2005.10.30 21:45
2005.10.30 21:53
2005.10.30 21:56
.
... 
. Jaj...
attól még messze vagyok, de a jó pap is holtig tanul. Magyartanár vagyok, másfél évig tanítottam, mielőtt jött volna Viola.2005.10.30 22:17
2005.10.30 22:32
2005.10.30 23:33
mert a lanyok sokkal szivosabbak mint a fiuk es nem annyira nyafkak
2005.10.31 00:35

? Mármint a szín
... 2005.10.31 06:36
.
)
) 

Persze csak ha nem vagyok a szobájukban.
De egyből meghallom, mert Marci közelkerülve Natihoz mindig nagyon gyengéd ("hát szia, kis Natikáááám, sziaaa, Natikaaa")
Tudja, h. a konektorba nem szabad bedugni semmit, így a porszívót is, s ha néha odaadom az "igazi vásálót", akkor azt is a szőnyeg alá, v. vmelyik polcon lévő résbe dugja. 

Apukája messzire kerüli őket.
2005.10.31 08:29

, hát, a kimerültségtől én is bírok lenni boszi, de próbálok nem elfajulni
Jégvirágéknak nagyon kellemesen telt a hétvégéjük, azt tudom, írt sms-t, de pl Hadriról nem tudok semmit, meg Westerékről sem. Ez a hosszú hétvége elszippant sokunkat a géptől
Nálunk is családi programok vannak. De most itt vagyok, mert különben elvesztem végképp a fonalat
Nekem kicsit rozsomákos a hangzása ...
Köszönöm, hogy leírtad a jelentését, végül is szeretjük a lányokon a rózsaszínt
Nekem ma nem kell főznöm, annyi kész kaja van.
Mi van a festéssel? Zajlik? 2005.10.31 08:59
Sztem ez fantasztikus!
Azt hiszem mi már nem tervezünk több bébit
De már most is irikedem a várandós nőkre, minden babának úgy tudok örülni. Tegap volt egy 10 perces sírásom is emmiatt, mert úgy nézett rám Rozi, hogy teljesen elolvadtam, és ott sírtunk a Zsófival, hogy mennyire szeretjük ezt a kis törpét
(Épp romantikus zene is szólt).
Fogyást nem érzékelek annyira, mondjuk megmértem magam és csökkentek a méreteim, de én nem érzem. A frizurámat meg nem tudtam megcsinálni rendesen, mert rám sosem jut idő (anyuka-sors), utolsó pillnatra hagyom a hajszárítást és elkapkodom mindig. Meg épp a képeken néztem, hogy a ruhám is milyen előnytelen...
Önbizalomhiányos vagyok most igencsak, de majd elmúlik
Tök jó lett volna, ha eljössz...Majd legközelebb
A hűtőmágneses idézetet is kimásoltam. És: a férjem emlegetett Téged a talin, dicsérte a fényképeidet a többieknek.
Blanka nagyon édes a képen, az a sapec tündéri
És várunk bármelyik talira továbbra is 
És tök jó, hogy tudtatok Jégvirágékkal minitalizni. Marcipán akkor meggyógyult?
Úgy örülök nekik, mert más szögből tudtatok fényképezni. 
Sok jópofa jelenetről lemaradok és nem tudom megörökíteni, mert a szoba másik sarkában vagyok épp. És a tegnapi minitalitok milyen lett? Meg ne dolgozd Magad halálra dobozkicsomagolásban, jó? Nekünk még nem olyan rég is volt a háztartásban kibontatlan doboz, pedig 3 éve lakunk itt
És az apukák sztem is jól bírták, úgy nézett ki
Az enyém férjem pl igen, most se akadt ki, hogy itt ülök a gép előtt.
A digitális képekből, amit eddig előhívattunk, az szörnyű színű lett papíron. Lehet, hogy jól meg kell nézni, hol hívat elő az ember vmit, godolom.
Zsófi és Veronika szívébe zárta a lányodat, aki valóban nagyon szép
És én is szívembe zártalak Benneteket
2005.10.31 09:16
2005.10.31 10:06
Vagy csak egy slukkot
A kávé mellé
Kisfiad háztartásigép szeretete,meg az alvását felügyelő vasaló
Annyira jó fejek a gyerekek!
Irul-pirul
A torta receptjét én is szívesen venném,annál is inkább mert azt hiszem én kimaradtam belőle,illetve ettem egyflée tortát,ami isteni volt,de nem emlékeztetett répára az íze.
2005.10.31 10:32
legalább ezt az évet ki akartam húzni szoptatással, de úgy néz ki ennyi volt...
azt amúgy észrevettem, hogy ugyanúgy harapdálja a cicit ahogy a cumisüveg cumiját, hiába mondtam nagyapjának, hogy ne adja oda a gyereknek a cumisüveget játszani, ez lett az eredménye...
Nappal képtelenség szoptatni csak éjszaka nem harapott rá eddig...ugyanaz mint Vezsó nálatok.....
2005.10.31 10:32
Hogy én egyre szebb?!.....
jaj, ez nem igaz...de a nyári talin 8 kg-val voltam több és teljesen más volt a hajam is.
csipet meg tényleg turbó üzemmódban mászott, biztos legközelebb látni fogod
2005.10.31 10:43
2005.10.31 10:46

2005.10.31 10:51
/kis irigyseg/
2005.10.31 14:15
2005.10.31 14:35
! 
. 2005.10.31 15:14
Aranyosak a babák, ahogy egy kupacban ülnek! Sajnálom, hogy kimaradtam ezekből a talikból. 2005.10.31 15:25
. Virág még szörcsög szegényke, és az orrszívó porszívó láttán nagyon tiltakozik, de muszáj szívni neki. Egyébként ma ebédre és tegnap este is evett szilárdat, szopzik is rendesen, jókedvű, nevet, kúszik, sokat játszik. Remélem, hamarosan teljesen rendbejön mindkét gyerek. Viszont a férjem is elkapta tőlünk a betegséget. Ivott tegnap egy kupica házipálinkát, olyan igazi köhögtetőset, rögtön jobban is lett
. Én azért nem követném a példáját
...(egyébként nem szokott inni, ezt a pálinkát is ajándékba kaptuk 3 éve, azóta ott áll. A tavalyi náthája alkalmával ivott belőle utoljára, akkor is helyrejött tőle
)
.
.
, úgy sajnálom...
. A rózsaszínt én magamon is szeretem, amióta lányaim születtek, előtte soha még egy kendőm sem volt rózsaszín. 2005.10.31 15:47
Akkor csak a repcsi idnulás előtt futottunk egy kört, most több időnk volt. Érdekes hely, de engem valahogy nem fogott meg annyira. ÉS ne értsétek félre, nem az európai kultursznobizmus beszél belőlem, mert pl. Chicagót imádom. Egyszerűúen NY nekem túl nagy, túl sok benne az ember (különösen a prosztó, "lenyomlak a járdáról" típus) többször majdnem elcsaptak a pirosban száguldozó taxik, az építészete sem jön be igazán stb. Pedig pesti lány vagyok, de ezzel együtt is sok nekem ez a város. Azért megyünk majd még többször is, de elhatároztuk, hogy akkor célirányosan megyünk: múzeum, könyvesbolt, vásárlás, állatkert stb.
és vigyáznak majd havonta 1-2 alkalommal Flórára, ha valamit el akarunk intézni, vagy csak szeretnénk kettesben lenni a férjemmel. Remélem, beválik. 2005.10.31 17:24
Nekem nagyon hiányoznak az első időszak , meghitt összebújós pillanatai...remélem még egyszer azért pár év múlva átélhetem újra...
és lassan hozzá kell szoknom, hogy hamarosan mindent fog enni. Na erről ennyit, nem szaporítom a szót....
Még csak most kezdtem el krémtúrót és rostos üdítőket inni, mert azt kívánom.....remélem nem fogok sokat hízni....de ne félj, leszünk mi még karcsú virágszálak...
1 zacsi 10 perc alatt a pocakomba vándorol...
2005.10.31 17:34
2005.10.31 17:54
2005.10.31 18:14
2005.10.31 18:42
Akkor 60 kg lennék, az nekem pont jó.
2005.10.31 18:46
még a keresztanya személye sem biztos..
2005.10.31 20:12
2005.10.31 21:04
Annyira élvezte!!!! Igazi halak szülötte, úgy lubickolt, még meg is szoptattam, mert annyira élvezte, hogy ennél már nem is lehetett volna jobban fokozni a tobzódást
Szopizás közben is pancsolt a lábával, mintha a pocakomban lenne
Hatalmas élmény volt, sajnálom, hogy kép nem készült. Látnotok kellett volna!
Szerintem ezért jó ez a topic, sokfélék vagyunk, sok új dolgot, gondolatot hallok, olvasok itt, amiket olykor elsőre el is utasítok (rossz tulajdonságom, hogy rögtön nemet mondok, aztán átgondolom), de sokszor később megérik bennem, akár csak egy-egy része vagy az egész gondolat.
) Bernátnak kezd bújni a jobb felső egyes, Kristófnak pedig elkezdett mozogni a jobb felső egyes, lassan jön a vasfoga
Nem tudom,nem kéne-e felvilágosítanom, hogy előbb tanuljon meg megülni, utána felülni
) Igencsak sajnálom,,h ogy nem tudtam elmenni, de azért szép hétvégénk volt, ez is jólesett.
És végre olyanokat is be tudtam azonosítani, akikkel még nem találkoztam vagy csak az első találkozón.
És nagyon helyes, ahogy pont úgy elájul a papája hasán, mint a tiéden szokott a találkozókon
2005.10.31 21:22
2005.10.31 21:55
2005.11.01 00:00
Egyszerűen remeg érte, ha hozzáér, úgy püföli, hogy teljesen leizzad ...
Én is kiváncsi lennék fiam mit szólna a nagyvízhez? Szerintem élvezné, mert imádja a vizet...ma is úgy pancsolt, hogy a végén több víz volt a kád mellett mint a kádban...
2005.11.01 07:28
Lányaim alszanak, kivé Rozit, aki meg van dicsérve, mert gyönyörűen alszik éjjelente, ollllyan jóóó!!!!
Ma elkezdem tervezgetni az ajándékokat, magamhoz képest már késésben is vagyok, sokszor szept végén megvan minden. Mert évközben veszegetek, készítgetek dolgokat.
Fantasztikus látni az örömét.
2005.11.01 08:00
(ki hogy szereti) Jó reggelt mindenkinek!
és én nem felejtem, hogy te is Szilvi vagy. Helló druszám!
Beni lábának mihamarabbi gyógyulást, neked meg kitartást kívánok!
Akkor nem vagyunk rokonok.
Igaz én egy 35 év körüli pasasról beszélek. Az unokatesóm férjét hívják így.
Igen elkezdték a házata a mesteremberek, de abbahagyták, mert rájöttek, hogy 4 naapos ünnep van. Szerdán folytatják. Mi közben a kert végére biggyesztünk egy szerszámos házikót, mert télére nagyon kell. Ugyhogy nem unatkozunk most. A gyerek szinte egész nap kint van. Csak enni járunk be a házba. Õt annyira beöltöztetem, hogy úgy néz ki mint egy mishlen figura. Szinte moccanni sem bír benne. De ez nekem csak jóóóóóóóóóóó!

Ezt csinálta fél órán keresztül, még az apját is felkeltettem, hogy nem bírom már, és képzeld el kapott cumisüvegből egy kis vizet, és utána átcsempésztem a cicit a szájába, és utána semmi baja sem volt. Másodjára amikor ugyanígy örjöngött, akkor meg megkapta ugyanazt a cumisüveget, mint az elöbb, immár üresen, és azt is szívta egy ideig, és utána cicizett tovább. Hihetetlen rossz volt hallgatni, hogy bármit csinálok vele, és nem bírom kitalálni a bánatát.
Szerinted a foga a hibás ezért? Nincs még mindig nekünk.

2005.11.01 08:01
2005.11.01 09:25
2005.11.01 09:44
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint