A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Monyo!Itt a topicban talán én vagyok az egyetlen aki úgy van vele ha sikerül örülünk ha nem sikerül nam szomorkodunk.Ma egyébként is együtt lettünk volna így meg pláne.Mivel a párom 2 napot dolgozik és 2 napot nem,így nekünk általában biztos hogy mikor akciózunk.Nincsenek váratlan alkalmak,főleg hogy csak fürdés után lehet róla szó,mert elég kényes a ......-m.

Eliza!Ne is gondolj erre,hesegesd el.Gondolj arra hogy odakint milyen szép idő van,vagy hogy mennyire szereted a párod.Ne tessék befordulni.Oké?Kép)

Nem tudjuk a nemét,szerintem nem is akarják tudni.Igen jóba vagyok vele.

Kép
breni

Vica!
Ma nagyon "csendben vagy"! KépKépKép

Csajok!
Tényleg ne stresszeljétek magatokat a baba miatt, mert lehet, hogy azért nem jön pont össze! Az egyik barátnőm az első babóra 3 évet várt, mindenféle vizsgálaton voltak, minden rendben volt. Nagyon görcsösen akarta, és a HSG után lett kismama. A 2. gyógyszer mellett fogant, a 3.kal most kismama, és úgy voltak vele, ha jön jön, ha nem nem. És "hamar" összejött.

moni

Julcsi,
továbbra sem értem, de néha tök egyszerű dolgokat nem tudok felfogni Kép
Eszerint ha egy férfi 8 napig nem "ürít" , vagy neadjisten még tovább, akkor onnan csak döglötteket produkálna??? Meredek lenne! Kép
Na, ígérem, leszálltam a témáról! Kép

Egy biztos, egy rendes spermavizsgálatot mindenképp csináltassatok! Látom van itt már telefonszám is! Kép

Janna,
Szt István? Kép Ismerem Gajdos Editet, tényleg nagyon kedves! Kép

angel37

Köszi Moni az üdvözlést!

Elizabeth!
Tudom mit élsz át! Én is minden hónapban. Én úgy hallottam ugyanaz a tünetek jelentkezhetnek akkor is ha már bebabázódtál mensi idején. Hátha nem jön meg, szorítok!

Monyoka!

Attól tartok az én párom is fogja halogatni egy darabig. De az öt év az rengeteg! Remélem nem lesz rá szükségetek.
Remélem a férjem pár hónap alatt ráveszi magát
Julcsi2

oke reni te tudod.Csak en nem tudok ugy egyutt lenni a parommal hogy mar most tudom hogy egyutt leszunk.Ha kivanom estere(vagy o engem)akkor oke ha nem nem.Ebben a honapban pe-korul nem is voltunk egyutt mert nem volt kedvunk hozzaKép

Kép
monyoka

Monyóka! Kép

Sztem forradalmasítottad a spermavizsgálatot! Kép
Ha látsz sok mozgó fickót, akkor nem lehet gond! Kép
Esküszöm beszerzek egy ilyen kütyüt még ma! Kép

angel37

A Wellnes magazinban olvastam a meddőségről, és Czeizel nyilatkozta, hogy nagyon sokat esett a spermaszám, míg 20(?) évvel ezelőtt 80M volt a határ, ma 20M. És ennek egyik oka a fogamzásgátló tabletta. Mivel a vizelettel kiürül, és így bekerül a szennyvízbe. A tisztítók a hormonoktól nem tudják megszűrni, így bekerül az ívóvízbe, így aférfiak szervezetébe...

moni

Angel!

Azt hiszem jól érted, de én csak azt mondom, amit a dokitól hallottam!!
Julcsi2

Sziasztok, csak bekukk. Reggel írtam volna, csak elszállt, most meg ezer a dolgom.
Most elszaladok enni, aztán jövök 1-től

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszönöm a tájékoztatást,most már értem miként ,és miért van ez az esemény utáni vizsgálat!!!KépKépKép
Nekem is van PG 53.Egyenlőre még csak nyálacskát vizsgáltam,de bevetem másra is!KépKép
Egyébként 2200 FT.Csak azért tudom,mert 1 hete vettem a gyógyszertárban.
Nekem érdekes,a férjem veti fel folyton,hogy lehet vele van a baj.
Már ki is gondolta,megnézeti magátKép

KépKép

KépKép
okr

LÁnyok, mindenkinek köszönöm a biztatást, neked is Julcsi, hát reméljük a legjobbakat, hát legalább mi tartsunk össze! :-) Ami egyébként furi, hogy úgy szúr néha az egyik petefészkem, ami mensi előtt nem szokott, hát reménykedem még egy picit és drukkolok mindenkinek aki hasonló cipőben van mint én! :-)

Zsuzska megjöttek a képek, küldöm én is! :-))

Kép
elizabeth25

Monyo!
Ha így lenne nálatok is akkor nem tudnál mit tenni,hidd el nekem sem pont így a legmegfelelőbb.De sajnos ez van.Már megszoktam,ráállt a szervezetem és így kívánom a szexet is.5 év elég volt megszokni.De mért ne kívánám?Baj van ha nem kívánám!

Kép
breni

Vica!
Jó étvágyat!

moni

Okr!
Tök jó ez ahozzáállás a férjed részéről! Kép

moni

Eliza!Hétfőn reggel tudni fogjuk már mi a helyzet?Vagy később csinálsz tesztet?Én csak hétfőn tudok jönni.És már nem sokára megyek haza.
Izgulok mindenkiért a hétvégén.

Kép
breni

Moni, én nem látok semmit maminti babócáján!
Írd meg e-mailben!!mizsu5@freemail.hu

Eliza!Tuti jó küldöm mivel, itt rákattintok és indul az Outlook.Szóval, lehet tul nagy!!

zsuzska80
Szombathely

Eliza!
Nekem is küldesz képet magadról? Profilomban van a címem. Nekem fenn van az albumom itt a babaneten. Mindjárt belinkelem.

moni

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
breni

Szia Reni!
Le is telt a munkaidőd?

Zsuzska!
Te ma meddig vagy benn?

Már várom Keditke jelentkezését nagyon!!!

moni

Ok, Moni. Persze küldhetek ! :-)

Breni, hát nekem 7-8 án kell megjönnie, ha 8 án nem jön, ami kizárt, mert fullra barnázok most is, most voltam wc-n ami elkeserít, de ez van, szóval ha nem jön meg 8án akkor 9én reggel csinálok egy tesztet. DE szerintem tuti, hogy megfog jönni!

Amúgy lányok eldöntöttem, lehet, hogy nem jó lépés, de felajánlottak két állást is, ha most nem leszek terhes, lelépek ettől a cégtől a francba, utálok már itt lenni, csomó benzin pénz is, mert autó nélkül ide nem lehet bejárni, mert a világ végén van, és csak az egymás fúrása, g.....e megy itt. Ti mit csinálnátok a helyembe?

Kép
elizabeth25

Megyek ebédelni a párommal és utána haza.Sziasztok tényleg.

Kép
breni

Eliza. ha jobb a melo, akkor mindenképp.Hol lennének ezek az állások és mik??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Csajszik! Kép

Aztaaaaa, mennyi 'új' van! Kép Üdv körünkben! Kép
Most szólok a félreértések elkerülése végett Kép, hogy aki be szeretne kerülni a táblába (amit mindjárt ide is teszek Kép), az írja meg itt az adatait nekem címezve és a másnapi táblában már ott is lesz! Kép

Julcsi,
Milyen focicsapat?! Kép

Szóval a táblák:

Kép

Kép

Proone,
Tök izgi, hogy már bármikor szülhetsz! Kép Milyen érzés? (bár tudom, nehéz ezt így megfogalmazni Kép) A barátnőm azt mesélte, hogy csak az rossz egy picit, hogy az ember nem tudja, hogy MIKOR lesz és már nem mer igazán tervezni, elindulni otthonról, stb. az ember. Egy idő után meg persze átkozottul idegesítette, hogy naponta hívta minden ismerős a hülye kérdéssel (Még mindig egyben?! ...). Kép
Szerintem a szülés miatt ne izgulj (max., mint egy vizsga előtt Kép), aztán ha itt az idő, akkor csak ügyesen!!! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Eliza!
Én elvállalnám a helyedben! Mert utána ha babás leszel mondhatod azt is, hogy "nem tervezted". Nekem az az álláspontom most, hogy nem tervezni a babával, hanem élni, mintha nem is szeretnék, és ha jön, akkor nagyon örülök, de miatta nem szabad semmiről lemondani amíg még nem tény. Én nagyon megbántam, hogy tavaly nem pályáztam egy helyre... Mert azt gondoltam azonnal összejön, és már több mint egy éve nem védekezünk, de ápr. óta vagyunk csak célirányosan rajta, és még mindig semmi.

moni

Kata!
Lehet hogy tegnap nem vetted észre, de tegnap megjött Kamillának.

moni

Zsuzska!
Mail ment!

moni

Kata! A Kamillának megjött!Sajnos!

zsuzska80
Szombathely

Elizabeth,

én is elmennék a munkahelyemről, ha nem lenne babaproject. De ha elmegyek és véletlenül összejön, az új helyről tuti kirúgnak. Ide meg visszavárnak utána is. Én is sokat gondolkoztam rajta, de én csak baba után megyek el.
Bár az sem jó, ha nem jól érzed magad a munkahelyeden. A stressz nincs jó hatással a fogamzásra.

De én a Te helyedben( egyébként abban is vagyok) maradnék és nem stresszelnék. Nem érdekelne semmi, mert tudom, hogy nemsoká babásodok és az a legfontosabb és utána már csak az köti le a gondolataimat, ahogy fejlődik a pociban és a készülődés, stb. Utána már úgyis le...od, hogy mi van a munkahelyen. Csak magaddal foglalkozz és fő a nyugalom!!!

Persze az az ideális, ha jó a környezeted is, de mi garantálja, hogy az új helyen jobb lesz? És megszokni meg minden, az sem lenne nyugodt időszak és ugyancsak kedvezőtlenül hat!

Jó hétvégét Reni és jó étvágyat!

Sajnos én holnap is dolgozok 5-ig
Kép
Julcsi2

Moni, már olvastam de semmit nem látok.
Nem jön be a kolleganőm már dolgozni, most hívatm de nem veszi fel...

zsuzska80
Szombathely

Válaszoltam maiben. Majdnem ide írtam... Kép

moni

Mindjárt jövök, csal ebédelek én is!

moni

Szia Kata!

bankos focicsapat. A bankok csapatai fociznak egymással.

Küldeném az adataimat!
És hol látom ezután ezt a táblát?
Köszönöm!!!

Nick: Julcsi
2005.03 hó óta próbálkozunk
Ciklusnap: 10
Ciklus hossza: 25-29 nap rendszeres
Budapest
25 év
Babátlan (de már nem sokáig!!!!remélem.Kép
Julcsi2

Sziasztok!
Nem tudtam jonni par napig,mar ugy HIANYOZTATOK!!!!Kép

bar latom felsem tunt nektekKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi, nem olvastam, h Kamilla lepottyant... Kép Akkor a mai a 2. napja?
Basszus, tudtam én, hogy nem szabad ennyi napot kihagynom, mert ha továbbra is ennyi munkám van (márpedig van... Kép), akkor az a pár nap örökre kiesett... Kép Próbáltam az elején kezdeni, de akkor meg sosem jutok el odáig, hogy írjak! KépKép Szóval ezer bocsi mindenkitől, ha vmi fontosról lemaradtam!

Julcsi,
Beraktalak a táblába. A holnapiban már benne is leszel. Kép Csak itt tudod megnézni, amikor felrakom naponta. Vagy legalábbis igyekszem naponta felrakni... Kép Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Ancsa dehogynem hiányoztál!!Mi van a tesoddal???

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Képzeljétek a höm felment,a teszt viszont - lett.Várok még 1 hetet h mégis mi lesz.Ilyen szép görbével - ,el se akarom hinniKép
Mensi jelét eddig még nem érzem,de remélem nem hétfön jön meg,amikor reggel 6 -tól leltározzunk,mert befonom!Ja a teszt ami itthon volt,még a tescoba vettem pár hónapja,a nevére nem emlékszem!

Ime a görbém:

Kép

Azt gyorssan visszolvassok!
Vendég

Ja és Julcsi,
Jaaaaaa, bankos focicsapat! KépKépKép

Ancsa,
Ne légy már ilyen! Tudod, hogy mindenkinek feltűnik a hiánya! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Olyan sokat írtatok, hogy iszonyatos!!!Kép

Maminti!
Nagyon édes a babód! Óriási már, olyan hihetetlen, hogy még csak most voltál zebrás.

Ancsa!
Nekem igenis hiányoztál, csak már lassan rá se merek kérdezni, hogy hol van a hiányzó illető, mert egyre többször járok, úgy hogy valaki más szól, hogy pl.: "azt igérte délután jön" vagy "nyaralni vannak" vagy ilyesmi. És nem akarok megint besülni.

Ezt még reggel írtam:

Proone!
Jó, hogy jelentkeztél. Nagyon aranyos a pocid, és mekkora már...Kép Tök jó neked, hogy hamarosan magadhoz ölelheted a babucidat. Most büszke vagyok ám magamra, mert egyáltalán nem vagyok irígy. (Pedig sűrűn előfordult régen.Kép) Örülök nektek!Kép

Janna!
Szorítok nagyon!
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsuzska az egyik Minisztériumban a másik pedig egy elit galériában. De még mind a kettőre megyek, majd meghallgatásra.

Kata nagyon-nagyon köszönöm, hogy feltettél. :-))))

Moni, igazad van, bele fogok azthiszem vágni! Neked milyen lehetőséged lett volna és hol?

Julcsi, amúgy ha jól belegondolok neked is igazad van, hát majd meglátjuk, hogy mit fog hozni az élet! :-)

Azt néztem pont a táblában, hogy mennyi olyan van, aki régebb óta próbálkozik, mint mi, talán sokkal régebb óta, én meg itt sírok! :-(

Kép
elizabeth25

Én holnap nem dolgozom...holnap is széjjel unnám magam..
A férjecském meg vasárnap dolgozik...Kép

zsuzska80
Szombathely

Szerdan volt a noverem dokinal!Mondta hogy nagyon sokat gorcsol.A doki szerint ez nem jo ugy hogy pihenjen!Nezte UH-on is!Nem latott sok mindent mert meg nagyon picike!Kb 4hetes.2het mulva megy megint!Remelem most minden rendben lesz!Koszonom,hogy erdeklodsz!

Kriszti!Leesett az allam amikor irtad hogy mi volt a dokinal!Remelem tenyleg igaza lesz es 3honapon belul a pocidban lesz a babatok!!!!!!
Neked hogy kell szedned majd a Clostit?

Visszaolvastam es lattam hogy masoknal is ot ev korkulonbseg van.A parom 76.05.17 en meg 81.09.13.Nehe kicsit soknak erzem,de azert jo igy!

Kép
Kép
ancsa81

Kata!Köszönöm hogy beírsz a táblába!
Ancsa! Nálunk 10 év a korkülönbség, de én egyáltalán nem érzem! A férjem soha nem nő fel( bizonyos dolgokhoz), de én így szeretem! Nekem ideális, ő meg mindig büszkélkedik, hogy fiatal felesége van.
Julcsi2

Ancsa
Természetesen hiányoztál!!!!Hogyan is gondolhattad,hogy nem!?

Egyenlőre nem kell Clostit szednem,mert most Bromocriptinezek.Ettől fog megoldódni a probléma(remélhetőleg)

Kata
Köszi a táblát!Tisztára meglepődtem,hogy már a 7. napon vagyok.Kép
Te hogyan tusz ennyi embert követni,mikor én még magamat sem?!Kép

Editke
Neked már írtam a hőmérős topikban.Kép

KépKép

KépKép
okr

Zsuzska!
Szegény te a vas. miatt...Kép

Eliza!
Inkább mailben válaszolok.

moni

Vica!
Büszke vagyok rád!!!! Kép

Ancsa!
Dehogynem hiányoztál! De olyan sok új babára vágyó jött a napokban, hogy győztük kapkodni a fejünket! Én mondjuk mindig a táblát szoktam figyelni, és aki régen írt, az akkor egyből feltűnik, de most nem tudta hozni csak ma Kata.

moni

Nálunk meg én vagyok az idősebb! Kép Több, mint 2 évvel! KépKépKépKép

Kriszti,
Látod, hogy tudom.... KépKép Végülis csak a változásokra figyelek, a többieknél csak a napok számát kell növelni! Kép (ez meg megy - hála a matekszaknak! KépKép) Halkan megjegyzem, magamról én sem tudom soha, hogy hogy is állok... KépKép
KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Nálunk 5 és fél év a k.külömség.
A párom:76.09.10 ,és én 82.02.15 és eléggé komoly tud lenni!Kép
Vendég

Keditke!
Hát nem ezt vártam! Kép Tényleg olyan szép a görbéd, mint a nagykönyvben! Igazságtalanság!!!

moni

Akkor koszi hogy megis hianyoztamKépKép!

Kriszti!Jol beneztem nalad a clostit!Nem tudom hogy miert emlekeztem rosszul!BOCSI!Neked mit mondott a doki a PCO-ra?

Az a hely ahol az Apa vizsgalatot beszeltetek az nem a Szabolcs utca?

Kép
Kép
ancsa81

Apropó!
Anitával mizujs? Ki tud valamit róla??????

Nálunk "csak" 1 év 8 hó a korkülönbség a férjem javára... Kép Azt meg le sem merem írni hány éves vagyok, inkább csak azt írom mennyinek érzem magam. 22-nek! KépKépKép

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: