Már írtam egy hosszút de elszállt,vele együtt az agyam is
,most írok,ameddig tudok Vinci alszik a mínuszokban odakint. Connie
Tök jó h újra itt!Nagyon jók a képek és az aláírások is,Csipet portré szuper,de Ákos térdenállni tanítósa is király
Együttérzek veled fűtésügyileg--nálunk a bojler krepált be,melegvíz nincs,most várjuk a szerelőt,de ha nem lehet javítani,egy ideig lavórozunk.(Basszus kulacs,miért nem nyáron történik ilyen?
Juszti,Nebula,Jimbone,Timurr,Vezso(kihagytam vkit??Remélem nem)
Nagyon,nagyon jók a képek!!Minden babóca tüneményes!
Patri
Kesztyűben gépelsz?Remélem a férjem nem látja meg a hszedet
Mert akkor onnantól kezdve nekem is kesztyűben kell majd,nagyon nem bírja apjuk a klimpírozásomat
Timurr
Heuréka!Az utóbbi napokban már csak 2x kelünk éjszaka.Viszont az óraátállítás miatt 6kor kelünk véglegesen,7 fél 8 helyett.Ez már nem annyira kafa,de ez van.
Ildi
Rokonság,hétvége
Szegények!De túlvagytok rajta,a következő megpróbáltatás karácsonykor következik.Ja és vigyetek minket is vidékre!Én is menni akarok
Lir
Drukkolok nektek!Írj majd mi újság,mit mondtak ma.
Lányok
Mi a különbség a bundazsák és a lábzsák között?Ti már adtok overállt a gyerekre?Most vettem a turiban egy szőrmebélésest,rá is adnám,de mit adjak alá?Csak egy harisnyát és bodyt?Vagy rendes ruhát és arra az overállt?Jézus,ez az öltözés kikészít!
Vince tegnap kapott először cékla+krumplipürét olivaolajjal bolondítva,behepetelte az egészet.Teszek majd fel képet,vicces Vince sminkje,nem is divat most a vérvörös rúzs
Pláne fiúknál
Jövök még,bocs h nem reagáltam mindenkinek
Virág