A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Ancsa!
Miköztünk majdnem 10 év van.Kép
A férjem 73.06.02, én meg 82.11.15. Én egyáltalán nem érzem. Korábban néha volt belőle néhány apró gond, de most mintha nem is lenne.Kép
Nővérednek szorítok.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hát lányok az a lényeg, hogy szorítsunk egymásnak!!!!!! :-)

Kép
elizabeth25

Vica!A párocskád 32 éves!Az esküvő képen kb 27-

nek néz ki!!Kép

Most beszéltem a kolleganőmmel hogy mi a neme, de nem ugy feküdt!Meg a gyomránál nem láttak valamit jól így vissza kell neki menni, de talán nem komoly.

zsuzska80
Szombathely

Ancsa
Azt mondta másodlagos a PCO-m.Ezt is a magas prolaktin csinálja.Kép
Én azt mondom,úgy legyen,uis a prolaktint talán egyszerűbb kezelgetni.
Nálad van valami változás?

KépKép

KépKép
okr

Huhh, csajok, már megint majd 2 óráig csak olvastam az elmlúlt 2 napi termést. KépKép

Monyó,
nekem is volt ilyen nagyon korai vetélésem. Szerintem is ki lehet bírni, de kellett hozzá pár nap szájlebiggyesztés.

Angyal,
szoli szerintem oké. Ha bebabásodsz meg majd eldöntöd, akarsz-e tovább járni. Egy kolleganőm járt végig, semmi baj nem lett belőle. Télleg lehet, hogy partvis..hmm. KépKépKép

Okr,
jó, hogy megvan az ok, és hogy jól gyógyítható az szuper! Kép A sok kávé tényleg nem tesz jót a babásodáshoz, de a te dolgod. Lehet, hogy ez nagyon elméleti már... Jó időben jó szex, más nem is kell. Kép

Maminti,
gratulálok a szép babához. Kép Én sem látom a nemét. Kép
Fogalmam sincs mennyit hízott Rubint Réka, de gyanítom én legalább a dupláját fogom. Amúgy ő egy elég pici nő, és elég diétásan eszik. Én nem vagyok pici nő, és azt eszem, ami jól esik. A gyakorlatai nagyon jók, teljesen lájtosak egy sima aerobick órához képest.

Julcsi,
szerintem is válts dokit, elég dinnye volt az előző veled. A pontos cím Szabolcs u. 33-35.

Keditke,
sajnálom. Azért szurkolok még picit.

Írtatok még a fekvésről a szex után. A gyors fickók hamar feljutnak, így nem sok szerepe van. 10-20 perc, amíg romanrikáztok a párotokkal bőven elég. Én az egyik lehetséges teherbeesési napomon kb ennyit feküdtem, a másikon meg semmit, mert rohannom kellett az est ügyeletbe, és még ki is préseltem a kis fickókat a budiba, ne útközben jöjjenek ki. Bocs, hogy ilyen reál voltam. Kép
Próbáljátok meg a rendes aktivitásotokat, szokásaitokat nem feladni, hogy hátha most babát vártok, mert nem sok jelentősége van, ha amúgy fiatalok vagytok és nagyjából egészségesen éltek.
Na, mára ennyit az okoskodásból. KépKépKép

Ági
11+6
potter_76

Öcséééééém!
Mire valakinek nagy nehezen bepötyögöm két vevő között a választ, addigra 77 másiknak kellene válaszolni! Jajj, nekem!KépKépKépKépKép

Móni!
Köszi, hogy büszke vagy rám!Kép

Editke!
Nagyon szorítok, hogy csak korai legyen a teszt. 1 hét múlva már tuti, hogy 2 csíkod lesz!!!
Párod mit szólt?

Zsu!
Én is küldök egy kis sajnálatot a vasárnap miatt.Kép Szegény teeeeeeeeeeeeeeee!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok csajok!!!

Meg vagyok jól vagyok csak sok a munkám,meg nincs mindig kedvem jönni.De azért olvasni szoktalak benneteket de már annyi új van nem tudok mindenkit követni,kivel mi van.

Én bejelntkeztem orvoshoz kontrolra jövő hétre,hogy addigra megjön és elmúlik de csak nem akaródzik neki.Szóval kérhetnék nagy-nagy drukkokat!!!!
Nem is merek belegondolni,hogy talán 21 hónap után sikerülhet!!!Tesztelni még nem akarok mert hátha csak szimplán meg szivat és késik ami nálam nem szokott mert mindig előbb jött, amíg a műtét meg nem volt,csak az előző hónap volt pontos.

Mindenkinek mennek a drukkjaim,mihamarabbi babásodást kívánok mindenkinek.
csanita

Ági minden tanácsot szívesen fogadunk, ami megkönnyítheti a babásodást. :-) Amúgy te hiszel abban, hogy ha 37 vagy affölé megy a hő, akkor van rá esély, hogy babás az ember? Nálad ez hogy volt?
Nektek mennyi idő után jött össze a két baba?

Vica te mióta próbálkozol a babával?

Kép
elizabeth25

Csanita ti már 21 hónapja próbálkoztok? Mióta késik neked? Egyébként hatalmas drukk!!!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

potter veteleeeeeees?ez eddig eszembe se jutot.Mindig arra gondoltam hogy ez csak egy sima semmi,es felszivodott es ennyi.Most beparaztamKép

editke.Sajnalom.De neztem a gorbed es szerintem korai volt ez a teszt.Nem?nemreg volt csak pe-D

lanyok az en hom tiszta hulye.MIndig 36.4.
lehet zombi vagyokKép

Kép
monyoka

Potter!
Tök igazad van! Nekem Martin "váratlanul" jött, mert még nem telt le a tabletta elhagyástól számított 3 hó, Viki meg akkor, amikor már lemondtam az aktuális ciklusról... Kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz mjad... Már lemondtam mondjuk arról, hogy spontán összejöjjön, pontosabban 2 évet adtam magunknak, és ez olyan megnyugvással tölt el. Először gondolni sem akartam olyanra mint inszem, lombik meg pláne, talán ezért is volt bennem egy görcs, de most hogy megbeszéltük a kiborulásom után, hogy ha nem jön össze, akkor 2 év múlva nyáron újratárgyaljuk, és akár bele is vágunk, így már sokkal jobban érzem magam. Én is gyertyáztam meg stb., de most már eszembe se jut, hogy az adott akció akár esélyes is lehet. Max. utána csak.

moni

Igen mi 21 hónapja próbálkozunk.Szóval fel a fejjel és nem csüggedni.Nem szabad!!!!Mert ha stresszeled magad annál rosszabb!!!

Ti mióta???Voltatok valami vizsgálaton már???
csanita

Potter!
Tök igazad van! Nekem Martin "váratlanul" jött, mert még nem telt le a tabletta elhagyástól számított 3 hó, Viki meg akkor, amikor már lemondtam az aktuális ciklusról... Kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz mjad... Már lemondtam mondjuk arról, hogy spontán összejöjjön, pontosabban 2 évet adtam magunknak, és ez olyan megnyugvással tölt el. Először gondolni sem akartam olyanra mint inszem, lombik meg pláne, talán ezért is volt bennem egy görcs, de most hogy megbeszéltük a kiborulásom után, hogy ha nem jön össze, akkor 2 év múlva nyáron újratárgyaljuk, és akár bele is vágunk, így már sokkal jobban érzem magam. Én is gyertyáztam meg stb., de most már eszembe se jut, hogy az adott akció akár esélyes is lehet. Max. utána csak.

moni

csanita druk druk druk drukKép

Kép
monyoka

Vica!
A párom csak annyit mondott:hisz a (egyik bnödnek se mutatta ki a "tescos "teszt 4 -hetesen).
Csak annyit mondtam neki vissza h, ne is emlegesse nekem ezt a dolgot még 1 hétig,mert lehet h megjön!
Nem élem bele magam amig nem láttom a + tesztet!
Volt már vki ugy h terhes volt és még is - tesztje volt elsöre??Aztán csak késöbb lett +?Mert ilyet már hallotam.
Vendég

Tényleg akartam is kérdezni!
Mérérssel kapcsolatban: Digitlis hőmérővel mérek, most meddig kell mérni míg csippog vagy megvárni bizonyos csippogást??
Ja én reggel pontban 6-kor mérem mindig.DE mindig 36,6, de esténként is megmérem akkor meg 37 fölött van.
Most akkor mi van??

zsuzska80
Szombathely

Edit, a munkatársam!18 hetes terhes!Kép

zsuzska80
Szombathely

Megbiggyant a babanet... 2-szer küldte el u.azt!

Anita!
De jó, hogy jelentkezdtél!!! Mikor akarsz tesztelni? Drukk-drukk-drukk!!!!!KépKépKépKép

Zsuzska!
Megnézted az archívumban amit tegnap mondtam?

moni

Zsu!
Mindig a reggeli höt kell nézni,még mielött felkelnél!!Utánna már ugy is magasabb a hö,de nem az számit!!
Vendég

Gratulla a munkatársadnakKép,biztos nagyon boldog!!
Vendég

Ja ,EditkeKép,nálam 2 teszt volt negatív!!!!!!
Már 3 hetet is késett,mire a teszt pozitív lett.
Sikerült a fertiliyn megnézned a görbét?

Potter
sajnos a kávé az egyetlen szedvedélyem(+ a hőmérőzés újabban),és nem tudok lemondani róla teljesen-SAJNOS!Kép

Csatina
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Zsuzska!
nem tudom,hogy miért pont reggel kell mérni, de azt tudom, hogy kb. ugyanakkor kell mindig lefeküdni, u.akkor kell reggel mérni. A miérteket nem tudom. Aki tudja ossza meg velünk! KépKépKép

moni

Vica!Tenyleg nem latszik a parodon hogy 33eves!Jol tartja magatKép!Mondjuk te sem latszol 23-nak!

Kép
Kép
ancsa81

Igen, Zsuzska. A reggelit kell és mindig ugyanabban az időpontban. És te hol méred? (száj vagy hüvely)

Kép
elizabeth25

Okr!
És akkor a dokid mit mondott erre? Nekem tök fura ez...

moni

Lányok most akkor hogy is van ez, a mensi előtt pár nappal lekell esnie a hőnek? És ha nem esik le és 37.0 marad?

Kép
elizabeth25

Moni, néztem de nem találom, akartam is írni!

zsuzska80
Szombathely

Anita!
Te most szedsz Bromot?

moni

Moni
A negatív tesztekre gondolsz?

KépKép

KépKép
okr

én hüvelyben mérem!e digitálissal, és nem tudom meddig mérjem...
Ja hónaljben csipog , hüvelyben nem...na azt hiszem veszek hagyományosat...

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Jó a csipogó is ,de azzal is 10 percig kell mérni.Függetlenül attól mennyit csipog közben.
Én hagyományossal mérem,mert idegesít a csipogás.

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Még nem volt idöm megnézni,de lehet h nem kellenne ennyit foglalkoznom a hömmel,mert hátha nagyott fogok kopani!!

Eli!
Nekem aznap szokott leesni a höm amikor megjön!
Vendég

Egy másik topikból idemásolok valamit:

Hőmérőzni ébredés után kell, a hődet mérheted a hüvelyben vagy a végbélben az tuti pontos.(Én világéletemben a hónom alatt mértem és mindig értékelhető lett.) Nincs olyan, hogy vmennyinek lennie kell. Egy ovulációs ciklusban a ciklus első felében a hőd jóval alacsonyabb mint a 2. felében. A hőemelkedés a peteérés után 1 max 2 nappal következik be amiatt, hogy megemelkedik a progeszteron szinted. Az emelkedés után a ciklus végéig fenn marad a hő, csak közvetlenül a nyálkahártya leválása előtt megy le. Ha terhes vagy nem megy le.Termékeny napok leginkább a hőemelkedés előtti napok.A hőemelkedés után a teherbeesés lehetőségének mértéke a nullával egyenértékű. (Kivéve persze a csodákat.)
Vendég

Editke
Ahogy gondolod!Kép
Végül is a hő az csak egy érték.Nálam pl. semmit nem mutatott ezelőtt.
De azért méricskélek rendületlenül.
Végül is ,ha nem látom,hogy milyen alternatív görbém van,nem is megyek el hormonvizsgálatra.Erre jó volt!

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Igen!

Keditke!
Mikor teszteltél?

Zsuzska!
fogamzás-várandosság-szülés
szülés
ami a szülés előtt van

basszus most nézem, és nincs meg tényleg! Megvan szeptemberig, és a köv. meg december... Most nagyon szomorú vagyok! Na írok is a szerkesztőnek! KépKépKép

moni

Na akkor en egy masik fejezet vagyok!En fulhomerovel nezem(mar amikor eszembe jut)
Megyek Lanyok!Holnap jovok!

SZIASZTOK!!!!!!
Kellemes hetveget akik nem lesznek!

Kép
Kép
ancsa81

Keditke az szerinted jó, hogy ha már vasárnap óta 37.0-37.1 a reggeli hőm? (én hüvelybe mérem)

Zsuzska nekem is digitális van és hüvelybe mérem és nekem csipog ugyan úgy. Én akkor szoktam kivenni, mikor csipog, akkor méri a végleges hőt.

Okr tényleg neked három hét után lett pozitív a teszt??????Amúgy mikor késett sejtetted már, hogy babás vagy?

Kép
elizabeth25

Szeretem én is mérni a hömet,most is nagyon szép a görbém,csak hát tul sokat foglalkozom vele!!
Vendég

acsi akkor ha nekem most lent van a hom holnap meg felmegy akkor az azt jelenti hogy ma-tegnap volt pe-m?tegnap volt a nyalkam.akkor nem ma kellet volna hogy felmenjen?

Kép
monyoka

Angel!
Ha nem lennel hetvegen,akkor gondolok rad hetfon,hogy segitokesz legyen a dokid!!!!!Vigyel lampatKépKépKépKép

Tenyleg megyek!Sziasztok!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Moni !

Ma reggel ,04 körül!!
Vendég

Monyó,
ne parázz, az hogy vmi volt, de felszídódott az ugyanaz, mit a preklinikai vetélés. Tökmindegy minek hívod. Ne ess kétségbe, tényleg elég gyakori.

Eliza,
én sosem hőmérőztem, nem tudok mit mondani. A teszt lesz úgyis a tuti. Nekem egy baba jött össze, az 14 hónap után. Azt a másik vmit nem számítom annak, de az a 6. hónapban volt. A teszt akkor elég bizonytalan volt, de inkább negatív. Terhestüneteim kb azok voltak, mint most is, azzal a különbséggel, hogy olyan erősen szédültem, hogy a járásban és a munkavégzésben nagyon zavart. Ha a betegeimnek rizikósabb helyre kellett szúrnom (pl nyak, mellkas), másik kollegát kértem meg. Akkor múlt csak el, amikor 8 nap után megjött a mensim, mint a niagara, és 2 hétig tarott a szokásos 5-6 naphoz képest. De ilyenkor olyan pici még az a sejtcsomó, hogy nem igen lehet gyerekként felfogni. Most kb a 10 héten kezdtem el érezni, hogy gyerekként gondolok erre a kis vmire bennem, és nagyon fájna, ha elveszteném. 2 hete vannak kisbabás gondolataim, hogy milyen lesz, stb...Kép
Jövő héten lesz UH, már 5 hete nem láttam. Ha akkor renben lesz, akkor még jobban bele is élem majd magam. Kép
Most mennem kell, du még bekukk.
potter_76

Potter, te mennyi idős babás vagy?
Most ezt nem értem, megjött a mensid és mégis babás voltál?

Kép
elizabeth25

Nos,a második - neg teszt után elküldött a doki UH-ra.Akkor már 2 hete késett.
Pár múlva volt controll UH.Ott azt mondták nincs baba.
A stresszre fogták a késést,és hát abból volt is bőven akkoriban,hiszen 2 helyen melóztam(itthon,és Pesten)meg költöztünk is közben.
Az UH után megírta a dokim a mensihozó tabit,de hozzátette előtte teszteljek még,mert gyanús a dolog neki.Kép
Így aztán a harmadik tesztem pozitív lett,most meg már a tesztecske itt zenél mellettem.KépKépKép
Érezni őszintén szólva semmit sem éreztem.Meg aztán én bevettem a stresszes dumát.Kép

KépKép

KépKép
okr

Moni!!

Igen szedek bromót már május óta!!Tesztelni szerintem a holnaptól függ,hogy megjön-e vagy nem??ha nem akkor lehet bevállalok egy hétvégi tesztelést vagy jövő hét eleje.Még meg látom.
csanita

Keditke!
Akkor nem értem. Lehet, hogy korai volt? Bár a görbe alapján nem hiszem. Mennyire volt érzékeny a teszt? Nekem Vikit a 27. napon kimutatta a Medi Lab, és a 20. napon volt pé.-m (hőmérőztem). És tuti biztos, hogy akkor fogant, mert a mensi 1. naptól számolva a 45. napon voltam UH-n, ami a 6 hét és 3 napot jelent, és nekem azt írták az UH-ra, hogy 4-5 hetes.

moni

Keditke, most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de amikor a hüvelyválladék áttetszővé és nyúlóssé válik, akkor kezdődik a peteérés, ugye?, és az addig tart, amég ennek az állapotnak vége nincs,?

Kép
elizabeth25

Kép

Kép
monyoka

Kép

Kép
monyoka

Anita!
Éretesíts ám azonnal minket!!!! KépKépKép
Egyébként a Bromo konkrétan mire jó? Miért írta fel neked a doki? Mert azt már tudom, hogy a Closty a peteérést serkenti, de ezt még nem tudom.

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: