Manda

11 mm, az szuper ! drukkolok, hogy minden jol menjen hetfon, hany fabibabat kapsz vissza? mennyit lehet egyaltalan visszakerni? 4 a max.? vagy focicsapatot is lehet ?
Szilva

az mit jelent? hogy 1 baba tuti, a masodik talan? igen,,sok a munka, de kell a penz a vizsgalatokra

nekem alt. 3 nap alatt el szokott mulni, de most barnazas,,meg minden,,meg van borulva a szervezetem es ugy erzem, hogy sosem mulik el...
es en is ezt kerdeztem, hogy a 3 x 3 utro nem brutal -e? de az Sz. ugynokod mar bizonyitott, hogy vmit tud..
Amica

hogy ment az 1. ovis nap?
Wish

a Szab. utcaban a meddosegi reszen van ez a genetikai resz? mert meg sosem lattam ..lehet, hogy masfele van ott. De legalabb egy helyen leszunk...nem tudod, a Dravucz fogja csinalni? o vmi fo fo ott..Orulok, hogy ilyen eros es ugyi vagy ! sikerulni fog elobb- v utobb !!++++
Noi

jo, hogy porogsz,,jobb mint ha a dolgozoban ulnel,,sok sikert holnapra !
Babcsi

, Tundi

ez a honap lesz a nyero,,ugye???
ja,,es en nem szedek clostyt. bocs,,mar nem ertem,,ti mindketten szedtek? es bromot is? en csak a fel bromot eszem estenkent. Semmi bajom nem volt idaig, de ma egyszer ugy elszedultem, hogy azt hittem osszeesek..vagy csak az idotol?