Látom nagyon beizzítottál
, bár örülnék ha már odaát tudnánk dumcsizni. Alice,
Decemberben nekem is volt ilyen. A doki hormonzavart emlegetett és azt, hogy ez baj, ha ennyire elhúzódik a dolog. Ilyen nálam sem volt még soha elötte, így nem értettem miért volt meg a 14. napig (peteérésig), persze csak nagyon, nagyon enyhén, de akkor is. Kitartás, és rendben lesz.
Kata
Gratulálok. A strepsils nem ajánlott terheseknek, felejtsd el. Mézes tea, kamillás mézes tea, diéta (föttkrumpli), ágymeleg, sok c vitamin, ha lázad van akkor hütöfürdö, ha nem megy le akkor algopirin (azt hiszem ezt lehet). Nyugi, minden rendben lesz
. Kérdezd Melindát a babás topikon ö is beteg volt. Én azon csodálkozom, hogy még semmit sem kaptam el, ugyanis a környezetemben mindenki lázas-náthás volt! No de nem akarom elszólni magam.
Doris
Panka,
Üdv a körben
Lányok,
Reggel voltam úszni, nem hajtottam túl magam, 1 km cirka 25 perc alatt de olyan furi érzés van a méhemben. Nem fáj, csak egy nagyon-nagyon kicsit kellemetlenül furcsa. Viszont a reggeli totális hányinger elmaradt! Remélem nem ártottam vele a babinak. De szeretnék hetente 2x járni, mert valami testmozgás mégiscsak kell. Mit gondoltok lehet? Elötte is már jártam úszni, csak most kihagytam 3 hetet.
Most megyek,
Pusszancs,
Moni