A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Moni, neked egy hét után kimutatta a terhességet a teszt? Amúgy én úgy vagyok vele, hogy ez az első hónap, hogy még egy tesztet sem vettem :-), mert nem láttam értelmét. Ha megjön megjön (ami elég valószínű), hogy ha meg nem, akkor örülök, mint állat.

Potter, neked amúgy nem fájt a pocid a terhességed legelején vagy nem szúrt valamelyik petefészked? Fájt a fejed vagy voltál fáradékony?

Kép
elizabeth25

Moni
Bocs,hogy válaszolok!
Én a magas prolaktinomra szedem.

KépKép

KépKép
okr

Ti hisztek amúgy a babanetes ovlációs kalkulátorban?

Kép
elizabeth25

Monyo!
Ez a ti házatok?

moni

Anita
Neked van vmi mellékhatás?Én tegnap este bevettem az első adagot,de majd elalszom.
Igaz,a gyerek is fogzik,úgyhogy lehet ő okozzaKépKép

KépKép

KépKép
okr

Potter-doktornéni!
"még ki is préseltem a kis fickókat a budiba"
Amióta elküldted ezen hahotázok!!! Még a könnyem is csorog.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na lelépek!
Bejelentkeztem fodrászhoz!
Remélem nem alszom el fejmosás közben!Kép

KépKép

KépKép
okr

Eliza!
Még nem kaptam meg a képeket...

moni

moni,nem.A mienk szerenyebb.
ezt azert tettem fel mert erdekesnek talalom ezt a dolgot.
a kep nemetorszagban keszult.Amint latjatok pici babacucok vannak kiaggatva es van ket piros sziv is a hazon.A sziv annak a jele hogy ifju hazasok a babaholmik pedig azert vannak kiakaszva hogy a golya konnyen odatalaljon hozzajuk.
nagyon aranyosnak talalomKép

Kép
monyoka

Okr!
Jó szépülést! Én is mennék, de még a kozmetikust is le kellett mondanom, pedig csak gyantáztatni akartam, most meg anyuéknál vagyunk... Talán karácsonyig eljutok fodrászhoz is...

moni

Monyo!
Aranyos, a szívecskék még csak csak elmennének nekem, na de babaruhát nem tennék ki...

moni

Te Moni ez egy pozitív teszt? https://www.babanet.hu/album/main.php?album=330&page=2&image=147378
Alig látszik rajta valami! :-) De akkor is ott van, ezt mennyi idő után csináltad, mármint mennyi ideje maradt ki a mensid?

Moni te küldtél? Vagy nekem kellett volna küldenem a mail cimedre ami a reglapodon van? :-)

Kép
elizabeth25

Moni amúgy neked mind a két gyerkőcnél elmaradt a mensid? Nem is volt barnázásod sem?
Küldök akkor képeket a mail cimedre, pill.

Kép
elizabeth25

Okr!!

Ha most kezted el szedni akkor elhiszem hogy van mellékhatása.Nekem mondta a doki hogy csak féllel kezdjem 1-2 napig utána egész napi 1-et.Első 1-2 nap nagyon szarul voltam tőle,hányinger fejfájás stb.Mondta dokim mindig csak kizárólag este már mikor az ágyban vagyok akkor vegyem be.Aztán ha hozzá szokik a szervezet már nem gáz.

Moni!!

Hát perzse,hogy értesítelek benneteket!!!Csak nem akarom elkiabálni így majd ha már tuti biztos akkor írom meg!!Ugye nem haragszotok meg érte????
De ennyi idő után már nem akarok a bizonytalanra menni.
csanita

Potter, köszönöm a címet!
CSanita!Nagyon-nagyon szorítok!!!
Azt hiszem veszek ma egy hagyományos hőmérőt és egy PG53 tesztet!

Moni! Jó, hogy ilyen sokáig tudtok várni. Én egy fél év után mentem el dokihoz és ő azt mondta, hogy épp itt az ideje, mert általában a 2. vagy 3 ciklusban összejön a baba, ha nincs semmi probléma, de egy fél évnél tovább nem szabad várni, mert jobb orvosolni a problémát azoknál, akik hiába várnának 100 évig is.

Ennek ellenére én sem mentem vissza a vizsgálatokra, mert túl korainak tartottam és bízni akarok a természetben. De Januárnál nem bírom tovább! Remélem akkorra bebebásodom és Te is!
Lehet ha már lenne 1-2 babám, akkor türelmesebb lennék én is?!

Úgy érzem nem tudnám gyerekek nélkül leélni az életemete! Nagyon vágyok rá!

Már annyiszor elterveztem, hogy mondom meg a férjemnek, ha összejön. Minden hónapban erről álmodozom. Elhívom vacsorázni, gyertyafény stb.. és átadok egy kis dobozban egy pár pirinyó cipőt, vagy valami ilyesmi! De lehet, hogy annyira fogok örülni, hogy nem bírom ki és rögtön a nyakába ugrok!
Julcsi2

Csanita neked mióta késik a mensid?

Kép
elizabeth25

moni,tisztara besargultam az irigysegtolKép
GYONYORU GYERKEID vannak,komolyan mondom.

Kép
monyoka

Julcsi, hidd el ezzel én is igy vagyok. Az én dokim meg azt mondta, hogy átlagban 9 hónap mire összejön a baba, és egyáltalán nem kórós, ha 2. vagy 3. próbálkozásra nem sikerül.

Kép
elizabeth25

Julcsi, most néztem az esküvői képedet! Nagyon-nagyon szépek vagytok és látszik is, hogy milyen boldogok! :-)))

Ti mióta is probálkoztok?

Kép
elizabeth25

Csanita!
Megértelek! Ugye megfogadtuk az 1 hét késést, nemde... KépKépKép ÚÚÚÚÚÚgy örülnék nektek...

Egyébként van egy megérzésem, hogy talán most beindul a zebraeső... Talán... Sz.tem lesz egypár zebrás a következő időszakban...

Vicaboszi!!!!!!!!???????????
Erősíts meg!!!!! Vagy mond azt, hogy hüyleséget írok!KépKépKép

Eliza!
Ez egy pozitívnak tűnő teszt, még nyáron csináltam, de aztán rá 3 napra csináltam egyet, ami totál neg. lett, és meg is jött. KépKépKép ybarátnőm pont akkor lett zebrás... Kép Vagy inkább Kép

moni

Monyo!
Köszi a bókot! Hidd el neked is lesznek ilyen eleven és szép gyerkőceid! Imádom őket, bár néha nagyon ki tudnak akasztani... Kép

moni

en ugy mondom meg a paromnak hogy egy borotvajat osszetorom egy kalapacsal es egy boritekban atadom neki.Megigerte hogyha babas leszek korszakallat noveszt hogy ne legyen olyan babaarca.meg akkor mar en se fogok csitrinek tunniKép

Kép
monyoka

Sziasztok én lépek. Jó hétvégét mindenkinek!!
Hétfőn jövök!

zsuzska80
Szombathely

Moni, ezt nem értem! Pozitív lett a teszted, aztán negatív, aztán meg mejött, és utána?
Amúgy tényleg jó lenne ha az elkötvetkező két hónapban beindulna a zebra eső! Szerintem sokmindenki örülne karácsonyi ajándék gyanánt egy pozitív terhességi tesztnek! :-)

Kép
elizabeth25

Julcsi neked pontosan mikor volt a szülinapod??

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Jó 7végét!

Eliza!
Aztán meg semmi... Azóta is várok türelmesen...

Vica!
Ma nagyon csendben vagy...

moni

Elizabeth!

Köszönöm a bókot!
Igazából már februárban nem védekeztünk, de akkor még nem figyeltünk arra, hogy mikor vagyunk együtt. Sőt: Mikor PÉm van, akkor én eléggé görcsölök és fájdalmas az együttlét, úgyhogy azokat a napokat kihagytuk. Kb. júniustól figyelek az időpontra. De még semmi.
Én is bízok a Karácsonyi ajándékban. Azt hiszem én lennék a legboldogabb a világon!4 Kép Meg persze itt mindenki, aki babára vár!
Julcsi2

Igen Julcsi, hát én is ilyen Karácsonyi ajándékot szeretnék. :-) Mi július óta próbálkozunk, de hát még nálunk sincs semmi, minden mensi megjövetel egy "kínszenvedés" lelkileg. Te hogy éled meg ezeket a dolgokat?

Moni, akkor ezekszerint pozitív lett, aztán mégis megjött és semmi? Ez nagyon rossz lehetett!!!! Ez mikor is volt?

Kép
elizabeth25

Lányok miért lehet az, hogy néha amikor ülök annyira beleszúr valami a jobb petefészkembe, mintha kést vágnának bele?

Kép
elizabeth25

Zsuzska,

Nekem okt 17. És Neked?
Julcsi2

Elizabeth,

ennek nagyon sok oka lehet. Inkább ne foglalkozz vele. Ha jól emlékszem 7-én kell Neked megjönnie. Az még nagyon sok idő.Próbáld addig elterelni a figyelmedet valamivel!Az első hónapokban nagyon paráztam. Mostmár nem akkora csalódás ha megjön. Vagyis dehogynem, de próbálok nem befordulni. Én is figyelek minden apró jelt, de fölösleges, mert kétesélyes. Attól is fájhat mert baba van, meg a mensitől is. A barátnőm azt mondja, hogy ő mikor babás lett, a peteéréstől kezdve végig olyan szúrást érzett, mintha két hétig tartott volna a peteérése.Székrekedés+fáradékonyság+vizelési inger. Ezek mind olyan dolgok amik akkor is jelentkezhetnek, ha nagyon várja az ember.

Hátha nem kell már sokáig szenvednünk.

Én annakidején azt hittem, hogy elsőre sikerülni fog.
Julcsi2

Julcsi!

Most néztem milyen szép menyaszony voltál?Kép
Vendég

Hát Julcsi, igazad van! Nem görcsölök, azt a három napot valahogyan majd túlélem!!!!!!
Neked mikor kell megjönnie?

Kép
elizabeth25

Mindjárt szétrobbanok, olyan ideges vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom mi a f@sz van velem!!!!!!

Az idiótábbnál idiótább vevők is csak jönnek, jönnek,jönnek!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁ!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
ne mérgelődj!!! Árt a szépségednek! KépKépKép

moni

Eliza!
nekem még 2 hetet kell kibírnom! Kép

moni

Sziasztok Csajok!

Még mindig bent vagyok és még holnap is jövök. Kép Sok a munka és másokra kell várni. Közben meg meg már annyira fáradt vagyok, hogy mindjárt ráesek az asztalra.

Üdv. az újaknak és mindenkinek hajrá!!!

Betti
8+0

Betti
betti73

Vica!
Nyugi,ne tudd meg én milyen emberekkel találkozom minden nap a boltba,egyik büdösseb mint a másik,ma pl,kint ettem a pénztárba a szendvicsemet amikor jött egy nagyon büdös bácsi,majdnem hánytam töle!
Vendég

Betti!
Gratulla a 8 -hozKép!!
Menj el táppénzreKép!!
Vendég

Betti én is dolgozom holnap! :-)

Vica nyugi, ezzel nem lesz jobb! :-(

Moni, én nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Na sziasztok!
Aki nem jön hétvégén, annak jó 7végét!
Lehet, hogy este még bekukk.

moni

CsAnita,
Aztaaztaaztaaaaaaaaa! KépKépKép
Aaaaaannyira mennek a drukkjaim, ahogyan csak a csövön kiférnek! +++++++++++++++++++++++++++++

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Eliza!
Szépek a képek!
Köszi a szorítsát, de tudod csak csendben csak halkan... KépKépKépKép

moni

Anita!

DRUKKKKKKKKKKKK! Nagyon! Kép

Betti
betti73

Na tényleg megyek, férjemnek kell a gép. Sziasztok!

moni

Editke, köszönöm!

Elizabeth, nekem még van időm, én még csak most tartok a PÉ-nél. Úgyhogy most vannak az akciós napok. Ez még az optimizmus időszaka, két hét múlva a remény, aztán csalódás és pesszimizmus. Általában ez a menet! Aztán talpraállás és minden kezdődik előről.
Julcsi2

na most van egy percem írni. Már nagyjából lenyugodtam. Már kezdtem örülni, hogy elkerülnek ezek az "idegrohamok". (Azóta vannak, mióta itt dolgozom). De mégsem.Kép

Szóval:
Zsu!
Köszi a bókot a férjecském nevében is. Loreál arckrémet használ....Kép

Eli!
Több mint 1 éve próbálkozunk. (tavaly szept. 18 óta) Nagyon nagyon hossú idő...

Editke!
Igazad van, hogy nem parázol. Biztos meg lesz a jutalma. Holnap reggel jössz?Kép

Ancsa!
Nem is vagyok még 23...még van 10 nap.Kép

Móni!
Múltkor én is kerestelek az archívumban de nem találtalak.
És igazad van, LESZ ZEBRA-ESÕ!!!KépKépKépKépKép

Lesz valaki holnap reggel? Délig itt rohadok.Kép
(Meg most is még 5-ig)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Julcsi, nekem is általában ez a sorrend!
GYakran vagytok vagy lesztek együtt?

Kép
elizabeth25

Anita!
Egész hónapban mindig gondoltam rátok, hogy ugyan most hol tartotok és már nagyon vártam a ciklus végéhez közeledve a jelentkezésedet. Nagyon szurkolok, és kezem-lábam kerezsztben van értetek.
KépKépKép
Nagyon megérdemelnétek már.Kép És biztos így is lesz!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: