A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi:igazság szerint az októberi kismamában jelent meg,a szüléstörténetek között/Péter Balázsné/Nem szívesen írnám le újra,elég fájdalmas.Remélem megértesz!/ha elolvasod,akkor biztos/Gabi

petergabi

Ildi, köszi a páramérős tanácsot, általában nálunk 60% körül van a páratartalom.
Nálunk is van etetőszék rágcsálás, vagy enyhébb formája, amikor tele van a szája és még az ujját is betömi.Kép

Fibi, szerinted?Kép

Gabi, lányaid gyönyörűek!
zanza

Huh, csak ezt az egy oldalt tudtam visszaolvasni... ne irjatok szerdaig, mert kulonben eselyem se lesz potolni!

Ildi, a kopkodes tenyleg nem a legjobb, en attol szoktam kiakadni (na es akkor sajnos nagyon kiabalok), ha ledobalja a kajat meg a poharat a foldre. Direkt. Szekragcsalas el fog mulni, ne aggodj, csak gyozd takaritani a szeket Kép mi most ott tartunk, hogy mar nem is minden etetes a szekben tortenik, hanem sokszor osszevissza kozlekedik a lakasban eves kozben: jon egy falatert, aztan ket kor, megint egy falat. Es nem kell utanamennem, mert mindig visszajon, ahogy lenyelte, ha kicsit lassabb, csak hivom. Ma igy egy csomot megevett ebedre, annyira nem is lassu a dolog, csak azon szoktam aggodni, hogy felrenyel menet kozben, vagy hogy kikopi valahol aztan majd ket het mulva megtalalom Kép

Valaki vett mar gyapjuagynemut kisgyerkocnek? Brendonban most lesz akcios es mar regen kineztem, szoval erdemes-e?

Nagyonrossznofic Kép szerintem az anyosok alapvetoen rosszak, meg a dohanyosok, meg a sotetgyanusutcanlodorgok stb., pedig nincsenek am eloiteleteim Kép es helyes, csak jol mondjad meg neki, ha ertelmes, miert sertodne meg azon, hogy mas a velemenyetek?

Huh, apa beujitott egy tevere penteken, pedig mondtam, hogy nem kene. Meg azota is mondom, hogy a 16:9 micsoda baromsag, minden ember tiszta gnom rajta, nezhetetlen. Miert nem gyartanak 4:3 lcdket, miert csak 16:9et?

Parasitassal tenyleg vigyazzatok, mert nekunk tavaly bepeneszedett a fal a beepitett szekrenynel, pedig nem is parasito volt, csak sokat mostam egyik heten...
moosejaw

Zanza,
szerintem nemKép A volt férjem volt rossz, ezért is váltam el töleKép

PS: de jo kis punnyados ez a nap, itt fetrengünk, B. meg csak játszik, és játszik, és... nem akar aludniKép De olyan jó nézni ötKép

KépKép
fibi

Fibi, nálatok az alvás mikor van?
Mintha nálunk változna, csak délután hajlandó aludni, de akkor 2-3 órát is, igaz, hogy 7 után már tiszta zombi.Kép
zanza

Gabi!

Oké! Akkor majd elolvasom a Kismamában! Nagyon sajnálom, hogy szomorúság ért Titeket! Persze, megértem, sajnos nálunk is volt ilyen a családban!Kép

Zanza!

Nincs mit! Ja, és az a vicc, hogy panelban lakunk távfűtéssel!Kép

Moose!

Remélem Timi azért nem lesz ennyire kis "komisz" (pohárdobálás)! Kép

Egyébként most délután megevett két teljes bébiüveg kaját! Csak úgy nyitogatta a száját végig, mint egy kismadár és az utsó pár kanállal már félve adtam, nehogy baja legyen! Ennyit még sosem evett!Kép
ildi76

ILdi, egy-két pálmafa, aztán megnyithatjátok a magán Pálmaházatokat.Kép
zanza

Sziasztok!

Néha van ám időm írni is ,nem csak olvasniKép

Párásító: szerintem is tuti, mi tavaly vettünk pingvint, majd vissza is cseréltük fülhőmérőreKép Sajna allergiások nem használhatják, Zorán háziporallergiásKép Kétéves korában derült ki, nem lepett meg mert én is az vagyok. Erre is figyuzniKép

Üdv Gabi!

Lányokhoz gratulaKép Szüléstörténetet olvastam, jó hogy megpróbáltad kiírni magadból.

Ildi köpködéshez sok türelmetKép Nálunk az asztalon ülve szeretne enni a királylányKép Kőkemény hiszti megy ezért!

Fabri
fabrika

Moose! és milyen a tévé? milyenek az első benyomások?
mert eddig bármelyik lcd-t néztem, száx volt a kép. (persze lehet, hogy nem jó lcd-ket néztem, de szvsz a crt-k képe még jobb)
viszont 16:9 rulez, imádom.

ancsipancsi

Zanza!

KépKép

Egyébként hogy csinálod a kacsintós szmájlit?
ildi76

Hurrá, hurrá. hurrááááá !!!!!!

Itt vagyok!
Van gépem a szobában, most kaptam az édes férjemtől elő karácsonyraKép)))
Mostmár nem kell kivárnom míg leteszik a lantot a stúdióban. Éljen!!!!!!

A Csajok jól vannak majd teszek fel képeket holnap. Most uzsgyi aludni,mert ma színházban voltunk. Ma volt a premierje egy r'n'r darabnak, aminek a zenei anyagát a párom csinálta.

Puszi mindenkinek
Kókuszdió
kókuszdió

Zanza,
B. még kétszer alszik egy nap, de egyre több idöt bir ébren lenni, nehéz megvalnia a sok érdekességtölKép Szoval lassan kitolodnak az alvások, tegnap de. 11-ig huzta, és csak babakocsiban birt elaludni (igaz, akkor még csak 10 ora volt az uj isz. szerint). Du. is késön aludt el, este mégsem birta kihuzni 8-ig a fürdést, úgyhogy télen 7-kor fogunk fürdetni.
Fuuuu, de utalom, hogy 5-kor már sötét vanKép

KépKép
fibi

Jó reggelt mindenkinek!
Atya ég én fekszem utoljára és én kelek leghamarabb !? Na megyek is kávézni....

Kókusz
kókuszdió

Jó reggelt!

Szia Kókusz, jó hogy újra itt vagy!

Ildi, mindent egy kell írni: clipart { wink } , de megtalálod a szövegformázásnál.
zanza

Szia Kokusz,
egyszerre irtunkKép

KépKép
fibi

Kókusz!!
De jó újra itt látni! Hogy vagytok? Hogy bírod az apró seregletet? Kép Írj mindenről!

Ildi,
sztem ne félj attól, h Timi elcsapja a hasát, ezek a babák még tudják, mennyit ehetnek. Eszter is néha annyit eszik, mint egy felnőtt. Ma reggel is benyomott 3 deci tejbegrízt, aztán még vagy 3 deci teát és aztán még egy karika sonka is lecsúszott. Kép
neet
neet

hali,
én gyerek lóg rajtam egész napKépmeg bújik meg puszikat ad,remélem nem lesz beteg.....akkor szokott jó fej lenniKéptegnap este fél 11ig fent voltKépááááááááááááááááááááááá

moose,
nekünk van és be is jött,sztem vegyél nyúlnak ha te akarsz olyatKép

gigi
Vendég

Sziasztok!

Húú csajok, ez a hétvége csúcsKép
Tegnap Zapával elmentünk csavarogni. Millenáris Park, Csodák palotája! Ne nevessetek ki, de én még nem voltam ott, de nagyon tetszett, meg Apának is. Kár, hogy a csajszi nem volt itthon, Õ élvezte volna nagyon. Marcinak viszont nem annyira jó, csak rohangálna, de azt máshol is tud, mi meg nem tudnánk játszani addigKépKépKép most anyósom vigyázott rá itthonKép

Kicsit körülnéztem a német és osztrák és elhűltem attól, hogy kb. 40-50 euróért lehet testvérbabakocsit szerezniKép Én is szeretnékKép

Gabi: megtaláltam, megértem, hogy nem akarsz róla többet írni!

Kókuszdió, ezt még Proone rakta be: https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-image-lister.cgi

Szerda? Mikor?

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

tehát német és osztrák e-bay-enKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kókusz, te nagyon edzett vagy!!!! ÉN NEM TUDOM HOGY BÍRTAM VOLNA KETTÕVEL AZ ELEJÉT!
ha van időd, nyomják képet!!!

ancsipancsi

pocak,
ebay rulez,de ezt már megmondtamKépén nagyon sok minden veszek ott,lévén hogy muter kint él és oda rendelem és nem kell horribilis postaköltséget fizetniKépcsak ez a gáz,hogy amit megspórolsz ha ide rendeled magyarországra akkor kifizeted postaköltségbeKépcsizma dilimre nem emlékszel???????
akartam egy retro gumicsizmát,de itthon aranyárba adjákKép (vmi 14.000ft)így hát rendeltem az ebayen 18 euróért és ha ide kérem mo-ra 21 euró lett volna a postaköltségKép Kép Képvazzeg több mint a csizmaKép

ancsi,
kókuszdió csak azért él még mert már volt neki egy mikor a kettő jött és tudta mit jelent egy és azt felszorozta 3-malKépmeg már nem lehetett visszacsinálniKépnem kívánok magamnak ikreket dehogyis,de sztem könnyebb ha másodjára jönnek,azaz akkor túl lehet élne vhogyKép!jól szóltam kókuszdióKép????????????

kókusz,
képeket kérünkKépolyan édesek voltak a talin,hihetetlenKép
Vendég

HAli!

Mi ez a pangás kérem?Azt hittem,hogy nem jövök 2 napig és nem fogok tudni visszaolvasni.Mindenki "nyaralni"ment?

SOma belázasodott,most ápoljuk.Panna meg a kockafaló vizilóval kavar a szobában kör-körbe és ha neki megy valaminek akkor visít,hogy tovább akar menni.

Velünk ennyi történt.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Légmosó-párásító, nekünk ilyen van, és nagyon tuti:

http://www.univill.hu/venta.htm

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

helló csajok
itt is nyugi, a pasik alszanak, nekem is lekókad a fejem...

Petergabi, szia! akkor most meg kell vennem a Kismamát... Kép

Szia Kókuszdió!!!! hiányoztál! képeket nagyon várom a leggyönyörűbb és legszebb nevű ikercsajszikról!

Moose, mizujs a mosogatógépeddel?

jaaaj ma voltunk Bián, és úgy néz ki, a héten se lesz költözés KépKép még csomó hiba van, és addig nem akarjuk átvenni a lakást, amíg ki nem javítják... arról nem is szólva, h a kábeltévé ügy egyre bonyolódik... uis kábeltévét nem kötelesek szolgáltatni, ez nem olyan, mint a víz meg a villany Kép és mivel még szerződésünk sincs, semmit nem kérhetünk számon a cégen
de ha működőképes lenne a kábel, és mégse akarnának szolgáltatni, akkor mehetünk a bíróságra, negatív diszkrimináció miatt perelni KépKép fene gondolta, hogy ilyen rohattt bonyolult lesz... hjaj

votiv 8)
votiv

budaörsi pipisben láttam SOLAC PINGVINEST 10e-ért!

Vincének és Somának gyors gyógyulást!

Blaye, mit mond a dokitok, hogy nem tudtok kilábalni a betegségből? nehogy még vmi szövődmény legyen KépKép

Ildi, hát én is néha elvesztem a türelmem etetéskor! és a székrágás nálunk is folyamatos, de csak akkor kezdi, ha már jóllakott és szórakázik
de sajna soxor 1-2 kanáltól is jóllakik Kép az utóbbi hetekben tök rossz lett az étvágya. vagy én akarom túl gyakran etetni? jóégtuggya

az óraátállítást se nagyon tudtuk kezelni, kénytelen voltam 6-kor letenni Istit, mert úgy elfáradt addigra... persze már éjfélkor fenn kotkodált! nem tudom, mit csináljak ma

votiv 8)
votiv

Hali,
óraátállítás nálunk nem gond. E egy kicsit előbb fárad, letesszük, azt miénk az éjszaka. yeaaaahKép
Vettünk neki Bogárka-féle hintát és nagyon élvezi. Kép (Tescoban sajna nincs, de a Varázskuckókban igen-Savoya).
És megkapta élete első babáját, és imádja. Kép
És annyit eszik, hogy nem győzzük etetni. A mókusok már csak azért nem járnak errefelé, mert féltik a bőrüket, húsukat... Kép
Sajna a sok jó mellett rossz is történt, dédije(77) H-ba került,Kép tán agyérgörcs, de már tökjól van,Kép csak nem merik hazaengedni.
neet
neet

Somának gyógycupp! (De csak messziről, szerelme snidlinges felvágottat kunyizott ki...)
Vince hogy van?
neet
neet

Szasztok,
mi ma kirándultunk Dobogókön, majd lefagyott a fejünkKép Aztán Esztergomban a Bazilikát sétáltuk körbe, ott már kafa idö volt. Hazafelé meg Visegrádnál komppal keltünk át, filinges voltKép És ma sem fogyóztunk, almáspite és somlói galuska rulezKép

KépKép
fibi

Neet!

Köszöni SOma.és igyekszik meggyógyulni!

Panna is mindenevőKépegyszerűen nem érdekel már a téma.Nem allergiás semmire idáig,szóval ha üvölt akkor kap kaját.Kép

Juc
20170114224602

Balint is kikunyizza a kajánkat a szánkbólKép Szerencsére tényleg mindent elfogad, amit adok neki, nem egy finnyás kölökKép

KépKép
fibi

KépKépKépKép

Szasztok! Most jöttünk meg a nagypapa meglepetésbulijárol. ime a gyereksereg amit igértem.

Kókuszdió
kókuszdió

Kókuszka!

Csodálatosak a gyerekek és Beni is milyen nagy fiús!

Juc
20170114224602

Kókusz!

Nagyon szépek a kőcökKép

Juc!

Somának gyógypusza! Ugye csak jó az a járássegítő valamireKép Ezek szerint Panna már is lecserélte a dobozt ráKép
Nálunk :csönd, pihi, bár Zapa szerint nagyon hangosak a manókKép Manka evési szokásai jelenleg botrányosak, feladtam elveimet: győzöttKép

Fabri
fabrika

Kókusz, gyereksereg egyre gyönyörűbb!

Juc, Somának jobbulást!
zanza

Kokusz,
tündéri gyönyörüek a kiscsajokKépKép Hogy is hivják öket? Nem talalom a tablaban. És Beni is szép kissrac nagyonKép
Apa netán dobos?Kép Nalunk a gitart büvöli gyermekem hasonlo ügyes modonKép

KépKép
fibi

Sziasztok

Mindenki alszik ! Kép

Pocak
köszi a jeleket

Gigi
jól beszéltél sápadt anya testvér Kép

Szóval jól vagyunk. Beni hétfőn kezdi a bölcsit. Sajnos én már kevés vagyok neki, és érzem, hogy nagyon szüksége van a kortársaival való játékra. Õszintén bevallom, hogy fáj a szívem mert mindíg a Beni az, akinek várnia kell a lányok miatt, és sokszor ez az alapja a rosszalkodásának is. Három lurkóval nem vagyok annyira mobil és sokszor csak az udvaron tudunk játszani. Szerettem volna elvinni táncházba minden kedden, de senki nem ér rá .Én meg 3 lurkókával még a villire sem tudok felszállni egyedül.
Mindenkinek ajánlom az FMH-ban a muzsikás táncházat mert tényleg remek.
folyt......
kókuszdió

Sziasztok!Fibi:majdnem sikerült ma ismeretlenül is találkoznunk esztergomba.Mi 5óra felé voltunk a bazilikánál.Ez érdekes.Votiv:hát sajna úgy fest,de ez még az októberiben van.Kókusz:az ikrek nagyon édes pofák.Én is mindig ikrekről álmodoztam/habár Dorkám frontos napjain sokszor átértékeltem ezt/Komolyan kérdezem,hogy lehet megbírkózni 2 oltásos gyerekkel egyszerre v.3 náthással?Minden elismerésem a Tiéd!Gabi

petergabi

Köszönjük a bókokat:
Boglárka, Elina és Benjámin

Bogi 3 napja kezdett el mászni!!!,Lencsi még csak hintázik és hátra felé tolat. Reggel állandóan dumcsiznak, hogy mamma, babba, gege.Ahhoz képest,hogy az ikrek később kezdenek el beszélni a nagy könyv szerint.Bár a Beni sokat beszél és bohóckodik nekik és így én nem is csodálkozom hogy a lányok már vakernak.

Pusz
Kókusz
kókuszdió

Gabi,
Esztergomban többször is eszembe jutottál, mivel irtad, hogy ott laktok, tényleg érdekes... biztos odavonzottalak a BazilikáhozKép Csak lassú vagyok a telepátiában, mert mi 3 felé voltunk ott, 5-re már hazaértünkKép

KépKép
fibi

Jó reggelt CsajokKép!
Most gyorsan visszaolvasok, csak én akartam lenni az első!
fic
ficánka

Zanza, Manóka,
igen, már voltam 1x, de valahogy nem is került ez szóba, meg nem is túl boldog téma, és ezért nem is jut az eszembe sosem, mert most olyan, de olyan boldog vagyok a két pasikámmal! Kép

PGabi,
elolvastam a cikket, tényleg ügyesek vagytok, és a lányaid egyszerűen csodaszépek! Kép

Fabrika,
miért nem használhatják a háziporallergiások a hidegpárásítót?

Kókusz,
gyereksereg csodás! Kép örülök, h ajánlottad a Muzsikás táncházat, mert épp gondoltam, körülnézek, hol van gyerektáncház. én néptáncoltam 10 évig a Bartókban, ezért gondoltam, Vincének is megmutatom. pocakosan voltam a táncháztalálkozón, úgy éreztem, élvezi! Kép

Juc,
Somának gyógycuppok!

Most mennem kell, úgy hallom V kakilt. Kép

Mindenkinek további szép napot!!!
fic
ficánka

Jó reggelt!

Fic
Beni a táncházban tanult meg járni! Én is táncoltam 6 évet és szeretném ha a gyerekek is megismernék már jó korán a zenét. Az FMH azért jó mert minimum 50 gyerek van és nagy a nyüzsi, és a tánctanítás is pont a 2,3 ééves korosztálynak van kitalálva.
Kókusz
kókuszdió

helló

Kókusz, a gyerekeid csodaszépek! hihetetlen, mennyit változtak a csajszik! kész nők... Kép

Isti fél6-kor keltett, úútálom az óraátállííítáááást

Fabrika, milyen elveket kellett feladnod?

vki segítsen, hogy mit kell venni, hogy a gyerek ne csaphassa az ujjára az ajtót és hol?
mert Isti 2 napja folyton a fürdőszoba ajtaját akarja becsukni, és félek h egyszer ottmarad a mancsa!

holnapi séta: ha ennyire nem kóser a sziget, legyen feneketlen tó? csak egy felvetés...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Tiszta tél van odakint, ki ne menjetek nagykabát nélkül. De ez a napsütés csúcs, gyönyörű, imádnivaló! Kép

Fél éjjel a q hosszúfarkú neszezését hallgattam. Asszem párszor elrohant a fejem mellett is, próbáltam minél halkabban sikítozni. Nagyon OFF: az egerek vannak oly értelmesek, mint a patkányok? Mert valszín már csak egy van, de az marhául megjegyezte, hogy kelepcéből kaját soha, mert mióta majdnem elkaptuk, kerüli a környékét. Lehet, hogy megjegyezte? A riherongy...

Somának további cuppantások.

Kókusz: az egész sereg ennivaló. Kép Én is kinder duplot akarok legközelebb!!!

Fabri,
ne aggódj, Eszter table manners-e is kíván még javítgatást... amikor már nem olyan éhes, benyúl a szájába és szétkeni bárhol. A legjobb, hogy ha éhes sem akarja a kezemből elfogadni a kis individualista a falatot, elmarja a kezemből, és ő gyömöszöli a szájába...vizuálisan előtted van? Kép
neet
neet

Votiv,
egyszerre írtunk, ezúttal mi. Kép
neet
neet

Kókusz!
Gyönyörűek a gyerkőcök! Annyira édesen mosolyognak a lányok, és Benin is jó nagyot nőtt!!

Óraátállítást mi is nagyon megéreztük, Emma hajnali 5-kor már kukorékol, én meg egyre álmosabb vagyokKép Remélem hamar visszaáll, mert nem fogom sokáig bírni.

És tényleg kezd nagyon hideg lenni, úúúútálom a telet, és már előre pánikolok az öltöztetéstől.

Kép
Kép
manoka11

Jucus!
Most látom, hogy Soma beteg, remélem azóta azért jobban van. Puszi neki és gyógyulást!

Kép
Kép
manoka11

megjottunk bekescsabarol. jol sikerult az ut. szep volt az ido es mozgalmas a program. latogattunk rokonokat (apa nagymamajat, tesveret), csaszkaltunk a varosban, atugrottunk gyulara a varba... volt sikitozas a vonaton, pelenkacsere a muzeum egyik termeben, szopi a kocsmaban, es fogmanok okozta keserves siras este a szallonKép. kiprobalhattam a csap alatt furdetest, ill. a semmilyen furdetest (mivel 2. este nem volt viz). szoval jo volt szep volt, baromira elfaradtunk...

most visszaolvasok. latom, nem irkaltatok tul sokatKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Boocs, hogy olyan keveset írok, hiányoztok ám, csak Máté nagyon lefoglal Kép Egyre érdeklődőbb a drágám.

Tessék, friss képek (is): http://invictus.elte.hu/images/mate/thumbnails.html

Máté nyügis ma, este héttől aludt, éjfélkor evett, ma meg öt óta fél óránként cicizik, nyüszög, bealszik, lerakom, 10-20 perc múlva elölről ugyanez...

Kókusz, ikrek csodaszépek! Kép

Lehet, hogy már nem aktuális, de betétből nekem a Chicco-féle vált be, mi Cora-ban vettük, elég volt egy csomi, aztán 14 db éjszakai Libresse, aztán meg a sima, most meg már elég lenne a tisztasági, csak nincs itthon... Kép
A Tena betétet én hatalmasnak találtam, ez a Chicco meg olyan, mint egy sima intimbetét, csak vastagabb, meg hát biztos az anyagán múlik, de elfér egy sima bugyiban.
Szó mi szó,érdemes kipróbálni.

Egyelőre ennyi jut eszembe, majd még jel. kez.

Pussztok

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sis, Máté nagyon édes!Kép

Manóka, szerintem a lányok összebeszéltek, mert nálunk is hajnali 5-kor van ébresztő.
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: