A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A Puregon mindig nagyjából ugyanakkor kell beadni, én du 2-kor szúrtam, mert dél körül jártam a dokihoz, az Orgalutrant mindig este, és a tüszőrepesztőt (Choragon) megmondják pontosan ált. éjjel 11-12. Ez utóbbit farizomba, ezért ezt nem mertem bevállalni. A hasfalba adandókban már nagyon rutinos vagyok. Kép

Kép
agi30

Miért kell éjszaka beadni? Ennyit számít néhány óra? és hogyan állípítják meg, hogy egy petesejt hány órakor szeretne megrepedni?
Jó hüléket kérdezek, de még sosem találkoztam ennyire pontos gyógyszerbeadási feltételekkel..

Kép

Kép
boszti

Olinak boldog szülinapot!!!!KépKép

DiámKép Köszönjük a meghívást, remélem el tudunk menni. Elolvastam amit csatoltál. Háát jókat röhögtem, tök igaz. Tovább is küldömKép
StellusKép A sebem most már tök jó. Frontokra befájdul, de sebaj. Hihetetlen, hogy elmúlik a fájdalom. Örülök, hogy minden rendben a kis manóiddal. Fú, lehet, hogy csajszid is lesz?? Nekem Zsombit D már a 15. héten megmondta!
ÁgiKép Tanácsot, bármikor ha tudokKép!!! Örömmel!! Maradsz a Vassnál terhesgondozáson? Õ melyik kórházban van? Nekem ő is nagyon szimpi.
VandaKép Jönnek a képek, csak az uramnak rá kell töltenie a gépemre!
NoémiKép Ígéretemhez hűen, a megintben megkerestelek volna, de ha már rámtaláltál itt: első lombikunk sikerült, a manók 3 hetesek, képeket már raktunk fel, pár nappal ezelőtt. Ti inszemeztek???

pusz
enigma
enigma

Sziasztok NénikKép

Köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok!! Jövőhéten várlak titeket a bulimba!!

Puszi, Olivér

KépKép
gigi28

SziasztokKép

Teszek fel egy-két képet a szülinapról, hátha jön erre valakiKép
Kép
Kép

És egy kis nosztalgiaKép
Egy évvel ezelött:
Kép
És mostKép
Kép

KépKép
gigi28

Hogyan vártalak?

Azt kérdezed tőlem, hogyan vártalak?
Mint az éjszakára fölvirrad a nap
Mint a délutánra jő az alkonyat
Mint a szellő jelzi a förgeteget
Ezer pici jelből tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel a nap sugarát
Fagyos téli este jégcsap csillagát
Mint az alma ízét, tejet, kenyeret
Pedig nem is láttalak még-
Úgy ismertelek.

Mint fény az árnyat, záport a virág
Mint patak a medrét, madárát az ág
Mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget
Mindenkinél jobban téged így szerettelek.

KépKép
gigi28

Gigi!

Pont ezt akartam kérni, hogy rakjál fel képet a szülinapról. Annyira édes ez a gyerekecske-gombocska, a kisfickós hózentróglijától lehidaltamKépKép
A versed meg úgy de úgy meghatott. Aszem mi si ezt gondoljuk a még meg sem fogant nagy Õről.
lkt

TimiKép

A hózentrógi az az etetőszék öveKépKép Óvintézkedés mert állandóan ki akar mászniKép
Most már nincs sok és ti is találkoztok a nagy Õ-velKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

ööőőhhKépKépKépKépKép:
Így hogy jobban megnézem...
lkt

Boszti! Az "éjféli" injekció után 36 órára következik be a tüszőrepedés, és közvetlenül az előtt kell leszívni a petesejteket.

Enigma! Még Vass dokihoz járok, de nem tudom eldönteni, hogy meddig. Nagyon aggódik értünk, és vigyáz ránk, de még nem kérdeztem meg, hogy a szülés hol és kinél zajlik, ha nála maradok.
Nem tudja esetleg valaki? Jövő héten megyek hozzá, akkor majd rákérdezek.

Kép
agi30

Sziasztok!
Teszek fel pár képet ma készültek a játszón.KépPuszi
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Gazdi Barátai!

Itt Keksz. Képzeljétek, mi történt: vendégeink vannakKépKépKépKép Rágcsa és Lufi gazdái elutaztak, és esténként-éjszakánként nálunk vendégeskednek a haverjaim. Ja, Ti még Lufiról nem hallottatok szerintem, ő Rágcsa szintén mopsz mostoha testvére, most került ő is a családba, egyidős Rágcsával. Különben ő tényleg egy lufi, mert igencsak kövér.
Hát mit mondja, furcsa így, főleg hogy gazdi mindig rám szól, hogy óvatosabban játszak velük.
Éjszakára megkapják a kosaramat, és azt tervezi a gatzdi, hogy szegényeket bezárja a fürdőbe, én meg mehetek fel gazdiékkal a hálójukba aludni.Éljen!!! Azért kell őket elzárni, mert fogalmuk sincs a szobatisztaságról.Az egyik butus már be is kakilt a nappaliba,pedig még csak 2 órája vannak itt, és már többször kimentünk a kertbe, de csak én pisiltem.
jaj mennem kell, mert gazdi épp Rágcsával veszekszik, aki mindig felszökik, pedig nem szabad neki.Rendet kell raknom köztük.

Sziasztok!!!
lkt

Sziasztok!

Nem volt valami nagy élet itt a hétvégén.
Dévai arról beszélt a rádióban (amit én is csak telefonon keresztül hallottam, mert nálunk sem fogható), hogy jövőre be szeretnék vezetni az intézetek sikerességi rátáját, hogy mindenki ki tudja választani az intézményt, ahol kezeltetni szeretné magát. S hogy ezt annyi tényező befolyásolja, nagyon ellenezték, s teljesen igazuk van. Volt mellette a debreceni Kaáliból is valaki, meg az OEP képviselője. Vitaműsor volt.

Olivérnek utólag is boldog szülinapot, sajnos nem jártam azóta erre.

Enigma!
Köszönöm a bíztatást, a januárral én is kiegyeznék. Valahogy még mindig nem dolgoztam fel teljesen a kudarcot, eddig olyan optimista voltam, de már egyre nehezebb hinni benne.

Cég: visszaadtam a céges telefonomat is, úgyhogy mindenkinek mondom, innentől csak a saját számom él: 30/999-4854. Autóm mától nincs. Viszont hétvégén nagyot pihentünk Hajdúszoboszlón. Persze tarthatott volna még egy kicsit. Így meg marad a munka...

Timi!
Három kutyus? meddig maradnak? Keksz látom jól érzi magát, hogy ő az úr. Kép

Dia!
Domi még mindig tündér! Hétvégén találkozunk, már úgy várom. Kis egészséges babagyömöszölés.

Oli meg... Hát ezek a képek. Imádnivalóak!

Hajni!
Remélem már jobban vagy! Olyan furcsa, hogy keveset írsz, tessék jönni, mert hiányzol!

Wish!
Hogy vagy? Megértem, hogy most jobb otthon!

Stella!
De jó, hogy megint láttad őket uh-n.

Eszter
Kép
roxal

EnigmaKép
Az én dokim nem igazán szereti elárulni a nemeket, főleg így az "elején".
De hamarosan úgyis kiderül. Decemberben szeretnénk menni 4D-re, addig pdig már fél lábon is!
Egyenlőre úgy hívom őket, hogy James Bond és Jane Bond, mert sosem hagyják magukat lefülelni. Mikor érzem, hogy mozognak, odateszem a kezem, de ne tudd meg ilyenkor hogy meg tudnak állni. Szinte hallom bentről, hogy "nem én voltam" és egymásra mutogatnak Kép!
És most lassan visszaszállok a földre....

Örülök, hogy gyógyulgat a sebed. Anyukád ott van még? Vagy már magatokra hagytak Titeket?
Sok pihit és tejcsit kívánok nektek?

KekszKép
Jó hétvégéd lehetett ennyi baráttal!!!

OLINAK UTÓLAG IS BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép

GigiKép
Olikának én is utólag kívánok boldog szülinapot és persze a fülhúzás sem marad el hétvégén Kép
Nagyon aranyos volt a vers, amit feltettél, teljesen meghatódtam Kép

StellaKép
Ez a "nem én voltam" olyan aranyos Kép
Simán elképzelhető, hogy ilyen rosszcsontok Kép

KekszKép
Gazdi fotókat nem készített? Nem terrorizálni ám, a kissebbeket! Viselkedj renedes vendéglátó eb módjára.

TimiKép
Ezek szerint nem fogsz unatkozni Kép

RoxalKép
Örülök, hogy kipihentétek magatokat egy kicsit.
Sajnálom, hogy te is vacakul vagy lelkileg, de majd csak túllépünk ezen is. Januárban majd újult erővel futunk neki, és reméljük a legjobbakat Kép

DiaKép
Nagyon aranyos Domi és mindjárt ő is egy éves lesz Kép Eseménydús volt a tavalyi év vége Kép

Laci betegKép, remélem meggyógyul a hétvégére és én sem kapom el tőle. Köhög és rémes hangja van szegénynek. Nem is voltunk sehol kirándulni a hétvégén, csak minimálprogramokat nyomtunk.

wish

Köszönöm, jól szórakoztam, Főleg Rágcsa az nevelhetetlen, ilyenkor látom, hogy nekem mennyire jólnevelt kutyám van. Azt ha leszúrom, akkor jó kutya lesz, Rágcsát leüvöltöm, és folytatja ugyanazt. Lufi az nagyon édes, nagyon jó kutya, steret kézben lenni, különben pedig egy követőgép, nem kopik le egy pillanatra sem, és csak néz a nagy szemeivel.

Lelkem nekem sincs jól egyáltalán. Valahogy nem akar tisztulni a kép az alagút végén, és sírhatnékom van.

Még szerencse, hogy van Kekszi, ő nagyon jól eltereli a gondolataimat. Tegnap kivittem egy horgásztóhoz, annyira imádta a vizet, mindig dobálni kellett a vízbe gallyakat, amiket ő nagy lelkesen kihozott, legalább 25x csobbant, aztán rohangált óriásikat, na akkor épp megzabolázhatatlan volt.
Járni fog új tanárbácsihoz, aki vadászatra tanítja be. Nem a vadászat a lényeg- mert azt hiszem ez LKT fiúnak csak ábránd marad egyenlőre, mert ez a gyerekecske gombocska már fogantatása előtt is drága gyerek-, hanem a fegyelem. Tetszett nagyon a tanárbácsinak, mert ösztönösen nagyon ügyes a keresésben és az aportírozásban. Pénteken kezd.

Stella! Tényleg annyira jó ez a nem én voltam duma, nagyon aranyos vagy.

Wish!
1000 mg-os c-vitamin pezsgőtabletta ami segyíthet Lacinak a gyógyulásban, neked a megelőzésben.

Szómenés vége, csak munkaundorom vanKép
lkt

Sziasztok, látom ti sem vagytok éppen toppon, hát nekem sincs jó kedvem, pedig okom sincs rá...

Már kérdeztem tőleket, csak valahogy átsiklottatok felette, hogy a 2-3 órás lombikos fejtágítón mindenkinek kötelező résztvenni? Ki lehet bírni? A férjem sehogysem szeretne résztvenni rajta. Szerinte elég, ha én ott vagyok, ő a részletekre nem kiváncsi. Mundjuk szerintem is, mert nem az az aggódod típus.

Kép

Kép
boszti

Boszti!
Sajnos kötelező, az én párom is szívesen kihagyta volna, de túl lehet élni. Persze elmondják mi minden történhet: intenzívre kerülhetsz, belehalhatsz Kép, de ilyem Magyarországon még nem fordult elő Kép, stb...

Kép
agi30

És tényleg 2-3 órás? Ki tartja?

Kép

Kép
boszti

Ha jól emlékszem "csak" másfél órás, minden hétfőn délben van, és Vass dr tartja.

Kép
agi30

Szerinted észreveszik, ha nem a férjem ül be?

Kép

Kép
boszti

Kép Kép Kép
Szerintem nem. Ennyire nem akar elmenni?

Kép
agi30

Boszti,

Előre is bocs, de ezt még férfi létemre sem tudom szó nélkül hagyni.
Ha egy férfit ennyire nem érdekel ez az egész dolog minek csinálja?
Ez nem egy egyszemélyes dolog, ezt együtt kell csinálni, sőt azért vagyunk itt is egymásnak, mert néha egy pár is kevés ehhez.
Az egész történetben a nő hozza a legnagyobb, igazából az áldozatot, mert egy férfi nekem ne mondja, hogy megterhelő egyet hokizni. Az a női test megpróbáltatásaihez képes egyenlő a nullával. S a részletekben is fontos hogy benne legyen, legyetek együtt, erre készülni kell, nem lehet fél vállról venni. Főleg ha miatta kell ezt bevállalnod. Szerintem.

Mást vinni helyette az előadásra: NO COMMENT
S bocs de ez kikivánkozott

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok!
Eszter!Kép
Az a telcsiszám amit nekem adtál az már nem él?Jaj,annyira várom már a vasárnapot!Nagyon kibírhatatlan mostanában Domi,úgyhogy ha nem baj,leadom és majd a buli végén visszaadod.Jó?KépKép
Tudod már mikorra jöttök értünk?

Andi!
Nagyon sajnálom Lacit,remélem meggyógyul a bulira!Küldök egy gyógyelixírt neki!Kép
Kép
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

FarkaskomaKép

Puszi neked a megkínzott feleségek nevében!! Én is pont ezt akartam írni.
BosztiKép
Én biztos nem gondolkoznék azon, hogy elviszek helyette valakit. Hanem jól elküldeném melegebb éghajlatra. Basszus én aláírom, hogy a doki kilukazhatja a méhem, a combi ütőerem átszúrhatja a punkció során és elvérezk, és akkor ő meg egy tájékoztatót nem akar végighallgatni. Kép Ennyire nem érdekli, hogy mit csinálnak veled?? Bocsi de ez engem annyira felháborított!! Az én férjem sem egy matyó hímzés, de azért ilyen meg sem fordúlt a fejében.

Csóközön, már én is várom a vasárnapot! Addig veszek egy csomó műanyag tányértKép

Puszi

KépKép
gigi28

Halló Gigi néni,
Most akkor mit vigyünk? Mi köll még! Írjad ám meg, nem ám kirámolom az egész frigót oszt hozhatjuk vissza utána meg aztán meg LKT is közli, hogy navigáljuk el a TV-be!

Fox,
Mi az összefüggés a céges telcsi és a céges kocsi elkobzása között? Nem igazán értem! Minden cégnél hülye ötletekkel jönnek elő az évvégén, már nálunk is elkezdték!

Lkt-nyanya,
Mondjad már Lufi-kutyának, hogy néha egy-két galamb eleresztése alakformáló lehet! Említetted már neki a 90 napos diétádat? az egész sztori olyan mintha hallotam volna már csak éppen az 5 éves keresztlányunktól:
Orsika= Keksz
Lufi + Rágcsa= látogatóba jött ovis társak.
Fotók nem készültek? Micsoda kutya-idomár, kutya-óvonéni vagy te? Óvobácsi be sem segített?Esetleg forszírozhatnád,hogy attól még hogy átjöttek a szomszédba nem szarhatnak a szoba közepére, nyomatékosításként megemlíthetnéd, hogy ti sem teszitek, náluk meg főként nem! Vasárnap tali! kösd fel a gatyád! Kevin is ott lesz!- ez most úgy hangzik, mintha Kevin egy barbie fiú lenne! Húha becsavarodtam!

Hajnesz,
Te meddig nyomatták a katétert? És minek? Még mindig lepattanak az e-mailjeim rólad!

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Gigi!

Mikorra kell menni hozzátok?

Dia!
Rendben, Domi megőrzését vállalom, de nem biztos, hogy visszaadom a nap végén Kép Igen, amit nektek megadtam szám az már nem él. Viszont a sajátom megint aktív, ez biztos nem fog változni!

Farkaskoma!
Atti szerint a hokizás igenis megterhelő Kép amúgy tökéletesen igazad van!

Ezt együtt kell végigcsinálni, s ha ebben nem társ, talán jobb, ha bele sem kezdtek a programba.

Eszter
Kép
roxal

Gigi!

Tényleg, tényleg mit vigyünk??? Roxal Téged tudlak, Te hozod az ünnepi túrótortát. Én vállalnék egyéb sütit meg salátát. Na meg persze hozom Norbi update 1-es nyami-nyami fincsi ananászlevét. Azért nem az almát, mert azon összevesznétek, hogy ki ihat még egy pohárralKép

Hajneszku! Mi ez a nagy csend???

Dia!

Én is kérem Domit, én is kérem Domit!!!Akarom, akarom, akarom!! Õ az én prototípusom!!!!!!! Esetleg, ha nagyon szépen kéri, odaadom Roxalnak egy kicsitKép

Farkasok!

Ja, ja én is óvonéninek érzem magam. Próbálok én hatni ezekre szarásilag, de nem fér a fejükbe. Én drága kutyum okossága nagyon felértékelődik bennem.
lkt

Ja, gyors beszerzek valami digitális kütyüt, mert bohókásak együtt. Ma is volt kötélhúzás: Keksz az egyik végén, Rágcsa-Lufi a másik végén. Aszittem betojok a röhögéstől, főleg amikor Keksznek eldobta a szomszéd kislány a labdáját, ami után kötéllel a szájában rohant, melynek következtében a kötél másik végén a két mopsz repült. Azt gondoltam, iylen nincs. Keksz nem sárkányt ereget, hanem mopszokat.
lkt

Timikém!Kép
Ok,te is megkapod Domit!Esetleg Eszterrel együtt pelenkázhatjátok,etethetitek,stb...Te már úgy is rutinos vagy.KépAhogy manapság viselkedik akár egy hétre is elvihetitek.De szerintem már egy nap után hoznátok vissza.KépPersze az is igaz,hogy vendégségben tud viselkedni,csak itthon szereti anya idegeit kikészíteni.KépÉn is kérdeztem Gigit,hogy mit vigyek,de azt mondta ha merek vinni valamit nem enged be.KépAzért egy kis tejföl tortát csak becsempészek valahogy.KépDe pszt!!Puszi.Szép álmokat!

Kép
Kép
lldicsi

Gigi Kép
De tényleg mit vigyünk?
vagy anniyra rémesek voltak a múltkor a kaják, hogy inkább házit eszel. Nem szeretném, ha Oli elől el ennénk kolbászt, aztán csak egy kolbászvég jutna neki legközelebb.

TimikémKép
Én is akartam kérni kutyafényképet, igen mókásak lehetnek együtt, már az sem volt semmi, amit Keksz és Rágcsa művelt. És most mindez megfejelve Lufival, hát nem semi látvány lehet Kép

DiaKép
Látod, milyen kelendő a fiad? Egy hétre körbepasszolod közöttünk, és jól kipihened magad Kép

HajniKép
Remélem szépen lábadozol és nem a sok munka miatt van ez a nagy hallgatás!

RoxalKép
Ajánld fel a munkahelyeden, hogy esetleg vegyék el a pc-det is, és az asztalodat, hátha úgyis megy a munka. Elvégre fő a motiváció!

wish

Judit!

Nincs összefüggés a kocsi és a telefon között. A kocsit visszavonták, a telefont meg magamtól adtam le ennek okán. Egyrészt azzal a felkiáltással, hogy ne ez legyen a következő, másrészt elvileg a kocsihoz járt. Persze a főnök nem akarta visszavenni, de aztán közöltem vele, hogy nincs rá szükségem. Innentől kezdve a lojalitás megszűnt, ne érjen el munkaidőn kívül. Ennyi az oka. Ez neki sokkal rosszabb, pl mikor a program miatt otthon vagyok...

Timi!
Megosztozunk mindenkivel a kislurkókon. Persze még mindig kevesebb a gyerek, mint ahányan leszünk, de majd csak megoldjuk Kép

Hajni!
Ugye minden rendben, s csak pihensz?

Dia!
Nem lenne neked olyen szerencséd, szerintem egyikünk sem adná vissza egy nap után Domit. Szerintem inkább neked hiányozna Kép

Wish!
Jó ötlet, fel fogom vetni a főnököknek, hogy ezek nélkül sokkal könnyebb lenne. Bár most épp bosszantásra készülök. Én járok az autónkkal, megkérdem majd, hogy beállhatok e a belső parkolóba, mert mégiscsak egy 7 millás autó. Persze nem fogják engedni, de nem is ez a lényeg. Tudják csak, hogy nem jelent ez nekünk problémát. Tudod, rájöttek, hogy nem rúghatnak ki, most próbálnak olyan körülményeket teremteni, hogy magamtól menjek el. Rossz lóra tettek...

Eszter
Kép
roxal

Hello csajszikKép

Úgy találkoznék már veletek, de még incuri pincurik vagyunk. De ha minden igaz akkor a Domi buliján ott leszünk és akkor lesz még két törpe akiket lehet babusgatni. Bár pici lányom a nyűgösebb fajta. Vagy alszik, vagy eszik, ilyenkor van csöndben. A többi időben üvölt, de brutálisan. Már azon gondolkozom, hogy a 6 hetesre sem viszem vissza a Dévaihoz, mert lenne hangos műsorKép
Különben jól vagyunk, mikor könnyebb, mikor nehezebb. Van, hogy éjszaka félrebeszélek a fáradtságtól - a múltkor kérdeztem Zuxx-tól, hogy akkor most ki sír, hiszen itt vannak az ágyunkban a babák, ő meg édesen mondta, hogy nincs itt senkiKép.
Átléptük Pannussal is a 3 kilós álomhatárt (szegényt tömöm mint a libátKép, de annyit nyüszög, hogy szerintem emiatt nem hízikKép) Nem úgy a bátyus. Eszik, alszik, nem mozog csak ami létszükséglet, ennek megfelelően már 3700 gr!!
Szaniék is otthon vannak már 1 hete. A picúr szintén közelíti a 3 kilót!
GigiKép, DiaKép szuperek a képek, olyna szépek vagytok így együtt!!!

Szuper jó bulizást nektek, meg aztán hozzatok képeket!!!

Olvasgatlak ám benneteket mindig, és persze folyamatosan drukkolok mindenkinek!!!!
Pusza
Enigma
enigma

Itt vagyok olvasóban, bocsi, hogy nem írok, jól vagyok, munka átlagos, ma szedték ki a varratokat, csak a hangulatom nem a régi.
Farkaskoma, ez szép volt! Remélem, azóta Boszti párja is másképp látja a dolgokat. Kép
Én gondoltam, hogy valami minimális kajcit+üdcsit azért viszek a buliba, mi ez a nagy tiltakozás, Gigikém?
Timi, jó, hogy nem látom a kutyukat, mert biztos szétrepeszteném a sebeimet a röhögéstől, így olvasóban is elég kockázatos. Nagyon jók lehetnek így hármasban.
Farkaslyány, nem értem, hogy pattanhatnak vissza a levelek, naponta legalább 3 jön Tőled, ennél is többet küldesz??? Kép A katétert végül éjszakára is benthagyták, reggel fél hatkor vették ki, most már csak mosolygok rajta, de akkor hajnal 2-kor kínomban még a csempét is püföltem, de szerencsére jó erősen fel volt ragasztva. Ja, katéter azért kell, mert nem szabad felkelni, tehát pisilni sem szabadott menni, az ágytál meg biztos macerás dolog, vagy mittudomén. Kép
Enigma, a pocakodban is érezted már a jellemüket? Tök érdekes, vajon mitől lesz egyik bébi ilyen, a másik olyan?
hajnesz

Kép

Tali. 2005. november 6. Dunaharaszti

wish

Enigma! Hála Neked, hogy írtál kicsit Szaniról, én is bátorkodtam felhívni. Azt megbeszéltük, higy leírhatatlanul ügyes vagy, hogy bírod ezt az első időszakot 2 törpével, mert Szani az egy kicsivel is nagyon fáradt. NAGYON-NAGYON TISZTELLEK EZÉRTKépKépKépKépKépKép

Szóval SZANI HÍREK

Andráska bizony tartja a 3 óránkénti menetrendet éjszaka is, úgyhogy Szanink fáradt. Ráadásul nála a 2 hetes inkubátor és a kórházi cumiztatás miatt a szopi sem egyszerű, 1,5 óráig tart egy szoi, mert többször kell mindkét tejcsi forrásnak nekifutni, ezután jön a tápszer. Kb.1/3 mennyiséget kap ciciből Andriska, a többit tápszerrel pótolja anyuci.Vanak már persze fotók, megpróbál felrakni belőlük Szani.
Mindenkit rengetegszer puszil, nincs nagyon ereje a számítógép közelébe sem menni, de mivel jövő héten érkeznek "segítségnek" Szili nagynénijei, már készül, hogy valszeg majd itt nálunk fogja kiírni a bánatát, ha már nem bírja cérnával.
Ezt én komolyan nem értem, miért olyan nagy dolog azt felfogni, hogy most nincs szükség külső segítségre, szeretnének kicsit családdá forrni.

Imádja kisfiáját Szani a fáradság ellenére.

Felvetettem neki a decemberi talit, de ő még inkább nem nyilatkozik erről.

Ja különben még csak 37 hetes (lenne) Andriska, 3 hét múlva kellene megszületnie. Érdekes dolgokat produkál ez az életKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

HajneszKép Mivel tudnálak felvidítani???KépKépKép
Különben pont ilyenek voltak a pocakban. Pannus szétrúgta az oldalam, a Zsombi miatt meg folyton a frász kerülgetett, mert nem éreztem. Néha megszánt és rúgott egyet, jelezvén, hogy itt vagyok, de ennyi és nem több, hagyj békénKép
TimiKép Édes vagy, de tudod nincs mese. Itt a két kis pocok és muszáj csinálni. Így kettővel, úgy érzem ha egy lenne az milyen egyszerű lenne (nyílván az egyes anyukák ezt máshogy gondolják), de nekünk - hála az égnek - két kis manónk van és lassan de biztosan szépen belejövünk mindenbe. Most vagyok túl az első teljesen egyedül véghezvitt etetésen - nem volt egyszerű. Sajna a Pannus továbbra sem szopizik eleget, úgyhogy lefejt tejet is kap. Hála az égnek tejcsi még van bőven, de neki is melegíteni kell mindig (addig pedig valahogy lekötni mert a mardosó éhség miatt egyből megy a cirkuszKép!!!), utána - főleg éjszaka (van, hogy 2x is) fejek, hogy legyen elég, meg tele is vagyokKép, szóval hosszadalmas, nincs sok alvás, de értük mindent! Zuxx sokat segít éjszaka azért, Pancit megeteti, a plusz szopi, pelusozás és visszaaltatás, plusz a teljes körű Zsombor ellátás az én feladatom. Néha kiborulok, van kis pityergés, de ez elmúlik ha rájuk nézek - mikor alszanakKépKépKép. Egyszer majd biztos alszanak 6-7 órát is, nem????
Na, hát így vagyunk! De te is (ti is) megtapasztaljátok ezt nemsokára!!!!
Pussz
enigma

Sziasztok!

Réka vagyok, a Babaprojekt előtt állók topik "lakója". Ott írta Wish, hogy nézzek be hozzátok (ugyanis magamtól nem sikerült Dévais topikot találnom Kép).

Szeretnék tőletek (tapasztaltaktól) kérdezni a Dévai Klinikáról, mert a nőgyógyászom oda irányított.
Jövő szerdára van időpontunk.

Rólam annyit, hogy most bő 1 éve nem védekezünk, igazán "aktívan" (hőmérő, LH-teszt..stb) január óta próbálkozunk.
Hormonjaim elvileg rendben, a progim alacsonyabb a kelleténél, átjárhatóságim tökéletes eredményt mutatott, viszont a PCT-m pozitív lett, azaz számunkra negatív, szóval nem találtunk élő "kiskatonát" a vizsgálatkor. Kép

Itt tartunk most. Még azt sem tudom, mit kérdezzek, általában lennék kíváncsi a véleményetekre a Dévairól.
Wish már mesélt ezt-azt, de megköszönném, ha leírnátok, mit gondoltok. Kép Elsősorban az inszem érdekel, hiszen elég valószínű, hogy ez vár ránk.

Így ismeretlenül is mielőbbi kismamiságot kívánok!

réka
Vendég

szia, a Dévai nagyon szimpi, szórakoztató figura, a honlapjuk megnézheted a fotóját, mint ahogyan a többi dolgozóét is. tiszta, jól felszerelt.
várni nagyon sokat kell, erre nem lehet eléggé felkészüni. mindig sokan vannak.
én holnap megyek hozzá.

ha nem találtak egyetlen élő katonát sem, akkor nem hiszem, hogy inszem lesz, inkább lombik. de ő ezt úgyis elmondja a papírjaidból.

első alkalom 10e, amiről nyugtát ad. számomra annyira meglepő volt, mert eddig nem találkoztam dokival, aki adott volna Kép

Kép

Kép
boszti

Enigma drága, elég, ha írsz néha, attól máris jobb lesz a kedvem, aranyos vagy, de ez az én hülyeségem, nekem kell átverekednem magam rajta. Kép Gratula az első Teljesen Egyedül Véghezvitt Etetéshez!!! Félelmetesen hangzik, most belegondoltam, én hogy remekelnék...Kép Nagyon ügyi anyukájuk vagy, olyan jól csinálod!!!
Na és Zuxx előtt is le a kalappal! Kép
Szia Réka, sajnálom a PCT-t, ennyi jó eredmény után. Ha jön Timi (Lkt), tőle kérdezhetsz inszemes tapasztalatokról, meg Dia (Lldicsi) Domija is inszemes baba, biztos segítenek majd dönteni.
hajnesz

...röviden TEVEKépKép
HajnikámKép, nektek is pont ugyanígy fog majd menni!! Én meg majd osztom az észtKép Zuxx tényleg jófej, azt mondta maradna egy évig is! Meg, hogy nekem milyen jó, egész nap velük lehetek!!! Hát igenKép. Akkor írok gyakrabban, hogy jókedved legyenKép!!!
Minden rendben lesz, hidd el.
RékaKép Fú, én a Dévairól csak jókat tudok mondani!!! Persze van két babánk, így könnyű, de nem volt egyszerű, bár az is igaz, hogy szerencsénk is volt. 3 inszem után az első lombikból lettek ők. Terhesgondozásra is hozzá jártam. Akkor szinte sosem kellett várnom, mert du. mentem mindig, de a stimulációkor tény, hogy sokat kell várni, mert műtétek vannak és a beállításokat is akkor csinálja. A rendelő szupi, a személyzet szintén, a Dévai is jófej, remek szakember, viszont eléggé negatív tud lenni. Siker csupán az ha már a kezedben tartod a babád. Valamelyik nap visszaolvasgattam és a Szani írt egy hosszút a klinikáról. Igazi PR szöveg, azt kellene elolvasnod. Megkeresem neked mikor volt. Szerdán hányra mész? Vigyél minden eddigi leletet és ne izgulj, nagyon jó fejKép!!
A rossz PCT miatt szerintem lehet inszem, ha minden más rendben van.
StellusKép Azt még kérdezni akartam, hogy a párod mit szól az ikrekhez??? Várja őket ő is nagyon, ugye?? Nagy szükség lesz majd a segítségére!!!
Wish, drágaKép Hogy vagy??? Olyan csöndben... Gyere fel valamikor ha van kedved. A jövő 7en még van anyu, aztán totál alone vagyok. Plusz a bébikKép
Na megyek mert jön a fürdéssel összekötött esti menet.
Puszi nektek
enigma

SziasztokKép

EnigmaKép
Te szuper anyuciKép Tényleg nagyon ügyes vagy. Ha belegondolok, hogy ezzel az egy gyerekkel mennyi gond volt, hát le a kalappal elöttedKép Meséltem Viktornak, hogy milyen rendes ember ez a Zuxx, hogy még éjszaka is segít. Erre mondta ez a kevésbé rendes ember, hogy ő sajna olyan mélyen alszik, hogy tőle aztán sírhat a gyerek és még szerencse, hogy én éberen alszomKép Milyen szerencse!!!KépKép

CsajszikKép
Még mindig nem tom, hogy milyen kaja kéne ennyi embernek. Segítség!!!! Max. legelünkKép
Andikám csinálnátok olyan fincsi sütit? Tudod azt a töltöttet, szív alakú volt és a krém színű töltelékkel isteni finom volt.
Szóval kérek kaja ötleteket.
Vasárnap olyan egy körül gyertek. Ja és légyszi hozzatok papucsot magatoknak, mert ennyi nincsen és hát a kölkök csúsznak-másznak a földön.

HajnikámKép
Ne légy szomorú. Vasárnap teljes egészében rádtestálom egyre kiborítóbb gyerekemet.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Boszti!
Köszi a választ!
Jaj, hála Istennek "amúgy" nagyon jó eredménye lett a páromnak, van kiskatonája bőven. Kép
Csak akkor hullanak sorra, mikor az én méhnyaknyákommal találkoznak Kép.

Hajnesz, Enigma!
Nektek is köszi. Azért bíztató, amiket írtok.
A várakozásra a doki is felkészített, azt mondta plusz-mínusz 3 óra. Nem semmi. Szerdán egyébként du. 1-re megyünk.
Igyekszem visszaolvasni és megtalálni minden hasznosat, amit korábban írtatok, hogy ne kérdezgessek 100-szor "elhangzott" dolgokról. És így talán jobban megismerhetlek Benneteket is Kép

Enigma!
Hát gratulálok a picinyeidhez, még csak most lesznek egy hónaposak! Gondolom, nem unatkozol. És még jut időd írogatni! Le kalappal!

Még egyszer köszi:
réka
Vendég

Lkt!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Enigma!Kép
Háát le a kalappal,nagyon ügyi vagy!KépÉn már a második héten azt mondtam,hogy nem kell mégegy gyerek az éjszakázások annyira megviseltek.KépPersze most már másképp látom a dolgot.Neked pedig egyszerre kettő is ott sír,éhes,kakis,szomjas.....ajajaj!KépJa,nálunk is voltak félálomba félre beszélések stb,sőt még most is szokott lenni.KépA múltkor azt álmodtam,hogy Domi leesik az ágyról és kaptam utánna.Persze Tamás feküdt mellettem és jól megkarmoltam az arcát mert ott kaptam el.KépKépSzóval hajrá,hajrá büszke vagyok rád!!Kép

Gigi!
Mondd meg mit vigyek és viszem!Kép

Rólunk:Ma voltunk mérekezni az úrfi 9820g.KépÉs ma kis balesett is volt.KépA fürdőben voltam amíg Domi az előszobában tevékenykedett.Nagy ordítás,kirohanok ő fekszik a kövön és a cipősszekrény rajta.KépGondolom a fiókban akart matatni,mert korábban már rászóltam,hogy azt nem szabad.Valahogy magára ránthatta az egész szekrényt.....KépMindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

EnigmaKép
Hát, nem semmi, amit most csináltok!
De tényleg le a kalappal!
Szép remények elé nézünk mi is, ha olyanok lesznek, mint a pocakban!
Nekem a jobb oldali a hiperaktív, a bal oldali pedig a "napi 2-3 rugást oszt be, mami". De az is lehet, hogy átvernek és cserélgetik a helyüket, amig van rá lehetőség.

Robi nagyon örül az ikreknek, iszonyat büszke és nagyon tud aggódni értünk.
Kezd nagyon apás lenni. Beszél hozzájuk, simogatja a pocimat és olyan gondoskodó lett, hogy csak ámulok!
Már most is számolja a napokat, hogy mikor lesz szabadnapos, mikor lehet a családjával.
Szóval igazán eszmányi kispapi lett belőle Kép!

DiaKép
Ugye nem lett semmi baja Dominak az ijedségen kívül.
Hiába, a világ felfedezése nem veszélytelen, de ezután majd szót fogad anyunak Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Nagyon aranyos lehet Robi Kép Bár nekem amúgy sem tünt úgy, hogy nem gondoskodó, de tényleg olyan jó, amikor így kijön belőlük az apaság Kép

EnigmaKép
Én szívesen megyek bármikor, akár minden nap, csak nem akarok zavarni.

DiaKép
Szegény Ti, gondolom mind a ketten jól megijedtetek. De nincs nagy baj ugye?

RékaKép
Kérdezzél csak, azért vagyunk. Bár inszemek tekintetében én nem vagyok kompetens, amit tudtam azt már leírtam neked Kép

GigiKép
Nem igérem tutira a sütit, mert Laci még mindig beteg és sajnos nem igazán egy emberes munka. De ha jobban lesz holnap nekiállunk.
Végre sikerült lezavarnom az orvoshoz, persze nem akarta bevenni a gyógyit amit felírt az orvos. De mondtam, hogy csak akkor mehet el dolgozni, ha beszedi őket, ha nem akkor itthon marad ágyban és ez úgy tűnik hatott Kép

Nikoszról tud valaki valamit? Nagyon régen nem jelentkezett, lehet hogy már nála is megvannak a bébik. Nem tudja valaki az email címét?

wish

Gigi!

Vigyek valami salátát? Nem lesz túl sok időm, meg a tortával el fogok játszani szombat este. Magam részéről lennének ötleteim. Amit Hajni hozott sósat Andi bulijára, az mindenkinek nagyon izlett. Csak hát ipari mennyiségben elkészíteni Kép Wish! Ami nálatok volt fasírtgolyó, azt ki alkotta? Nekem az is nagyon izlett. Persze én bármit megeszek (ha nem tojásleves) Kép

Dia!
Dominak ugye nincs baja? Jó nektek, ha fél egyre megyünk értetek?

Duddu!
Jó kezekbe kerültél, s kérdezz nyugodtan, mindannyian így kezdtük. Ha van időd, olvass vissza, ha nincs akkor szívesen válaszolunk neked, akár ezredszerre is.

Enigma!
Olyan jó olvasni a soraidat. Mennyi mindenen mentél keresztül, s most is nehéz, de édes teher ez. Írj nekünk sokat, mert erőt ad Kép Már ha a kicsik engedik. S decemberben remélem látunk titeket.

Nikosznak is lassan itt az ideje! Milyen rég hallottunk róla is. remélem, jelentkeznek!

Eszter
Kép
roxal

Gigi!
Szerintem az a fincsi sült-grill husi, amit legutóbb is csináltál az tök fincsi. Ahhoz vihetünk salikat. Pfúúúú már nagyon váromKép

Dia!

Kicsi bogár szíve magára rántotta a szekrényt, jó nagy lehetett a rémület. Majd vigasztalunk Titeket vasárnapKép

Réka!

Tényleg az a legjobb, ha visszaolvasol, és ezek után kérdezz bátran! Én inszemes vagyok, szívesen segítek. POnt a Ti esetetekben, ha tényleg nincs más, az inszem indikált, mert ugye azzal a fiúcik felkerülnek közvetlenül a méhüregbe, tehát nem kell harcolniuk az átjutással.

Csak holnap ne kéne dokgozni!!! KépKépKépKépKép Úgy döntöttem, mégis jövök, mert le vagyok maradva.
lkt

Roxal Kép
Természetesen én csináltam a fasírtkákat Kép
Vigyünk?

GigiKép
A sült grill hús szerintem is teljesen jó.

HajniKép
Vasárnap majd hívlak dél körül, ha indulunk (vagy lehet, hogy egyedül én indulok Kép) és onnak kb 20-30 perc míg odaérek hozzátok. Jó így?

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: