beszéltünk párommal annak idején, amikor családtervezés volt a téma. Azóta változtak azért a dolgok, leginkább a kettőnk kapcsolata változott, és bizony volt olyan időszak is, amikor arra kellett gondolnom, hogy fogom a gyerekemet egyedül felnevelni. Remélem, ilyesmi nem jön elő többet. Mindenesetre továbbra is szeretnék legalább mégegy harmadik babát, és párom is egyre inkább így gondolkodik. Csak azt nem tudom, hogy bírok ki mégegy terhességet. Sajna én nem szeretek terhes lenni, persze az is lehet, hogy a harmadik nem lesz ilyen rossz... Amúgy mindketten nagy családban nőttünk fel, ezért is természetes, hogy ezt szeretnénk mi is. Mindemellett hatalmas tiszteletem mindekinek, aki több gyereket nevel, biztos nem könnyű, és nem kevés szervezést, türelmet, stbt igényel.
Kilók: ma rámerészkedtem a mérlegre

Nem kellett volna, szinte alig változott a kórházból kijövetel óta. Még rajtam van 8 kiló ahhoz képest, amennyivel a terhességet kezdtem. Amúgy meg legalább 18... És sajnos én is megveszek az édességekért, még jobban, mint eddig. Épp a napokban beszélgettem két szoptatós anyukával, ők is édességzabálók lettek mostanában.
Lassan neki kell állnom mozogni valamit.
Zsófy, iszonyúan irigyellek az alakodért, nekem tökéletesen megfelelne / még lánykoromban sem néztem így ki soha.../
Csuklás: én is úgy tudom, hogy semmiféle citrusfélét nem szabad adni a babáknak. Azt már cáfolnám, hogy nem zavarja őket a csuklás. Gergő általában akkor csuklik, ha teleette magát,és böfizik egy hatalmasat. Ezután minden egyes csuklás összerázza a gyomrát,és egy idő után elkezd kijönni belőle a tejci. Elég hamar el is kezd vinnyogni szegény, úgyhogy mindig szopi lesz a dolog vége, attól elmúlik.
Lassan eldugulok, kicsit sok lettem.
Van két újabb képem :tegnap kipróbáltam a hordozókendőt, de még elég béna vagyok. / pedig hétfőn abban szeretném vinni Gergőt magammal, mert be kell mennem a munkahelyemre/. Aztán Balázs is ki akarta próbálni:
Jó éjt!
Judit / Gergő 5 hetes és 2 napos/