A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv: te is elbizonytalanodntál, már előre is? Kép
Szerencsére ezek ilyen átmeneti mikroválságok egyenlőre. Remélem nem is lezs ennél komolyabb Kép
macskanyu

Szerettem volna feltölteni nektek egy UH-s képet Fülöpkéről, de nem engedi a progi. Pedig már le is kicsinyítettem Kép
macskanyu

Ancsi,
hát ez az, enni kérni... meg sírni... PONT erre gondoltam KépKép egyébként délelőtt szoktunk sétálni, kb. 10 körül indulunk, és 12 körül érünk haza Kép és ha szép idő van, akkor a délutáni alvás után is megyünk Kép

Szonibaba,
üdv! még kérdések: férfi- vagy női dokit szeretnél, atyáskodót vagy olyat, aki partnerként kezel? Kép
szülésznő: én Kecskeméti Verával szültem, és nagyon jó volt. Igazából szerintem minden szülésznő jó, néhány dokinak van preferenciája, néhány meg bárkivel szívesen együtt szül. Szóval szerintem először dokit válassz Kép

Macskanyu,
JÓÓÓ anya leszel, az itteni topiklakók ugyanis mind fantasztikus anyák Kép elbizonytalanodás normális, én szülés után néha azt kivántam, legyek újra egyben, mert az annyival egyszerűbb volt Kép

Ildi,
izgisen hangzik a munka Kép szopit sajnálom, de azért teljesen még nem hagyta abba...

Úgy néz ki, hogy Dóci is lassan leáll a szopizással, reggelente már csak odabújik, cicit nem kér... ez kicsit Kép, de ugyanakkor több, mint egy évig kapott anyatejet, és most nagyon büszke vagyok magamra KépKépKép
kisün

Kisün máris jobb Kép És már a Mókusoktól sem félek Kép
macskanyu

<!--attachment: 30-284642.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*109.1**30%2ebmp --><center><pre>
Kép
30.bmp (109.1 k)</pre></center><!--/attachment--> Bemutatom nektek Fülöpkét Kép

Róla még csak ilyen kép van Kép
macskanyu

Mégse Kép
macskanyu

Sziasztok! Én még új vagyok a topikon és még sajnos babám sincs. Nőgyógyászt keresek és mivel a XI. kerben lakom és sok jót hallottam a Szt. Imréről ezért úgy gondoltam, hogy onnan kellene nőgyógyászt választanom. Tudtok valakit ajánlani és esetleg az anyagi vonzatokról ismertetni?
Most már fontos lenne, mert babát szeretnénk a párommal!
mavelvira

Szia Mavelvira Kép

Az én babám is még csak decemberben fog születni, de a dokimmal meg vagyok elégedve, a barátnőm is nála szülte a három gyerkőcét. Õ Dr. Szőnyi István, a magánrendelése a Városligeti fasorban van. Ha érdekel, akkor a profilomban megtalálod a mélemet és írok neked részleteket is Kép
Sikeres babázást Kép
macskanyu

Macs, nem baj, majd legközelebbKép

Kisün, merre mentek sétálni? Mert ha lehet, akkor mi is becsatlakoznánk hozzátok.
zanza

Blaye! nagyon aranyos Vinci, hiába nem látszi az arca, látom magam előtt a kis mosolygós pofiját.

zsanci! Ez a katéterezés nem szülésznőfüggő,mert a doki döntése volt, csak a szülésznő csinálta.

Oxi! Immunerősítésre is aloés dolgokat adsz Vikkának? egyébként az aktivátor, amit a fogára adsz neki, az igazából nagyon tiszta szűrt aloé vera lé, ami IMMUNRENDSZERERÕSÍTÕ, baktérium és vírusölő, szóval adjad csak neki rendesen.

Recca! Én is lemaradtam a szüléstörténetedről, meg hogy akkor hogyan kerültél ide, leírnád még egyszer?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok Lányok!

Sajnos tegnap nagyon ramatyul voltam, hasmenés, hányinger, lázKép Ma már jobb a helyzet, de még mindig nem vagyok 100%-os. Csak olvasgattam, írni már nem maradt eröm. Olyan fura, hogy ez a terhességem annyira más, mint Zsombival volt. Vele az elejétöl semmi bajom nem volt. Most a 14. hétig kutyául voltam, augusztusban pedig hetekig folyamatosan ment a hasam. Állandóan légszomjjal és gyomorsavval küszködöm és már 2 hete álmatlansággal is. Volt valakinek ilyen? Este kb. fél 10 körül alszom el és éjjel 2-3 körül felébredek és órákig csak forgolódom, de van úgy, hogy már vissza sem tudok aludni. Szerintetek lehet erre valamit szedni? Azon gondolkodom, hogy van itthon Sedatif PC homeos bogyó és azt bevenném. Vagy valami praktika?

Olyan jó olvasni az élményeiteket a szülésröl és a kórházi tartózkodásról. Még, mégKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok Lányok!

Sajnos tegnap nagyon ramatyul voltam, hasmenés, hányinger, lázKép Ma már jobb a helyzet, de még mindig nem vagyok 100%-os. Csak olvasgattam, írni már nem maradt eröm. Olyan fura, hogy ez a terhességem annyira más, mint Zsombival volt. Vele az elejétöl semmi bajom nem volt. Most a 14. hétig kutyául voltam, augusztusban pedig hetekig folyamatosan ment a hasam. Állandóan légszomjjal és gyomorsavval küszködöm és már 2 hete álmatlansággal is. Volt valakinek ilyen? Este kb. fél 10 körül alszom el és éjjel 2-3 körül felébredek és órákig csak forgolódom, de van úgy, hogy már vissza sem tudok aludni. Szerintetek lehet erre valamit szedni? Azon gondolkodom, hogy van itthon Sedatif PC homeos bogyó és azt bevenném. Vagy valami praktika?

Olyan jó olvasni az élményeiteket a szülésröl és a kórházi tartózkodásról. Még, mégKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok!

Kapott mar vkinek a babuja ujfajta kethos oltast? Lenne vele kapcs. 1 kerdesem!

Koszi, D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kisün,
igen-igenKép büszke is lehetsz magadra! Kép mosolygós Dóci jó sok tejcit kapott, ügyesek vagytok! Kép egyszer már mondtad, de most kérlek mégegyszer, h a háti hordozótok tatinka v. micsoda? nekem jó a kendő, de zapa inkább ilyet szeretne. utána akarok nézni, mert a kenguruk már nem jók a súlya miatt (elmúlt 9 kg). tudom, h majd csak akkortól használjuk, ha már ül, de előre körbenézek. köszi! Kép
fic.
ficánka

Pirus: nekem a gyomorégésre nagyon bejött a pár szem nem sózott földimogyoró, de éjjelente én sem alszom valami sokat, így a 30.hét tájékán. Erre nincs tippem.
macskanyu

Dóra,
OFF: olyan fél 1 körül megyünk sétálni Anettékkel, van kedved csatlakozni? V még alszik, felébred remélem nemsokára, akkor szopi, tisztába tétel, oszt megyünk. A csajok meg délben ebédelnek, nekik ennyi a progi. Hm?
Oltás: csak nincs valami baj?
fic.
ficánka

Fuff, visszaolvasni közel 2 napot... állatkínzás. Kép

Bogárka,BK summary: köszi. Kép

Oxi: tyűha! Remélem, minden jól alakul.

Recca,
arra várhatsz, én messze földön a haragtartásomról vagyok híres. Szóval továbbra is. Kép

Ma intéztük dolgaimat a városban, hazafelé E 2 bajszos pasival flörtölt a villamoson, de a könnyünk csorgott a kacagástól, akkora bohóc (volt). Amikor a fickók leszálltak, E méltatlankodva kiabálni kezdett. Kép

Kisün,
imádom, ahogy a csajaink reagálnak, amikor meglátják egymást! Kép

Csecsemősökkel semmi gondom nem volt. Ahogy Kisün is írta: az éremnek 2 oldala van. Pont.
neet
neet

Votiv,
nekem is Nyulas Jolan volt a legszimpibb, de nem vallalt el, mert karacsonyra voltam kiirva.

Otthonszülés érdekes téma. Nekem sogornöm mind3 gyerköcöt otthon szülte, és engem is nagyon gyözködött, de én nem mertem, itt nincs nagyon a közelben H, és ha bármi gond van... Férjem
támogatott, bar isteniti a növérét. Emiatt is valasztottuk BS-t, de a sors fintora, hogy nem lett tul természetes a végkimenetel (vagy kijövetelKép), ami miatt persze magamat hibaztattamKép Szegény BS probalta az önbizalmam helyretenni, de nem könnyü ezt megemészteni...

KépKép
fibi

Sziasztok!

Vagyok, olvasagatok, de másra nincs hangulatomKép Sok volt a keddi meg a tegnapi nap. Mondjuk legalább "rádolgoztam" az izomlázraKép Csak tegnap este már a csuklóm is fájt a babakocsi tologatástól, ugyanis kb. 4 órát sétáltunk a tesómékkal és közben csak 20 percre ültünk le szopitájmraKép
Pedig készültünk a Margit-szigetre kihasználni a jó időt, remélem holnap is az lesz!

Kisün: Akkor én már el is húzok erről a topicról, ha itt csak jó anyák vannakKép Én ugyanis nem érzem magam annak, de elvagyunk. Viszont a lánykámnál én sem éreztem azt az eufóriát amit mondanak, és most küldhetitek a mókusokat, de Balunál meg azt éreztem a terhesség alatt, hogy én ezt nem akartam, meg féltem, hogy mi lesz Marcival, és most is őt sajnálom, hogy nem tudtam annyi időt foglalkozni vele mint a Bendivel amikor kicsi volt. Igaz, akkor jártam suliba is, de anyukám vigyázott rá és nemhogy kevesebb, hanem több törődést, időt kapott!!! És ha jól belegondolok, akkor Marci volt az egyetlen gyerkőc aki valamilyen szinten tervezett baba volt. Balu is, mert volt róla szó, hogy 3. is lesz, de kicsit későbbre vártukKép Kis akaratos bébi, túlélt sok csúnyaságot már, remélem több nem is lesz! Bendi viszont tényleg "becsúszott". De ő a legédesebb kis banya, ma reggel azon balhézott, hogy neki nincs szép ruhája, amikor tegnap kapott egy tök szupi fekete farmert, amit nem tud begombolni (de nem azért mert szűkKép)Kép Igazi NÕÕÕÕÕ! Mi lesz velünk, ajjajjKép Tehát nem is tudom mit csinálnék, ha ÕK nem lennének, még akkor is ha éppen Rampusz hisztizik, mert enni akarKép vagy Bendi húzza az időt alvás helyettKép, vagy Balu üvölt a fülembe, mert anya cígöli ide-oda és már sokk nekiKép Szééép az élet!!!Kép

Csomó mindenkit megtaláltam a WIW-en, tehát tessék visszaigazolni az ismeretségetKép

Most már befejezem zavaros fejtegetéseimetKép

Jó hír: vasárnap apával elmegyünk csavarogni, igaz a kis pocakcsomagot vinni kell, de Rampuszt bevállalta anyósom, Bendi meg anyuéknál lesz. Viszont kérnék ötleteket, hova lehet menni, ahol Balu sem zavar, és nem kerül sok pízbe (hó vége vanKép)

Pussz: Pocak
pocakpacni

Az alábbi minisorozatot Moosének küldöm sok szeretettel. Kép
(Én csak készenlétben állok, ő mászik. Kép)
KépKépKép
neet
neet

Na, legközelebb egymás alá teszem őket...
neet
neet

Votiv! én sajnálom, hogy nem természetesen szültem, mert így nem masszírozta a férjem a derekamat Kép
amikor meghallottam, hogy sír a babám (először) én is bőgtem, és ma is könnyes a szemem, ha a babafotókat nézem. úgy bánom, hogy már sosem lesz olyan kis picúr, mint akkor.

Fic! arra a nénire gondolok. csak nem tudtam, hogy micsoda jelentősége van, így 1. nap jelenkezet és utolsó napon. ha közben is jött volna, tán jobb lett volna a kedvem.
a theo papa elég béna kaját csinál (mind gyorskaja), és drága is. úgyhogy nagyon el lehettek keseredve a kórháziak.

Macska! én az ut. hónapban béfostam kicsit, mikor rájöttem, hogy mi készül Kép

Ildi! én is örülök, hogy nem vagyok egyedül.

Vera! nálunk perpill 11-kor méh van kaja, úgyhogy a du-i alvás után tudnánk 1x talizni.
tök jó lehet, ahogy Dóci odabúvik hozzád Kép
Zanza! 1x hozzunk össze egy hármas sétát!

Dóra! TI ÚJ OLTÁST KAPTATOK????? nekünk azt mondták, hogy akinek régivel kezdték, az a régit fogja végig kapni. Kép

Fic! a kenguruban csak 9 kg-ig lehet tenni a babát??

Neeta! mekkora már Eszti????????? ha a bajszosokra bukik, szólj a csajok fiainak!

ancsipancsi

Fic,
tatonka, kb. 20e volt. Imádom, én akkor is abban szoktam Dócit hurcolászni, ha teregetek Kép viszont azt vegyétek figyelembe, hogy kb. 15kg-ig jó, ami normál esetben ugye kb. 2-3 év, de hát ti már jól előreszaladtatok Kép

Pocak,
az hogy itt vagy topikon, már önmagában véve is jó anyává tesz Kép

Mavelvira,
üdv köztünk, a következő szempontokon gondolkozz el: DOKI
- nő vagy férfi
- fiatal vagy "érettebb" korú Kép
- atyáskodó vagy partnerként kezelő
- magánrendelést tudtok fizetni (5-10e Ft/alkalom) vagy inkább SzTK
- alternatív módszereket támogató legyen-e?
- komoly vagy humorizáló
hát kb. ennyi, ha ezeket a szempontokat eldöntöd magadnak, azonnal tudunk segíteni! A szentimrében szinte csak jó orvos van, és azért kérdezem, milyet szeretnél, mert ahány nő, annyiféle doki jön be neki Kép mi már szinte az egész doki-spektrumot lefedtük.
Még egy ÖTLET: a szentimrében tartanak szülésrefelkészítő előadásokat, kedd délutánonként-esténként. Ezeket a dokik ill. a szülésznők tartják, ott élőben is megnézheted őket, hátha valaki helyből szimpatikus Kép a stílusukat pl. jól fel tudod mérni. Itt a szentimre szülészeti honlapjának a címe: http://imreszul.neologik.hu/
A "szülésre felkészítés" menüpontban megtalálod az előadásokat és az előadókat!

Neet,
szerintem cukros zenei aláfestéssel kéne felvenni, ahogy egymás karjaiba omlanak Kép olyan édesek!!!! És szegény Moose-ra direkt hozod a szívbajt? Vagy csak edzed? KépKép

v
kisün

Zanza,
én itt körözök a Villányi-út-Diószegi-út-Feneketlen-tó környékén, csatlakozz!! Kép bár most épp babanetezek... de holnap délelőtt pl. vásárolni fogok hosszú hétvégére, ezért séta elmarad Kép emailen cseréljünk telefonszámot, és akkor tudunk egyeztetni.
kisün

Fibi!

Ez érdeke,hogy magadat hibáztattad,hogy nem volt teljesen természetes a szülésed.
Nekem ez meg sem fordult a fejemben a a 2 császár után sem!A lényeg,hogy egészségesek vagytok mindketten!
Hidd el,hogy nem attól jó anya vaghy rosszabb valaki ,hogy hogyan szült.De ebbe nem is megyek bele jobban mert már volt itt erről szó.

ÉS KIsünhöz és Neethez csatlakozva én is azt mondom,hogy két oldala van bizony annak az érmének,csak én ezt ilyen velösen nem tudtam volna megfogalmazniKép

Juc
20170114224602

Csajok: így okt. vége tájékán mibe öltöztessem a 2 hónapos gyerkőcömet?

pocakpacni

mármint sétához, kendőbenKép

pocakpacni

sziasztak,

aszta de on-ok lettünkKépna akkor nem tom mit kartam ezért össze visszaKép

ancsi,
nyugi béke van,én még téged is leköröztelek,az én fiam 10 napos volt amikor azt éreztem hogy anya vagyokKépés akkor tudtam meg igazán mit jelent anyának lenni mikor 3 hetesen bekerültünk a heim pálbaKépde azóta teljes az összhang meg az imádat meg minden.és néha nekem is a mai napig lelkiismeret furdalásom van hogy "nem" szerettem a fiamat de rájöttem hogy nem is igaz hogy nem szerettem mert már amikor a pocakban volt imádtam és büszke voltam rá,csak nem anyként szerettem.....mert nem tudtam mi az és hogy kell.és ennek ki kell alakulni,ki kell fejlődni ennek az érzésnekKépUGYE BOGÁRKAKép???????????és a másodiknál biztos vagyok benne hogy nem így lesz mert már anyák vagyunk és tudjuk mit jelent meg hogy kellKépja és nekem mindemellett tök természetes volt hogy megfogom meg tisztába rakom meg bla-bla és még meg is dícsértek hogy milyen rutinosan csinálomKéppedig akkor csináltam elöszörKépés az olyan ösztönös volt......

KATÉTER:engem is katétereztekKép és én is kaptam ágytálat és mondta a szülésznőm hogy kéne vmit produkálnom,én meg mondtam hogy nem kell...és akkor mondta hogy próbálkozzak mert ha nem megy meg kell katéterezzenKépés nem ment és megkatétérezettKép és nem is annyira fájt,inkább kellemetlen volt de eszméletlenül CSÍPETTKép

ÉSZREVÉTEL:most rosszul vagyokKépmikor a bálintal voltam terhes egy csomó mindent nem tudtam és ezáltal nem is izgultam rajta és JÓ voltKépés most csomo mindent tudok meg így utólag tőletek is és a hajam az égnek állKépés még nem is vagyok terhes de már azon izgulok hogy ezt a szántót hogy fogom kikerülKép.....meg ilyenek....hát normális ez?????????????én normális vagyok??????????tényleg úgy van hogy vannak dolgok amiket jobb ha nem tud az ember lyányaKép

ÉS:én pl tök meg voltam elégedve szülésznőmmel akkorKépés most hogy így mesélitek hogy a tieitek milyenek voltak rájöttem hogy nem is olyan jóKép.....(nem szakmailag értem)nekelm pl nem mondta el hogy szülés után mi fog történni meg alattKépcsak azt hogy elötteKépde most így utólag visszagondolva nem ért volna ekkora sokként néhány dologKépmert ezek szerint van aki felhívja a kismama figyelmét.....no nem baj,majd a következőnélKép
Vendég

Ancsi Kép én már most is Kép

Pocak: mit szólsz a budakeszi vadasparkhoz? Kép

Kisün: mijaz a tatonka???
macskanyu

Gigi,
nyugodj meg, nem vagy normális, de ez nem baj, mert így szeretünk téged. Kép
Ha meg a szülésznőddel meg voltál elégedve akkor, az számít, és nem az, hogy a csókos asszonykák mit hordanak itt összevissza. Utólag minden szép, tudod. Kép Én továbbra is meg vagyok elégedve, mesélhettek ám! Kép

Pocak,
valami ruhába például? Kép Csináld úgy, hogy több réteg (body, hosszúujjú valami, pulcsi, rugi vagy nadrág, zokni, sapi,stb.) és folyamatosan szeded le, ami sok.
neet
neet

Ancsi,
vagy a csajok apjainak? Kép Kép Kép
neet
neet

neet,
megcáfollak:persze hogy elégedett voltam,nagyjából egy órát töltöttünk együtt a szülőszobán,ez idő alatt nem nagyon tudott mellé lőniKépés nem is volt viszonyítási alapom,lövésem se volt hogy milyen konkrétumot várjak el egy szülésznőtől,még sosem szültem.persze voltak elvárásaim de azoknak 100%-ig megfelelt.de így hogy már szültem egyet több elvásásom vanKépés tudom hogy nem előírás ez a katéter dolog,mondjuk olyat szeretnék aki nem csinálja és elötte-közben-utána mindent elmond!!!!!!!nem baj ha tudomKépde addigra már egy csomó dolog fog változni,szal nem fogok mindet tudni.
és neet,én is imádlakKépmajd megyünk vmikor látogatni,hmmmmmmmm?merd azt mondani hogy nemKép
Vendég

Hmmm.. Neet biztos vagy benne, hogy az apjukok nem olvassák a babanetet? Kép
macskanyu

Macska,
biztos. Nekik ez csak női csacsogás, locsogás.. Kép Gedeon bá után szabadon. Kép

Gigi,
nem merem. Kép
neet
neet

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

ancsipancsi

az előbb elment minden.

dióhéjban:

Gigi, én is kb. ilyen tájban éreztem rendesen, hogy anya vagyok. volt, hogy fel sem fogtam, hogy gyerekem van, csak mikor meghallottam, hogy motoz a kiságyban.

Vera, Zanza!
nekem is újra adjátok meg a számotokat (mamapoc@freemail.hu), hogy ne kelljen bányásznom.
amúgy tök Zanza útvonalán szoktunk sétázni

Neet ;) Kép

ancsipancsi

Fú de izgi, nemsoká meglesz a 2000. hsz-om!! Lassan nyerhetnék valami utalványt, nem, Apa? Kép
(Az ne tévesszen meg senkit, hogy 900nál járok, voltam már ezer felett egyszer, de a nagy testvér törölt az adatbázisból...) Akkor lehet, hogy már meg is van???
neet
neet

Recca: Vikkának pertussisa volt és passz, hoyg honnan szedte össze. Van egy pár lehetőség, egyik sem bizonyítható.
- Sz*** volt az oltóanyag (3 hós diperte)
- már benne volt a baci és az oltás kihozta, belobbant
- épp letelt a lappangási idő.
Ami a magyar eü-re jellemző, hogy ha nincs Fabrika (örök hálám neki), akkor még 2 hetet kellett volna várni az eredményre, és így is tulképp magától gyógyult a dolog Kép Mire elkerültünk a jó orvoshoz, mire kiment a rossz doki által felírt orvosság hatása, ami elfedte a dolgokat, és mire avérvételnek eredménye lett... Nem merek belegondolni, hgy járhattunk volna, ha Vikkának nem ilyen erős az immunrendszere.

Tüdőröntgen negatív lett Kép Hurráhajrá Kép

Lindi: Gélt adok most immunra, aktivátort a fogára. Csecsemőadagban. Dokinéni mondta, hogy ez így most nekünk a tuti, én meg hiszek neki, bizonyított Kép

Van valakinek Omron gyógyszerinhalátora? Lenne hozzá kérdésem béna vagyok, nem tudom összeapplikálni, és kellene nekünk inhalálni is most.

KépKép
oxigen
Györköny

Neet: Fúdemilyen ügyes az Eszti! Kép De ugye akkor nem engeded neki, amikor nem állsz a háta mögött? Kép
És akkor ezennel engedd meg, ogy elsőként gratuláljak 2000. hozzászólásod alkalmából! Kép Maradj még sokáig társaságunkban!

KépKép
oxigen
Györköny

EGÉSZ NAP SIR!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
Kép jaj, de rossz. Kép Miért?

Oxi,
csak akkor mehet, ha mögötte állok.
és köszi. Kép
neet
neet

Jucus,
köszi, jol esett, hogy reagáltálKép
Amiatt hibaztattam magam, mert a sogornöm belémbeszélte, hogy tölem függ, hogyan szülök, én döntöm el, és én biztos nem tudtam ugy ellazulni, meg féltem és emiatt is tagultam lassan, stb...

KépKép
fibi

Fibi!

Na akkor beszélgetnék én a Te sogórnőddel egy kicsit!
Én egy fikarcnyit sem tágultam egyikkel sem pedig hű de szerettem volna !Akkor ilyenkor mi van?
Ezek a vonalas dolgok nagyon kiakasztanak!Lehet,hogy gyárilag vagyok béna de azért hagyjuk már ezt,hogy "tőlem függ,hogy hogyan szülök"Meg ezer és száz más tényezötől.PL. szervezettől amit azért legyünk öszínték még nem tudunk 1000%-ig kontrollálni.
Meg hogy a gyerekem a nyakára tekerte a köldögzsinórt és nem tudott tágítani...erről is én tehetek?Az a büdös kölke,hogy már odabent sem fogadott szót nekem!Na jó,csak felhúztam magam.

Juc
20170114224602

Nem tudtam visszaolvasni, majd este talan, csak gyorsan azt akartam irni, hogy:

1, oltas szornyu volt, mert a gyerek mar attol sirogorcsot kapott, amikor sztetoszkoppal hallgatta a doki a mellkasat Kép szoval elso szuras szornyu volt, masodik iszonyuanborzasztoanszornyu Kép Kép es akkor meg csak most jon ugye majd a laz meg a kiutes... ja, es reggel is sirogorcsot kapott, mert ugy ultettem az olembe, hogy zoknit huzzak ra, mint tegnap az oltasnal Kép szegeny nyuszibaba, ejjel is biztos azert sirt fel tobbszor is a szokottnal sokkal keservesebben...

2, doki megint nem hallotta meg, amikor hozza beszeltem, csak amikor epp befejezett valami mondandojat es ram nezett es varta, hogy valaszoljak, na akkor meghallotta. nemtom, ez most suket vagy bunko...

3, Votiv, igen, vettuk fel a tevebol a gilmore girlst, megnezem hany lemez es irjal melt, mikorra kell, jo?

4, mar epp aggodtam, hogy honapok ota nem jott foga a lanyomnak, de ma lattam, hogy van neki, csak sokkal hatrebb, szoval az egyesek es kettesek utan nem a harmasok, de van, ahol nem is a negyesek, hanem az otosok jottek ki. felhivtam fogdoki baratom, de megnyugtatott, hogy normalis, es ne aggodjak, a hianyzok is ki tudnak majd bujni.

5, Fic, mosogatogep nem oke, mert nem birta a program vegen leengedni a vizet es az aljaban all az egesz Kép markaszerviz aszonta, gep jo, a vizvezetekszerelo javitsa ki a szifont, szerelo szerint meg biztos geppel van a baj, mert a mosogatomedencebol is lefolyik ugyebar a viz es az is ugyanott van, szal most mindkettot hivhatom ki, aaaaa...

Bocs, hogy most csak off voltam.
moosejaw

Kisun: ez direkt hozza Kép

Juc, te szoktal skype? mert rajottem, hogy az nalam is van!

Rec, en is lemaradtam am, csak meg sem mertem kerdezni...
moosejaw

Úgy irigyellek bennetek a sétákért!
Én meg itt kuksizok a munkahelyemen és alig várom, hogy mehessek ma tornára mert már fáj a hátam az egésznapos üldögéléstől Kép

Macs: Én is megyek nem sokára 4D-re Kép Helyes kis pofija van gyermeknek. Már én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy a mi lányunk "milyen"..
rylie

Neet! Nagyon édes Eszti, jól megtornáztat.

Zsanci! Kitartás!

Oxi! Jól teszed, adjad csak neki a gélt! Gréti születése óta issza, az első hónapban az aktivátort nyomattam neki, utána 4 hónapos koráig a natúr gélt szűrve (mert rostosat még nem ehetnek), azóta a sima gélt 2 kanállal naponta, mostanában a kajájába keverem bele.

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie, ha lesz képed, tedd fel, mert én is kíváncsi Kép te hova jársz tornára?
macskanyu

zsanci
Kép

moose,
Kép Kép válts orvost!!!!!!!!!!!!!azonnal!!!!!

neet,
esztiKép

mi voltunk sétálni mert már nem bírtam veleKép
és azóta 5x olvastuk el a kismalac és a farkasokat(haját tépő szmájli)nem tom ki írta de elbeszélgetnék veleKép
Vendég

Egyszer valamelyik újságban olvastam "gyerekszáj"-at, abban írta egy naygmama, hogy már 20-adjára olvasta az unokájánal a Hófehérkét, és amikro ahhoz a részhez értek, amikro Hófehérke beleharap a mérgezett almába az unokája azt mondta, hogy "Ez a hülye Hófehérke még mindig nem tudja, hogy mérgezett az alma?"

Ez olyan, hogy én régebben, mikro néztem a Rómeó és Júliát, titkon mindig reménykedtem, hogy hátha időben észrevszi Rómeó, hogy Júlia nem halott igazán, de sajna sose lett happy end a vége.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: