A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

<font color="0000ff">Sisotris!
Nagyon aranyos Máté a képeken! Kép Van egy ugyanolyan örökölt sapkánk, mint az a kék csíkos Mátén. Csak azt nem tudjuk még, hogy fiú lesz vagy lány a mi Babónk.
Köszi szépen az email-választ!</font>

KépKépKépKép
proone

Siso, fiad nagyon szép! a képekről is úgy tűnik, h nagyon érdeklődő! nagyon eleven lurkónak látszik Kép

akkor holnap semmi séta?? Kép

ma a hidegre való tekintettel anorákot akartam adni Istire. és alig ment rá az októberben vett anorák. nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek... Kép

votiv 8)
votiv

Recca, ez az út nagyon kalandos volt! Kép

ma palacsintát sütöttem, és Isti is kapott egy minit, ez sült utoljára. húúúú de nagyon falta! ilyenkor mindig azt hiszem, tökhülye vagyok, hogy még mindig a bébikajákat forszírozom nála... aztán másnapra persze megint elbizonytalanodom. az étkezésünk most már teljes káosz!!! támpontokat akarok, logikát, meg egy szakácsot!!! KépKép
(vagy replikátort, álá Moose.)

votiv 8)
votiv

Votiv, Réka is imádja a palacsintát. Tegnap is nagy balhét csapott, mert nem kapott a kakaósból. De abból nem mertem neki adni.Kép

Séta lesz? Legyen, na légyszi.Kép
zanza

Sziasztok!

Igen igen, sétálni szeretnék én is!!!! Csak az a kérdés, hol és mikor? Mondjuk a mikor az nekem kevésbé kérdés, mert kb. 11 előtt nem tudok indulni, mert csomagot várokKép Meg addig úgyis nagyon hideg vanKép
Jó lenne valami biztosat tudni, tehát dumáljuk meg, mert még a tesómnak is szólnom kell a programváltozásról, ugyanis szerdánként szoktunk talizni.

Votiv: veled különösen kéne értekeznemKép

Gigi: emlékszem, higy írtál az e-bay-ről, de én még csak most néztem meg, igaz németül nem tudok, csak néhány szótKép Apukám ma ment ki No.-ba és azért nézelődtem, de amíg az autó nincs levizsgáztatva, addig semmi költekezésKép

Még valamit akartam írni, de nem jut eszembeKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv: holnap hozhatsz palacsintát, mi is szeretjükKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak, ez fölöttébb hízelgő Kép

Zanza, nekem nem kell kétszer mondani!

akkor honnan és mikor indul a séta?

PS, palacsinta már múltidő, két kiéhezett férfit tartok itthon...

votiv 8)
votiv

Neet, sztem az egerek is lehetnek intelligensek, főleg ha csapdáról van szó. de azért remélem nem Jerry lakik nálatok, és meg tudjátok fogni. beleborzongok, ha arra gondolok, h éjjel rajtam futkosna, áááááá! fogjátok meg mihamarabb.

na, nincs vmi házi módszere vkinek arra, hogy a gyerök ne csaphassa az ujjára az ajtót? mer sajna kicsit lassabban tanul, mint az egér...

votiv 8)
votiv

már megint vmi nem stimmel... már 2. napja a gyerek jóval ebéd után sem tud bealudni. mire én leviszem sétálni, és mikor hazajövünk, 4 körül, eszik, és úúúúgy bealszik, hogy most kéne felkeltenem, hogy lefektessem...

az előbb csörögtem-zörögtem a szobája előtt, semmi reakció. bementem hozzá, meg se mozdul, úgy húzza!

most még várok 8-ig aztán ráveszem magam, h ébresszem fel
a fürdetéstől meg persze jól felébred majd...
aztán 9 körül visszaalszik, és ha nem éjjel kel, akkor reggel megint 6-kor fog nyivákolni
na erre mondjon vki vmi okosat...

azt nem lehet, h séta után nem rakom le, mert ronggyá gyűri a fülét, olyan álmos. persze séta alatt meg túl sok érdekes dolgot lát...
ma pl. a gesztenyéskertben gurultunk, és odajött hozzánk egy mopsz, tisztára olyan, mint Pepike Kép
Istinek nagyon tetszett! kb most látott másodszor kutyát Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Hazaértünk, most elájulok...
Én is pont kérdezni akartam, hoyg lehet átállítani a gyerököt, de akkor feleslegesen. Kcsit korai kelő lett így. Meg túl korán elalvó.

Holnaptól talán leszek, bár péntek reggel megint elutazunk, addig mindent mosni-vasalni kell...

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv, ezt a "napirend" nékem nem világos. Délelőtt Isti mit csinál? Akkor alszik egyet?

Ajtócsapkodás, Rossmann láttam egy gyerekbiztonsági szettet, kb. 400 Ft-ért. Abban mintha lett volna egy ajtóra rakható vastag gumi darab. Talán ő lenne a ti megoldásotok.Kép
zanza

Oxi, és ha negyed-félórával megpróbálod kitolni az alvásidejét? Csak egy kósza ötlet.Kép
zanza

Bocs, még jó, hogy tudok írni, szóval a lefektetési idejét. Bocs még egyszer.
zanza

Votiv!
ujj-védelemre csuda jó eszköz van pl. a tescoban. Olyan 700 ft körül van, olyan puha műanyag, fehér, kb. olyan bab alakú, és rárakod az ajtóra, és az úgy kitámasztja. Nem tudom jobban leirni, ha kell lefényképezem, és elküdöm neked!
Kókusz!
leányok és fiad csudaszépek!!!
Juc!
Somának bulást! A jobbikból!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és bocs!
SZIASZTOK!!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hello Csajok!
Látom mindenkinek volt jobb dolga a hosszú hétvégén, minthogy itt lógjon a gép előtt Kép Nagyon helyes! Ápolni kell a nembabanetes kapcsolatokat is Kép
Mi is hazaértünk, pakoltam egész délután, most hulla vagyok, mert sikerült jól meg is fáznom tegnap Kép Van valakinek valami tuti tippje torokfájásra???

Oxi!
Nekünk ma végre sikerült a megszokott időben altatni Kép Nem mondom volt sírás-rívás-nyűglődés, de így remélem a reggel is a megszokott módon zajlik majd (Vasárnap este Petra 7-kor elájult - persze hozzá kell tenni, hogy délután sem aludt - és hajnali 4-kor kipattant a szeme, és közölte: "Papi hoz tejecskét" Kép )

Na megyek kúrálom magam valami mézes teával addigis amíg valaki meg nem írja nekem a tuti gyógymódot Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
ujjvédelemre már mindent leírtak, amit én is akartam Kép Dócinak konkrétan a palacsinta a kedvenc étele, BÁRMENNYI palacsintát el tud pusztítani Kép

Zsanci,
mél ment Kép

Juc,
Somának gyors gyógyulást! Kép

Képzeljétek, Dóci a hétvégén elkezdett önállóan járni!!!! Kép Olyan aranyos, ahogy azon a kis görbe lábain imbolyog KépKép meg kell zabálni

vera
kisün

Bogárka,
megfázás Kép jó teák: ugye a klasszikus csipkebogyó-hibiszkusz, meg van a Pannonhalmi teakeverékekből a LAUDES teakeverék (bodzavirág, csipkebogyó, hársfa-virág, málnalevél, borsosmentalevél, orbáncfű) kifejezetten meghűléses tünetekre, nekem ez utóbbi nagyon be szokott jönni. Jobbulást! Kép

v
kisün

Votiv, Zanza, és a többi koránkelö anyukajaKép
minket is 6-kor kelt a ded KépKép És ma a pizzánkból kunyerált (a széléböl). Ilyenkor elgondolkozok én is, hogy minek is adok neki Hippet másnap?KépKép
Ja, és HARAP mint örületKép

Votiv,
nem akarok beleszólni, de ha nem szokott elaludni séta alatt, akkor miért viszed le, ha aludnia kellene akkor? Tudom, hogy hülye kérdés, meg minden, de nálunk is volt olyan hogy hagytam aludni 8-ig, mert késön aludt el, aztan meg éjjel nem birtam vele. (amugy B is egyre késöbb alszik el, lassan biztos kimarad a délelötti alvasKép

KépKép
fibi

Bogarka,
torokfájásra Homeogene nekem mindig beválik.

KépKép
fibi

Kisün,
Dóci édes lehet, gratulaKép

Sétára elmennék szivesen, de a HÉV az Örsön tesz le (ily modon mar bementünk kettesben is Pestre), és onnan nagyon sokat kellene bkv-zni BudáigKép

KépKép
fibi

Fibi!

Gondolom azért viszi Istit sétálni az anyja,hogy levegőn legyenKép

Juc
20170114224602

Hello Lányok!

Látom, nem csak én lógtam Kép
4 napos hétvége rulez!
Visszaolvasok.
ada007

Votiv, és mások:
Egy okosság, tőlem nektek: esti alvás előtt legkésőbb 4 órával már ne aludjon a gyerek, kül.ben nem lesz elég fáradt hozzá. Vagy valami ilyesmit olvastam, nálunk teljesen így van, ha E 4kor felkel, 8ra alszik, ha 5kor még szundít, fél 9kor is kukorékol. Ha ebéd után nem alszik el, (nem szokott), fárasztom még úgy 2ig, és akkor csak leteszem, már a levegőben alszik. Kép

Votiv,
gyertek pénteken, és fijjad nem csak lát kutyát, de kap nyelves csókot is tőle. Na? Elég csábító? Kép

Bogárka,
torokfájásra: "móriczkázás"? Kép

Siso,
képek nagyon jóóók!Kép

Palacsinta rulez, gyereket meg ne fosszátok tőle!!!

Jucus,
jé, te gondolkodni is szoksz? Kép Kép Kép
neet
neet

Recca,
rossz hírem van (még apjuknak sem merem említeni...): betelt a pohár, a bili és a hócipő is. Nem fér már sehová. Holnap veszek egérmérget. Punktum. Olyan ájer van már az egész házban, és minden reggelt azzal kezdek, hogy kitakarítom az egész konyhát a "tortadarától"...
neet, a murderer
neet

Fibi!
és ezt a homeogenét hogy kéred a patikában??? Mármint az érdekel, hogy ezt a nevet hogy ejted ki...Kép én eddig ezért nem kértem ilyet, mert nem tom, hogy kell kiejteni. Már a Boironnal is beégetem elégszer, mire egy gyogyósnő mondta, hogy ja, a BOÁRON féle bogyó. Hát, ja, az...Kép excuse my French!!! Kép
Vera!
Dócinak még egyszer hipp hipp hurrá, és én is méltem neked.
Juc!
Te meg erősitsd Soma immunrendszerét Phönix gyerek immunfelépitő terápiával!!! Nálunk bevált...legrosszabb esetben (már ha nem használ) buktál 3000 Ft-ot...De lehet, hogy használ!!! Egy ilyen nagy óvodásnak már szüksége lehet ilyenre...Kép Kép Kép
zsanci, az gyógyszerügynök.
Ada!
4 napos hétvégék ruleznak. Meg a 2 naposak is. Ennek örömére Lev kikölcsönözte a következő szombatot is szabadnapnak...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka: Kisün keveréke nagyon jó lehet, én külön szoktam, de biztos tuti egyben is! Kép És nagyonsok Cvitamin! És kád forró vízben ázás, levendulaolajos vízben

Kisün: Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Neet!

Te milyen kis intrikus vagy!

Juc
20170114224602

Juc.
Ismersz?!Kép
neet
neet

Zsan!

JÓ,de azért nem gondolom,hogy romokban heverne Soma immunjaKép
Adnám én neki az Aloét is,de az bűn rossz ízű,Echinecheát meg elfelejtem egy idő után...
És hol és ki adja ezt az izémicsodát?Gréti patikában?

Juc
20170114224602

Köszönöm a tippeket!!!
Forró fürdő, levendulaolaj, eukaliptuszolaj, c vitamin, béres csepp, mézes csipkebogyesztea megvolt Kép Most pedig le kéne feküdnöm aludni...Kép Hallod Neet? Aludni. Én most arra valahogy jobban vágyom Kép...

Mi Apánk is kiveszi a szombatot Kép Hétvége rulez! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fic!

Hidegpárásító: mikroszemcsére porlasztja a vizet, ami könnyebben bemossa a háziport a hörgőkbeKép Ezt csak utólag tudtam meg, de csak asztmásoknak, allergiásoknak nem ajánlottKép Amúgy tök jó dolog, nem rémiszgetni akarokKép

Votiv!

Hát azt gondoltam kisdednek nem adok 1 éves koráig semmit ami allergizálhat, mivel a nagy allergiásKép De nem megy, megsajnáltamKép Úgy koldul mint 1 kiskutya közben kántál: HAMMA_HAMMAKép

Neet!

Nálatok is klassz lehet az etetés, elég szemléletes volt a leírásKép

Fabri
fabrika

Bogárka,
hihi. Kép De azért gyógyulj gyorsan, buljál jól! Kép

Fabri,
te is vizuális típus vagy? Kép Amíg éhes különben, addig nincs gond, de az utsó pár falat, hajjajj!Kép
neet
neet

Neet!

Nálunk már az elején kezdi a malackodástKép Ja és valmi okból kifolyólag utálja az etetőszéket, inkább az asztal alatt koldulKép
Egérügyben próbáltad már a gipszes kaját? Megköt és kampec, nem humánus, de nem méregKép Nálunk a garázsba pofátlankodtak be költözés előtt, ragacsot kentem, megfogta őket, de ez is borzalmas mert sírnakKép No de ez az Én váramKép

Bogárka!

Gyógyulást, szerintem egy alapos pihi csodákra képesKép

Mi apánk dolgozik szombatonKép

Fabri
fabrika

Fabri,
ragacs tavaly rulzott, de annyira sikítottak, és mocorogtak közben, hogy kösz nem, azt a gipszeset holnap megkérdezem a bótban, köszi.
Ez a kép volt már? A címe: Ha már úgyis mászik, legalább mosson is föl. Kép

Kép
neet
neet

FABRIKÁNAK üzenem,hogy telefonját kapcsolja be napközben mert különben nem tudok vele pofázkodniKép

Juc
20170114224602

Egerek: ájjáj, úgy tűnik végük Kép

mint nekem is, meg a botnak is...

Zsu: gyógyuéj meg, meg minden betegecske kisember is gyógyuégasson.
Egyszerűen nem látok már el a monitorig. letészem a lantot, nyugodjék, ahogy apánk mondta

Ada
ada007

Juc!

Telefonom sztrájkol, este vettem észre hogy megint nem műkszikKép DE Apa igért újat céges tarifávalKép Epekedve váromKép
Most működikKép JA: Timi 2-őn is hívhatsz ha apa itthon van!

Neet!

Gipsz anyukám találmánya, nála működik, azt hiszem magokkal keveri. A macskák miatt nem rakhat ki mérget ezért találta kiKép
fabrika

FAbri!

És én azt honnan tudjam,hogy Zapátok otthon van-e?Kép

Juc
20170114224602

Juc!

Megkérdezed,nem harapKép Igérem figyelek telcsimre, ha sokáig nem pofázok rajta akkor cseszekedikKép

Jó éjt:Fabri
fabrika

Zanza, délelőtt alszik, kb 9-11-ig, ami elég jó teljesítmény Kép

Fibi, a séta meg is teszi hatását, mert úgy alszik tőle a gyerek, mintha lebunkózták volna! Kép
és inkább ez, minthogy szétbontsa a házat
Isti lassan fárad elKépKép
ma lehet, h kipróbálom, milyen, ha ebéd után egyből leviszem. (KÉRDÉS H MIKOR LESZ SÉTA ÉS HOL???) vagy délelőtt kéne foglalkoztatnom? és akkor egész du. aludna?

Neet, juhhé, megyünk! Marcipán csak vigyázzon azokkal a nyelves puszikkal, könnyen lehet, hogy egy Isti jól elkapja a nyelvét és meg akarja vizsgálni azt!
az okosság, amit írtál, szerintem is igaz. bár, Isti tegnap is egy órán belül (8-9) visszaaludt, cakumpakk fürdéssel, etetéssel, altatással! de erre nem akarok építeni, mert ugye mi van, ha legközelebb mégsem? Kép ebből nem lehet rendszert csinálni...

pedig már olyan klassz napirendünk volt, 7-körül fürdés, 8 körül alvás, reggel 7-ig...
tul.képp édesmindegy, napközben mit csinál, csak a lefekvés-alvás-kelés legyen meg

votiv 8)
votiv

Bogárka, mindent leírtak a többiek, én csak gyógyulást tudok kívánni!

köszi a tippeket ajtóbecsapódás ellen! az a termék nyer, ahová leghamarabb megyek vásárolni! Kép

Fabri, mienk is koldul, és marha nehéz ellenállni. csak az vígasztal, h eddig semmitől se lett baja, amit adtunk neki. honnan számít vmi hivatalosan allergiának? Te honnan tudtad konkrétan, hogy a skacod allergás vmire? és mire allergiás a Nagyod?

nekem fémallergiám van, ami összvössz annyi, hogy nem hordok órát meg karkötöt, meg övet, meg bizsut, mert kiütést kapok tőlük. ez nem egyszeri, hanem jó sokszori tapasztalat, de a kis viszkető pöttyöket mindig látni. na de milyen jele van egy ételallergiának? a popsipöttyözés?

és olyan is lehet, mint amikor az amcsi filmekben bekap a csaj egy földimogyorót, és utána mesterségesen kell lélegeztetni? KépKép vagy ilyet csak egy Votiv vesz be?
világosítsatok föl

votiv 8)
votiv

Juc,
gondoltamKép A kérdés az volt, hogy miért pont akkor viszi sétálni. Persze, értem, hátha elalszik séta közben. De inkabb nem szolok többet bele, mert más gyereke másképp müködhetKép

KépKép
fibi

Zsan,
homeogenet apjuk szokta venni, de jooo kérdésKép

KépKép
fibi

Sziasztok,

Bogárka: gyógyulást, remélem már jobban vagy.

Sáta lesz ma? bár nem igazán tudunk menni, mert Fanni köhög és taknyos.... szegény úgy sajnálom.

Zsanci: én simán homeogénének ejtem, aztán legfeljebb röhögnek miután kimentem. Hát ez van. És az oscisco.... ot sem szoktam tudni kimondani, ám sokszor vettem és mindig elütöttem valami hülyeséggel a dolgot.

Votiv: én úgy tudom, hogy lehetséges, hogy a mogyorótól ennyire szarul legyen valaki, mert igen erős allergán. Én a leves hazudik c. könyvben olvastam.
Másoltál cd-t? én még ki sem nyitottam a könyvedet, úgyhogy lehet, hogy igy kapod vissza. bár ha nem sürgős, akkor még ülnék rajta egy kicsit.

Lassan de biztosan készül a honlapunk és akkor meg lehet majd nézni, hogy milyen "remek" dolgokkal fogok vagyis szeretnék foglalkozni. Úgy néz ki, hogy lesznek bio bébiételek, dobozos és üveges egyaránt, és sok sok minden más pl. élelmiszerek is. De még most tárgyalok csak a nagykerekkel. Hát remélem lesz belőle valami.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok, jó reggelt!
Nem tudtam jönni, most gyorsan visszaolvasok, h akkor mi lesz ma, bár amilyen idő van ...
fic
ficánka

Johanna,
én eddig nem reagáltam a sétás kérdésre, mert ugye a szerda az suli, de közben beugrott, hogy ÕSZI SZÜNET VAN!!!! VAKÁCIÓÓÓ!Kép Viszont köd is, hideg is. Brr. Szóval séta nem lesz, csak a postára, mert azt muszáj. Meg egérméregért. Sorry.
neet, a rosszanyaakibecsípialányanyakátzippzárral. Kép
neet

Nem derült ki semmi, csak az, h Votiv, Zanza és Pocak szeretne jönni. Más valaki?
Ebben az időben is menjünk? Nekem is tudni kéne, h úgy "csináljam" V-t. Õ is szokott aludni délelőtt, olyan 9 körül le is teszem, aztán dél körül cici, amit ugye most nem tudok kint megoldani, mert hidegség van már sajna. Tehát dél körül lenne jó kb. és én javasolnám a Feneketlen tó Kosztolányi D. téri végénél a talit.
fic.
ficánka

Vagy várjunk egy olyan napra, amikor derűsebb az idő? Ha akkor Neet is jönne ...
ficánka

Votivia,
mél megy, majd jól nézd meg. Kép
Ment.
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: