A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci
Nem volt vérvételem. Majd rákérdezek, nem kellene-e. Én 2x1/2-et szedek, de nem érzek mellékhatást. Bár lehet, hogy attól vagyok mindig álmosKép Én is koránkelő vagyok, én fél 7-kor kezdek, de legalább korán is végzek, főleg pénteken.

Babcsibe
Nekem nem szúrkál. Én csak a pé-t szoktam érezniKép
gtünde

Halihó!
Kidolgoztam magam...ezen a 4.napon nagyon aktív volt a család...ragyog a lakás,jöhet a karácsony!!!
Amica...bár a sajátomat kéne, de Én Natinál is szerencsés voltam,mert 17 hónapos kora óta szobatiszta!De komolyan van,hogy 6:07 -kor már szart pucolok KépKépKép Termékenyek a gyerekek!
Babcsibe Azért szurkál,mert Neked 3-as ikrek lesznek ...Tündi-B meg csak max a 2-esre hajt!
Saci nem vagyok hős....csak egyenlőre még közalkalmazott! KépKépKép

Tényleg nem is mondtam még,hogy foglalkozok parfümökkel...akinek kell lista szóljon,mail-en!Postán elküldöm ha rendeltek esetleg párfümöt!
Na eldugulok!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép
latom, porogsz,,,
helyes !
Kép
saci

Sziasztok Csajok!Kép
Csak egy gyors bekukk, aztán megyek vissza feküdni!

Nagyon aranyosak voltatok, hogy így izgultatok értünk, köszönöm!!!!
Gondoltam ám rátok sokat!!!!
Holnaptól már Karcsi nem lesz itthon, az ágy mellé teszi a gépet, úgyhogy beszélgethetünk majd napközben!!!!

Puszi Mindenkinek és mégegyszer köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.
Manda

manda

Én is benéztem.
Csináltam a kölyköknek egy másik tököt, az előző az anyósoméknál maradt. NAgyon jó lett, bár Janka sötétben fél tőleKép

Kandi, az nem semmi, ma nekem is kijutott, Janka kicsit náthás jön az utolsó foga és bizony jött pisi-kaki a bugyogóba.
Erre Janka azt mondja: Kaka, pisi együtt jönnekKép
Azért a magunkét még tisutítani is jobb talán úgyhogy nagyon drukolok nektek!
Ebben a hónapban nem éreztem pé-t, csak valami szúrkálást, de a 8-9.cn körül. Kicsit korai lenne, most meg már 20.nap van. Fogalmam sincs mi lehet odabent. Bár a türelm idő tart ám!
Szép estét mindenkinek!

BAbcsi, olyan levelet keress, ami nem nagyon "cakkos", inkább ovális fajta. Bár olyanra sikerülhet mint az enyém, de ez nagyon kemény és rugalmatlan volt.

Saci, megint lassan számoltok, együtt hármasban, de jó lenne ha most sikerülne!

Szilva, nem lettél meghatódós?
Nálam a terhességgel kezdődött, másodszor már a kórházban elég volt látnom egy újszülöttet és potyogott a könnyemKép

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsikeKép
Nekem sem szurkál még, de én szoktam érezni amikor nőnek. Ma vagyok a 9. cn.-on de még semmi. Tegnap LH teszteltem, persze negatív, de azért csinálok ma is mert 2 hónapja 10.cn.-on volt pé-m. A múlt hónapban meg a 21.-en.höhöhöhöKép Mennek neked a tüszőnövelők:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és a sok drukk!!!!!

SaciKép
Hármas ikrek!!!?????? hihihi...azt azért nem hiszem!Kép Nincs is annyi cicimKép hihihi....

MandaKép
Csak pihizzél és küldök még babatapit:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++bababatapiKép, babatapiKép, babatapiKép, babatapiKép, babatapiKép, babatapiKép, babatapiKép, babatapiKép,

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszi a babatapikat!!!!!!!!!!!!!!44

manda

AmicaKép
Köszi a tippet, majd keresgélek. Tényleg annyira szépKép

Szerintem nem korai az sem, 2 hónapja nekem a 10. napon volt pé-m. Szóval bármi lehetKép

Babakaki ügyben még nem vagyok otthon, de szerintem engem sem fog zavarni. Más babájé sem zavart különösebben akkor a sajátom egyáltalán nem fog gondolomKép

Kép

KépKép
babcsi

Manda Kép de jo, akkor igy is tudsz irni !
pihenjel es kizarolag pozitivan gondolkozz...de az ugyis megy mar.+++++++

Amica: ) mikor tartunk mar ott, hogy pelenka? meg kaki? Kép jo lenne Kép

Babcsik:Kép nem en irtam a 3 as ikreket,,hanem a Kandi,,de nem rossz otlet ! bar szerintem maradjunk a 2 nel !

Noi Kép hogy vagy?

Szilva Kép nenek a babak? mikor mesz megint uh ra?

Tunde Kép melyik nap is lesz az inszemed? penteken? en szerintem nekem kb het vege fele,,vagy jovo het eleje.
saci

Sziasztok!
Már lassan 2hónapja olvasgattom a levelezéseiteket,és nagyon tetszik ez a topic.aranyossak vagytok,ahogy próbáljátok egymást segíteni,nálunk is már nagyon aktuális lenne egy babóca és hát volna egy pár kérdésem.
Röviden 2 évvel ezelőtt volt egy vetélésem amit mütétel fejeztek be.azóta nem is próbálkoztunk, mert több éven keresztül volt egy eélg csúnya betegségünk.nem rég meggyógyultunk,leszoktunk a cigiről megvártuk a 3 hónap pihit.előző hónapba kezdtünk el igazából próbálkozni,de elmaradt a peteérés(ne hogy minden jól menjen).kaptam duphastont amitől ugye megjött és holnap kell mennem hormon vizsgálatra?Mit tudtok erről a vizsgálatról?Nem lehet előőtte enni,ugye?
Sok-sok druk mindenkinek
bocsi hogy ilyen hosszú voltam
Vendég

Sziasztok estiek! Kép

Most tudtam benéni, iszonyú zsongás volt.
Elkezdtük az ÖTÖDIK és minden bizonnyal UTOLSÓ inszemet, szombattól adagolom Szilvanyu Kép csodapuregondját, remélem szerencsét fog hozni. Csütörtökön vagy pénteken délelőtt megyek UH-ra, úgy látom Sacival együtt inszemezünk. Sacikám Kép bevártál, hogy együtt szüljünk?? KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Visszaolvasok és jövök megint. Kép

Manda Kép írtóra drukkolok nektek! Mizújs? Remélem jól vagytok KépKépKépKépKépKép

Amica Kép nagyon szép lett a tök, idén mi lecsúsztunk róla, de jövőre biztosan csinálok én is, olyan helyes.

Ella Kép sokan vagyunk sajnos hasonló cipőben, szeretettel köszöntünk, gyere nyugodtan, de remélem hamarosan a babás topikban folyatjuk a levelezést.
A hormonvizsgálat elvileg nem éhgyomorra történik, ha kibírod ne egyél, de ha nem kora reggel mész, egyél nyugodtan valamit. Igyál vizet, az nekem bejön (feltéve, hogy nehezen vesznek vért tőled).

Puszi
Noémi

Közben még visszaolvasom a termést csütörtöktől KépKép
Vendég

Ella Kép udv itt. a hormonvizsgalat 3. es majd 21 ciklusnapi vervetelbeol all. semmi kulonos,,elotte ne egyel. remelem jok lesznek az eredemenyek,sok sikert nektek ! sajnalom, hogy min mentel keresztul korabban...

Noi Kép ja,,,megvartalak. ! KépKép csak most mar akkor babasodjunk. tundi + babcsi is folkeszult szerintemKép
mi az hogy utolso inszem? marmint ertem,hogy EZ fog sikerulni,,ezert mondod csak? vagy 6 ot nem csinalnak nektek?
nekem a 4. lesz...
saci

Saci Kép neked is sikerülni fog, mint nekünk! Kép
Ugye? Nem is lehet másként. Legfeljebb szerzünk egy kamionnyi kiskanalat és valaki összekanalaz, oksi? Megcsinánák mind a 6-ot, de spórolok a TB-nek a táppénz miatt, így az 5. most sikerülni fog. Nem is tudom mikor vártam ennyire az inszemet valaha, talán idén februárban, akkor 9 hónapot hagytunk ki.
Na, megyek még visszaolvasni.
Saci, hányadik napon vagy? Én ma a 5. cn. Kép
Vendég

Noémi, Saci köszi a gyors válaszokat,én is nagyon remélem,hogy jók lesznek az eredmények,nem sokára kiderül.
Nagyon sok drukk megy nektek,TUTI biztos hogy sikerülni fog a kis babuci!
Biztos én vagyok a hülye de hol találom ezeket a sárga fejeket?
Vendég

Sziasztok!
Nekem megint csak egy gyors bekukkra van időm.
Sajnos nincsenek túl jó híreim... Tegnap kezdtük volna a második lombikot, de annyira magas a prolaktin meg az LH szintem, hogy lefújták. Két hét múlva kontrol, ha nem kissebbednek a petefészkeim akkor műtéttel oldják meg.
Egy darabig most csak olvasó üzemmódban leszek, mert nagyon úgy néz ki, hogy leállunk a lombikkal és egyre inkább az öribaba program felé kacsingatunk.
Lehet hogy most vannak akik elítélnek hogy ilyen hamar feladom, de se fizikailag se lelkileg nem megy tovább...

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!

KépKép
jiny

Jiny Kép mindig minden úgy jó, ahogy a szívedben érzed. Az ész csak okoskodik és általában mindig veszít. A szív viszont gyengébb, de megéri, hogy rá hallgass. Nagyon sajnálom, hogy a lombik most nem megy tovább, de az öribaba biztosan nagyon sokat fog változtatni a dolgokon.
Rengeteg erőt kívánok nektek a pároddal. Az a fő, hogy ti szeressétek egymást. Én is bevállalnám az öribabát, ha nem lenne más. Ezerszer inkább, csak a párom velem legyen. Annyira szeretem. Kép
Azért gyere néha, hiányzol ám innen, bár én is nagyon ritkán jövök mostanában.

Ella Kép ez szóköz nélkül : )
A vigyori szóköz nélkül : O
A szomorú szintén szóköz nélkül : (

Barbi Kép nagy drukk az utolsó inszemre! Akkor veled is együtt leszünk kismamik, remélem!!!! Kép

Tündi30 Kép nagyon örülök, hogy az átjárhatósági után kezditek az inszemet. Nagyon ügyes vagy, hogy szóltál a dokinak, mi mindenre jó a babanet, én is nagyon hálás vagyok nap, mint nap. Ne aggódj a Karácsony miatt, októberben is születnek babák, és olyan gyönyörű az ősz, akkor is jó lesz, hidd el. Lezártok egy évet, egy hosszú időszakot, és az új évben újult erővel indultok neki az inszemnek. Naggyon jó érzés lesz. Erre gondolj inkább. Ez az egy hónap már nem számít. A 17 az már igen. Ezen az egyen nem múlhat ez a hosszú kitartásotok. Nemsoká a babás topikban drukkolunk majd a baba fejmérete és súlya miatt. OK?

GTündi Kép neked is nagy-nagy drukk az inszemhez! Neked most hányadik napod is van? Mikor kezditek?
Nagyon tetszettek a fotók, kedvet kaptam az utazáshoz. Van két üzlettársunk Pécsett, azt hiszem meglátogatjuk őket mostanában. Kép

Kandi Kép mizújs drága? Örülök a rövidülő ciklusodnak! Ez igen! De nagyon sokat dolgozol. Pihenned is kéne egy kicsit. Amicának nagyon jókat írtál. Remélem amikor majd a mi gyerekünknek kell bölcsit keresni, még dolgozol majd, mert bajban leszek Kép. Terhesség és szoptatási időszak persze kivétel KépKépKépKépKépKépKépKép

Fruzsival Kép mizújs? Tudtok róla valamit?

Wish Kép nem hívtál. Remélem jól vagy. Miért nem mész táppénzre? A fizunélküli kiszúrás veled és nagy szívesség a cégnek. Én nem hagynám ott a pénzt. Kép Ha van kedved, csörögj, összefuthatnánk Kép. Az istenhegyiről mi is hallottunk, érdekelne majd, hogy mi a különbség a Szabolcshoz képest. Mi nem mentünk el a két vérvételre, remélem szükségtelen is lenne.

Babcsi Kép remélem hamarosan sikerül nektek a baba, egyre nagyobb az esélyetek, ahogy telnek a hónapok, ugye tudod??? De jó lesz, egyszerre megyünk majd a babás topikba is KépKépKépKépKép
Vendég

Tünde Kép most én beszélgetek magamban.

Mandamami Kép Karcsipapi Kép (ez aranyos) küldök babatapikat. De jó, van kispapink is! Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon drukkolok nektek! Hamar megtalálják a kedvenc helyüket a pocakban, de jó lesz! Kép Már csak 10 napot kell várni az eredményig Kép ugye?
Vendég

jó reggelt mindenkinek.
MANDA
pihenj sokat és nagyon drukkolok sok bababa tapi++++++++++++++++++
biztos minden oké lesz.
GILI
gilingalang

Szép Jó reggelt! Kép
Ella
Nem kell teljesen éhgyomorra menni, de jobb ha nem eszel. Én csak 10-re mentem a múltkor, mondván elkerülöm a csúcsforgalmat. Ettem egy szendvicset, de végülis nem volt gond.

Én a 12. napon vagyok. Hőm:36,5 Kép
Mindjárt dobok egy lh tesztet:....még elég halvány, de az előző ciklusban is a 13. nap volt pozitív.
Megyek ma a dokihoz 10-re kenetvételre és uh-ra. Utána jelentkezem.
Pusz mindenkinek és sikeres napot!
Krisz

Kép
vizkriszisback

BABCSI TÜNDI
sziasztok
nem tüntem el csak a 4 napos ünnep kicsit összehozott a családdal.most megy a drukk mi lesz ebben a hónapban. a macában még nembízom mert besem szedte még apa az első dobozt.most a 9 cn vagyok .majd meglátjuk.most 2 naponta sex.gyerekem most őszi szünetel miskolcon.így nyugisabb is.Kép
gilingalang

Jiny
Ez policisztás szindróma??? Nem lehet vagy csak nem akartok tenni ellene semmit? Elhiszem, hogy kimerítő ez a lombik strapa (bárcsak ne kellene megtudnom mennyire is). A döntés viszont a ti kezetekben van: csak az a lényeg, hogy ti szeressétek egymást és majd a babócát, akárhogy is juttok végül hozzá. Kép Sok sikert!

Kép
vizkriszisback

Vizkrisz szióka
elmondod nekem milyen az lh teszt érdemes vennemmost én a 9cn vagyok.
gilingalang

Jó reggelt lányok!

Manda tudod, pihi, nyugi és ripsz-ropsz eltelik az a 10 nap Kép
Küldők én is babatapit, babatapit, babatapit,babatapit, babatapit,babatapit.

Tényleg rengettegen voltak a BMC-be talán láthattál Karcsi, kilencől kb 11-ig ott voltam, gondoltam hátra megyek hozzátok de nem akartam zavarni.

Noémi olyan jó hogy jeletkeztél, remélem neked is ez lesz az utolsó inszem , mint nekem( de nálam ez igaz is)Kép

Mindenkinek drukkolok (Babcsi, Tündi, Saci, Kandi,Gilingalang) bocsi ha kihagytam valakit

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Csajok!Kép
Tüncsibe, Saci, Giling, Babcsi, Kandi, Kriszta, Judit, Amica, Barbi, SzilvaKép (ha vkit kihagytam sorry)
Köszi mégegyszer a sok drukkot!

AmicaKép
A 3 db-ból a végén csak 2-öt kaptunk vissza, azok olvadtak fel jól. A mhny. 11-es volt, a petetsejtek pedig 6 és 10 sejtesek.

BarbiKép
Mi is ott voltunk 9-kor, de elküldött az Erika (ő volt beosztva a fekvősöknél). Kb. 12 felé értünk vissza.
Képzeljétek 9 leszívás volt és kb. 8-10 beültetés. Kb. 3/4 1 felé kerültem be és 1/4 2 -kor jöttem ki.
Amikor hazafelé készülődtünk 3/4 3 felé, még akkor hoztak ki egy lányt.

NoémiKép
11-én megyünk vissza. Köszi a drukkot! Édes ahogyan szólítottál bennünket!Kép

SaciKép
Próbálok pozitív lenni, eddig sikerült!Kép

manda

Sziasztok Csajok!

TüncsikeKép
Mi a helyzet? Én ma megyek dokihoz. Most hanyadik cn.-on vagyunk? a 10.-en ugye? Tudom lökött vagyok, de lehet, hogy 1 nappal elírtam a táblámat és most nem vagyok biztos a napbanKép

SaciKép
Igen, szerintem is 2 babuci elég leszKép Nekem mondjuk már egy is elég lenne csak jönne már!Kép

GilingKép
Megy a sok drukk: Hajrá-hajrá!!!!Kép

KrisztaKép
Mi a helyzet veled?

NoéKép
Igen, most mindenkinek sikerülnie kell!!Kép és nem is megyünk sehova csak átnevezzük a topicotKép

JinyKép
Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok de biztos vagyok benne, hogy a szeretettel amit egymás iránt éreztek meg fogn minden oldódni vagy így vagy úgy! Nagyon drukkolok nektek és kívánom a legjobbakat bárhogy is döntsetek!!!

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Köszi a drukkot és neked is küldöm meg a sok pozitív energiát is:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
VisszaolvastamKép és hétfőn 24-én jött meg nekünk. Akkor mégis jó a táblámKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Csajok!
Nem a pelenkázással volt ám a gond, bár már ti is... csak Kandit sajnáltam meg, hogy reggel 6.07-kor már a bölcsiben pelenkáz és ot bizony 20 gyereknél megy a ratata...!!!!!!! Neki kívántam otthonra inkább a hajnali pelusváltástKép

Mindenkinek szép napot, növekvő tüszőket!
Manda neked sok kényeztetést!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Ja, értemKép
Neked is szép napot!!!Kép

Most megint megyek utamra intézkedni, majd jövökKép

Addig is mindenkinek a legjobbakat!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Köszi Amica!
De most egyedül vagyok már. Karcsi ment dolgozni, már kevés a szabija.

manda

Jiny Kép
Úgy tegyetek, ahogy nektek a legjobb! Ha most le is álltok a lombikkal, bármikor folytathatjátok!
Sok sikert a továbblépéshez!

Tüncsi Kép Barbi Kép Saci Kép Noémi Kép
Inszem. hegyek várhatók a héten és a következő héten! Nagyon fogok értetek izgulni!

Babcsi Kép
Remélem jól állnak a csillagok, és neked is összejöhet a babóca ebben a hónapban! Akcióra fel!

Manda Kép
Remélem érezted a küldött energiát hétfőn! Sokat gondoltam rád! Pihizz sokat! Tudom, nagyon hosszú lesz most ez a várakozási idő, de gyere sokat a b.netre, talán gyorsabban fog így menni az idő!
Örülök, hogy a 3-as szalmát olvasztották fel, így azért nagyobb az esély! Puszi a két babócának!
Érzel, vagy éreztél valamit?

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva!Kép
Hatottak a küldött energiák, mert nem fájt a transzfer.
Féltem, dokinak mondtam is, nagyon rendes volt. Szólt, hogy már meg van az út és én csak meglepődtem, hogy igen.Kép
Ti jól vagytok?

manda

Manda Kép
Örülök, hogy nem fájt a transzfer!
Érzel, vagy éreztél csipkedéseket, szurkálásokat?
Köszi, mi jól vagyunk. Holnap megyek megint UH-ra. Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Azt hiszem éreztem, de majd meglátjuk.
Drukk az UH-hoz!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok Csajok!!

remélem mindernkinek jól telt ez a hosszú hétvégeKépOlyan sok levél volt, hogy vissza se bírtam olvasni őketKép!
MandaKép
Drukkolás ment , remélem sikerrelKép

SzilvaKép
Én a helyedben majd kibújnék a bőrömböl a holnapi UH miatt, Te is így vagy vele??Tuti minden rendben lesz!!!!!!!
pbj12

JuditKép
köszi!!!

manda

Mindenkinek szép jó reggelt!

Azt hiszem ez a hét mindannyiunknak mozgalmas és remélem, sikeres lesz/voltKép

Jiny
Meg tudlak érteni, hogy elég volt már a sok hercehurcából, de talán később, ha már minden nyugisabb, folytatni fogjátok a lombikot. Akárhogy is döntötök, én nagyon szorítok nektek!

Manda
Csak ilyen pozitívan továbbra isKép Babatapik mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilvanyu
Holnap mész UH-ra, ugye? Drukkolok, hogy már két szívhangocskád legyen!!

Babcsibe
Képzeld, reggel a hőm csak 36,4 volt, de ez még nem lehet pé, legalábbis nagyon remélem. Mert ha mégis most lesz, akkor ez a hónap ugrott. Péntek estig várhatna mégKép
Igen, a 10. cn-on vagyunk.

Lányok, ma olyan depis hangulatom van. És nem tudom miért. Mert semmi rossz nem történt. Mindent olyan kilátástalannak látok. Remélem, délutánra elmúlik.
gtünde

Szia TüncsibeKép
Jó hetet tüszőkben gazdagot!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

manda

NE LEGYÉL DEPIS, BIZTOS AZ IDÕ TESZI.

manda

Manda
Nagyon remélem. Mert más indoka nincs. Köszi a növelőket! Nőhetnek, csak még ne repedjenekKép
gtünde

Judit Kép
Persze, nagyon várom már az UH-ot!

Tüncsike Kép
Nem azért vagy depis, mert a párod már visszament Győrbe dolgozni? Most nem lehetsz rossz kedvű, hiszen nagyon ígéretes ez a hét! Kép
Küldök neked energiát ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Tündi, ne légy depis,nem engedemKép
Gondolj a tüszőkre hogy szépen nőnek( idő előtt nem repednek meg) és a 2 naponkénti szeretgetésre,elcsábitásokraKép

Manda úgy-e fekszel és nem takaritasz?! Azért egy kicsit sétálj is , mert nem jó a folytonos fekvés

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

PÁR NAPIG FEKSZEM, MAJD UTÁNA SÉTÁLOK.

manda

Barbika
A 2 naponkénti szeretgetés nem megy, mert a párom Győrben van. Tegnap ment vissza és csak pénteken jön meg. Remélem, addig nem lesz repiKép

Szilvanyu
Nem hiszem, hogy attól lenne rossz kedvem. De majd elmúlik. Remélem.
gtünde

Tündi, bocsi elfelejtettem hogy a párod keveset van otthonKép.
Na akkor tessék készülni a pénteki találkozóraKép

Szilva, remélem holnap kapsz a babókról képetKép.
Úgy-e megmutattod nekünk?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok lányok!
Én a b.netet már elég régóta látogatom, de itt újnak számítok. Mi 4. hónapja próbálkozunk a babával, de eddig még semmi. Most a 4. hónapban feküdtünk rá "tudatosan" a témára, néztem mikor van peteérésem, meg mondjuk az érzem is, és igyekeztünk szinte minden nap együtt lenni. Félek azonban, hogy megint megfog jönni és ez a csalódás nagyon rossz. Annyira vágyunk már babára, meg szeretném végre a melóhelyemet is itthagyni, de mivel már rajta vagyunk a babaprojecten, ezért nem akarok már váltani. Minden tanácsot, ötletet szívesen fogadok! :-) Nekem nov. 7én kellene megjönnie, vagyis nem kellene, úgyhogy még 5 nap drukk!!!

Kép
elizabeth25

Szia Eliza!

Drukkolok, hogy ne jöjjön meg, de ha megjön, akkor se keseredj el, mert 4 hónap még nem nagy idő. Itt már vagyunk többen, akik sokkal régebb óta próbálkozunk. Én személy szerint már majdnem 3 éve. Úgyhogy nem feladni. Esetleg beszélj a dokiddal a témáról, ő mit javasol. Peteérést te is tudsz nézni LH teszttel, de hormonokat csak ő tud megnézetni.
gtünde

Tünde Kép
Sikeres tűszőnövesztést! Ez hamar eljött. Akkor te most nem hagytál ki egy hónapot se, igaz?

MandaKép
Nagyon drukkoltam hétfőn. Gyorsan el fog telni ez a másfél hét. Addig is pihenj.

Elizabeth Kép
Üdv itt. 4 hónap az még tényleg semmi, nem kell aggódnotok. Próbálkozz nem stresszelni magad, mert az csak rosszat tesz. Ne fogd fel akkora csalódásnak a mensit. Arra kell gondolni, legközelebb sikerül. Addig is megy a drukk!

Kép
mofly

Barbi Kép
A múltkori UH-ról sem kaptam fotót, spórol a mi ügynökünk!

Mofly Kép
Szia! Mi van most veled, hol állsz? Írj magadról valamit!

Kép
Kép
szilva069

MoflyKép
köszi szépen!!!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: