Sziasztok lányok!
Ne hogy azt higyjétek,hogy én megrögzött gyógyteás vagyok,ugyanis világéletemben rá se birtam nézni a teára, a gyógynövényeknek még a szagát sem szeretem...De ugye mindent a babáért.
Szóval,mivel igen sok rációt láttam abban amit irtatok,mégegyszer utánanéztem a neten, ennek a teakészitésnek. KB 3 különbözõ helyen találtam meg a 4 dl vizhez 1 púpos EVÕkanál teát 30 percig áztatni leirást(lehet,hogy egymástól szedték), és egyetlen egy helyen a 1/4 liter vizhez 1 púpos TEÁskanál teát rövid ideig áztatni leirást. Egyébként én ezeket a teákat anyukámtól kaptam, és õ is ugyanezt irta Maria Treben könyvbõl, csak sajnos az lemaradt,hogy milyen kanál. Csak annyit irt, hogy púpos...Ezt a hétvégén megkérdezem tõle.
A terhességi tünetekrõl meg annyit,hogy nekem sem volt, csak az,hogy nem jöttek a pattanások. De kb 2 nappal a teszt után (amit a 28-ik napon csináltam) már észrevehetõen beducisodtak a cicejeim,és utána csak fokozódott. Szóval kb 6 hetesen már új melltartók kellettek...A hányinger is csak késõbb jött.
Viszont nagyon érdekes volt, mert férjem akkoriban próbált ki egy új arcszeszt, amitõl rögtön öklendezhetnékem támadt,pedig tudom,hogy nem lehetett rossz. Most viszont kifejezetten tetszik az az illat, és nem is rossz egyáltalán. Szóval ha megint öklendezem az arcszesztõl, én abból fogom tudni,hogy pocaklakó van.

Mennyivel olcsóbb megoldás, mint tesztet venni???
Bnemeth, én is boldogithatlak kérdéssel? persze magánba, ha megadod, hogy nem terheljük a topicot.
Na, bocsi,hogy hosszú lettem, de ez van.
sziasztok
Barbi