Azmin,
ez még mindig jobb, mint ha azzal beszélik tele az ember fejét, hogy igenis nem szabad tizenöt-húsz percnél tovább szopnia egy-egy alkalommal. Sajnos ilyen is van
A húsz percnek az az alapja, hogy vannak esetek, amikor a mellnek cicinként kell minimenkó húsz perc inger ahhoz, hogy elegendő tej termelődjön. De ez csak bizonyos időszakra és bizonyos babákra igaz. A lányom anno egy hónaposan volt hogy két órákat is szopizott egyfolytában, aztán négy hónaposan öt perceket (én az öngyilok határán álltam, mert a kölkec ezalatt tényleg nagyon keveset evett, de túléltük azért mindketten), aztán tíz hónaposan tizenöt-húsz perceket, aztán közel kétévesen félórákat (na de azt már csak naponta egyszer-kétszer). Most a fiam egy hónaposan fél órákat, másfél-két hósan öt perc és másfél óra között bármit képes volt hozni, most öt hónaposan öt perc és egy óra között, attól függően, hogy belealszik-e, és ha igen, mennyire. Ennyire különbözőek a bébik egyenként, és ugyanazon kölök is különböző korszakaiban. No para
Üdv
Kriszi

Csak pont nem értettem a neved. De nagyon aranyos a lányod, és tényleg jó hangos.