A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi: sejtem, hogy nagyon rossz lehet, de ha akarsz/tudsz "beszélni" róla, akkor nekem is írhatsz, a profilomban van cím.

Pussz: Pocak
pocakpacni

Gigiiiiii!!!
Miért sértődtél meg??? A szociopatán??? ne hülyülj már, hát épp azért írtam, hogy aki ilyenaranyoskedvesmegkönnyenbarátkozó, az miért lenne má' szociopata! Kép
De 3 kívánságod attól még lehet!! Kép

Ancsi!
Doni még nem volt akkor 2 hós! Kép És kb. 6 hetes kortól nyomjuk a kersztpozíciót mindkettővel Kép

Dóra!
Én az új oltásrendre értettem. Valaki leírta, és abban volt 18 hós, az 5 hós meg kimarad... Vagy rosszul olvastam volna?

Na megyek, mert éhesvagyok megannyidolgomlenne megbékátisakaroknézni meglostot is....

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

már megint itt egy bogár...Recca, ilyenkor is rád kell gondolni? Mint, amikor Neet szürkét lát???Kép

Én jelentem, ultra paráztam a gátmetszéstől (megjegyezem, teljesen jogosan), és ha akkoriban van egy kis eszem, és kicsit nem csinálok úgy, mint egy kislány, akkor már az elsőt is itt szülöm, és nem a 19. században. És akkor már lehet, h az első is élmény lett volna, és nem lett volna gátmetszés, és a többi és a többi...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

köszi a bóbokat a gyerek nevében

perpill épp üvölt és tömi az öklét. mintha mérges lenne, mert hol megtalálja a hüvelykjét, hol nem. a cumit azonnal kiveri a szájából Kép , most az ujja a téma.

Oxi, majd írd meg, hogy megvolt-e már a nunifelvágás a lányodnál, és hogy hogyan viselte.

ancsipancsi

B!
nem nem, jól értetted, 15 és 18 hós oltás is lesz...Kép és 5 hós meg nem. Mi meg úgy kapjuk, h kicsit ilyen, kicsit olyan...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mi szerdán megyünk a Petőbe vizsgálatra, úgyhogy sétát kihagyjuk! Plusz derekam ismét becsípődésközeli állapotban van, úgyhogy odáig sem tudom, hogy jutok majd el!

Akkor senkinél nem volt ilyen köpködős tünete a babának etetés közben??? Kép Timinél sajnos krónikus a tünet, nem csak 1X-1X fordul elő! Ez a gondom! Talasztaltabbak? Most cumisüvegből adom neki a főzeléket, de ezzel most visszaléptünk egy fokot és nem mehet hosszútávon!
Ja, és pohárból mikortól szokás itatni? Vagy legalábbis gyakoroltatni?

Ildi
ildi76

Na jo, akkor rakerdezek dokineninel, vagy felhivom en a tanacsadot, ha mar ajanlgattam itten.Kép

Nemtom mi tortent kicsi lanyommal, de ma annyit alszik, hangjat sem hallani...orulnom kene, megsem tudok.Kép

Mi nem megyunk szigetelni, tul nagy falat lenne meg nekunk.Kép
Fic, minden egyutt: jegy es homeobogyo (meg a pelenkabol maradt szazasKép), de holnap utazunk, jovo heten megkereslek!

Mindenkinek szep hetveget! Legkozelebb kedden leszek, hatha vki hianyolna.Kép

www.tar.hu/katalinzoe

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Jó ez az album! Hiányolni fogunk!Kép
ildi76

Ildi, mi még nem tartunk a kanalazásnál (leszámítva cseppeket), de pl. a feloldott bogyókat az előbb cumisüveg kupakból (mint egy pici pohár, olyan) itattam meg vele szép lassan. azért valamennyi mellé ment Kép

ancsipancsi

HAli!

beöntés és katéter szerintem nem nagy ügy,komolyan!ÉS én katéterrel is közlekedtem,sőt az első császárnál még egy kis retikül is logótt belőlem ami nagyon vicces volt mert egy biztosítótűvel kapcsoltam a ruhámra,hogy ne kelljen fognom.De most ilyen nem volt,mert Szt.Imrében gombolnakKép
Ancsi!

Neked is meg vannak a gombjaid?

És PAnnánakis benőtt a nunija mint Oxi Vikijének,ami egy pici hártya és most húzogatnom kell szét neki,de határozottan oldódik.

ÉS nem tudom,hogy mit is kartam még reagálni.

Jucus
20170114224602

bogárka,
na jóóóóóóóó,nem sértődömKépde azért kívánokKépés mindemellett amit felsoroltál én egy nagyonönződög vagyok és ha a gyerekemről meg a nyugalmamról meg kényelmemről van szó nem szeretek barátkozniKép

zsanci,vera
én is "a lá natur" szültem meg metszés is úgy volt és igyekeztem kulturáltan üvölteniKép(amúg végig kusba voltam)
de mondjuk vmiért nem is fostam tőle.....beöntés jobban foglalkoztatott,katéter csak azért nem mert nem számítottam arra hogy kapokKép
Vendég

Ildi!

Pohárból itatni már az újszülöttet is lehet!ÉS ez a cumisüvegből fözelékelés elég érdekesen hangzik.HOgyan jön át a lyukon?
Panna gyönyörűen eszik viszont malackodva iszikKépÚgy csinálja,hogy a szájából szépen kiengedi a ruhájára és ez min.2 ruhát jelent per nap.Még jó,hogy csak vizet iszikKép

Juc
20170114224602

juc,
mond már el hogy mit tudsz egy nunin huzogatni????????és mi nő be egyáltalán?
de szörnyűűűűűűKép Kép Kép
Vendég

Jucus, az enyim is ezt csinálja, bekapja és kiengedi a szájából, de én gyors odatolom a kanalat (ha kanállal táplálom bele az akármit) és azzal visszatuszkolom a szájába. Kép

gombjaim megvannak, beragasztottam a babanaplóba.

akkor most húzgáljam a nuniját? nézegetem mindig fürdés után.

ancsipancsi

Gigi, gondolom széjjel nyitja a nagyajkacskákat kicsit és akkor látszik a picike hüvelyke.

ancsipancsi

Bocsi Gigi,hogy ilyen gyógy vagyok,de én legalább hiányosan írtam ki,Te pedig jól!/Ha,ha,ha/Gigi,Pocakpacni megpróbálom e-mail-ben a többit.Gabi

petergabi

Ancsi!

ne húzgáld mert nekem is csakmost szólt a doki.Gondolom ennek is van egy türelmi idő mint a kisfiúknál csak P-nek nem oldodott magától.

De én a vizet nem tudom visszatuszkolni .Két oldalt engedi ki.

Gigi!

Szét kell nyitni két kézzel és akkor ott ahol a hüvely van,előtte egy kicsi hártya szerű izémicsoda van aminek nem kéne ott lenni.MIntha kivül is szűzhártyája lenne.ÉS akkor mindig pelenkázásnál finoman kétfelé húzni amit egyébként nem csinálna az ember.

Petergabi!

Szia itt!

Juc
20170114224602

Ez hihetetlen mennyit írtatok!

Ancsi! Nagyon édes kislányod, igazi Lencsi baba!

Ildi! Pedig én úgy örültem a múltkor, mikor írtad, hogy Timi már rendesen eszik, mert emlékszem, mennyit kínlódtál vele. Gréti is nagyon kínlódva eszik, és gondoltam, ha Timi megjavult, ő is megfog egyszer. De ez most elkeserít, hogy lehet még ennél rosszab. Gréti mostanában azt csinálja, hogy amikor tele a száj, bedugja az ujját is, és birizgálja a száját (nem tudom a szót rá, amikro úgy pengeti, mint a gitárt Kép ) és közben kiabál.
Inni viszont még sehogyse iszik.

Holnap megyünk a Brendonba vásárolni. Akciós az utazóágy (remélem még van), meg venni akarunk egy babakocsit, mert a mostanit utálom, nagy nehéz dög. Ráadásul a háttámlája 3 fokozatban állítható, amiből egy a vízszintes, a másik félig ülő, félig fekvő (inkább még fekvő), a harmadig meg 90 (!) fokos. Õrület. Most kaptunk kölcsön egy tök jó kis babakocsit, amit vittünk magunkkal Tunéziába, de ezt meg valami 130 centis gnómra tervezték, olyan lent van a tolókája.
Milyet érdemes venni? Help me plíz!

KépKép
KépKép
lindicita

Zsebi! Így aztán beugranánk hozzátok is az autósülésért. Otthon lesztek?

KépKép
KépKép
lindicita

Hello Lanyok!

Hát, baromi rég nem voltam, dehát zajlik az élet, meg a jég nálunk Kép
Megpróbálok visszaolvasni, de ha nem sikerül, ne küldjétek rám a szamarakat (gondoltam, már uncsi ez a folyamatos mókusozás, hogy a szamár vigye el!).

Mai nap élménye a Hungária körúti 40 perces dugóban Bogyó VÉGIG ordított hazafelé.....úgy, hogy a végén már hüppögni volt csak ereje Kép Ok: büfi, meg a sötét... Ahogy hazaértünk, azonnal kerek lett a világ. A szívem még most is ezermillió darabban, nem beszélve a rongyláb-effektről, ami még mindig működik Kép Na, sebaj, túléltük.
(Vikkel ült hátul, de engem akart és csak nézett azokkal az óriási szemeivel szemrehányóan, szomorúan, én meg próbáltam neki magyarázni, hogy a dugóban nem tudom magamhoz venni, mert vezetek...jaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj de szar érzés)

Vidámabb dolgokról: jön a bazi hosszú hétvége és csuhéj de jó lesz, mert api itthon lesz velünk Kép Kép Kép

Na, húzok cisszaolvasni. Asszem.
ada007

Kaja: nálunk E akkor hülyül a kajával, ha már jóllakott. Addig nagy a rend, akkor jön a hajrakenés, szájbanyúlás, kutyának odatartás, megnyalatás.. Kép itt tudom, hogy iszák, és ennyi. Kép
neet
neet

juc,
na jó,de ha ott van egy hártya akkor ott az egész be van nőve,nem?és az hogy jön szét attól hogy kétfelé huzogatom?és hogy tudom egyáltalán kétfelé huzogatni ha egyben van???????????nem értemKép

butagigiakicsakkukittudhuzogatnidemegkeltanuljaanunitis
Vendég

lindi,
graco city sport plusz van nekünk is nagyon bejön,azokat nézzétek meg!!!
Vendég

Gigi és Pocakpacni:mire leírtam bánatom,lefagyott ez a t..ű.De végül is az októberi kismamában is megjelent,a szüléstörténetekben/Péter Balázsné/.Neet:az a szürke,aminek hosszú,gusztustalan farka van?Jucus:Neked is üdv.Gabi

petergabi

lanyok, mi holnap(ma) reggel megyunk bekescsabara, de kedden mar ujra itt leszekKép. vigyazzatok magatokra, a babakokra es az apakokra. ja meg a kis szurkekre es a bogarakra isKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Már megint nem voltam egy ideje, de annyira jó idő van, hogy állandóan kint vagyunk a levegőn, ki kell használni, amíg még lehet. Visszaolvasni képtelenség, annyit írtok mindig!

Képzeljétek, csütörtökön lementem a régi helyre, ahova jártam tornázni, a Buda Fitnessbe!!! Hallod, Ada? Kép Egész jól bírtam az órát, step volt, nem is nagyon kellett megállnom. Emma mellettem volt egy szőnyegen, jól elvolt, élvezte, hogy ott ugrál egy csomó ember. Amikor a végén meg már unatkozni kezdett, akkor a tanár csaj szórakoztatta egy kicsit. A hasizmomat most nagyon érzem, elvégre lassan másfél éve nem nagyon volt megmozgatva. Mostantól próbálok hetente egyszer menni.

Megpróbálom legalább ezt az oldalt visszaolvasni, aztán megyek ebédet főzni, utána meg babaúszás!
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
manoka11

Gigi!

Pannának nem az egész hártyás csak mondjuk a gátkezdetétől 3 cm kb.Oxi Vukijének az egész hrtyás volt de feloldodott mert Oxi ügyesen húzogatta.
Ne kérdezz ilyeneket,hogy hogy meg smint mert nem tudom neked szemléletesebben leírni.
Ez olyan a lányoknál mint a fiúknál a letapadás.

Mi is családilag hosszúhétvége,nem nagyon leszek.

Pusz:
Juc
20170114224602

Sziasztok!
Juhé, h ilyen jó az idő és csuhé, h 4 napig zapázhatunk, úgyhogy mindenkinek nagyon jó 7végét!

Egyébiránt a szerdát már direkt meg sem kérdezem, ha jó az idő én megyek, meg remélem még mások is csatlakoznak, de ezt majd megdumáljuk kedden.

Mennem kell, mert Vincenzó óhajt, de azt még elmondom, h ma 5-ig aludt, KépKépKép csuhéj, és most ezek miatt mind nagyon jó a kedvem. Kép És tegnap este 9,22 kg-ot mutatott a mérleg V alatt. Kép
cupp,
fic.
ficánka

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Siso,
tényleg nagyon aranyos! Nem akarok nagyon feministának tűnni, de megszámoltam (remélem, jól) a sok ájulósból csak 5 nő. Hajjajj, de jó, hogy mi kaptuk a szülést/menstruálást, ha ezek egy IGEN-től beájulnak... Kép
neet
neet

gabi,
elolvastamKép Kép értem miért írtad hogy félelemmel teli.....írok mailt ha b enged,rendben?????

cupp
Vendég

Sis, nagyon jók voltak!

Fic, mi is megyünk!
zanza

Mi ez a pangás, csajok? Mindenki romizik? Kép
neet
neet

Ennyire 4 napos az ünnep?Kép
zanza

Nem tudom, mi az a romizas, de mi egesz nap nem voltunk itthonKép Reggel elindultunk, kocsikat nézegettünk (apa kap cégesautot), aztan ikeaztunk, aztan coraztunk, 10 percre hazaugrottunk, aztan gödöllöi baratoknal logtunk, ott is van két baboca, Balint lesmarolta a töle másfél évvel idösebb kiscsajtKépKépKép

KépKép
fibi

Fibi, a romizás = romantikázásKép
Bálint egy kicsit korán kezdi.Kép
zanza

Sziasztok!Hát ilyet?Tényleg sehol a tegnapi pörgés.Gigi:rendben,várom!

petergabi

Zanza,
kösziKép Romizás is megvoltKép Hát, igen, apja fiaKép

Gabi,
elolvastam a Kismamában a történetedet, becsüllek, hogy ezt végigcsináltátok.

KépKép
fibi

Sis,
tényleg nagyon jók a videók! Kép édes a kisbaba, Vincenó is szokott így röhögni, de azért nem ilyen sokáig. az ájulósnál meg én is felfigyeltem arra, h mennyivel több pali ájul be, mint nő. vicces. KépKépKép

Zanza,
benned bíztam! Kép

Mi nem romiztunk sajna, hanem zapa szüleinél voltunk, egészen jó volt, jól kijövünk egymással. És tudom ám, h csak jót akarnak, de néha olyanokat tudnak mondani, h feláll a hátamon a szőr.
1. ők már 3 hónapos kortól adták a gyümölcsöt, biztos kéne
2. azért is kéne gyümölcs, h ne hízzon úgy V, mert ha nagyon nagy a súlya, nem fejlődnek úgy a belső szervei
3. oltassuk be magunkat influenza ellen, h nehogy megkapjuk a madárinfluenzát
Ma anyukámékhoz megyünk, ők sosem szoktak ilyeneket mondani. És jobban szeretem az anyukám főztjét, de biztosan azért, mert azt szoktam meg. Tényleg szeretem őket, és disznónak is érzem kicsit magam, mert igyekeznek nagyon, dehát én egy ilyen rossz nő vagyok.

Fibi,
B nem semmi! Kép helyesek lehettek nagyon!

További jó és boldogságos 3 napot!
cupp,
fic.
ficánka

Fibi:köszi,de nem nagyon volt más válastásunk.BABÁT akartunk minden áron,bízva abba,hogy ez nem történhet meg újra!Na persze ez így jól hangzik,de nem volt ilye könnyű.Gabi

petergabi

Párom tegnap megvette a párásítót a mediamarktban, a pingvineset (macis nem volt ott), azért nem rendeltünk interneten, mert nekünk elég sürgős volt V. légúti megbetegedése miatt (még mindig tart sajnos), ahogy megvolt, azonnal üzembe állítottuk és tényleg nagyon jóóóó! Kép Köszönöm még egyszer az erre vonatkozó hsz-eket!

Szerdán mi biztos nem tudunk menni emiatt a fránya betegség miatt, mert ha jobban is van V., azért nem szeretném, hogy véletlenül más babóka elkapja... Kép

Úgyhogy ezt a 4 napot is mi nagyrészt itthon töltjük, megy az itthoni romizás és gyógyulgatás...

Gabi,
Én olvastam a kismamában a leveledet, és a képen gyönyörű a két lányod, erre gondoltam már akkor!!!

További szép hétvégét!
Blaye
blaye

Sziasztok!

Fic, te rossz nő!Kép Anyós nálam is próbálkozott ilyen szöveggel, de a végén belátta, hogy tök mindegy mit mond, úgyis megyek a konok fejem után.Kép

Lányok, apának említettem, hogy nekünk is kellene párásító, de az ultrahangosat ellenzi, mondván ártalmas az egészségre az ultrahang. Tényleg az lenne?

Blaye, Vincének jobbulást!
zanza

Zanza,
Köszi Kép

Szerintem nem lehet ártalmas, mert az ultrahanggal mi nem találkozunk, csak a víz. Viszont a túl száraz levegő nagyon rossz a légutaknak, a bőrnek, stb.

B.
blaye

Zanza,
már én is azt várom, h lássák be végre. Mindig nagyon határozottan elutasítom a "jótanácsokat". Kép Mesélek még valamit, tegnap após azt mondja, vettem a Zsuzsinak is egy újságot, kiderül, h anyák lapja, anyós hozza, mondja: azt hittem, h nekem vetted, én mondom, h itt is hagyhatom, erre ő h csak azért jó lenne olvasni, h tudja, h mikor mi várható el a babától, mire én nagyon keményen mondom, h na ezt kell elfelejteni, aztán kifejtettem, h nem kell semmit sem elvárni a gyerektől, mindegyik más ütemben fejlődik stb. Ilyenkor látszik, h megérti és tényleg aranyos meg kedves, de néha grrrrrrrrr, érted biztosan! És azért mondom, h rossz nő vagyok, mert tudom, h összetehetem mindkét kezemet, h ilyen rendes szülei vannak a kedvesemnek, és gondoskodó nagyszülei a kisfiamnak. Kép Mert a volt férjem szüleiről lehetne forgatni egy balázssót (...). Kép

Blaye,
Vincének sok-sok gyógycupp! Már elég régóta betegeskedik, és én most nagyon aggodalmaskodó leszek: nem lehet, h valami komolyabb van nálatok is, mint Oxiéknál? Én azt nem gondolom, h ártalmas lenne a hidegpárásítónál az uh!

Gabi,
én még nem olvastam a történetedet, de meg fogom tenni, viszont anélkül is biztos vagyok benne, h nagyon ügyesek vagytok, és h gyönyörűek a lányaid!!! Kép

Vince még mindig aluszik az erkélyen, mi meg már útra készen várunk. Úgyhogy mék vasalni.
fic.
ficánka

Zanza,
már az előbb is írtam, csak véletlenül Blayenek, h sztem sem ártalmas a hidegpárásítónál az uh! Kép

Blaye,
bocs, h hozzád írtam.

Ébredezik!!!!!!! Kép Mégsem vasalok!!!!
nagyonrossznőfic.
ficánka

Sziasztok!

Fic!
Abszolút megértelek, nálunk is majdnem hasonló a helyzet, mármint a nagyszülőket illetően. Én is jól kijövök a férjem szüleivel, de néha ott is vannak hasonló megjegyzések, bár anyósom már elég jól kiélte magát az első unokáján, ennek megfelelően a sógornőmmel nem is túl rózsás a viszonya. De szerencsére velünk kapcsolatban minden ok. És az teljesen normális, hogy anyukánk főztjét jobban szeretjük, elvégre jó sokáig éltünk rajta Kép
És nem is tudtam, hogy már volt egy férjed, te nagyonrossznőfic KépKépKép

Gabi!
Üdv a csapatban!

Blaye!
Gyógyulást Vincének, remélem a hidegpárásító jót tesz majd.

Mi is indulnánk már, éppen anyósékhoz ebédre, de Emma alszik, és még kajálnia is kell ha felébredt.

Kép
Kép
manoka11

Köszi az UH-ról az infót.
Fic, nem is tudtuk, hogy voltál már férjnél.Kép
zanza

Akkor én is rossz nö vagyok? Nekem is volt már egy férjem... Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!Mindenkinek köszönöm a szép szavakat a gyerkőceimre.Egyébként sokáig fontolgattam a levélírást a kismamába,de egyszerűen annyi szörnyűséget olvasni benne,hogy gondoltam csatlakozom hozzá.Egy kicsit könnyebb talán,hogy látja az ember,nagyon sokaknak kijutott a sz.r-ból.De most már eljutottam oda,hogy a 2csajszimért hálás vagyok!Csak szegény férjem?!Neki nagyon nehezen megy.A beteg babáknak jóbbulást.Ez a párásító tényleg ennyire jó dolog?Üdv.:Gabi

petergabi

Sziasztok!

Lindi!

Most van a második etetés, hogy Timi megint rendesen eszik (csak 1X köpködött), de nem akarom elkiabálni! Ez a köpködés az egyetlen, amitől elfogy a türelmem (sajnos), pedig kellene, hogy legyen! Azzal már nem is foglalkozom, amikor bekapja a kanálról a kaját és teli szájjal ráharap az etetőszék oldalára! Kicsit megrágcsálja, aztán jöhet a következő kanál kaja, ami után megkóstolja az etetőszék másik oldalát is! Kép Ezután jön a háttámla megrágcsálása!Kép

Gabi!

Érdekelne a történetetek, ha nekem is elküldenéd mélben! Persze, csak ha nem gond így és nem vagyok pofátlan, hogy ilyet kérek!

Párásító:
Érdemes először megmérni a páratartalmat a szobában télen! Nekünk egész télen kiszáradt a torkunk éjszaka, vettünk egy párásítót, aztán csak úgy kíváncsiságból elkértem nagynénémék mérőjét és kiderült, hogy párásító nélkül is gyakran 80% fölött volt a páratartalom!(az sem jó, mert akkor meg a penészgombák szaporodnak)! Nem tudom mitől volt a torokkiszáradás!

ILdi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: