Fibi! először furcsa volt nekem, hogy egy légtér az egész (na jó, a fürdő külön van, de oda csak akkor menekülök fejni, ha zavaró tényezők vannak), de sokkal jobb, hogy mondjuk főzök, mosogatok v. fejek és rálátok a babára a konyhából.
Jucus! akkor a harmadik babánál - magad kímélése céljából- gondolkodj majd el, hogy fejjen csak apa

mondjuk nálunk csak az első két hétben fordult elő, hogy ő fejt, de most is sokszor együtt vagyunk, ha fejek (naná, egy légtér), mert ha dumálni nem is mindig tudunk, de bámuljuk egymást

. ez olyan megnyugtató.
a kőgazdagságot viccből mondtam.
az meg fix, hogy nem a legöregebb vagy, mert minimum én vagyok a legöregebb, meg a legdebellább is, úgyhogy piha!
a tamponos témán jót röhögtem.
BIZARR téma:
egyébként nálatok megkóstolta a férj az anyatejet eredeti csomagolásból? na csak mert több barátunknál igen, de nálunk meg ezt tartja bizarrnak az apa.

...aha, aha, Ada már pedzegeti a témát!!
na és sokan masszíroztattátok a gátatokat, én azt is bizarrnak találtam

. még azt is bizarrnak találtam, hogy magamnak csináljam, és az aqua natalon engem győzködő csoportvezetőnél ennek hangot is adtam, mikor már meguntam, hogy folyton ezzel nyösztet. én nem akarom magam gátmasszírozni, meg más se csinálja. főleg, hogy már akkor is faros volt a babám, kinézett a császár. úgyhogy ízlések és pofonok. viszont sok témában én is konzervatív vagyok.
Oxi!
nem Jucust izélgettük azzal, hogy emeletes lakásban laknak, és hogy emiatt kőgazdagok?

ő meg mintha mindig védekezne, hogy az csak albérlet.
hanem mi van a lányoddal? szamárköhögés, nunifelvágás? végre átvészelte ezeket a csúnyaságokat?
azt még kifejthetnéd, hogy szerinted miért kevésbé bizarr az, hogyha a férj szájjal feji az anyát

, mint géppel!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MOST JÖTTEM RÁ, AHOGY BOGÁRKA FELVILÁGOSÍTOTT!!! Jucusék a 2 fürdőszoba miatt kőgazdagok! AJÓÉLETBE!

(bocs Oxi a csúnya kifejezésért)
valójában mi is kőgazdagok vagyunk, csak titkoljuk, ezért pici lakásban lakunk, egy légtérben. viszont a lakás rommá van zsúfolva mindenféle drága cuccal

(kisbaba, ilyesmi)
Zsanci! de majd ugye azután is írsz ide, hogy nyertél a lottón? nem bírnánk a tanácsaid nélkül! szóval szánjál ránk is majd időt!
Dóra, de édes a deded, ahogy pakolászik!!
Zsanci, Fibi! stipistop, két gyerekem lesz, mindkettő akar angolt tanulni, ők mondták! úgyhogy mennek!
egyre látom, hogy itt egy belterjes társaság fog kialakulni, egyik masszíroz, másik frizurás, harmadik tanít, én meg majd számítógépre okítom a kőceiteket, jó?? habár nincs róla képesítésem, de a régi melóhelyemen csináltam naívan. ezen kívül a lustaságra is taníthatom őket, meg üvegfestésre, mert Jucus már lestoppolta a dekut. majd csinálunk kézműves foglalkozást nekik.
és ne feledjétek, hogy Ildi logopédus!!!!
Soma decoupage-a profi!
Kókusz, ennyi gyerekhez ennyi szint minimum dukál!
Bogárka! a hangod magától meg fog javulni

, ezt én mondom, habár nem vagyok orvos. krákogjál sokat, meg folyamatosan (ezt szó szerint értsd!) mosd a torkod teával. nagyon jót tesz az ilyen toroknak, ha nagyon sokat isznak rá, mégpedig finom mézes vagy egyéb hárs, bodza és ilyesmi teákat!
Moose, 1 nap alatt megjön az xpresses cucc!
Beetreix! én hozzád szólok! hozzád milyen órára küldhetjük a kőcöket?