2005.11.01 09:55
Ezúton is köszönjük neki!!! 2005.11.01 10:54
Jelentem mikor megismerkedtünk akkor még vékony volt.
Meg én is.
De mindig le akarunk fogyni, férjem is, nem azért, mintha így nem tetszene, csak nem egészséges ez így. Régen biciklivel járt dolgozni is (kb. 16 km), csak 3 vagy 4 éve volt, hogy elütötte egy kínai, aki nem egészen volt tisztában a magyar közlekedési szabályokkal és azóta nem nagyon ült biciklire.
Egyébként akkor szerencsére az agyrázkódáson kívül nem lett baja, csak a bringának.
Szerintem a foga miatt lehet, mert fölül a középső 4 foga közül egy már kint van, a többi pedig sztem napok kérdése, utána remélem nyugi lesz. Én már arra gondoltam, hogy fel kéne tenni bimbóvédőt, hátha azzal nem fájna és mivel azzal még a tej is nehezebben indul el, lehet, hogy jobban kellene a szopira koncentrálnia ha éhes és harapni már nem jutna energia.
Olyan helyes baba.
2005.11.01 14:50
A babakocsival kapcsolatban. Sztem a köv módon lehet téliesíteni. Bélésanyagot min 2 rétegben kiszabok olyan formájúra, mint a kocsi teljes ülőrésze, végig fel a fejéig. Kiszabok hozzá vastag anyagból ugyanilyen formát, lehetőleg a babkocsi színében. Az övnek lyukakat vágok bele. Tulképp ez egy babakocsibetét, nem tudom miért nem gyártanak ilyet. Nem vagyunk egyedül evvel a problémával biztos. Még azt is lehet, hogy olyan polifoam anyagot szab ki az ember, amelyiknek az egyik oldala olyan fémes színű, még a hegymászók is ilyenen alszanak a hidegben és nem fagynak meg. Plusz a lábzsákot is kibélelem belülről.

2005.11.01 17:03
! 
. A digitális már egész más, de én ezt is élvezem. Viszont a fekete-fehér képeknek szerintem is van varázsa.
. A szalvétatechnikát én is javaslom, akárcsak Babjag. Szoktam készíteni dekupázzsal készült ajándékokat, gipszkeretben szalvétaképet is, meg a Viola szobájában lévő rizspapír lámpaernyőt (IKEA) díszítettem szalvétaképekkel. Ha gondolod, viszek neked a művházas talira régebbi Praktikákat, abban is van sok ötlet. Most ami eszembe jut hirtelen a szalvétatechnikán kívül: matricafestékezéssel számtalan dolgot lehet készíteni, egyszerű, gyerekek is tudják csinálni (olyan, mint az én lepkéim). Előre elkészített, kezeletlen felületű fadobozokat lehet kapni a Margit híd budai hídfőjénél lévő Kreatív Hobbi boltban. Ezeket otthon be lehet pácolni akár színesre is, aztán dekupázzsal vagy másként díszíteni. Én tavaly teafiltertartót és kisebb-nagyobb dobozokat csináltam így. Papírdobozt is lehet persze használni. Csupasz üvegvázákat színesre szoktam festeni üvegfestékkel, nagyobb kavicsokat befestek akrilfestékkel, ezekből levélnehezék lesz, vagy csak szimplán egy festett dísz. De ebben az üzletben az a jó,hogy ha Karácsony előtt alig van pár ötletem, bemegyek, és lesz hirtelen 10 is. 
2005.11.01 17:15
! Szép a keresztelőruhája!
! Hogy mászott föl oda Zsófi? Föltettétek?
. 2005.11.01 17:58
), vmi ideges izomrángást látok rajta...
2005.11.01 18:21
Köszi

2005.11.01 18:27
Tolmácsolom a férjemnek
Vmi megoldást kell majd találni, mert papíron már vagy 3 hónapja nem készült kép a családról, meg Roziról.
Másra még nem tettem szalvétát. meg tényleg régen csináltam, na, majd kitalálok vmit, ami személyre szóló.
Jókat kitalálok magamnak, mi?
2005.11.01 18:31
2005.11.01 18:42

örülök, hogy jól telt a családlátogatás
Pihentél Te is? A fogzáshoz pedig sok nyugit kívánok Majának
2005.11.01 18:47

2005.11.01 18:59
)))
kivéve éjszaka. Nem sikerült túl sokat aludnia.
Odatettem Boldit a monitor elé csak úgy bámulta Maját és vigyorgott. Meg akarta simizni
én is mennék
nekünk Árkád pl jó lenne. de az europarkba is elvisz a férjem ha ott lesz

2005.11.01 19:16
Ügye én írtam utoljára emailt?
Tündéri a képeken

2005.11.01 19:59

Ákos a vártnál jobban bírta, bár éjszakánként ébredt, de szopival vissza is aludt. Az óraátállítás is kicsit megkavarta.
Ebben a témában még tudnék írni jó sokat, de most nem teszem meg, mert sose lesz kész a házi.
Nem is tudom, a talikon valahogy nem mélyedünk bele annyira egy-egy témába, sosincs idő eleget beszélgetni, különben is csak néhány gumicicám van, amin keménykedni szoktam. Meg én szeretem hallgatni is, amik mások mesélnek. 
2005.11.01 20:20
2005.11.01 21:05
2005.11.01 21:47
és végül az epilógus. Fordítást most egy darabig nem vállalok asszem, csak szerkesztői melót.
2005.11.01 21:58

2005.11.01 22:09
Neked még fontosabb talán a net, mert egy erős kötelék az országhoz (meg hozzánk
).
2005.11.01 22:23
, az első 24 óra eltelne a létfenntartással (alvás, munka stb) és a többi csak a családé, pihenés, hobbi. Ezt találtam ki
Sztem nekünk lenne miről többet beszélgetnünk, nem?
Szóval ezen dolgozgatom a gépen, azért ülök itt annyit. 2005.11.01 23:05
2005.11.02 00:07
ja és persze ált. mindig van 1-2 zacsi a bevásárlásból amit a másik kezemben viszek föl....miért is ne....ha lenne még 2 karom, talán a babakocsit is vinném...
A kék szem miatt ti sem panaszkodhattok..
olyan nagylányos Flóra a második képen, mintha azon gondolkodna, hogy a piros vagy a rózsaszín szoknyáját vegye fel a fehér bodyhoz..
nagyon hasonlít rád!!!!!Aranyos kislány!!!!
(700km).
2005.11.02 08:38
Én is gyorsan és alig érintem a bilentyűket,ezért is van ,hogy sok betű kimarad.
,de képek nem
Már megint kifogtam.Még jó hogy van 180 db,azt hiszem utána kipróbálom a Liberot.
2005.11.02 08:48
Igaz, csak négyszer keltünk,de azt fél 3 és fél 7 között.
Tegnap fél hatkor beájult a manó a fáradtságtól, és vsz. kialudta magát fél 3-ig. Ill. nincs fűtés hajnali egy óta, mert csőtörés van a hőközpontban, és lehet, hogy fázott is. Én meg első ébredéskor totál rosszul lettem, pillanatokon belül megfájdult a fejem, levert a víz, és nem kaptam levegőt, úgyhogy 20 fokban még ablakot kellett nyitni.
Sztem a fáradtságtól, remélem nem fáztam meg megint, itt mindig dög meleg van, úgyhogy hálóingben aludtam, de az most kevés lehetett. Végül is jó, hogy Ákos felébredt, mert mellettem meg a paplan alatt melegebb volt, mint a kiságyában a takaróval. Mármint neki, mert engem kitúrt a hidegbe.

2005.11.02 09:12
2005.11.02 09:22
2005.11.02 10:00
A kis úrfi 7-kor lefeküdt, és fél 6-kor kelt. A 9-es szopi után megint alszik. De én éjszaka nem igazán tudtam aludni, mert elfelejtettem apával bekenetni a hátamat, és nagyon fájt, és még hozzá a térdem is fájt. Most tudnék még egy kicsit aludni, de most már itt vannak a festők!
Mi ez a szalvéta technika? Nehéz? Mennyi idődbe került, mire ezeket elkészítetted?
Ja, nutella minden mennyiségben. (Ettöl fog lelapulni a fenekem!
)
Az ősz pillanatképpei csodálatosak. Timurr, dédis kép
Nekem is be kell szerezni egy digitális fényképezőt. Mi mostanra fényképeztük el a tekercs filmet, ami a keresztelőt is tartalmazza. Kb egy hét, és ti is láthatjátok!

Néha tényleg sokan vannak
2005.11.02 10:05
Kúszik, és megpróbál felállni is.
2005.11.02 10:13
2005.11.02 12:02
2005.11.02 12:02
2005.11.02 12:53
Az éjszakázás eredménye.
De még nem nagyon látom, csak érzem, ill. kocog. Mikorra fognak látszani is? Én azt hittem, hogy egyből olyan kis helyes fogai lesznek, bár most belegondolva ez nem annyira logikus.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint