Le vagyok sújtva!
Nem tudunk menni a találkozóra!
A párom dolgozik, és a háznak a festését erre a hétvégére ígérték. Remélem már tényleg készen lesz, mert már nyár óta halogatja az építtető ezt a munkát. Mindenféle ürüggyel kibújva alóla. De azért nagyon-de nagyon sajnálom, hogy nem lehetünk ott.

Bár nem hiszem, hogy nagyon hiányoznánk! Juszti
Imádnivaló az a kép rólatok. Nekem nagyon tettszik, és a címe is remekül találó. Kár, hogy én ilyen pillanatokat nem tudok megörökíteni!
Connie
Gratula az első fogacskához!
Örülök, hogy jól telt a napotok, leszámítva a nyügös Ákost! Férjednek tettszett a meglepik? Ildi
Mostantól már csak jó dolgok fognak jönni!!!!! Vannak még pöttyök?
Vezso
Szégyen ide-vagy oda, de én életemben először a te muffinodat ettem. Tudtam, hogy van, létezik ilyen sütemény, meg el is tudtam képzelni, de még eni még nem ettem. Ez is olyan amerikaias. Nem olyan rég óta létezik nálunk. Nem? Szóval kíváncsi voltam, hogy milyen, és megkóstoltam. Fincsi. Én is várom a recepteket!
Én is csatlakozom, a "nem hagyom anyát aludni" táborba. A lelkem szigorúan 3 óránként kel fel enni. Mostanában meg néha visítva ébred fel
Lehet, hogy a foga? Nem rég én azon tünődtem, hogy ha a z Ádám nagyobb lesz, akkor hogy fogom a mostani, akkori szoptatós fotelben, és a párnán ő elférni. Mert, amikor megszületett, akkor kineveztem egy díszpárnát szoptatós párnának. (amit a dédijétől örököltünk, aki akkor távozott el tőlünk, amikor Ádám megfogant) Akkor elfért rajta hosszában az ő 54 centijével. De most 68 cm, és épp oly jól elfér rajta, hogy a kicsi kis lábai bekanyarodnak az oldalamhoz. Nagyon édes, ahogyan éjjelente így szopizik félálomba.
Egy kérdés:Éjjelente nálatok ég valamilyen éjszakai fény, vagy csak mi pazaroljuk a villanyt?
Én holdkomp párti vagyok. Nekünk még nics, de majd veszünk egyet a gyerkőcnek. A tágabb családban elég sok gyerek van szám szerint 6, és mindegyiknek volt bébikompja. Semmi rossz hátrány nem származott belőle nekik. Persze feldöntögethet mindent, ami az útjába kerül, de el kell pakolni lassan mindent. Ha már kúsznak-másznak, akkor már úgy sem lesz olyan dolgok elől,(nálunk legalábbis) amit olyan könnyedén eltudna bobrogatni. Ez az én véleményem!
Kingu
Hogy vagy? Remélem azért nem írsz, mert sokat tanulsz, és Botizol, és nem azért, mert sokat rohangálsz a wc-re.
Terhességem alatt mindig kérdezték, és milyen érzés terhesnek lennem. Én két dolgot mondtam mindig egy jót és egy rosszat. A jó az,hogy nincs havonta mikulás, és a rossz, hogy rengeteg wc-papírt használok el!

Bocsi, de eszembe jutott. Jobbulást neked, ha még mindig szenvedsz! Fúúúúúúú jó hosszú lettem!
Jó éjt!
Szilvi