Újra itthon. Eddig ugyanis (4 hétig) a szüleimnél voltunk, a párom meg itthon (így hát Vas nem láthattad a fiukat a Tescoban
). Eredetileg csak kb egy hétre mentünk volna, míg tart itthon a ház tatarozása, meg a kerítés építés, de elhúzódott a dolog. Szerdán jöttem haza a gyerekekkel. Botond nagyon náthás, és ebből kifolyólag szenvedés az egész napja. Fruzsina úgy néz ki, hogy most fog beleesni, én meg már kilábalóban vagyok. Tegnap elutazott Roland, úgyhogy most csak hárman vagyunk, na meg a kutya. A ház körül még minden a fejetetején, és jövő héten is jönnek még a munkások. Nem egyszerű azt megmondom. Hogy még ezt is fokozzuk, ma Botond bezárta az ajtót belülről. Kimentem a kutyához egy pillanatra, és már mentem is volna vissza, csakhogy az ajtó zárva. Anya kint, a gyerekek bent... Azt hittem kitépem a hajamat!!! Mondtam Botondnak, hogy fordítsa el a kulcsot, de hát szegényke alig éri fel, és nem sikerült neki (bezzeg bezárni betudta...) Hirtelen azt se tudtam, most mit csináljak. Fruzsina a kiságyban volt az emeleten, de már ébredezett mikor kimentem, Botond meg sirdogált az ajtóban, és küzdött a kulccsal. Persze se mobilom semmi. Minden ablak zárva... Na a történetnek az lett a vége, hogy egyik szomszéd segítségével bejutottam a házba. Betörte a fürdőszoba ablakot, és én meg bemásztam. Holnap jön az üveges, ha minden igaz! Hát nálunk most ez van.

Majd 3 hónap múlva újra próbálkoznak.
Színház szuper volt, ajánlom mindenkinek. Nem a fogammal van baj