A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lara
Olvasd el az előbbit, amit írtam.
gtünde

Több helyen is azt írták, hogy a gyógyszer beszedése után 4-5 nappal jött meg nekik. Úgyhogy szerintem ne izgulj még.
gtünde

Akkor még várok hátha Kép

Kép
lara26

Most olyan jó !! Kép

Kép
lara26

Próbálok valamiféle gyógyszerleírást is találni, de még semmi.
gtünde

Pont mondta a férjem, hogy olyan sok baba születik rossz helyre!

Kép
lara26

Majdnem elfelejtettem megemlíteni Bécs milyen szép!!

Kép
lara26

Nem találtam. Szerintem is várjKép Küldöm Pirit!!!
gtünde

Lara
A férjednek igaza van. Akik nem kerülnek a mi helyzetünkbe, azok nem is tudják, tulajdonképpen milyen szerencsések, és hogy nekünk miken kell keresztülmennünk, hogy babánk legyen.
gtünde

Nem baj Tündi!
Én megyek aludni mert már fáradt vagyok.

Jó éjszakát!
Szép álmokat.

Kép
lara26

Na én lépek, mert álmos vagyok.
Kép
Jó éjt!Kép
gtünde

jó reggelt
nemnagyon tudtam a gép elé ülni mert őszi szünet van és a gyerek ezerrel nyomja.ha nem ő akkor a párom.így csak mindig bekukkantottam mi van.
MANDA EZERREL MEGY A DRUKK BIZTOS SIKERÜL MERT TE ÍGY AKAROD.
TÜNDIKE
végre látom hogy nézel ki.puncsosanKép
állati szép a pécsi kép.én voltam már pécsen a kedvenceim közé tartozik mint sopron szombathely meg székesfehérvár,eger.és szilvásvárad isteni ha nemjártatok ott még juj gyönyörű.
LARA
neked meg drukk hogy piri most hozzád menjen és belője a hormonokat,
BABCSIVAL MI VAN.
én jól vagyok most múlt el a menszim holnaptól mérem a hőt.és hajrázunk.apa szedi a macát,hát meglátjuk mit hozz a november,remélem mindenkinek karácsonyra babát.puszi
GILI
gilingalang

Sziasztok!

Pénteken voltam a dokinál, jelentős előrelépés történik végre.
Az én eredményeim teljesen rendben vannak, és az újabb kiskatona vizsgálattal sincs baj. ÉS LÁTTAM a kiskatonákat a mikroszkóp alatt! Kép Nagyon aranyos volt az asszisztens hölgy, kérdezte hogy akarom-e látni őket. Mondom persze, még sosem láttam. Rengeteg álló is volt benne, de egy csomó mozgott, olyan édesek voltak Kép, nagyon nagy élmény volt!
Ezután jött a doki megnézte az eredményeinket, teljesen rendben vagyok és a férjem is. Hát ilyenkor szoktak inszemet csinálni, de ez megegyezés kérdése, hogy a páciens hogy dönt, legyen inszem vagy előtte laparoszkópia. Mondom inszemnek nem sok értelmét látom minimum egy átjárhatósági előtt (de jó, nem hiába lopom itt a napot több mint 1 éve....). Mondja, ez így van, akkor viszont laparoszkópia, egyben az átjárhatóságival és hiszteroszkópiával. Néhány kérdésemet tisztáztuk, ezután megbeszéltük, hogy ha megjön a menzim, akkor menjek vérvételre, és egy vizsgálatra hogy altatható vagyok-e, ezután jelentkezzek időpontegyeztetésre a műtéthez. Úgyhogy ha minden jól megy, 2-3 héten belül tökéletesen tisztában leszünk azzal, hogy tényleg minden rendben van-e odabenn, nem csak látszatra.
Rohadtul félek az egésztől! Engem még sosem altattak, és az eredménytől is fosok rendesen.
2 dolgot már tudok biztosan:
ma reggel megjött a menzim és szerdán megyek vérvételre
karácsonykor a mi fánk alatt biztosan nem lesz gólyahozta ajándék... Kép

Tündi
Vendég

Jó reggelt babanet.................
Na szóval Lara,Én már jó párszor szedtem a azt a szemét norcolutot....és mindig ha vége volt a dozis beszedésének....utána az 5.napon belül jött meg....3-4-5 napon belül!Szóval nem vagy elkésve!

Nem hiszitek el mi történt ma Velem....reggel felébredtem...rohanok wc-re,mert majd bepisiltem....és elvéreztem útközben...gusztustalanul...még a földre is csöpögött miközben mentem...na erre varrjatok gombot! Kép Én ennek is nagyon örülök,mert 62-napról,41-re csökkent a ciklusszámom.Hurrá...még a végén lesz Pé-m is...hihihihi KépKépKép
MANDA, ügyik legyetek!!!!!!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi30 De még Uh-os kép lehet a fa alatt....vagy nem?Lapar után ha van Pé-d is össza jöhet egy spontán baba...ezer példa van rá,hogy akkor sikerült!!!!!!!!De komoly!
Szóval még semmi se késő!

Tündi-B!
Hát inkább jobb lenne,ha Bp is kisebb lenne...nem is kéne ennyi híd...mindek...mindig csak dugó-dugó hátán azokon is!
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Gratula a rövidülő ciklushoz! Kép
Tündi
Én is félek a rapartól (azért is halogatom), másrészt viszont egy nagy lépéssel közelebb lehet vele kerülni a célhoz. Mi még várunk, mert még csak 2 hónapja nem jött össze a babó (bár úgy, hogy van egy meddő házasság mögöttem), s jövő év elején lapar, ha addig nem jön össze. De ne izgulj: sok lánynak volt már itt laparja és mégis él és virul itt mind! Kép
Manda
Sok sikert mára!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Tündi30
Örülök,hogy sikerült előrelépni a dologban.Mostmár hamar babásodni fogsz!!!!!Kép

Andi
Ha jól értem,spontán megjött!!!Így most már spontán lesz p.é.-d is meglátod.Onnan pedig már egy aprócska lépés,hogy babás legyél!!!!Kép

Gili
Én olyan hőmérőfüggő lettem,hogy most mensi alatt is mérek.
Pedig megfogadtam,hogy nem bajlódom vele már,de szinte remegek egy kis higanyos szálért reggelente.
Még elvonóra kell mennem a végén!KépKép

Ja,ma megint páfrányos a PG53.Sok akció lesz így idén!!!HA-HA-HAKépKép

KépKép

KépKép
okr

Tundi Kép ez szuper hir, hogy minden rendebn van. De mindek akkor a lapar.? csak hogy "belednezzenek"? arra ez igy kicsit nagy aldozat, nem? en a helyedben 1 ev probalkozas es ilyen jo leletek mellett, nem mennek laparra. (nekem volt, viszont nekem miomam, cisztam is volt...). Az atjarhatosagit anelkul is meg tudjak csinalni kb 10 perc alatt..remelem jo dontest hozol...sok sikert !

Kandi Kép de jo ! gratula a mensihez ! ki, minek orul Kép ....de ez az elso lepes...csak igy tovabb !

Manda Kép ma mesz a dokihoz? szoritok, hogy jol menjen minden !++++++++

TundeKép, Babcsi Kép - ti , most hogy egy ideje szeditek a bromot, fogtok ujabb vervetelre menni? hogy latszodjon, hogy lejjebb megy-e a prolaktin? mert nekem nem ajanlotta a doki,,de ez igy lenne logikus, mit gondoltok?

Saci
saci

Saci!Vkrisz
Ha már a tesztem tegnap - lett, ez a kis örömöm legyen KépKépKépKép
De komolyan örülök,elözőleg elírtam 42.nap-on vagyok...vagyis az 1-sön hihihihihi Kép szóval 20 nappal rövidült...nagyon tetszik!1-2évet mondtak a gyógyszerre,hogy rövidíti fokozatosan.Nekem a 139 és 79 napokhoz képest...amik norcolut hatására voltak....ez kész csoda,férjemnek még a végén elege lesz.....hogy mindig vérzek!KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok

ma vagyok a 2cn, és elkezdhetük az utolsó inszemet, remélem sikerel.
Manda ma volt a BMC-be és nagyon drukkoltam neked, főleg akkor mikor Sz ügynök ment a mütő felé.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kandi
Hát nem tudom hogy altatás után bevállalható-e az akciózás, pláne ha esteleg a műtéti napokra esik a peteérésem. De ha a doki aszondja hogy egen, akkor persze nem akarom kihagyni ezt a hónapot Kép

Saci Kép
A doki felvetette hoyg inszem vagy lapar. Mondom amig nincs átjárhatósági hagyjuk az inszemet. Azt mondta hoyg ők viszont egyben megcsinálnak mindent. Ugyanis ha bármi kis gond van amit helyre lehet hozni a műtét során akkor nyilván előrébb vagyok mint egy sima HSG-vel. Én nagyon örülök ennek a lehetőségnek, és mivel nagyon szeretném a babát, megteszek mindent, eszemben sincs alkudozni, hogy naaaa csak HSG legyen Kép Így lesz nyugodt a lelkiismeretem. Már nagyon régóta várok valami hasonló nagy lépésre, nem elégszem meg már a próbálkozzanak csak hiszen egészségesek meg maguk még fiatalok meg na akkor egy kis vérvétel, egy kis UH. Ennél már több kell hogy történjen, 17. hónapnál tartunk. Kezdjük a lapar és társaival, aztán még mindig eldönthetjük hoyg inszem vagy marad a spontán egy ideig.... vagy a semmi, pihenés.

Tündi
Vendég

Tundi Kép ha hiszel benne, az mar tobb mint fel siker ! es ez a lenyeg ! en mast gondolok errol a temarol, de az nem szamit... Sok sikert a folytatashoz..KépKépKép++++

Barbi Kép ez a 6. inszem? nagyon nagyon drukkolok !! Kép Sokaknak az utolso sikerul ! Neked is fog !++++

Kandi Kép akkor nagy a fejlodes ! szuper !+++

Micsoda osz van iden, imadom !!
jo pihenest mindenkinek, jo hir, hogy nem vagyunk sokan - azt jelenti mindenki szorakozik, alszik, ..stb...
bar varom mar a szokasos csapatot vissza...
saci

Sziasztok Lányok! Kép
Köszi a rengeteg drukkot!!!!!! Szerintem biztos hatásos volt! Kép
Rengetegen voltak a BMC-ben, ha jól hallottuk legalább 9 leszívás és 8 beültetés. 9-re már ott voltunk, de azt mondták, hogy 11 elött ne is reménykedjünk hogy sorrakerüljünk. Ezért még korzóztunk egyet a városban és már délután volt mikor MAnda sorra került.
karcsi

Kedves Druszám!
Örülök, hogy minden ok. Nekem is volt laparom, mert már régóta próbálkoztunk spontán és nem jött össze. A doki ajánlotta, én meg azt mondtam ok, mert tényleg fölösleges az inszem + a hiábavaló próbálkozások, ha gond van belül. A lapar szerintem azért is jobb, mert ha van elzáródás, esetleg meg is tudják oldani. Az külön jó, hogy hiszteroszkópiát is csinálnak, mert egy esetleges sövény a méhben vetélést okozhat, így meg azt is meg tudják oldani. Sajna, nekem két külön műtét lett a dologból, mert a dokinak eszébe sem jutott, hogy a méhem nem teljesen normális alakú és esetleg sövény is lehet benne. De nem volt, csak kicsit szív alakú a méhem, ami nem gond. Szóval szerintem ez egy jó lépés. Ha van kérdésed a műtéttel kapcsolatban, kérdezz! Megyeiben műtenek?
gtünde

3 babócát olvasztottak fel, de ebből 1 nam volt hajlandó tárgyalni velünk. A másik 7-ből 6-os lett, a 3. viszont mire beültették 10-es lett. Reméljük Sz. ügynöknek jó napja volt és a legjobb helyre kerültek a babócák! Kép Mióta hazaértünk Manda fekszik, ezért nem ő mesélte a jó hírt. De holnap átrakom az ágyhoz a netet, nehogy ez gátolja a babanövesztésben Kép
ZBarbi Kép Ezek szerint te is ma voltál? Akkor most láttalak? Vagy mégsem? Szomorú vagyok, hogy nem tudtam Kép (Biztos nem olvastam figyelmesen)
karcsi

Kandi-B
Ez szupiKép Most hajrá pé!!!

Manda vagy Karcsi
Mi van Mandával, mennyit kapott vissza??? Hogy van?? Írjatok!

OKriszta
Akkor elkaptad Babcsibétől a hőmérőzés-függőségetKép Vigyázz, mert ha a tesztfüggősége is ráda ragad, akkor a pénztárcád bánjaKép

Saci
Nekem nem mondott vétvételt, de majd pénteken rákérdezek. Mindenesetre nem nagyon akarom abbahagyni a bromot, mert múltkor is, amikor normalizálódott a prolaktin szintem, abbahagytam, aztán most meg még magasabb lett.
Már úgy várom a pénteket! Te mikor mész?

Barbi
Pont tegnap gondoltam rád, hogy mi van veledKép Akkor előre az inszem feléKép
gtünde

Karcsi
Köszi az infótKép Mennek a babatapik, add át: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Karcsi
Akkor végülis kettőt kaptatok vissza?
gtünde

Szia Tünde Kép

Igen, 2 jött vissza. Átadom MAndának a babatapit. Jelenleg úgy zajlik a kommunikáció, hogy én az egyik szobából kiabálok a másik szobába, hogy mit írtatok ő pedig hogy mit írjak én. Mondtam neki, hogy inkább felhívom mobilon, nehogy a szomszédok azt higgyék hogy veszekszünk Kép
karcsi

Karcsi
Vékonyak a falak?Kép Mondd meg neki, hogy pihengessen, ne hagyd semmit csinálni, kényeztesd el kicsitKép És koncentráljon a babákra!! Mentek vérvételre? Mikor?
gtünde

Ok, megpróbálom kényeztetni. (nem fog feltünni neki, eddig is ezt csináltam Kép ) Szigorú fekvésen van, nem mozdulhat. Majd 11-én megyünk vérvételre. Hosszú idő lesz Kép
Láttam, tegnap a poharakról beszéltetek. Nekünk azért kék és Sissy-s, mert a Schönnbruni kastélynál ittunk puncsot és nem a városháza elött.
karcsi

Karcsi
Ott is szép lehetettKép A puncs meg finomKép
11-e már nincs is olyan messze!! Hamar el fog röpülni, és közben még lesz más is (pl. én isKép), akiért lehet izgulni. Az biztos eltereli kicsit a figyelmétKép Nagyon helyes, hogy kényezteted.Kép
gtünde

Tünde Kép
Te mikor mész?
karcsi

Karcsi
Pénteken megyek UH-ra tüszőnézőbe, aztán szerintem szombaton inszem. Vagy hétfőn.
gtünde

Tünde Kép
Mi is szorítunk ám neked!!! Ilyenkor is 11 nap mulva lehet HCG-re menni vagy később?
Nagyon szépek voltak a képeid Pécsről. Szép város. Én is jártam ott többször is, de csak katonaként és ezért csak a laktanyáról vannak emlékeim (meg az adótoronyról és a német nemzetiségi műsorról)
karcsi

Jó lenne, ha folytatnánk a Szilva Kép által megkezdett sort!
karcsi

Sziasztok Estiek!

Megcsináltam Wish rózsáit!Kép
Küldöm minden babáravágyónak és egy piri űző töklámpásom is van!!!!!!!!!!!!Kép
Nem volt időm olvasni, most jöttünk hétvégéről haza.
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Karcsi
Nem tudom mikor lehet menni vérvételre, mert eddig egyszer sem kellett. De most azért rákérdezek.
Hát igen, jó lenne, ha a Szilvanyu "megfertőzne" minketKép
Na megyek NCIS-t nézni.
gtünde

Amica
Nagyon klassz lett a rózsa is meg a tök is!! Hasonlít az én tökömre, lehet, hogy rokonok?Kép
gtünde

Gtünde Kép Szia, én is megyek és babusgatom Mandát.
Amica Kép Szuper! Már biztos nem jönnek a szellemek Kép
karcsi

Karcsi, Manda!
Szép estét! És sok babatapi++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
amica

Kép
gtünde

Amica Kép de ugyes vagy !szepek az alkotasaid Kép

MandaKép , Karcsi Kép ilyen parosnak sikerulnie kell minel hamarabb ! jo pihenest Manda,,es drukkolok. Idaig jol haladtok,,nem? en csak felig ertem a lombik "nyelvezetet", de ugy veszem ki K. szavaibol, hogy van eleg visszaultetheto baba (vagy majdnem baba)

Tunde Kép neked pentek? en meg mindig nem neztem utana Kép - azt hiszem szerdan vagy csut. mar kene mennem uh-ra. En sem hagytam abba bromot,,de lecsokkentettem magamnak Kép negyedre . Elegem lett a felbol,,kezdtem total elszedulni napkozben .Az elso 3 hetben pedig semmi bajom nem volt !

Babcsi Kép te hogy allsz? kersz vervetelt, hogy a bromo hogy befolyasolta a prolaktinodat?

Gining Kép jo homerozest ! ill. turelmet hozza...
saci

Ismételten jó reggelt,holnap már nem Én kezdek itt,mert 6-tól már dolgozok!!!!! Kép
KépMandának és Karcsinak.....egy ilyen párost kívánok!!!!
KépTöbbieknek sugi energiákat!
Temetőkbe meg:Kép
kandi72
Budapest III. kerület

KAndi Kép
te egy hos vagy ! 6 kor kezdeni Kép
es a kep az ikrekrol,,,! hhatm nagyon aranyos KépKép
saci

Sziasztok Csajok!
Megint bekukk, a hétvégén alig tudok net előtt lenni.

MandaKépKarcsiKép
Ezerrel mennek a babatapik:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Pihenj nagyon sokat és vigyázz magatokra!!! A vérvételig lassan megy tudom az idő de majd addíg szóvaé tartunkKép

AmicaKép
Szuper a rózsa. Nagyon tetszik!!!

TüncsikeKép
Hamarosan UH. Már én is nagyon várom. Kíváncsi vagyok erre a hónapra hogy alakul. Én ma veszem be az utsó clostyt és holnap beszaladok a dokihoz, hogy mikor legyen UH. Neked már szurkálnak a kis huncutok?Kép

SaciKép
Nekem most volt vérvétel és rendben van a prolaktin szintem. Szerintem ha a doki nem mondja magától azért kérdezz rá a vérvételre. Azt azért tényleg kéne csinálni.

KandikaKép
Gratula a lerövidült ciklusodhoz!!!! Csak így tovább!!Kép

GilingKép
SziókaKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, Kép az jo, hogy minden hormonszinted rendben. A bromot attol meg folytatod? napi fel?
en (magamnak Kép) negyedre csokkentettem, remelem az is eleg...
es igen, kerek majd vervetelt...koszi
Remelem ez a honap lesz a mienk !!KépKép++++
TundiKép merre vagy ? neked volt mar verveteled ?es ha igen,,visszaallt a prolaktinod a normalisra?

saci
saci

Sziasztok Csajok!
Alszik itthon mindenki, olyan, mintha megint bagoly lennékKép

Tündi, annyi a tökfej manapságKép

BAbcsi, csak platánlevélből csináltam ami nagyon kemény, juharból lenne igazán formálható, de szép volt a nagyiék asztalán!

Kandi, de jó, talán sikerül hamarosan jókor pé-t is produkálnod és újra a saját gyerekedet pelenkázhatod regel 6-tólKép

Karcsi, Manda szép napot! Én nem figyeltem eléggé, hármat kaptatok vissza?

TöbbiekKép

Kép
Kép
Kép
amica

SaciKép
Igen szedem a napi 1/2-t és semmi bajom tőle. Ha jól hallottam a terhesség 12. hetéig kell szedni és fokozatosan abbahagyni nehogy visszaugorjon vagy többszörösére ugorjon akár a szintje. Igen, remélem ez a mi hónapunk!!!!

AmicaKép
Így is nagyon szép! Annyira tetszik, hogy lehet, hogy megkísérlek egyet kreálniKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép koszike a valaszt. es IGEN,ez a mi honapunk !

Amica Kép jo lehet a csond otthon, hasznald ki, kenyeztesd magadKép
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: