A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs!
dehogy értelek félre...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Úgy látszik, ma „találkozós” napom van, séta közben összefutottunk a gyógytornász Andival, tudjátok, aki a kismamatornát tarja a H-ban. Úgy örültem, hogy megismert, annál is inkább, mert szülés után én pont nem találkoztam vele. Dumáltunk egy kicsit, nagyon kedves volt, és persze mondtam neki, hogy SZT. IMRÉBEN SZÜLNI JÓ!!!Kép Meg azt is mondtam, hogy milyen jó kis csapat vagyunkKép

Kép
Kép
manoka11

Manóka,
hát ez tökjó, Andit én is nagyon kedveltem Kép

Pocakosok: ha még nem jártok tornára, érdemes bekukkantani, nagyon jó Kép

Recca,
hát ez az, én valószínűleg csukott szemmel-füllel szültem rózsaszín ködben KépKép

Rylie,
nem akarlak ijesztgetni, de szerintem inkább készülj egy középnehéz szülésre, és akkor kellemes meglepetésként fog érni, ha úgy egyszerűen csak kipottyan... nálam ez történt Kép

v
kisün

Engem "csak" szülés közben katétereztek, és "csak" kétszer, nekem nagyon fájtKép Viszont nekem a stoppolás nem fájt, amire többen panaszkodnak.
Szülés utáni katéterezés ezek szerint dokifüggö, vagy mi?? (nekem is nehezen jött le a méhlepény, mégsem kat. szülés után)

Macs,
én sem birtam egy percet sem aludni szülés utan, mert olyan intenziv élmény volt. Pedig elötte 2 éjszaka is kimaradt...

KépKép
fibi

Kisün én jártam tornára a 12 héttől, majdnem a 25.-ig ( persze volt h kimaradt), de amikor nagyon keményedni kezdett mindenre a hasam, akkor abbahagytam ( itthoni kényszerszabi is ezért van ). Most már mindenképp szeretnék visszamenni és az Andit én is nagyon kedvelem Kép

Tényleg:ti voltatok apás tornán anno? van értelme, már az apa szempontjából?
macskanyu

Kisün, én is ezt szoktam tanácsolni a pocakosoknak az én példámból okulva. Inkább készüljön nehezebbre, aztan kellemesen csalodni mindig jobbKép Én valamiért elhitettem magammal, hogy gyors és könnyü szülésem lesz, aztan 18 óra vajúdás a végén vákuumozással korántsem mondható kellemesnekKép

Recca, igazad van, összességében nagyon jo emlékeim vannak a szentimrérölKépKépKép

KépKép
fibi

Macs,
van értelme, apuka megtanulja, hogyan és hol kell masszirozni Téged majd szülés alattKép

Na L tanulni.

KépKép
fibi

Szijjasztok!

Megvolt az oltas, tuleltuk, szegeny Katam most beajulva alszik...
Meg ott helyben megszopiztattam, edesaranyom arra nyugodott meg igazan. Nagyon-nagyon fogom utalni a tovabbi oltasokat (is)!!!Kép

Oxi, mielobbi gyogyulast a csoppnek! Sajnalom!Kép

Enyem gyereket kadban furdettek minden alkalommal. Egyszer megmutattak, hogyan kell pelust cserelni oszt jol van. En is az elso eccaka csereltem rajta, mert jo adag magzatszurkot kinyomott, nem hagyhattam benne fetrengeni reggelig - furdeteskor megkerdeztem, hogy mikor kell pelust cserelni : azt mondtak, hogy este nincs pelenkacsere, csak reggel...Kép
Egyebkent tenyleg nem nagy kunszt, ezeket a pelenkakat felaplikalni gyerekjatek.Kép

Megfigyelesre Katit is elvittek, ezert az egyert haragudtam nagyon. Szules utan hajnal otkor adtak be a klubba es en csak delutan kettokor kaptam meg, pedig a nyakukra jartam, hogy adjak mar oda!
Az volt a kifogas, hogy sokan vannak es nincs kiskocsi...Kép

Kaja tenyleg xar, ennek ellenere en sose kertem be kajat. Borsofozeleket nem kaptunk, de ezt nem ertem. Ugy tudtam, hogy dietetikus allitja ossze a korhazi menut, annak meg csak tudnia kellene, hogy szoptatos anyanak nem ildomos borsot adni...

Blaye, kep nagyon jo!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

hi csajok

büdös fogak
ada007

Dora, ez komoly?Kép es akkor odajartal szoptatni? gondolom, azt azert lehetett...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Fic, játszóház (na jó ez csak egy szoba, de jobban hangzik, hogy játszóházba járunk) Kőbányán a Szt. Lászó téri bölcsibe járunk.

Blaye, nagyon jó a kép!

Oxi, gyógyuljatok meg hamar!

A többit elfelejtettem, bocsesz!Kép
zanza

Dora!

Kajához csak annyit tennék hozzá,hogy én bent feküdtem a belenKépcukorprofilon.na most ott percre pontosan,kiszámolt CH mennyiségű kaját kellett volna kapnom.Na!Szóval ennyit a diatetikusokról,akik ki is kérdeztek ,hogy mit nem eszek meg,hogy úgy állítsa össze nekem az étrendet.Ez is csak sajnos papírmunka,mert a tányéromon nem jelentkezett az eredmény.

Juc
20170114224602

Na itt vagyunk Kép Köszönjük az aggódásokat, de csupacsupa jó hírt kaptunk délután a dokinénitől Kép
A tüdeje tiszta, a váladék már eltávozott, hője nincs, és a legnagyobb problémája az volt a Vikkának, hogy miért a tüdejét hallgatják, amikor azt az izét meg is lehet biztos rágni Kép
Holnap a biztonság kedvéért tüdőröntgen, vérvétel (vérkép, süllyedés, plazma) de úgy néz ki, szövődmények nélkül gyógyulunk Kép Antibió nélkül! Kép
Kaptunk most immunerősítőt azért, mert még egy betegséget most nehezebben viselne a csaj, meg fogzásra Aloe-s Aktivátort (Ada, majd beszámolok, bejön-e), meg valami másikat, amit most kevernek még.
De nagyon boldog vagyok, hogy végül is a helyzethez képest ennyire jól vagyunk Kép

Dora: A gyermekágyon a normál menü van, szoptatós menü ui. nincs.

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Ildi!
Nem a szomszéd gyerekkel van a gond, hanem az apjával, az raccsol rettenetesen. Kép És hozzá olyan sokat beszél, nem lehet 'lelőni'.
A kislány (lassan 2 éves) viszont nagyon nagyothalló szegénykém. Pár hónapja van neki hallókészüléke, de még mindig csak gagyog - jó hangosan. Hordják gyógypedagógushoz, kiváncsi vagyok, mikor kezd beszélni, eddig csak egy-egy szót mond a szülők szerint, de még én a pá-pá-n kívül semmi értékelhetőt nem hallottam tőle. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Recca, ahanyszor bementem mindig aludt a draga, hogy potlast kapott-e, nem vagyok benne biztos, hogy nem.Kép Cumisuveget nem lattam mellette, de valami gyanus cucc folydogalt a szaja szelen. Gondolom nem nyal volt.Kép Ugyhogy miutan megkaptam, csak akkor adtam ki a kezembol, mikor furdettek.

Jucus, ez tobb, mint durva.Kép
Meg a kajaminoseghez:
Kivancsi lennek, hogy a dokik milyen kajat esznek... ugyanaz a szakacs foz rajuk, mint a betegekre?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi!
úgy tűnik a katéter nem doki, hanem SZÜLÉSZNÕ függő! Azt hiszem, még egy dolog, amiért hálás lehetek neki!!!!!!!!!Kép
Oxi!
Ez NAGYON jó hir!!!!!!!!!! Hurrá!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Engem is katétereztek, 3 ujjnyinál, mert pisilni már nem tudtam, de éreztem, hogy kellene. Nem is éreztem, csak hogy könnyebb nekem utána Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka!
mondanám, hogy szántónénak hívják, de nem Kép) . inkább hagyjuk, félek, hogyha taláxunk, kinyír engem Kép

Jucus!
a férjem szerint sokkot kap a szervezet ilyenkor. szerencsére tökre sajnált engem Kép))

Piros!
én is 2 hós terhesen mentem fogsintérhez, ahol a begyulladt fogamat idegelték ki, ohne érzéstelenítés. kissé fájt.

Votiv!
sztem a csecsemősök nem olvassák a fórumot, nem úgy néztek ki Kép)))
és igen, annak a dokinak a felesége ;-) akkor bőgtem először, mikor leugatott, hogy biztos azért nem szoptatok, mert lusta vagyok, pedig van ott tej. (lófaszt volt! már bocsánat! rá három napra kezdett csordogálni)
én már meg merek fogni másik gyereket is, de akkor olyan balféknek éreztem magam, hogy én is alig mertem kivenni a kőcöm a kocsiból. ja, és azt képzeltem - meg most is azt képzelem naivan Kép - hogyha magamhoz ölelem, meg simizem, akkor nem sír. nem a fenét!! Kép

Vera!
mégis tök fáradtnak érzem magam. (mondjuk néha éjjel felsír, de cumira megnyugszik) délelőtt vissza szoktam feküdni, ha időm engedi. a 20 kilós kocsit még mindig nem cipelem, általában van a közelben 1 palimadár, aki megteszi Kép

lányok,
szerintem Szánthó már halálra csuklotta magát Kép én nem találkoztam vele, de olvastam itt valamelyikőtök beszámolóját, hogy bement a kórházba szülni, azt' meglátta, hogy ki az ügyeletes, úgyhogy inkább elment egy kicsit sétálni. Kép

Siso,
megnéztem a kedvedért Lencsi táplálási naplóját. 13 naposan 90 grammokat evett Kép . aztán utána kicsit visszavettünk. de látom, hogy már 130-ra módosítottad Kép . az enyém kislány perpill 150-160-at fal.

JELENTEM, NEKEM NEM VOLT MÉG SZÁNTHÓVAL ÉLMÉNYEM! (azon kívül, hogy rémálmaimban előjön)
Proone kérdezte, hogy 30 évvel ezelőtt jó doki volt-e. hát gondolom még korábban leragadt a kor stílusánál, és mint ávós nyomja az ipart.

Pocak,
mikor mi szültünk, sztem szabin volt a szántó.

Lindi, Moose!
nekem aszonták, hogy csak akkor lehet hazamenni, ha a gyerek fogyása megállt és hízásnak indult. ezért kértem tápot neki, mert nem akartam még éveket bent tölteni.

Rylie!
nem tundrabugyi, hanem olyan, mint egy hajháló. nagyon kényelmes, mosható.
mondjuk nekem nem tartotta fixen a betétet, de legalább nem érdekelt, ha baleset történt, mert kimostam, azt kész.

Dóra!
jé! engem is az idősebb Barna vizsgált meg, mikor bent voltam. mivel ő főorvos, így rögtön jóvá is hagyta a császárt. mondjuk kicsit fájt a vizsgálat, de gondolom én voltam érzékeny.

Fic!
arról, hogy "szólni kell", van egy sztorim. a csecsemős nővér kifejtette, hogy írásba kell foglalni,ha vki nem kér tápot a gyerekének. viszontha beviszi éjjelre, akkor kapni fog, mert ők nem hallgatják az óbégatását.

Proone!
a fürdés és wc-zés idejére nem nagyon örültek, ha visszavittük, sőt, egyáltalán nem örültek, ha betoltuk a gyereket! nekem elejében elnézték, mert császáros voltam, de utána szóvá tették. úgyhogy tök gáz volt, ezen is kikattantam, hogy nem tudok a férjemmel rendesen találkozni, mert a lányom ott rí, és be kell mennem hozzá. a csecsemősök egy része folyó víz alatt, egy része meg kádban fürdet. csak ők fürdetnek, te nem. ha a baba veled van, te pelenkázod.

Macskaanyu!
szülés után olyan kimerült leszel, hogy hidd el, pihenésre lesz szükséged. na, ekkor viszik el megfigyire!

Zsanci,
én ilyen picin még nem vihetem a kőcöt szépségversenyre, ugye?? Kép

CSECSEMÕSÖK:
úgy kéne melózniuk, mint a SOTÉ-n, ahol nem szólnak, ha visszaviszed, és akkor sem, ha nálad van naphosszat. amúgy nekem a Szt. Imrében is azt mondták persze, hogy nem kötelező, hogy nálam legyen, persze, hogy betolhatom, de gondolom a hátam mögött szépen kiröhögtek. persze akkor már nem érdekelt, mert úgyis rommá bőgtem magam.
Recca szerint persze irányítanak ösztöneink. csak én olyan eszement voltam, hogy azt sem tudtam, hogy támasztani kell a fejét. nem irányítottak ösztöneim, és ha a szobatársaim nem szólnak, hogy ácsi, akkor tök hülyén fogtam volna a gyereket.

1 ÁGYAS VS 2 ÁGYAS:
ha megint császárral szülök és be akarnak paterolni egy 4 ágyasba, azonnal 1 ágyast kérek. igaz, sokat segített egy lány a 4 ágyasból, de egy szemet sem tudtam tőlük pihenni.

ANYAI ÖSZTÖNÖK, SZERETNI A GYEREKET ELSÕ PERCTÕL:
nos, most én megyek egyedül a mókusok elé közűletek, szemétnek is éreztem magam akkoriban, de itt az illő alkalom, hogy végre bevalljam, mikor megszületett a babám, még nem éreztem azt a szeretetet iránta, mint mikor hazaértünk, és együtt töltöttünk már 1-2 napot. az anyai ösztöneim egyáltalán nem indultak be, kétségbe voltam esve, bőgtem, mint a fürdőskurva, hogy hogyan tovább, hiányzott a férjem,
úgy éreztem, hogy a nyakamba szakadt minden, stb.stb. és még az is bántott, hogy az épp megszületett lányomnál sokkalsokkal jobban szeretem a férjem. pár nap és ennek vége lett, habár első hétben még otthon is bömböltem néha. szerencsére később olvastam egy újságban, hogy nem vagyok egyedül ezzel. talán a második gyereknél magabiztosabb leszek, és így rá is kellő figyelmet tudok majd fordítani,ezáltal az első perctől imádni fogom. ja, és a legjobb az egészben, hogy elejében azért toltam be a csecsemősökhöz, mert úgy éreztem magamban, hogy ott nagyobb biztonságban van, mint mellettem, aki nem ért hozzá.

KÓRHÁZI KAJA: mivel császárral szültem 2 napig nem is kaptam kaját, mert várták, hogy beinduljon a székletem. (ugyan mitől??) aztán utána itattak keserűsót és attól rámjött a cifrafosás. ezután délben meg mertem kérdezni az egyetlen unszimpi szülésznőtől, hogy a vacsorát elfelejtette-e behozni. mire azt merészelte pofátlanul mondani, hogy "némá, a legkövérebb panaszkodik a vacsora miatt". arra gondoltam szószerint, hogy az apja faszát Kép , de inkább azt mondtam, hogy mivel már szerda van, és vasárnap ettem utoljára, kicsit éhes vagyok. nem kértem be kaját, de néha hoztak. kisebb gondom is nagyobb volt az evésnél sajna.

ancsipancsi

Nekem sosem szóltak, ha betoltam a lányt a csecsemősökhöz, nem értem, mi ez. Sőt, néha kérték az anyukákat, hogy ha látogatójuk van, tolják be, mert huzat volt az ajtónál, meg 1000 baba több sorban. Ha felsírt, kijöttek szólni, de ilyen csak egyszer volt. Mondjuk nem engedtem be látogatókat, nagyszülők egyszer, párom jött be minden nap, de nem sokat. Megnézte a lányt, betoltam, kifelé megint megnézte, és ne az ajtó előtt tobzódtunk. Csak nekem volt így? Vagy azárt volt, mert már tudták, ki vagyok? Kép
Egyébként olvassák a babanetet. Többször láttam Kép Mondjuk pont a jó csecsemősök.

KépKép
oxigen
Györköny

Mindenki Megát néz? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Hi Csajok!
Hááát eddig se voltunk egy tunya topik, de most... csupa csupa On-os szófosás Kép
Én már nem is tudom mit szóljak ehhez hozzá, pedig szívesen írnék a kórházi élményekről, mert ugyebár SZENT IMRE RULEZ Kép csak félek, hogy ha elkezdeném nem tudnám abbahagyni ... Kép

Oxi!
Nagyon örülök a jó híreknek!!! Kép Majd írok mélt is Kép

Neet!
BK informations: megvolt az MM eksön, a szemét kiscsaj alig akarta elengedni a Miklóst (na őt se kellett félteni), plussz a végén lefotózta a telcsijével ahogy zuhanyzik, meg kért a portán számlamásolatot a szállodaszobáról... más nem is nagyon volt, talán a zárójelenet érdemel még említést: Imi és Feri berúgtak a Rózsába, hangoskodtak, a Barta meg kidobta őket, és mikor az I. hőzöngött behúzott neki egy jó nagyot...

Ja, még tegnap akartam írni:
Jucus, Neet! Mit aggódtok itt Isti miatt... hát nem emlékeztek, hogy írtuk, hogy a legutóbbi talin nagyon összemelegedtek Petrával??? Szóval lehet nyugodtan Somáé Eszti Kép

És még akartam írni a "robotnevelésről" is: szerencsére én nem így nőttem fel, de szegény párom tipikus áldozata lett a 70-es évek gyereknevelési divatjának Kép Erre még rájött az, hogy az anyósom frissen végzett mérnök volt, tehát jobban értett egy robothoz, mint egy gyerekhez Kép na, lényeg a lényeg, megvan a párom első évéről vezetett füzetecske. Úgy képzeljétek minden napra be van írva, hogy mennyit evett, mikor, hogyan és hogy mennyit kakilt mikor hogyan. Szóval, output-input szinten volt kezelve a gyerek. Van egy ilyen bejegyzés pl.: megevett 15 cm2 vajaskenyeret Kép. Meg ilyenek vannak benne, hogy ma egésznap üvöltött a járókában. Könyörgöm, nem lehetett volna felvenni szegényt? Kép De nincs benne az első mosoly, az első nevetés, az első szó, a féléves szülinap... Kép Ja, és benne van az is, hogy mennyi sevenelettákat kapott, amikor nagyon nyügi volt... Kép

Na megyek megkuksizom ezt az új sorozatot, ha már írtatok róla... ma úgyis szalma vagyok, Apának 12-kor száll le a gépe Fh-n...Kép ... úgyhogy még jövök Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi, ne haragudj. azert, remelem nem bantottalak meg. amikor meg nem szuletett meg B en is paraztam, mi lesz, hogy lesz, honnan tudom, mit kell vele csinalni, hogy kell megfogni, stb. aztan amikor megszuletett ezek a felelmek eltuntek. itt volt a baba, es el kellett latni, nem volt mese, nem volt itt senki mas, aki megtette volna helyettem. es az volt a meglepo, h minden olyan termeszetesen ment! en csodalkoztam a legjobban. es ezert merek ilyeneket leirni, h osztonok...
de lehet, h most egy ideig nem kellene titeket olvasnom, mert ezen a te torteneteden is most kiakadtam, h hogyan bantak veled... hat ez az, ami ki tudja, mikor fog megvaltozni. a korhaz lehet, h jo (ertsd felszereltseg, korulmenyek), de ami ott egyesek fejeben van...Kép

Ancsi, de azert most egyenesben vagy mar, ugye?Kép

Coolio
recca

Oxi,
nekem sem szóltak a csecsemősök Kép akkor már ketten vagyunk... és ezek eszméletlen jó hírek Vikkáról KépKép
kisün

Recca, persze, hogy egyenesben!! és dehogyis bántottál meg!!! mondom, nekem azzal kezdődött, hogy béna voltam, és utána még tejem se volt, amit szóvá is tettek, meg sztem biztos ilyen depresszió hajlamos vagyok Kép , és előjött a baby blue. viszont egy csomó nőt láttam bőgni, ami kissé megnyugtatott. marhára el tudok anyátlanodni, pedig sokszor durva szitukban elég hidegvérrel rendelkezem. (pl. mikor térdig érő vízben álló centrifugát megfogtam - én ... - áramtalanítás nélkül. nem dobtam el, hanem akkor már tényleg kivittem a vízből. közben rázott, mint az állat. és még sorolhatnám. szerintem itt a nyomás a felelősség miatt keletkezett rajtam.

ancsipancsi

Oxi!
majd további híreket kérünk. kissé kikattantam a szamárköhögés témán!

ancsipancsi

Lányok, Asszonyok!
megújult a WIW!!! Kalandra fel!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi: Miért? Mert beteg a gyerek? Előfordul. Máskor is lesz ilyen. De én már edzésben leszek Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci!

Én már ezer éve nem is jártam WIW-en,nem is tudokszerintem belépni
20170114224602

Hááát Oxi, jó kis edzés volt! Kép De tök jó, hogy a pozitív oldalát nézed!!! Kép
Emlékszem én milyen para voltam egy kis 3 napos láztól, mikor P 1 évesen először beteg lett...Neked ez meg se fog kottyanni Kép
Mél ment...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi, az h kibuktal, szinte mondhatni torvenyszeru: az emberben ilyenkor csak ugy "kavarognak" a hormonok. es akkor hozzajon meg, h nem mindig ugy mennek a dolgok, ahogy kellene... meg a felelosseg... meg az elvarasok... de, konyorgom, miert kell meg a "kedves novereknek"Kép is ratenniuk nehany lapattal??? pedig akar segithetnenek is kicsit...
na abbafejeztem...

Coolio
recca

Tetszik az új WIW, csak nem tudom hol találom az ismerőseim ismerőseit...de biztos én voltam a béna ...
És ha már itt tartunk:
Fic!
Ezer éve nem igazoltál vissza!!! Kép Kéretik rámklikkelni!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
picur bébiket is lehet vinni fotózni! B 4 hónapos volt az első fotón!
Ildi!
Igen, van vmi dij, de esélytelen, hogy "normális" ember gyereke győzzön. Ez már le van zsirozva előre...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka: Nagyon sokat segítettetek, amikor a legnehezebb volt. Örök hála ennek a csapatnak, de tényleg!
És biztos a következőtől is ugyanígy beparázok. Ez az anyák "dolga", nem? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, es akkor most pontosan mi baja van Vikkanak? meg foleg: hogy tett szert ra?

Coolio
recca

Oxi, tök jó hír!Kép
zanza

Recca! én azt mondom, hogy egy szülészeten kellene dolgoznia egy pszichológusnak is, vagy legalábbis ilyen esetekre felkészített nővérnek.

Zsanci! a részleteket honnan tudhatnám meg? a kőköt az anyjával fotózzák? mert akkor én nem megyek Kép

ancsipancsi

ja. meg neha egy kis empatia is sokat segithet....

Coolio
recca

Na hali!

Ébren van még valaki? Na kinek, hogy tetszett az új sorozat, hogy offoljak egy kicsitKép

Recca!
lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nem emlékszem a te szüléstörténetedre .Te otthon szültél bábábval, vagy hogy is volt ez? Most már nagyon érdekelKép

Jelzem nekem se mondtak soha nemet a csecsemősök. Viszont volt úgy, hogy Lilla egyedül volt egy hideg szobában, sehol a sorstársak és már a folyosón az ő hangját hallottam, hogy sírt. No onnantól nem adtam le túl sűrűn.

Jucus!
NO akkor megbeszéljünk egy talit nálunk?

Oxi!
Ezek tényleg jó hírek! Hajrá Vikka, dögöljenek a bacilusok!!!!

Kisün!
Szerinted, hogyan lehetne megoldani, hogy én is láthassam Dócit?

Ja én is fent vagyok a WIW-en ha valaikit érdekel Hidvégi Beatrix névenKép
beetrix

Beetrix,
úgy, hogy most már tényleg összehozunk egy sétát Kép

Recca,
vannak empatikus csecsemősök is... akármennyire nehéz is elhinni Kép meg vannak kevésbé kedves anyukák is... ominózus szobatársammal pl. én is morcos lettem volna ha csecsemős nővér vagyok Kép szóval azért két oldala van egy éremnek Kép
egyébként meg te úgysem akarsz a szentimrében szülni, akkor meg mit érdekel? KépKépKép

vera
kisün

remélem nem bántottam meg a csecsemősöket azzal, jogy kaját kértem éjjel 11-kor, és , hogy bőgtem Kép Kép Kép Kép

amúgy tényleg egy részük rendi, csak van műszakváltás is. komolyan mondom, egyszer 5-től üvöltött a babám, de kénytelen voltam megvárni a műszakváltást, mert ott volt a favorit nővérem

volt egy aranyos idős védőnéni. nem bántam volna, ha nem 2x látom összvissz.

ancsipancsi

Vera! ti mikor szoktatok sétálni?

ancsipancsi

Recca, Macs, még a tegnapihoz: nem azért viszik el a gyereket, mert az anyja pihenni akar vagy kell neki. hanem ha már elviszik a gyereket, az anyja pihen, mert mit tud mást csinálni. de biztos van vmi abban, amit Lindi írt, h műszakváltáskor kő a gyerek vmire...

Recca, nagyon tetszik, hogy nem adtatok Benkére egyből ruhát, meg pelenkát. az egész nagyon tetszik, ahogy elképzelem, h otthon vagytok, összebújva, csak a család... nagyon meghitt lehetett Kép

Szonibaba, milyen típusú dokit szeretnél? fiatalt, öreget, sztk-t, magánt, hagyományosabbat vagy modernebbet? Kép

Szülésznő: nekem Nyulas Joli volt a legszimpibb, és ő volt nálam is szülésnél 1 ideig, mert épp ügyelt, micsoda mázli
nagyon rendes, szimpi, és ért az "alternatív" dolgokhoz, olajokhoz, homeopátiához, meg egyből hozta a gumilabdát, bíztatott, h mozogjak vajúdás közben meg h a pasim masszírozza a derekam Kép

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Dóra,
én több adag Theo papás dobozt láttam a nőgyogyis pulton, amikor felvettek az osztályra. Kép akkor rá is kérdeztem a nővérnél, h ennyire rossz a kaja, és mondta, hogy hát ennyire ...

Oxi,
örülök a jó híreknek nagyon! drukkolok, h továbbra is ilyen jól alakuljon minden! Kép

Bogárka,
én nem tudom, h hol nem igazoltalak vissza, tök béna vagyok, de elfelejtettem már! de ha segítessz, én úgy, de úgy rádklikkelek! KépKépKép

Ancsi,
egy olyan nagyobbacska hölgyre gondolsz, aki kint ült ott, ahol a hűtők voltak? mert ha egyre gondolunk, ő nekem is nagyon sokat segített! örök hálám üldözi azóta is! KépKépKép

fic.
ficánka

Pocakosok,
tényleg, tornára fel! nagyon jó és hasznos is. és vannak különböző előadások is, érdemes ránézni a H oldalára! Kép
fic.
ficánka

Szép napot mindenkinek Kép

Votiv: szted mire köll egy gyerek műszakváltáskor? Kép

Egyébként tök jó olvasni benneteket, már csak azért is, mert olyan dolgok is szóbajönnek, amikre magamtól nem is gondolnék. Pl: csecsemősök hozzáállása. Szerencsére, nekem már volt baba a kezemben előbb is (legutóbb Pocak Baluja Kép ), azzal nem is lesz baj, de a baby blue-tól tartok egy kicsit, mert nálam most is vannak ilyen elbizonytalanodási szakaszok. Tudjátok: jó anya leszek-e, egyáltalán alkalmas vok -e ilyesmire, stb. Néha még el is pityeredek ezen.. Kép, de nem adnám a pocakom meg Fülöpkét semmiért sem Kép nekem nagyon jó, hogy ott van Kép

off: mi az a wow?
macskanyu

Ficánka én mostanában úszni szoktam hajnalonta, azt is merem ajánlani az össz. pocakosnak KépHátfájás elfújva Kép

jajj, bocs, Balu, nem kisbetűvel.. Kép
macskanyu

Jóreggelt!

Szal most megpróbálok visszaolvasni és utánna nem kímélek titeket!
manó27

tiszta hülye vagyok, rosszul csavartam rá a cumira a végét és jól elázott a gyerek, pedig tán már alhatna...

ösztönök: már fogalmam sincs, nekem mikor indultak be, mert h igazából nem volt különbség abban, hogy próbáltam ellátni a gyereket. ösztönök ide vagy oda, mintha konstans bénaság kísérne végig azóta is Kép akkor fél órába telt bepelenkázni, ma ez az idő csupán a gyakorlat miatt rövidül.
az ösztönöket valahogy úgy vettem észre, hogy kb. egy perc alatt el tudom bőgni magam, ha a szülésre meg édes pici gyerekekre meg persze a sajátomra gondolok Kép
de az önbizalmam nem lett ettől nagyobb Kép az kicsit lendített rajta, amikor elkezdtem masszírozni, meg ha néha Isti kimutatja, hogy szeret Kép

votiv 8)
votiv

egyébként az időnként elbizonytalanodás természetes - legalábbis ezzel vígasztalom magam Kép

és még mindig jobb, ha időnként megállunk, és próbáljuk egyenesbe hozni magunkat, mintha nem is gondolkodnánk egyáltalán Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Jaj, annyi mindenhez lenne kedvem hozzászólni, csak nincs időm!
Elvállaltam egy ingatlanos melót ismerős által! De, hogy hogy oldom meg, azt nem tudom! Érdekes lenne, ha Timit is vinném az ingatlant megmutatni!Kép

Oxi!

Örülök a jó híreknek!Kép

Ancsi és Többiek!

Olyan jó, hogy ilyeneket leírtok! Nekem is lelkiismeret furdalásom volt a szülés után! Ott volt a kezemben a picur és én sem éreztem azt, amit szerintem kellett volna! A szülésznőm meg eléggé erőszakolta a mellre tétélt és mondta, hogy miért nem becézgetem, beszéljek hozzá hiszem az én babám!Kép Szóval ez nem volt túl jó élmény!
Meg én is tök hülyének éreztem magam, hogy ott a szülészeten annyira aggódtam Timiért, pl amikor besárgult és már 20X szóltam, hogy nézze már meg a gyerekorvos! Alig tudtam visszafolytani a sírást! De akkor ezek szerint normális voltam!Kép

Timi ma reggelre is alig kért szopit! Lehet, hogy útrakelünk, veszek pár ilyen-olyan pelyhet (köles, barnarizs stb), hogy legyen neki hami! Megy a tejpép is, de elég gej hosszú távra!

ILdi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: