Drága Lányok

, sziasztok!!!
Bocsánat, hogy csak ilyen ritkán jövök, de ha van egy kis időm vagy pihizek, vagy mosok, vagy próbálok a lakásnak valami emberi formát adni. Zuxx sajna visszament dolgozni, most az anyu van itt, nem is tudom mi lesz ha már ő sem tud jönni, de valahogy menni fog.
Édesek nagyon, néha angyalkák, néha vigasztalhatatlan sírás van, nehéz kiigazodni rajtuk. Sokat nézegetem őket mikor alszanak és elérzékenyülök, olyan édesek. Igazából ilyenkor van időm elmélázni azon, hogy mi mindenen mentünk keresztül értük és, hogy micsoda ajándékok is ők. Bár igazából már el is felejtettem a sok kudarcot, sírást, fájdalmat.
Higgyétek el, így lesz ez veletek is hamar. Most talán kételkedtek, de biztosan így lesz!!!!
Tiszta szívemből drukkolok nektek, jövőre már sok új kisbabánk és kismamánk lesz.
Köszönöm, hogy érdeklődtök és szeretnétek meglátogatni minket. Még kérhetek 3 hetet (ma vagyunk 3 hetesek) és 6 hetesen már bárkit fogadunk? Jó így???
Diáékhoz szívesen megyünk, ha semmi nem jön közbe, majd Zuxxal is megbeszélem, mit szól hozzá.
Voltunk már sétálni, viccesek voltunk a hatalmas kocsival. Teszek majd fel képet.
Olyan sok csoda történik, hiszem, hogy mindenkinek sikerül.
Ági, szuper, hogy ikrek lettek a babák
Annus, gyere kérlek sűrűbben. Anno annyit segítettél nekem te is!!
Roxal, 1 éve nekem is kudarc volt minden. Aztán januárban megtörtént a csoda. Hidd, hogy sikerülni fog, kérlek ne szomorkodj!!!
Stellus, szerintem az sztk-s AFP-n kívül ne csináltass semmit. Nekem az picit volt csak magas (2,5), a SOTE-ről haza akartak küldeni, hogy az szuper ikrekkel. Mai napig bánom azt a 4 markerest.
Én mindig lemaradok ha D van a tv-ben vagy rádióban.
Puszi nektek, kezdem a fürcsit és az etetést. Sajna ilyenkor valami miatt nincs alvás egyből, úgyhogy hosszú lesz!
e