A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Jaa de hülye vagyok,de majd a végén ne felejsd el!!

Én egy kukott se tudok németül,ezért Kamilla segitett h hogyan kell beirni az adatokat!Na meg azért küldtem el az elöbb, gondoltam hátha vkinek szüksége van rá,h hogyan kell csinálni!Nekem a doki mondta h a számba kell,azért nem is változtatok rajt!!
Vendég

Akkor a köv. hónapban én is ugy mérem , meg veszek egy hagyományos hőmérőt is!

Vica nem tudom mi lezs a férjem éjjel jött haza, mert dugó volt az M0-on!Utálom Pestet!!!

zsuzska80
Szombathely

Keditke!
Ma vagyok a 18. napon.Miért?

Kép
breni

Sziasztok! Én csak azt nem értem, hogy a wunschkinder és a fertility is 16 napra tette a PÉ-t most.
De az azért fura, mert nekem 26 naposak a ciklusaim (max) valamikor még rövidebb. De azt olvastam, hogy a " lutheal phase"(ciklus második fele) nagyjából mindenkinek 14 napos és az első fele lehet változó egyénenként. Ezért lehet Mensitől visszaszámolni 14 napot, hogy megkapd a PÉ-t. Ezek szerint nekem most 30 napra fog megjönni? Nem hiszem, mert sose volt még ilyen. Ráadásul 10cn-en voltam dokinál és azt mondta, hogy tüszőrepedés előtti állapotot lát a méhszájamon. Akkor mégis csak előbb lehetett. De akkor miért nem ment fel a hőm előbb?

Jól el vitatkozok itt magamban. Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Zsu!
Én is utálom Pestet. Szegény férjecskéd...gondolom kibirta nevetés nélkül.Kép
Majd meglátjátok.

Kép
Kép
Kép
vica1982

ma indulunk 2 körül, aztán 6 körül vagyunk ott ha nem lesz dugó, de most Földvár felé megyünk.Õ is arra akart tegnap hazajönni, de aztán meggondolta magát.De rosszul tette.DE ma reggel meg már 5 kor el is ment!Kép Alig látom!Hogy lesz ebből gyerek!
Ti mikor jöttök haza B.örsről??

zsuzska80
Szombathely

Angyal,
Kép Akkor hajrá, ha nem is minden szent, de min. 1 belédköltözözön.

Hajni,
Kép Remélem azért benézel, mikor tudsz.

Móni,
jó hírek.

Vica,
hogy hogy nincs barátnőd? Õsszevesztetek? Egyszer írtad, hogy a babanet miatt volt vitátok. Mi tőrtént?

Ma voltam védőnőnél, kaptam terheskönyvet, meg ezt azt. Meg apának némi papairodalmat. Már hiányolta. Kép
potter_76

Kamilla!
Minél többször hallom ezt a pé+14 napot, annál inkább rá kell jönnöm, hogy marhára nem általános. Ez olyan mint a 28 napos ciklus. Elég kevés nőnek adatik meg, de attól a többi is ugyanolyan normális, akiknek hosszabb vagy rövidebb.
Szerintem amikor tüszőrepi van, utána olyan sokmindentől függ, hogy mikor vastagszik meg a nyálkahártya és mikor kapja meg a parancsot, hogy nincs baba, le kell válni.
Például ha nem iszol eleget, akkor nem lesz elég vastag és ez szerintem bezavarhat. De lehet, hogy hülyeségeket beszélek, mindenesetre nekem 12. napon ki lett mutatva (és már hónapok óta a 12.cn-on érzem), hogy repedésközeli állapotű tüszőm volt és akkor 26 naposnak kellene lennie a ciklusomnak. De 27 vagy inkább 28. Szóval nálam sem igaz.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Potter!
Gratula a kiskönyvhöz! Apa hiányolta a szakirodalmat??? Nem semmi...KépKépKép
Ez a dolog a "barátnőmmel" már évek óta húzódik. Igazából sosem voltunk igazi lelki jó barátságban. Sokmindent nem mondott el nekem (másoktól viszont megtudtam), én viszont mindent elmondtam neki. Szerintm egy igazi barátságban ez így fair. Miért másoktól kell megtudnom, hogy összetörte a kocsiját??? Egy ilyen dolgot nem felejt el elmondani az ember. Na mindegy.
Õ volt az egyetlen, aki az én falumban lakik, most már ő sincs. Persze vannak volt oszt.társaim meg csoporttársaim, akikkel telefonon beszélünk, de velük is nyáron találkoztam utóljára és így nem nagyon megy. Pedig ők igazi lelki társaim voltak.
És most csak Ti vagytok nekem.Kép
(Lehet elérzékenyülniKép)

Most megyek ebédelni.

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Csajok,
most olvastam, hogy tetszik?:

" A 20. hét táján a fiatalember (Luka) nagyon aktív, éber, míg a kisasszony (Alicia) csendes és szendergő volt. A fiú szabályos időközönként az őket elválasztó membránhoz ment és felébresztette testvérét, aki minden egyes alkalommal reagált rá. Mielőtt mind a ketten saját külön tevékenységbe kezdtek volna a fejüket és az arcukat egymáshoz dörzsölték, megpuszilták egymást, megsimogatták egymás arcát, összeérintették a lábukat. 1 évesen legkedveltebb játékuk az volt, hogy a szobafüggöny két oldalán helyezkedtek el, amit ezután pont úgy és arra használtak, mint anyjuk pocakjában az életterüket elválasztó membránt. Luka elhúzta a függönyt, Alicia, aki a függöny mögött állt, kidugta a fejét és nagy kacagások közepette éppúgy simogatni kezdték egymást, mint az anyaméhben is tették."

KépKépKépKépKép
potter_76

Breni!
Csak kiváncsi voltam,hogy hol tartasz,ennyi!!Drukkolok+++!!!!!!!!
Vendég

Potter!
Ez nagyon ariKép!Ja és gratull a kiskönyvedhezKép!!

Néha benézek még ma,de mindenkinek jó hétvégét kivánnok,nekem sajna dolgoznom kell még hétfön isKép.Ma jár le a szabim ,holnap kezdek,és nem tudom mikor tudok jönni legközelebb.Mi a családdal vasárnap ebéd után kimegyünk a temetöbe és 1-én pihizünk,akor tudnák jönni de szerintem nem illik,marad a 2.-a.De életjelet adok majd magamrol,meg h mikor leszek az 1 cn.

Sziasztok!!Pusz!!
Vendég

Kamilla,
ezt én is így tudom, a sárgatest fázis (pé-től mensiig) mindenfajta ciklusnál 14 nap (jó, +/-1 nap biztos nem gond), a ciklus hosszát igazából a pé dönti el, az lehet hamarabb v. később az "ideális" 14. napnál.

Úgy tudom, ha a sárgatest fázis rövid (11 nap v. annál rövidebb), az nem jó, mert a sárgatest elégtelen működését jelzi... Hosszabb fázisról még nem hallottam, az nem is tudom, mitől lehet.

angel37

Azért remélem nem elégtelen a sárgatest működésem. Ezt csak egy hormontükörből lehet megtudni?

Kép

Kép
kamilla306

Szerintem pontos eredményt csak hormonvizsgálat tud...én már készítem magam rá Kép

Hő alapján szoktam számolgatni, hogy hány nap volt pé-től! Nálad hogy van?

angel37

Vica baby!Mikor jöttök meg Budaörsről??
Nem ismer a párod sznetesi tűzoltókat??

zsuzska80
Szombathely

Nekem eddig mindig 12-14 között volt PÉ, de a ciklusom sose hosszabb 26 napnál. Most van az első alkalom, hogy 16cn-re rakta a PÉ-t, de én biztos vagyok benne, hogy korábban volt. Billings szerint is és a hasam is a 12 napon szurkált. Aztán semmi. Lehet, hogy valamit félremértem. Na mindegy. 1 hét és úgyis kiderül mi a helyzet.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Hajni!Orulok,hogy jelentkeztel,mar aggodtunk erted nagyon!Sajnalom,hogy nem sikerult ez a honap sem!Majd a kovetkezo..!!Az uj hazikoba nem lesz netetek?

Angel!
Mikorra tervezed a dokihoz menest?Jovoheten mar november lesz!

Ezt szeretem,amikor ilyen sokat kell visszaolvasnom!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kamilla,
eszerint a sárgatest fázisod 12-14 nap, és akkor az jó! Kép
Nem használom a fertility-t, de sztem tud tévedni...
És bízzunk benne, hogy jövő hónapban már nem is kell mérned! Kép

angel37

Vica!
Biztos megkaptam a mailt, de most a suliban vagyok, így nem tudom megnézni. Majd du., inkább este felé, mert tanítványaim lesznek 4-ig. Ha tudok, akkor jövök 4 után, ha nem, akkor csak este.

moni

SZia Ancsa! Kép

November 7-re vagyok bejelentkezve!

angel37

Ja, egyébként is azt olvatsam, meg az orvosom is azt mondta, hogy vérzés mínusz 14 nap a pé, ami tuti. De ez akkor működik, ha minden tökéletsen működik odabent. Mert pl. amikor a cisztám volt, akkor is megjött nekem, 26 napos volt a ciklusom, és mégsem volt pé. A pé-nek és a menstruációnak nincs köze egymáshoz!!!!

moni

Potter!
Most jutott eszembe még nme is gratuláltam a kiskönyvhöz!
Milyen kispapa irodalmat kaptatok?

moni

Zsu-baby!Kép
B.örsről vasárnap késő este jövünk meg, mert lehet, hogy még elmegyünk moziba is ott, nem tudom. De este 8 előtt biztos nem érünk haza, mert 6-ig meló van, és legalább 2-3 óra az út. (80-nál többet nemigen megy a kocsinkKép)
Biztos, hogy ismer szentesi tűókat, majd megkérdezem. Miért?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Potter!
Ezt miben olvastad??? Nekem is megvan, annyira emlékszem rá, csak arra nem hogy miben!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Akkor kezdodik a kivizsgalas!!Kép
Nem is tudom mit kivanjak hozza!Remelem csak valami konnyen megoldhato problamatok van!Vagy inkabb az se...??

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
a kivizsga csak jövő év elejére van beígérve!
ez most az időszerű háromhavi kontroll, de megpróbálok kierőszakoskodni egy hormontükröt, + bevetem a vallatólámpát, és immáron negyedszerre rákérdezek a mensi előtti pecsételésre! Kép

angel37

Móni,
igen, van anovulációs ciklus, ahol köszönőviszonyban sincs a mensi és a pé Kép
én csak azt mondtam, hogy ha számolni akarjuk a sárgatest fázist, akkor onnantól lehet, ebben esetben a pé egy támpont. Kép
Nyilván, ha nincs pé, akkor baromság a bifázisos görbe is Kép

angel37

Akkor nem tudom hogy mikor talizunk, na majd meglátjuk.
A férjem uncsitesójának a pasija, szentesen tűzoltó.

Moni, ha valami rendkívűli történik itt a babaneten akkor légyszi írj egy smst!Köszike!
Mindenkitől fájdalmas búcsú, aztán szerdán jövök!!
Mindenkinek jó hétvégét!

Legyetek jók!Kép

zsuzska80
Szombathely

Kicsit rosszul erzem magam!Tudom hogy nem kene leirnom hogy ne vegyem el senkinek a jo kedvet,de nem birom ezt hogy senkivel nem beszelhetek rola!Annyira ketsegbe vagyok esve megint!KépAnnyi problema gyult ossze megint,hogy mar alig birom feldolgozni!Az anyukamek meg a parom folyamatosan civakodnak es ez nekem nagyon rosszul esik!A civakodasuk okanak koze van a szomszedekhoz.A parom mindig segit nekik amiben tud,ok meg annyira nem kepesek hogy figyelembe vegyek hogy mas is lakik a kozelukben.Tegnap is amikor Marci aludt,nekialtak kint hangoskodni,meg kalapalni!Mi sem megyunk az ablakuk ele hangoskodni.Anyukam ezert is merges a paromra,hogy nem szol nekik.Nem erti meg hogy parszor mar lett szolva,de...!Rajuk sem figyelnek oda!Egy fal van koztuk csak,es van hogy meg este fel12-kor meg azt hallgatjak hogy kiabalnak.Ok mar idos emberek akik koran lefekszenek.
A masik meg hogy aggodom nagyon a noverem miatt.Pozitiv lett a tesztje,de nem erzi jol magat!Felek,hogy elvesziti ezt a babat is!
Felek meg Marcival kapcsolatban is!Nem akarok neki mar megint fajdalmat okozni!
Siras fog el attol is amikor eszembe jut,hogy nemsokara megszuletik a szomszedban a kisbaba.Meg 11nap.Olyan rosz lesz nap mint nap latni oket,meg hallgatni a sirasat!Valamelyik nap egyutt mentunk boltba es egy kedves idos neni kerdezte hogy jon e a 2.Mondtam hogy nem,erre o:LATOD OK UGYESEBBEK VOLTAK!Kb.mintha szivbe szurtak volna!
Mar nincs olyan nap szinte hogy ne sirjam el magam valamin!Ezt mar nehezen viseli a parom is.Nem tudok elbujni elole hogy ne lasson!
'Roviden"ennyi!Tenyleg ne haragudjatok,hogy kiontottem a szivemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

A nővéred mit érez konkrétan? Nem hiszem, hogy rögtön a legrosszabbra kéne gondolni Kép

Az idős néni jól beletrafált Kép Én már nagyon vigyázok mindenféle megjegyzéssel mostanában...

A szomszédban nálunk egyik este anyukát fojtogatta a fia, ha jól vettük ki az ordibálásból 2000 Ft-ért! Majdnem rendőrség lett a dologból. No comment. Kép

Egyébként a szar hangulatot nálam mindig meghozza az október meg a korai sötétedés Kép
Jaj istenem, még jön az óraállítás is!!! Kép Kép

angel37

Allandoan gorcsol,meg ugy erzi mintha valami folyna belole!Szardan megy dokihoz.Nagyon idegolo varakozas ez!
En is utalok mar kinazni az ablakon.Sargak a fak.A sotet engem is zavar.Nyaron meg 8kor kint jatszottunk Marcival,most meg mire kimennenk mar sotet van.

Jol elriasztottam mindenkitKép!

Kép
Kép
ancsa81

Én még vagyok egy kicsit!Kép

Gondolj a kis fekete dögöcskére! Kép Nekem attól mindig jobb kedvem lesz Kép
Tényleg mi van vele? Volt már a postás? Kép

angel37

A nővérednél meg ez lehet, hogy a terhesség velejárója Kép

angel37

Mostanaban kicsit megvan zavarodva!Nagyon porog!Persze nem szo szerint..!Mar tul vagyunk a mai orjongesen is,sot duplan mert mertek hozni szorolapot is!
Tied hogy van?

Kép
Kép
ancsa81

En is remelem!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jól van, vasárnap este vagy hétfőn majd látom Kép

Egyébként a találkozás is egy fél szívroham! Kép Akkoris, ha ez ember csak a boltig megy el és vissza! Kép

angel37

Nekem meg kell kotnom ha bolba megyek mert utanam jon.Rafinalt kis dogKép!Volt amikor csak a hatsoudvarba bezartam de kiasta magat onnan is!
KOszonom hogy beszelgettel velem!!!!!!!!Mennem kell mert felebredt Marci:Nem tudom hogy leszel-e hetvegen.Ha nem akkor jo pihenest kivanok neked!!!!!!!!!Meg mindenkinek aki nem lesz!
SZIASZTOK!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Nekem is mulkor a saját k.anyám beszolt ,hogy mit ügyetlenkedtek már.Gondolhatod,milyen jol esettKép,köpni nyelni nem tudtam,a wc-n pityeregtem ki magam,szerencsére nem vette észre senki.
Nekem még az elsö baba se akar jönni.Teljessen együttérzek veled!!
Vendég

Ancsa,
nem kell megköszönni Kép egyébként szívesen Kép

SZia Editke Kép

Én is együttérzek minden ilyennel.Kép
És tudom, hogy sokan jót akarnak, de inkább idegesít, mikor gyermekesek v. babások is kijelentik, hogy "csak húzzatok bele", úgyis sikerülni fog! Csak ez sajnos nincs borítékolva senkinek Kép, ez nem ugyanaz, minthogy egyszer mindenki nagykorú lesz... Nem(csak) a belehúzáson múlik, azt mi is tudjuk, hogy nem a gólya fogja bedobni a kéményen át...
Persze az tényleg más, ahogy mi egymást biztatjuk Kép Kép

Egyébként optimista vagyok Kép

angel37

Én nem felejtem el azt a napot amikor a babanetre találtam.és ennyi kedves emberrel találkoztam.Már bánom,hogy nem elöbb böngésztem,lehet már nem itt tartanák(2 éve van már internet,és én csak,juniusba terveztem el,h regisztrálok).

Remélem jövö héten számithatok rátok,ha padlon leszek!!A szivem mélyén tudom,h meg fog jönni hisz mindig barnázással kezdödik,és most se lesz másként!
Vendég

Editke,
én se felejtem el Kép pont te válaszoltál nekem elsőnek Kép
én kb 10 hónapig nézegettem fórumokat, mire regisztráltam - a 6.sikertelen hónap után, mikor megjött...
és nem bántam meg Kép

Ja, és amíg nem jön meg fullosan, addig a barnázgatás nem biztos, hogy mensit jelent! Kép

angel37

Sziasztok!

Sajna nincs sok időm, de ím a táblák:

Kép

Kép

Hajni,
Azért ne tűnj el teljesen!!!! Néha legalább egy sms-t dobhatnál (elküldöm a számom mailben)! Jó költözködést és minden jóóóóót! Kép Aztán ha Felétek járok, akkor benézek ám!!! Kép

Kellemes pihenést Mindenkinek a sok napra!!!

Pusz:
Kata Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Végre most már tudok többet írni!
Kaptam Norcolut gyógyszert ami rendesen meghozza a mensimet.
Az új orvosom sokkal talpraesettebb, mert egyből megkérdezte írhat -é beutalót a férjemnek az A ndrológiára. Engem is beutalt:PCO-ra és hormon vizsgálatra!
Ja és azt mondta, hogy így legalább minden okot kizárunk lépésről lépésre. Ha megvannak az eredmények, utánna vissza kell mennem és csak az UTÁN ír gyógyszert, ha szükséges. Nem úgy mint az előző dokim aki semmi nélkül felírta a clostit ( csak hőgörbét látott, meg UH-n nézte nincs -e ciszta)!

Kép
lara26

Szia Lara!!
Ez jo hirKép!!Végre egy rendes doki!!
Vendég

Még van fél orám dumcsizni,nincs itt senki??Szomoru vagyok!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Mi ez a nagy összeborulás???

Az ősz igenis nagyon szép, olyan szépek a fák!
Meg jobb is hogy hamar sötétedik, mert hamarabb be lehet bújni és...KépKépKép

Ancsa!
Nekem úgy tűnik, hogy neked egy óriási alvásra volna szükséged. Pont ilyen voltam, mikor hónapokig nem aludtam ki magam,(napi 4-5 óra) és azt gondoltam, hogy haladok a neurózis felé. Próbáld ki, ha lesz időd, ártani, nem árt.

Lelépek!
Sietek, mert egy óra múlva megy a buszom B.örsre.

Puszkó mindenkinek!!!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na én is megyek .
!Tényleg Beuka mi van veled?

Sziasztok!
Vendég

Itt vagyok Editke!

Olvasgattam!

Kép
Kép
beuka

SZorítok nagyon, hogy a barnázásból ne legyen semmi!!
Csak én is épp úgy vagyok mindig, mint Te, hogy mindig így kezdődik, miért lenen ez másképp.
Rákérdeztem tegnap a dokinál, azt mondta nem tudja mitől lehet a barnázás, majd a vérvételen hátha kiderül valami.

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: