A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

szia Zsóka!

Nagyon szorítok Neked is! Ugye Te nem vagy a táblában!

Akarok zebra-esőt!!!Légyszi, légyszi!Kép

Vica!

Nem mennek a képek, de mostmár hívok egy informatikust!

Ez a két gyógyszer PÉ serkentő, vagy valami ilyesmi?

A fertilityre én is kiváncsi lennék! Milyen honlapon tudom megcsinálni és hogyan?
Julcsi2

Na jó, az első azt hittem nem ment el!

Kép Kép Kép Kép
Ma már a sokadikat bénázom
Julcsi2

Sziasztok!
Olvasgatlak benneket!!!!Írni viszont alig van erőm.KépSztem a Bromo miatt)Állva is tudnék aludni!

Elizabeth:
Míg nem jött,addig bármi lehet!Én bízom benne ,pár nap múlva látsz egy pozitív tesztet!Kép

Vica
Akkor jól olvastam,hogy pár nap várakozás,és meglátjuk?!

Moni
Te is számolsz visszafelé?

Engem sem idegesített a babátlan hónapok száma ,úgy fél évig.Akkor keztem elkeseredni,mert azt gondoltam ennyi idő alatt már sikerülnie kellett volna.
Most per pillanat az izgat,hogy rendbe szedjem a ciklusomat.Erre koncentrálok!Kép
Azért védekezni fogunkKép,ha jön a babó várjuk szeretettel!!!!KépKép
Bár sok esélyt most nem adok a dolognak.
A hőgörbém pocsék!!Kép
Felrakom nektek.Ha az előzményeket is hozzátennénk, kb. 4 uilyen kupolát látnátok:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Julcsi
www.FertilityFriend.com
Angol nyelvű oldal.
Regisztrálni kell,és a mailben kapott kóddal tudsz belépni.
Próbáld meg,ha nem sikerül segítünk!

KépKép

KépKép
okr

Proone!

Gratula mindenkinek!
Remélem a front itt is megteszi hatását és itt zebra-eső lesz!

Azért nem semmi két fájás között telefonálni! Húúú! Kép
Julcsi2

Proone,
Ez tök izgis! Kép Gratula Nekik és mennek a drukkok a többieknek a sima szüléshez! ++++++++++
Csak fogynak Előled a nevek! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Köszönöm Okr!

Próbálkozok!
Julcsi2

Sziasztok csajszik!!!

Jó nagy pörgés van ma is!!!Nem dolgoztok???Vagy mejó közben kicsi lustizás??Én ma nem dolgozom viszont holnap igen.Meg főztem sütöttem is most pihenés.Szegény férjecském dolgozik,de mondta siet haza,aztán pihizünk eggyütt tovább.

Nálam annyi,hogy kicsit barnáztam reggel de azóta semmi,nem fáj a hasam se,szóval nem tudom mit gondoljak.
csanita

Sziasztok Lányok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni, lehet? Magamról annyit hogy Eszter vagyok, 29 éves, augusztusban hagytam abba a fogigátlót utódnemzés kapcsán Kép Sajna azóta még nem állt vissza a ciklusom, volt egy 38 napos, most a 42. nap és semmi... ebben a hónapban már élesben próbálkoztunk, ennek ellenére 2 teszt negatív... én már tiszta ideg vagyok, mi a fene van velem. Előtte is rendszertelen volt, de azért ennyire nem. Járt valaki hasonló cipőben?
easter

Csanita, neked ma kellett volna megjönnie?

Okr, köszönöm szépen a drukkot, de fájdogál a pocim, ebből 2-3 napon belül mensi lesz. :-(((( Ez van. :-)

Julcsi, hát jó lenne ha zebra eső lenne! Én imádkozok mindenkiért!!!!!!

Millió puszi

Kép
elizabeth25

Easer mi július óta próbálkozunk, de még eddig semmi. A lányok többsége is még a zabrára vár! :-)

Lányok annyira szúr a jobb petefészkem, tegnap meg a bal szúrt, mi lehet ez?

Kép
elizabeth25

Köszi Julcsi!
Nem vagyok benne a táblában.
Majd..

Kép
Kép
zsazsóka73

Eli!!!

Kedden kellett volna megjönnie.Bár nekem csak most állt be pontosan vagyis az előző hónapba 28 napra jött meg.Előtte mindig 20 napra.Szeptemberben volt egy laparoszkópiám,remélem az rendbe rakott és így jön a baba.
csanita

Sziasztok!
Csak gyorsan belesek!
Sajnos Szilvanak a masik topikbol rosz hirei vannak!Mindket babajat elvesztette!Milyen szornyu erzes lehet neki!Nagyon sajnalom ot!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Szegény Szilva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Elizabeth, a kérdést úgy értettem, hogy van-e valaki közületek, akinek hasonlóan rendetlen volt a ciklusa a tabletta abbahagyása után.
easter

Képzeljétek még is haza mehetünk háromkor a fél 5 helyett! Hála! Legyetek jók én hétfőn leszek legközelebb! Puszi mindenkinek és ezer drukk!!!!!

Kép
elizabeth25

Easter azt nem tudom, nekem normális volt.

Kép
elizabeth25

Ettől mentsen meg az ég!
Végre összejön, aztán elveszítem! Borzalmas!Szegény Szilva!Kép nagyon sajnálom!
De nem szabad befordulni! Hajrá újra nekifutni! Talpra kell állni!
Drukkolunk neki!

Szia Easter!
Isten hozott köztünk! Én is új belépő vagyok, vagyis két napos. Mi már 8 hónapja próbálkozunk.
Ennyire soha nem volt rendszertelen a mensim, bár olyan volt hogy 22 napra jött, aztán meg 28-ra, de szerintem ez belefér!

Fel a fejjel! Hamarosan biztos helyreáll. Kell egy pár hónap a gyógyszer után.
Julcsi2

Na sziasztok, én is leléphetek!
Hétfőn újra itt leszek!
Julcsi2

Móni!

OK = Tudod, amit írtál nekem. Szóval atz írtad, hogy csak csendben szorítsak neked!

Kép
lara26

Sziasztok Csajok! Visszatértem! Megoldódtak az internet-gondjaim, hétfőtől minden nap tudlak figyelni benneteket, és írni nektek. Most csak jelentkezem máshonnan, bocs hogy eddig hallgattam. A táblán lévő legalsó hely pont jó nekem most, ma jött meg, 1cn. Sok jó hírem nincs, jót is tett nekem talán ez a kis "pihi", hogy nem voltam veletek, egy kicsit el elvesztettem a reményt, de most már próbálok magamhoz térni, és tovább próbálkozni. A laparoszkópiás vizsgálatom óta nem jelentkeztem, a doki nem sok jóval kecsegtetett. Hétfőn majd elmesélek mindent, addig is puszi nektek. Babásoknak gratula!!!!!!!!

Kép
Kép
banya1

Kata!

lécsgyi javítsd ki a ciklusnapomat 2.cn-re.

Köszi:
Lara26

Kép
lara26

Kép

Légyszi akart volna lenni. Kép

Kép
lara26

Easter üdv közöttünk. Nekem kb. 1 éve kezdett a ciklusom rakoncátlankodni, minden hónapban 1-3 nappal hosszabbodott.10 hónap után felkerestem a mostani dokimat és mondta, hogy az ilyen hosszú ciklusokban valszeg nincs peteérés.Szerintem nézesd meg a hormonjaidat.

Eliza, NE IZGULJ!!!!! Küldöm a pozitív energiákat!

Csanita, mikor fogsz tesztelni?

Rólam annyit, hogy ma vagyok a 41. napon eddig a leghosszabb ciklusom 35 napos volt, viszont ma kezdtem minimálisan barnázni. Még a tisztasági betétem sem olyan csak a törlésnél olyan a papír(bocs nem tudtam másképp leírni). Szerintetek ez már a nensi jele? Vagy még van esély a babára? A mellem érzékeny, mensi görcsök nincsenek szóval nem tudom mire vélni a dolgot.

Kép
Kép
janna

Sziasztok!

Ma a höm lement,nem tum van-e köze ahoz h alig aludtam valamit az éjjelKép 2 óránként fennt voltam ,de ha megjön akor remélem minél elöbb,legaláb elöbb elkezdödne az uj hónap....,na meg érzem a hasamon is h közeleg,ez a teszt nem hazudik,de amig nem jön meg nem adom felKép!

Kép

Banya!Üdv ,nagyon örülökKép!!

Üdv az ujaknak!
Ebbe a hónapba mindenkinek meghülyült a ciklussaKép én is érzem h megjön pár napon belül,eddig a 35 volt a legtöbb de ma már a 36.taposom!!
Vendég

Elizabeth!
Nekem is ez a szurkálás van most a petefészkemben.
Remélem, nem megjönni akar!

Kép
Kép
zsazsóka73

Jajj szegény SzilvaKép biztossan nagyon el van keseredve,melyik topicba szokott irni?lehet elolvasom??!!
Vendég

Sehol senki?Kép

A másik topicba van életKép
Ja közbe utánna néztem Szilvának,hogy melyik topicba ir ö,el is sirtam magamKép!!
Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Felteszek pár képet rólunk.Lehet találgatni, hogy kire fog Marcell hasonlítani.

Képmi
Képpárom
Képén
KépMarcell

Inci 35+6

Kép
Kép
incike

Incike
Marcell tiszta anyja!Kép
Nagyon szép pár vagytok!!!Gyönyörű menyasszony voltál!Gratula!Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi szépen.Azért remélem az ufo füleinmet nem fogja örökölni.

Inci35+6

Kép
Kép
incike

Ne már!!!Hol van neked ufo füled?!

KépKép

KépKép
okr

Na nézdd meg jobban és feltűnik.Lehet, hogy inkább manó, olyan hegyes. Na látod már?Kép

Kép
Kép
incike

Én nem látok ilyesmit,csak egy szép menyasszonyt!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Bekukkantottam.

Lara!
OK. KépKépKépKép Én is csak csendben halkan gondolok arra, hogy de jó lenne, nem izgulok meg semmi. Várom, hogy megjöjjön.

Banya!
Üdv ismét a köreinkben!

Incike!
Csini menyasszony voltál! Hol van a manó fül??? Kép

moni

Zsuzska! És akit még érdekel.
Visszakerült az archivumba amiről tegnap irtam. Aki lemaradt volna róla, akkori érzéseim, mikor Vikire vártam. Helye:
fogamzás, várandósság szülés - szülés - ami a szülés előtt van és ezen belül a 2000-2001-es archivum, azon belül az okt. nov. Persze korébban is irogattam, főleg a nov. vége... KépKépKép

moni

Jó reggelt mindenkinek!

Ma úgy döntöttem elkezdek cickafark teát inni, mert alig jött meg ebben a hónapban is.
Hátha segít rajtam legalább kitisztulni.
Gyógynövényesnél biztos lehet kapni.

Kép
lara26

Sziasztok!
Lara
A DM-ben is lehet venni.Kép
Ha még nem ittál soha csinálj először gyengébb főzetet,mert nekem pl. ment a hasam tőle.
A hőmérőzős topikban olvastam vmi homeos bogyóról,ami rendezi a ciklust,én azt fogom kipróbálni.Kép

KépKép

KépKép
okr

Anita!
Mizujs? Drukk-drukk-drukk!

moni

Kriszta!

Mi a neve annak a bogyónak?
Csak orvos írhatja ki azt a homeos bogyót?
Hol lehet beszerezni?

Kép
lara26

Sziasztok!
Az indexen azt írták a csajok a cickafark teáról, hogy összezavarhatja az ösztrogénszintet, és a ciklus első felében szabad csak inni. Én már nem tudom mit higgyek.
A homeos bogyónak asszem Mastodynon a neve, és homeos patikákban lehet kapni recept nélkül. Én is ki fogom próbálni.
easter

Easter!
Ez igy is van! Pár hónapja v.ki bescannelt a Maria Treben könyvből róla jó sokat. Mi is, már aki issza úgy isszuk, hogy mensi végétől pé-ig.

moni

Lara
Bemásolom,amit Ildi írt róla.A neve Agnucaston.

Agnucaston nevű homeopátiás szert, ami a barátcserjéből készült. Magyarországon még nem túl elterjedt a használata, de a német fórumokat visszaolvastam és sokaknak segített már, persze nem mindenkinek, de sztm 80% az arány(ahogy olvastam), sokaknak a PCO-t is megszüntette. A lényege, hogy folyamatosan kell szedni mensi alatt is. Tegnap meg a scheringdokival dumcsiztam( nagyon laza ürge) azt mondta, hogy szte is jó és ő ajánla még akkor is, ha elmegyek dokihoz és kapok más bogyikat szte akkor is szedjem ezt.

Gyógyszertárban lehet kapni és 1500 Ft belőle 30 db. Azt is állítják, hogy olyan mint a bomo/vagy mi fene a neve/, ja és hogy erre a prolatinra is jó. Bemásolom ide amit egy könyvbe találtam róla:
Barátcserje vagy szűzbariska (Vitex agnuscastus)
"Számos olyan gyógyszer alkotóeleme, amelyet a ciklus szabályozására használnak. Szabályozza a tüszőérést serkentő hormon/fsh/ és luteinizáló hormon(lh) termelését, normalizáló hatást fejt ki a női hormonháztartásra. Elősegíti a sárgatest hormon termelését a második ciklusfélben, enyhíti a menstruációs panaszokat, és hozzájárul a hormonegyensúly helyreállításához a fogamzásgátló tabletta elhagyása után. Alkalmazása előtt ki kell kérni az orvos tanácsát."

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk. Kicsit fáradtan, de élvezzük új otthonunkat. A nagy változásban elfelejtettem inni a teát, sőt elfelejtettem azt is, hogy hányadik cn-en vagyok, de a hőmet mérem. Eszerint már volt pém, legalábbis, már három napja 37 körül mocorog.

Ötletem nincs mit írjak, csak takarítok otthon, úgyhogy semmi nem törpénik velem. Na, majd még írok assssszem, de most menni kell ebédelni.

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni!
Örülök,hogy jól vagytok!!!!!Kép
Milyen jó,hogy most nem idegeskedsz a ciklusod miatt!Csak így tovább!!!!!
Azt hiszen nekünk is ezt kéne tennünk.Biztosan eredményesebb,mint folyton rágódi!
Jó étvágyat az ebédhez!!!!Én még csak most főzicskézem.
Pusz.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
A höm még lejeb ment 36.5,,már barnázom szerintem (estére,vagy holnap megjön )Kép.Pont ettöl féltem a hétföitöl erre tessék ez az én formám.Nekem soha semmi nem sikerülKép!!Annak örülnék ha ma megjönne ,délután (nekem csak az elsö nap van sok)utánna nagyon kevés!!

Most nem tudok görbét feltenni,sajna holnap nem tudok jönni,de igérem kedden mindenröl beszámolok!
Most jöttünk haza a k.fiamtol és beszéltem az (anyukájával)Ágival,akarnak kistesot (már 1 éve és semmi Kép)Mondjátok mér ver minket ennyire a sors ,h aki akar annak nem jön össze?!Kép
Vendégeket várok 15 orára,most nézem h már mindjárt annyi lesz,én most megyek,puszi!sziasztok!!

37/30-35
Vendég

Hello Lányok!
Na figyu: az én anyósom homeopata. Most olvastam, hogy írogattatok bogyókról, és nem hiszitek el, de pont ma kaptam ezt az Agnus Castus nevezetű szert, holnaptól kezdem el szedni. Ma is vettem be egy másikat, ennek Folliculinum a neve, sárgatestképződést segít. Az én anyósom egyébként hihetetlen jó doki, mindenre nagyon ráérez, azt mondta, hogy most a kezébe veszi a leendő unokája sorsát, így innentől kezdve már nem aggódom magamért, biztosan babás leszek ha rajta múlik. Ja és azt is mondta, hogy minden nap meg kell inni egy kiskanál almaecetet, az is biztos siker. Csak sajnos baromi rossz íze van... Kép

Kép
Kép
banya1

Szia Banya!
Bocsi, h ide írok amúgy hőmérős vagyok. Ez Folliculinum, ez mire jó. Én írtam amúgy az agnucastumról. Köszi, ha válaszolsz.
Vendég

Sziasztok!
Ildi
Ugye nem haragszol amiért bemásoltam ide,amit a Agnucaston-ról írtál?
Annyira jónak találtam,hogy muszáj volt megosztani a lányokkal.

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: