A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

jooooooooo regggelt lanyokKép

Kép
monyoka

Neked is jó reggelt Monyoka. :-)

Breni, hát jó lenne már ott tartani, remélem nem sokáig késik mindannyiunknak ez a DOLOG. :-)

Zsuzska te férjnél vagy?

Kép
elizabeth25

en ugy szeretnem ha nem lenne rokakoma de lenne babuciKép

Kép
monyoka

Monyoka, ezzel nem vagy egyedül! :-)

Engem felhívott tegnap a barátnőm, ők egy éve próbálkoznak és most sikerült. Körülöttem már mindenkinek van babája vagy pocakos, csak én nem. :-(((( (ez olyan rossz!) Lehet, hogy féltékeny vagyok? :-)

Kép
elizabeth25

Monyoka, most néztem az esküvő képeiteket. Nagyon szépek és aranyosak vagytok! Igazi boldog pár!!!!!
Ti mióta is próbálkoztok? Én is mindjárt másolok be esküvői képet:

Kép
elizabeth25

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Én nem bánom a rókakomát,de ALUDJON a gyerek!!!!!Nem aludtam éjszaka 1/2 óránál többet folyamatosan.KépKépKépKépKép
Megpróbálom követni az eseményeket,de nem ígérem,hogy mindig tudni fogom,miről is van szó!

Este bevettem első Bromocriptin tabimat.Kép

KépKép

KépKép
okr

Eliza!
Az én környezetemben is mindenki vagy terhes vagy már babás.Én is egyedül vagyok.Ez féltékenység is,meg vágyás is.
Monyoka!
Én sem szeretnem a rókakomát de ha ez az ára hogy babám legyen akkor én feláldozom magam.

Kép
breni

Okr!
De jó!Hát akkor hajrá.Tegnap vki azt írta az segíti a fogamzást.Igaz?

Kép
breni

Monyoka,Eliza
Milyen szépek voltatok!!!!!KépKép
Én meg 7 hónapos terhesen.....nem voltam vmi sexi menyasszony.
Képem nincs róla,mert tavaly szeptemberben vmi hiba folytán kitörlődött minden addigi képünk a gépből.
Még jó,hogy papírkép készült egyik-másikról!

Húú a gyerek,míg írogattam "leszüretelte" a szárítót.

KépKép

KépKép
okr

eli 7 honapjaKép

az en kornyezetemben meg senkinek nincs,sot a baratnoimnek meg komoly kapcsolata sincs.Ugyhogy kapom a kerdeseket rendesen,sokszor olyat amit meg se tudok valaszolni.Pl hogy tudtam hogy a parom az igazi,vagy hogy tudtam hogy ferjhez akarok menni.Ezekre nincs magyarazat ezek a dolgok csak ugy jonnek.

felteszek en is majd egy kepet kivancsi vagyok kitalaljatok-e mi a lenyeg benneKép

Kép
monyoka

Breni
Akkor este hajráztok!!!!!KépKépJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!
Hőt nem szoktál mérni?

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Remélem hogy jó!Du.hajrázunk utána pihi,mert este megyünk egy kicsit haverokkal beszélgetni,meg inni.Én nem iszom és nem is cigizem,nem is kávézom mióta gondolkoztat a baba téma.Nem szoktam hőt mérni,remélem anélkül is sikerül.

Kép
breni

iGEN FÉRJNÉL vagyok.
Eliza, szépek voltatok, de miért nem a saját neveden futsz?Kép Hány éves a párod.Látom le 25 vagy. Én is!Kép

Reni, rólad kép??

zsuzska80
Szombathely

Breni
Ahogy a férjem mondja:nem a hőmérőtől lesz a baba!!!!!!!Kép
Én a kávézásról nem tudok lemondani,mert folyton fáradt vagyok,és azt gondolom talán feldob picit.Kép
Pedig valahol olvastam a neten,hogy napi 2-3 kávé nagyban csökkenti a teherbeesést.KépRemélem nem igaz!

KépKép

KépKép
okr

egy esküvői kép a profilomban....

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Milyen szép menyasszony voltál!!KépA kislány is édi,aki melletted áll!!Kép
Mindenkinek van képa profiljába?eddig én még meg sem néztem senkiétKépBOCSI!

KépKép

KépKép
okr

Okr!
A férjed jól mondja,de persze mindenki maga dönti el hogy használja vagy nem.Rólam nincs kép,mert nincs dig.fényképezőgépünk.De ha jösztök debrecenbe találkozhatunk,ti hova mentek a városon belül?Milyen utcára?
A kávé dolgot nem tudom csak azt hogy terhesen nem nagyon lehet inni.Egyébként én 24 múltam a párom meg 26 múlt.

Kép
breni

Sziasztok!

Itt a kép a ManórólKép Nem látszik túl sok minden, és nem tudom, a dokinéni miért teszi mindig bele azokat a görbéket, de talán ki tudtok venni belöle valamitKép
Bal fönt a feje látszik, maga mellett a két kis keze, a két lába felhúzva és szétterpesztve (kéretik nem véleményt írni hogy fiú vagy kislány, mert nem szeretnénk tudniKép)

Kép

Maminti
16+5

Kép
Kép
maminti81

Ma vagyok a 41. cn-on. Eddig a múlt hónap volt a leghosszabb ciklusom akkor a 35 napos volt. De azt olvastam, hogy az utrogesztan amit szedek az okozhatja a késést, mondjuk múlt hónapban is szedtem és akkor pont a PÉ utáni 14. napon jött meg szóval, nem tudom mire vélni ezt a késést.
Egyébként az én legjobb két barátnőm terhes, az egyiknek első hónapban összejött (Bromo-t szedett), a másiknak a 3. gyerek és véletlenül jött össze, én meg itt görcsölök 1 éve. Olyan igazságtalan!!!!!!

Keditke! Teszteltél? Eredmény?

Kép
Kép
janna

Köszi szépen mindenkinek a dicséretet! Szerintem is szépek voltunk. :-))

Hát Monyoka akkor neked ilyen szempontból könnyebb a dolog, mármint, hogy nem nagyon vannak körülötted babásak, én ezt nem mondhatom. :-(
SEGÍTSÉG, ÉN IS AZ SZERETNÉK LENNI! :-)

Okr, az a lényeg, hogy hozzámentél életed párjához, nem? :-)

Breni, akkor te ugyanabban a szituban vagy, mint én. :-)

Zsuzska én 25 vagyok, és egy éve vagyok férjnél, három éve vagyunk együtt a párommal. Azért Elizabeth néven futok, mert a második nevem Erzsébet. :-)

Kép
elizabeth25

Janna, sajnos nem mindig igazságos az élet! :-(

Zsuzska, tényleg nagyon szépek vagytok/voltatok!

Kép
elizabeth25

zsuszka gyonyoru vagyKépmeg a parod isKép

maminti,ha akarnam se tudnam megmondani kisfiu vagy kislany,de szep baboKép

Kép
monyoka

Zsuzska, ja, a párom 30, 31.fogja tölteni 2006. áprilisában. Pont 5 év van köztünk. :-)
Tök jó, akkor te meg én egyidősek vagyunk! Neked mikor van a szülinapod? Ti mióta próbálkoztok a babával vagy már úton van? :-)

Kép
elizabeth25

Eliza!
Itt mindenki ugyanabban a szituba van,mindenki babás akar lenni.Vagy mire gondoltál?

Kép
breni

Köszike!Kép

Eliza!És a férjed hány éves?

Edit szerintem csak délben jön...

zsuzska80
Szombathely

Eliza!én 80.10.05 a párom 75.02.15
köztünk is pont öt év van!!

Ki 25 éves még??Kép
És ti mivel foglalkoztok??

zsuzska80
Szombathely

2005. nyarán kezdük élesben...de nagyon hosszú ciklosaim vannak.Kép

zsuzska80
Szombathely

eli en szeretnem ha lenne korulottem babas,engem abszolult nem zavarKép

Kép
monyoka

Breni
Albérletkereső üzemmódban vagyunk egyenlőre.Addig ,míg nem találunk megfelelőt anyóséknál húzzuk meg magunkat,de ők nem Debrecenben laknak.
Természetesen találkozhatunk,sőtt nagyon örülnék neki.Kép
Jövő hét kedden megyünk.Megybeszéljük addig ,jó?!

Janna
Én nem ismerem az Urogesztan nevű gyógyszert,de lehet már tesztelnék egyet a helyedben.Akkor meglátod ,baba miatt késik-e,vagy a gyógyi miatt!
Én drukkolok,hogy a baba legyen a ludas benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Maminti
Nagyon-nagyon édes a babuci!!!!!Kép
Én nem tudom,de úgy széttárta a lábát....szinte akarja,hogy tudjátok kisfiú,vagy kislány lakik a pocakban!!!KépKép

Zsuzska
Ez a kép is szuper!Szépek vagytok!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

eli ti is szepek vagytok nagyonKép

latatok mar fagyizo menyasszonyt??Kép

Kép
monyoka

Breni, hülye vagyok, már nem tudom, hogy mire irtam, bocsi. :-( Ma kicsit levagyok lassulva! :-)

Zsuzska, mi is nyáron kezdtük, 2005.07.05.-én, de azóta semmi, sajna. :-( Neked rendszeres a ciklusaid? GYakran vagytok együtt? Az én párom 1975.04.14 én meg 1980.01.04 :-). Én egy kereskedelmi cégnél vagyok értékesítési asszisztens a párom meg a T-Comnál dolgozik, telefonhálózat szerelő. És ti mivel foglalkoztok?

Kép
elizabeth25

Köszi Monyo a dicséretet! :-)

Kép
elizabeth25

Nekem nagyon rendszertelen volt már hogy 80 napos volt!Jövő héten megyek dokihoz.
Én egy kereskedelmi cégnél vagyok külker. ügyintéző, a férjem meg egy salzburgi cégnél területi képviselő az egész ország területén...egyébként agrármérnök.
Ebből adódik hogy alig van itthon, sokszor vagyok egyedül,nem is tudom hogy jön össze így a gyerek...De mikor itthon van kihasználjuk!Kép

zsuzska80
Szombathely

Én még május 29.-én leszek 25 éves,a párom június 12.-én lesz 26,földügyi előadó vagyok.
Okr!Okés.Merre kerestek albérletet?Vagy mindegy csak legyen?

Kép
breni

ojaj akkor en vagyok itt a legfiatalabb.)

Kép
monyoka

Zsuzska, hát igen, amikor otthon van, bele is kell húzni! :-) Csak az a baj, hogy az embernél nagyon nehéz azt az 1-2 napot eltalálni mikor sikerülhet, abba bele kell trafálni elég rendesen. :-) Eddig még nekünk sem sikerült. :-(

Kép
elizabeth25

Breni
Valahol a klinikák környékén lenne jó,de tulképp mindegy,csak legyen!!!
Korom,fúúúú én januárban leszek 29,a férjem most 31.

KépKép

KépKép
okr

Eliza, neked is sokat utazik a párod??
Mi is albiban lakunk szerintem egy jó darabig ott is maradunk..

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska nekem nem. Annyi, hogy általában úgy dolgozik, hogy h-p-ig fél 8-15:40-ig, és van egy kerülete amit csak ő csinál. Pilis környéke, az összes Pilissel kezdődő falu, Csobánka, Tinye, ilyenek. Negyed 5re mindig otthon van. Szombat-vasárnap pedig nem dolgozik, csak nagyon ritkán. Te hogy birod, hogy ilyen sokat utazik?

Kép
elizabeth25

Zsuzska, van rólatok még esküvői kép/képek? :-)

Kép
elizabeth25

Okr!
Ha gondolod én is nyitott szemmel járok majd és ha tudok segítek albitkeresni.
A barátnőm aki most terhes abban a hónapban amikor megfogant a baba 3-szor voltak együtt,nagyon nagy szerencséjük volt.Ja és nekik egyből az első hónapban sikerült.Bár ők annyira nem akarták,bár aki nem védekezik az ne is lepődjön meg ha jön a baba.Igazam van?Én ezen el tudok csodálkozni.

Kép
breni

hu lanyok en a parommal 2,5 eve elek egyutt de oszvisz 2 napot aludtunk kulon.Eccer elutaztam de masnap meglepeteskent utannamjott,masodszor meg beteg volt es kint aludt a nappaliban en meg a halobanKép
Gondolom nehez ha a a parod nincs veled.

Kép
monyoka

Hát nekem is hiányzik a párom ha nem vagyunk együtt. Szerintem ezzel mindenki igy van! :-)

Kép
elizabeth25

ja es 22 eves vagyok a parom 26Kép

Kép
monyoka

de van még vagy 800 db!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska küldesz pármat mailben a melinda_puskas@premedpharma.hu-ra, én is küldök neked csak mondd meg a mail cimedet. :-)

Kép
elizabeth25

Sziasztok lányok!

Most írok először, de már olvasgattalak Titeket! Felvidít a jókedvetek és hogy ilyen optimisták vagytok. Én múlt hónapban voltam 25, a párom 35 éves. Májusban volt az esküvőnk. De előtte pár hónappal már nem védekeztünk. azt túlzásnak tartanám, hogy próbálkoztunk, mert igazából akkor még nem néztem utána a dolgoknak, hogy mikor kell együtt lennünk, hogy sikerüljön, stb.. Egy fél éve pedig tudatosan próbálkozunk. Persze sajnos "nem teljes erőbedobással". Kép
2,5 hónapja vettünk egy házat, amibe rögtön beköltöztünk, úgy hogy közben felújítjuk. Mindketten bankban dolgozunk. Fél hétre érünk haza munkából és otthon még sokat dolgozunk, későn kimerülten dőlünk az ágyba. Sok volt a stressz a vásárlás körül és most a felújítánál is. Persze azért ha marad egy kis energiánk és nincs tele a hzáz munkásokkal, akkor rajta vagyunk a dolgon.
Múlt hónapban elmentem dokihoz és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Az UH nem mutatott semmi rendellenességet. Látta a normális méretű tüszőt stb.. Megmondta mikor legyünk együtt és 8 órán belül menjek vissza hozzá.
visszamentem. Diagnózis:
Valószínűleg magugnak sohasem lehet természetes úton gyermekük"

Egy világ dőlt össze bennem. Csak egy két élettelen spermát talált. Akkor nagyon elkeseredtem. Ebben a hónapban vinnem kellett volna neki mintát, hogy megvizsgálja és ha jó, akkor már fel is helyezze. De nekem ez túl gyors volt.
Többé látni sem akartam.
Persze azóta lenyugodtam. Nem akarom elsietni a dolgot. Meg szeretném várni, hogy berendezkedjünk, (már csak pár hét)aztán nyugodtan, stresszmentesen csak egymásra koncentrálunk. Boldogan az új közös fészkünkben.
A rossz eredményt persze Kép) meg tudom magyarázni. A dolki azt mondta, hogy két szeretkezeés között min 2, max.8 napnak szabad eltelnie, utána elhalnak a kis drágák. Mi akkor már 10 napja nem tudtunk együtt lenni. + Hajnalban óracsörgésre kellett együtt lennünk, hogy utána még tudjak mozdulatlanul feküdni és a dokihoz is odaérjek 8 órán belül. Hát egy kicsit stresszes. A doki szerint pedig stressz hatására nem termelődnek.
Szóval én még szeretnék egy kicsit természetes úton próbálkozni. Ebben a hónapban már teljes erővel. Most járok a 10 cn-nál és úgy ézem most van PÉm, de a Jónás naptár szerint csak 6-án lesz. Mindnesetre most 2 naponta teljes gőzzel belevetjük magunkat.

Mi a véleményetek? Ti inkább folytatnátok a kivizsgálást?
Julcsi2

Breni
Igen,egyetértek.Csak azt nem értem,miért oda mennek a babócák,ahol nem várják őket?
Jöhetnének mondjuk a babanetes csajokhoz!!!!Kép
Halló babák,itt nem védekezik senki,még véletlenül sem!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok Lányok, Asszonyok! Kép

Janna,
drukkolok ám neked nagyon! Kép

Eliza,
nagyon szépek vagytok! Kép És drukkolok neked is ezerrel, hogy a barnaság csak az ágyazás jele legyen! Kép

Kriszta,
remélem a bromó viharos gyorsasággal helyrerak! Kép

Reni,
egyszerűen hajrá Kép

Zsuzska,
nem is tudtam, hogy ilyen gyakran vagy egyedül Kép néha nehéz lehet... mikor együtt vagytok, akkor viszont, gondolom, maximálisan! Kép

Betti,
szegénykém, ezzel a csúnya rókával! remélem nemsokára beköszönt a babavárás kizárólag kellemes időszaka! Kép

Maminti,
nagyon édes a pici! Kép
bár én nem tudtam mindent kivenni a képből...

EDITKEEEE??? Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: