Sziasztok!
Megjöttem.
SesziDrága!
Megvagy? Ha kicsit nem írsz, már hiányzol...
Tündi!
Gondolok Rád holnap. Jujj, de sokára kapok majd hírt felőletek! Hogy fogom addig kibírni?
Norwell!
Jövő héten biztos már fogsz látni valamit, pontoabban valakit! És még dobogó szívecskét is fogsz látni!

...remélem.
Dorka!
Remélem, nem bántottalak meg, csak néha nem látom az alagút végét és megörültem, hogy nálatok legalább látszik. Talán. Szóval remélem, hogy igenis minden rendben lesz jövő hónapban és hogy lesz miért irigykednem!
Igen, párom volt kiskatona-vizsgálaton és nagyon jó eredménye lett, csak sok fehérvérsejtje van, de annak nagyon-nagy valószínűséggel nem gyulladás az oka, ezért elvileg ő rendben van.
Doki rendes volt, megint gratulált az átjárhatóságihoz.
Mivel a múltkori PCT nem járt túl jó eredménnyel, de nem is elég megbízható, ezért holnap reggel friss kiskatonákat kell vinni, amit a tőlem vett nyákmintával valamilyen festékanyagon randiztat majd és nézi mikroszpók alatt. Ez állítólag megbízhatóbb eredményt ad arról, hogy az "énnnyákom" nem öli-e meg az ő katonáit.
Most elmagyarázta az idegen spermium dolgot is, ha valakit érdekel, majd leírom.
Egyenlőre ennyit mondott, meg hogy hajrá.
Ja és megkérdeztem, hogy biztosak lehetünk-e abban, hogy tutti van pé-m? Mire azt mondta, hogy van egy gyógyszer (Closty)... és már írta is fel. Még én kezdtem kérdezősködni, hogy ez hormon-e, meg hogy, meg mint... Már olyan volt, mintha a dokim lenne kettőnk közül a türelmetlenebb.
Párom nem támogatja annyira a Clostyt, mert hogy annyi mindent szedek már, persze csak vitaminokat. De a köv. ciklus 1. napjáig még van időnk kitalálni, hogy mi legyen.
Egyébként mostanság két ismerősömről is kiderült, hogy hipp-hopp babások lettek, s ez most elég rosszul érint.

Nem fog sokáig tartani, s hamarosan én is örülni fogok az örömüknek, de néha úgy szíven tudja ütni az embert egy ilyen hír. Nnna mindegy, csak jó volt kiírni magamból!
Puszi mindenkinek:
réka