A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

fifi Kép haaat, ez nem semmi tortenet !

tundi30 Kép sok sikert a mitethez.

Amica Kép a forralas az tisztitja vmennyire. nem ? en fozeshez csapvizet hasznalok, amugy szensavmentes asvagyvizet iszom, ami nem olcso, de haat, az egeszseg....
bar azt hiszem ki fogom probalni a gyogyfurdok vizeit,,az sokkal olcsobb mint a bolti, csak sokat nem lehet tarolni,m ert megposhad , hetente 2 x meg nincs idom vvizet hozni.

Szilva Kép most is gondolunk RAd ! +++++++++++
saci

SzilvaKép veled vagyunk!!!!!

Lányok mindenkinek jó hétvégét! Hétfőn jeletkezem mi volt UH, remélem addigra elmúlik a mensiKép,kínos lenne ha nem!

Szilva miattad úgy is benézek a hétvégén,Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Fifi, még most is futkos rajtam a hideg!

Szilva én is csak csatlakozom a többiekhez!!!!!!!!!Kép

Saci, koccintsunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Tündi!!!
Na ugyanabban a cipőben járunk! Nekem még az is örjítő, hogy a doki csak hétfőn mondja meg, hogy jövő hét, vagy utána lesz, pedig már teljesen beálltam a jövő hétre... És tökéletesen így van, ahogy írod, az egész herce-hurca is szar, de a leginkább az eredmény a fontos. Én is egyfolytában azon töröm a fejem, hogy miket fogok hallani, mikor felébredek... Lehet, hogy semmi rosszat, de az is lehet, hogy olyat találnak, ami után már nem fogom ilyen jól érezni magam, mint most... Attól félek, nehogy megváltozzon utána az életem.... Hülyén hangzik, tudom, csak van egy lány, akit ismerek, aki uh alapján azt hitte, hogy minden tutti, laparral meg kiderítették, hogy csak lombik...

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, és milyen szörnyűségeket olvasok!

Szilva-Drága!
Légy nagyon erős, és hidd el ott marad egy babó biztosan, én is olyan sok történetet hallottam, hogy én még nem írom le a másik babócát sem!
Lehet h. Sz. ügynök tényleg elnézte vagy elhallotta. Nagyon szorítok holnapra.

WishKép
Légy szíves javíts át majd a táblában:
Ma van 1. cn.
És 1. lombik indul: nov. 24.-én.
Köszönöm. És örülök, hogy Te már egy kicsit jobban vagy.

MandaKép
Nagyon drukkolok ám neked, mindennap gondolok rád/rátok, hogy milyen jó is neked, hogy már visszakaptad őket!

Többiek is sziasztok!

Nagyon le vagyok maradva a történésekkel, de nem tudok visszaolvasni. A vizsga után majd itt leszek mindennap.

Addig is sziasztok!
mary78

FifiKép
Engem is megérintett a történet!

Látod Szilva nincs semmi veszve!!!Kép

Tünde30Kép
Én is sok sikert kívánok én is a mütéthez!

manda

MaryKép
De jó, hogy jelentkeztél!!!!
Akkor mégis, kezdés novemberben!
Jó tanulást!!! Sok sikert a vizsgához!!!!

manda

Szilva
Én is veled vagyok lélekben, és drukkolok azértis! Muszály hoyg egyikük veled akarjon maradni! Ne add fel kérlek!

Emma
Amennyiben én Tündi vagyok a címzett, akkor reagálok, ha a druszám, akkor bocsi Kép
Nem tudom hányadik napon vagy, de ha 2 hét múlva is még a ciklusod első felében, akkor ne izgulj, még időben leszel. És hidd el, ez a 2 nap már nem számít! Sajnos benne van a pakliban, hoyg a laparon derül ki a bibi. Amíg ez nem biztos, együtt kell élni a lehetséges dolgokkal is. És nagyon nehéz csak arra gonodolni, hogy nem lesz semmi baj, velem rendben van minden! Nem hoyg nehéz, számomra egyenlőre lehetetlen. De te azért csak próbáld meg a pozitiv gondolkodást, jó? Kép Az állítólag sokat segít!

Wish
Csak most találtam meg amit írtál nekem a táblával kapcsolatban, köszönöm szépen neked is! Kép

Saci
Köszi a drukkot, hát most nagyon elkel Kép

Tündi
Vendég

Mary
Akkor minden jót neked az első lombikhoz!

Manda
Köszönöm szépen!

Tündi
Vendég

Fifi
Nem semmi a sztori. Ezek után hogy tud az ember megbízni a dokiban? De inkább örüljünk annak, hogy végül is jó vége lett a dolognak.Kép

TündiKép
Én is féltem a műtét előtt. Utána meg majdhogynem csalódott voltam, hogy nem találtak semmit. Mert ugye akkor miért nem jön mégsem össze?? Szóval az is rossz, ha találnak valamit (ebben az esetben viszont lehet, hogy meg tudják rögtön oldani a problémát), meg az is, ha nem. Nagyon szorítok neked, hogy minden OK legyen. Te annyival jobban jártál, mint én, hogy az én dokimban fel sem merült a hiszteroszkópia szükségessége, ezért nekem kétszer kellett befeküdnöm. Próbálj most másra koncentrálni, fölösleges most még idegeskedni miatta.
gtünde

Szilva,
én is nagyon drukkolok neked!!! Olyan kis picik még, ilyenkor nagyon nehéz UHval bármi biztosat látni. Ne add fel!!!
Holnap sokat gondolok majd rád, de ma is!!!
potter_76

Emma Kép a multkor kerted, hogy irjak az laparrol, aztan nem irtal vissza...olvastad azt az uzenetemet? sok sikert neked is !
saci

Druszám
Meg kéne nyugodnom, ja.... jó lenne ha lenne egy ilyen kapcsoló az ember fején, mondjuk a füle mögött, hogy a hisztit ki lehessen kapcsolni. Bekapcsolni nem kell, mert az automata Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Tudom én aztKép Amikor porckorongsérvvel műtötték, előtte anyukám már kénytelen volt nyugtatót adni, mert annyira ideges voltam. De azért próbálkozni lehetKép Remélem, nem bántódtál meg!
Amúgy a Megyeiben műtenek?
gtünde

Saci,
Bocsánat, hogy nem válaszoltam. Mit kérdeztél?
Nem mindig tudok benézni, és 3-4 nap után nem bírom a sok üzenetet végig olvasni...

Kép
Kép
emma1976

Lányok Kép
Látom nagyon sokan izgultok értem!
Olvastam ám folyamatosan az üziket, csak valahogy nincs lelkierőm írni és beszélni róla. Nagyon szarul vagyok, egyfolytában bőgök, pedig tudom semmit sem tehetek, ez már nem rajtam múlik...
Félek a holnapi naptól, úgy érzem semmi jót nem tartogat. Köszi, hogy ennyit gondoltok rám! Ha tudok, jövök holnap!
Puszi nektek!

Kép
Kép
szilva069

SzilvanyuKép
Teljesen megértünk. Nem kell, hogy írj vagy beszélj róla. Szorítunk nagyon!!! Egyfolytában rád gondolunk.
gtünde

Tünde
Dehogy bántódtam meg! Kép Na hát a porckorongsérvhez képest hol van az én kis laparom? Kép
Megyeiben lesz a műtét igen. Állítólag jó a dokim, emberileg is meg szakmailag is Kép Úgyhogy próbálok megbízni benne Kép Eddig csak 2-szer 5 percet találkoztam vele, szimpi volt. Műtét előtt majd megkérdezem tőle hogy ha már úgyis ott matatnak, nem lehetne-e egy kis zsírleszívást is beiktatni, ugyan mi az már neki Kép

Tündi
Vendég

SzilvaKép
Lélekben veled vagyunk!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++

manda

Szilva
Igen igen, bízz magadban és a babócákban! Küldök neked sok-sok babaszív-dobogtató meg babanövesztő energiát Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi
Vendég

Tündi
Nem rossz ötletKép De szerintem neked nincs rá szükségedKép - a fényképeidet elnézve.
gtünde

Tündi
Nekem nincsenek rossz emlékeim a műtétről. Kicsit rossz utána, hogy meg kell várni, míg az infúzió lefolyik. De aztán fel lehet kelni, zuhanyozni. Na meg a tű a kézben nem a legjobb érzés. Volt 2 ápolónő, aki nem volt hajlandó kivenni, merthogy ha fájdalomcsillapító v. más kell, akkor milyen jó, hogy az bent van. Én meg megvártam az esti ápolónőt, aki nagyon aranyos volt és egyből kivette.
A beöntés kibírható, de WC papírt vigyél sokat, mert az nincs a fürdő/WC-ben. Én este és hajnalban is kaptam beöntést. Lehet, hogy te megúszod eggyel.
A kaja kevés és rossz. Na meg az is rossz, hogy 11-kor kellett a műtétre jelentkezni, ágyat meg fél 4-kor kaptam. Ezért se ebéd, se vacsi, se reggeli. Még azt tudom javasolni, hogy ha felébredsz, legyen valaki ott veled, mert az nagyon megnyugtatja az embert.
gtünde

Ja, és a másik topikban olvastam, hogy vki írta neked, hogy nem nagyon fogsz tudni utána nagyon ugrálni. Én egy hét táppénzen voltam utána. Pénteken műtöttek engem is, és kedden volt varratszedés a köldökből. Csak ott volt sebem + egy pici a szeméremdomb fölött. Ez azért van, mert felfújják a hasat, hogy jól szét tudjanak nézni. Egy kicsit meg is döntenek a fejed felé, ezért a vállad kicsit fájhat utána. De nagyon picit. A beteghordók+ a műtősök is nagyon kedvesek.
gtünde

Szilva!
Azt hiszem az egész Babát szeretnék topik nevében írhatom, hogy VELED VAGYUNK!
Küldünk az éteren keresztül sok-sok energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szilva
Érthető, hogy nincs lelkierőd irogatni. Azért jó, hogy mindjárt eljön a holnap, a bizonytalanságnál nincs rosszabb. Nagyon szorítunk neked!

Tündi30
Megértem, hogy félsz egy kicsit a műtéttől. Jó sokáig bent kell lenni. Ha muszáj, akkor legyél túl rajta minél hamarabb. Godolunk rád!

Saci
A forralástól a baktériumok ugyan eltűnnek a vízből, de a hormonok? Jó lenne tudni. Azért ebbe a változásba Csernobil is benne van, meg a sok génkezelt kaja. Ilyenkor sokszor el szoktam gondolkodni, tényleg mit hagyunk a gyerekeinkre, milyen jövőjük lesz?

Kép
mofly

Szilva
Nagyon szorítok holnapra!!Minden rendben lesz,meglásd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(kop-kop-kop)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda
Gondolok rád,és a babócákra!Pihizzetek,növögessetek!

Tündi
Holnapra hozzád is mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ezt pedig mindenkinek küldöm:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Wish!

Van 1 óriási hírem!
Ma vagyok az 1. cn-n!
VÉGRE!! Kép

Kép
lara26

Lara
HURRÁÁÁÁÁ!!Kép
Rég örültél a menzinek így, mi?Kép

OKriszta
Köszi, ha rám gondoltál és nem a druszámraKép
gtünde

Lányok!

Ma tiszta kihalt a topik. Mindenki alszik már?
gtünde

Hát igen!

Képzeld Tündi olyan régen éreztem ezt az érzést, teljesen elszoktam tőle.

Kép
lara26

GTündi
Rád gondoltam,természetesen!Kép

Lara
De jó!KépAkkor egy új,reményekkel ciklus jön!
Lesz vmi vizsgálat?Esetleg gyógyika?

Andi?Merre vagy?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Okriszta, én is Andi vagyok csak nem a KandiKépKép

Lara, de jó, jól emlékszem, neked szokott cisztád lenni? HA nem bocs...

Tündi, KAndi, BAbcsi már jobban vagyok!

Jó pihenést mindenkinek!

Szilva, próbálj meg aludni és nem rosszakat álmodniKép, holnap mindenki kicsit melletted lesz!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Lara
Akkor most mész vissza a dokihoz? Vagy mi következik?

OKrisz
Akkor kösziKép Habár a 6 mm-es nyálkahártyám nem túl meggyőzőKép De végül is a doki nem mondott rá semmit.
gtünde

AmicaKép
Szia! Örülök, hogy jobban vagyKép Oviban mi újság? Már nem erőltetik az evést?
gtünde

Amika
Minden Andit szeretettel látok erre,így téged is!Kép

Tündi
Sztem a 6mm nem rossz.Szted mennyi lenne az ideális?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztoki Csajok!

Sajna most nincs időm visszaolvasni, az elmúlt napok egy kissebb fajta őrültek házára emlékeztetnek.

Szilcsibe
Annyi pozitív energiát küldök neked és a babuciknak amennyit csak bírok!!!!!! Veled vagyunk és drukkolunk és reménykedünk, hogy holnap pozitív híreket hozol!!!!!! Nagyon sokat gondolunk rád és kitartás!!!!!!

Mindenkinek puszi és tüszőnövelők és babatapik és minden jó és remélem előbb utóbb többet tudok jönni....

Kép

KépKép
babcsi

Nem tudok tovább ébren maradni!
Mindenkinek HOZZON SOK ÖRÖMET a holnapi nap!!!!!!
Jó éjt!!Kép

Ezt pedig holnapra :
Kép

KépKép

KépKép
okr

Én is lelépek.
Tünde, most kicsit vidámabb a Márton, bár a saját óvónéni nem volt a napokban, a jövő hétre azért találkát beszélek meg vele.
Azért lassan talán oldódik, ma már beszámolt, hogy jött egy új fiú! Végre van nála is újabb gyerek aki még "támogatásra" szorulKép

Okr, ilyen puszit én már napok óta nem kaptam, remélem holnap éjjel már megérkezik a férjemKép

Kép
Kép
Kép
amica

Van itt még valaki?
Vendég

NoiKép
Én itt vagyok éppen Kép

wish

Lányok Kép holnap én is megyek a BMC-be tüszőnézőbe, biztosan találkozom Szilvával. Átadom még neki a sok-sok energiát.
Szilva Kép az az egy még megmaradhat!

Nem tudok napközben bejelentkezni, esténként pedig nagyon kérdéses. Barbi, látom, együtt inszemezünk megint. De jó lesz, ha sikerül!!!
Nekem ma 8. cn, 7 napja szurizom magam. Holnap kiderül, mikor lesz a nagy nap.

Tünde Kép nagyon szépek a tüszőid, igyál mégtöbb vizet a mnyh.ra. A 18 mm nem kicsi, sőt, ígéretes. Nekem mindig csak egy szokott lenni, bárcsak több lenne, akkor talán jobb az esély.
Saci Kép sajnálom az inszemet, de a kiskatonák nem tudják, hogy PCT-d van, talán megtörténik a csoda Kép.

Wish Kép megkaptad a mailt?

Nem nagyon tudok többet írni, iszonyúan fáj a fejem.

Jó éjt,

Noémi
Vendég

NoémiKép
Megkaptam a mailt, majd jövő héten felhívlak Kép

wish

De jó! Wish Kép
Mikor koptatjuk egy kicsit a bevásárlóközpontokat?
KépKépKépKépKép
Vendég

Ok, látom egyszerre írunk Kép
Vendég

Szép jó reggelt!
Ma én keltem a legkorábban: útjára engedtem a páromat. Tegnap este már nem néztem be, mert későn jöttem meg a továbbképzésről és utána fáradt voltam...de nem annyira. Kép
Amúgy sem történik most velem semmi érdekes. A 15. napon vagyok. Most nem teszek fel görbét, mert béna vagyok a kicsinyítéshez meg minden, majd Viktorral dobatok esetleg du. Valszeg volt peteérés a 13. napon, feljebb ment a hőm, de nem olyan veszett magasra mint szokott. Bát tegnap csak 6 órát alaudtam, úgyhogy az nem is igazán hiteles mérés. De nem is olyan érdekes ez, csak a papírforma miatt mérem.
Ti többiek itt sokan izgisebbek vagytok nálam mostanában. Kép

Mary78, Lara26
Éljenek az új ciklusok!!! Együtt kezdtétek ezeket most!CSak ügyesen!!! Vagy "Mindent bele?!" Kép

Saci
Te meg kiéled magad ebben a cilusban? Az esélytelenek nyugalmával várod majd a menzi közeledtét? Lehet, hogy pont ez hozza meg a várva várt csodát. Kép

Mellesleg kellemes rövid hétvégét mindenkinek aki él és mozog itt!!! Kép

GTündi
Sok sikert az inszemhez.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd jelentkezz, mi volt!

Szilva
Nagyon bízom benne, hogy pozitív híreket kapsz ma! Mennek az energianyalábok oda is:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Noémi
Kérjük a tüszőjelentést, ha megvan!!! Remélem szép nagy(ok)!!!

Kép
vizkriszisback

szia kriszti
na látod amit mondtam.este mondom apának akciózzunk mert középtáj fele haladok a 11cn.voltam este.mondom igaz még nincs pete érés de kitudja.erre ő,olyan álmos hogy ha így kiszámoltam akkor majd holnap mert fáradt.na?ezértírtam a mindennapot a múltkor
nem olyan egyszerű ám és még tétje is van na ez a 11 év.Kép
más:szerinted.ma vagyok a 12cn,mérem a hőmet.mondom az utólsó nhármat.csüt:36,6pént:36,5ma reggel 36,3 ha reggel holnap felugrik ott van a peteérés.de itt valaki azt mondta akkor kell ha lezuhan a hő.most olvastam egy cikket ott meg hogy leesik de ahogy felmegy akkor van .na ezt jól megfogalmaztam.azért mert ma elég lent van viszont korainak tartom a holnapi mondjuk felugrást 13cn,bár lehet.féltem a kiskatonákat elvesztem ha ma akciózunk.és holnap felugrik és akkor kellene érted?régen gond volt apa katonáival és azért akarok 2 napot kihagyni.köszi
GILI
gilingalang

Szisztok Csajok!

TüncsikeKép
Most olvastam milyen gyönyörű szép tüszőid vannak!!!!! Mennek a mai lövéshez a drukkok és sikerülni fog!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

GilingKép
A pé-előtti 3 nap és a pé napja a jó akciózásra mert a kiskatonák max. 72 órát élnek de a petesejt csak max. 24-et. Szóval hajrá-hajrá. Ja é s a pé- úgy tudom akkor van mikor leesik a hő mert mikor felmegy akkor már termelődik a progi és az pé után van. Azért megy le a hőd mert az ösztrögén ami kiváltja az LH csúcsot hőcsökkentő hatású hormon.

SzilcsibeKép
Nagyon sokat gondolok rád és millió drukkot küldök!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saci, Amica, Manda, Karcsi, Kandika, Noé, Wish, Mofly,Kriszta, Okr, Lara és mindenkiKép Vissza fogok még olvasni, most csak gyorsan lapoztam, addig is küldök mindenkinek tüszőnövelőt, menziűzőt, Babatapit és amit kell!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt mindenkinek!!!
Nézzétek már meg légyszi a görbémet!?KépEz a hullámzó izé nem vmi jó!!!!!Kép
Érdekes,csak a múlt ciklus 2. felétől ilyen.
Már rég le kellett volna mennie a hőmnek 36C-ra.KépPersze az LH-m magas volt,és a hőmérő azt nézi ,ugye????(mármint az LH csúcsot lehet láttatnoi vele)
A méhnyakváladék is azóta egyfolytában vizszerű,és már rájöttem,azért ír a fertility folyton termékeny napokat.(mára is írja)
Na itt a görbe:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Vkrisz
Köszi a drukkot!Kép Délután feltétlen jelentkezem.

OKrisz
Ebben a hónapban az én görbém is elég fel-le ugrálós. Szerintem ne foglalkozz vele, hanem mindent bele!Kép Baj nem lehet belőleKép

Babcsibe
Köszike a drukkot! Tegnap du. pozitív LH teszt, gondolom a szuritól. Reggelre már nem volt pozitív. Hőm: 36,9. Igaz, fél kilenckor mértem, nem 6-kor, amikor szoktam. Délután benézek!

SZILVANYU
Nagyon sokat gondolok rád és szorítok, hogy mindent rendben találjanak!!!! Küldök neked milliószor millió drukkot és energiát!:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Szilva, GTündi
SOK_SOK DRUKK mára+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: