Helló csajok!
MÉg ma szép idő van, ki kell élvezni!!!
Zsu LÁttam kérdezted Anitát. Jó van, csak most egy kicsit szünetelteti a fórumot.
Én is szájban mérem 5 percig, hagyományossal, de van aki azt mondja, hogy a legjobb és legbiztosabb módszer hüvelyben 10 perig. Én nem bírnék még reggel 10 percet az ágyban feküdni, és engem zavar, ha a ott van benn. Úgyhogy marad a száj

Szerintem így is mutat valamit.
Moni úgy örülök, hogy jó lett a vérvételed eredménye! Megkérdeztem a dokit, hogy miért kaphatott a férjem clostyt, és azt mondta, hogy ez nem hormon gyógyszer, hanem hatással van, arra a receptorra, amely a spermiumok képzéséért felelős. Kikapcsolja akkor, amikor leszabáélyozná a spermiumok termelődését. Szóval növelheti a számot. MI most maradunk ennél, aztán ha 3 hónap múlva sem lesz eredmény, akkor jön valami más.
Kamilla szerintem ne izgulj, biztos akkor lehetett pé-ed. És egyáltalűán nem biztos, hogy meg fog jönni! NAgyon szorítok, hogy Ne jöjjön meg!!
Ági mit takar a papairodalom?
Angel Hormonvizsgálat is lesz nov.7-én? Én nov 9-én megyek vérvételre (22.cn) és akkor megnézi a hormonokat a doki.
KÉrdeztem tőle a barnázást, de azt mondta, hoyg sok oka lehet, majd talán a hormoneredmény megmondja.
Ancsa látom nagyon a padlón vagy, úgy sajnálom!
Csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg fölállni, látod egyszer- vagy többször mindannyian végigmegyünk rajta, aztán egy kicsit jobb lesz.
KITARTÁS!!!
HOgy van a nővéred? nagyon szorítok, hogy csak a terhesség jelei legyenek!
Lara mikor mentek az Andrológiára? és a Te vizsgálataid mikor lesznek?
NEkem a doki tavasszal azért írt föl norcolutot, mert alacsony volt a progeszteron szintem. MOst már értem, hogy abban az időben miért jött meg pontosan 28 napra.
Egyébként am ostani dokimnak mondtam, hogy az a msik Norcolutot írt föl nekem, erre Õ azt mondta, hogy attól már vannak jobbak is.
De ezt a progeszteron hiány megszüntetésére mondta.
Nem is tudtam, hogy mensimeghozó hatása is van!
Szóval én csütörtökön voltam dokinál. Citológiát nézett, meg megvizsgált "tapintással" és azt mondta, hogy minden rendben.
a 22. ciklusnapra behívott vérvételre, azt mondta, abból Õ már látni fog valamit. Addigra meglesz a rákszűrés eredménye is.
Azt tanácsolta, hogy várjuk ki a 3 hónapot, amikor újra megyünk megnézetni a kiskatonáka, akkor lépjünk tovább, ha még egyáltalán kell.
na most megint jó hosszú lettem, bocsi