A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Szerintem is olvas minket a Hajni csak szerintem nem jött meg neki és most babonából még pár napig nem akarja közhírré tenni.

Kép

Kép
kamilla306

Vica, nekem nincs ilyen kórtörténetem..Kép
Egyszer voltam eddig dokinál mert nem jött meg 80 napig akkor azt mondta hogy várjak még és egy szót nem szólt másról.Kép
Szóval jövő héten megyek egy másikhoz, talán több mindent, persze neki fizetek...
Milyen bogyókat szedtél, Vica??

Hajni mi a helyzet veled??élsz még egyátalán??Kép

zsuzska80
Szombathely

Csajok!
Én már arra is gondoltam, hogy megjött, és maga alatt van, meg arra is, amit Kamilla írt, hogy nem akar még tesztelni...

HAAAAAAAAAAJNIIIIIIIIIIII!

moni

Zsu,Móni!
A homeós bogyóknak nem tudom a nevét, mert az kis üvegeken csak számok vannak (76, 31, 146, stb)
A dokinak természetesen megmondtam két okból is. Egyrészt mert ő is szokott betegeket küldeni ezekhez a dokikhoz, másrészt meg ha látja, hogy tényleg eredményes a "kezelés", akkor talán egyszer az egész orvostudomány elfogadja a homeopátiát, mint hatásos gyógymódot.

Móni!
hajnival kapcs. én is úgy vagyok mint te.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!
Méltem.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na sehol senki?

Csajok!
Biztos elegetek van már a hülyeségeimből, de most kicsit megint aggódok.
Szóval már 3. napja érzem a PÉ-s szurkálást, és attól félek, hogy kifutok az időből. Úgy értem, hogy az éjjeli kiskatonák ott toporognak, de ez a kis hülye meg nem akar megrepedni. Attól félek, hogy nem tudnak annyit várni.
Mit csináljak? Ugráljak? Vagy mit?
Biztos tök hülye vagyok, de annyira közel most a cél, nem akarom elszúrni.
Már arra is gondoltam, hogy elszívok egy cigit, mert az pl. a bélműködést eléggé felerősíti, és hátha hatna erre a kis bolondra is.
Kezdek becsavarodni megint...???

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Incike!Jobbulast kivanok neked!!!!!!!!!!!!!!!
Vica!Nekem is van mail cim a topikban,de sejtem,hogy mi tortenhetettKép!
Nekem is az a megerzesem Hajnival kapcsolatban ami MoninakKép!Remelem hogy rosszul gondolom!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ma is nagyon kihalt a topik!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Én is akkor jövök, mikor haldoklik a topik...Ez az én formám.
Vica - A legtöbb szerintem, amit tehetsz, hogy nem stresszelsz!Nyugi!Ha akar, jön...Elcsépelt, de így van.Nálunk is pont ez van.Most várunk és nem idegeskedek!
Incike -Jobbulás tőlem is...

Kép
brill

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Basszus, csajok, most láttam csak, hogy Lola már félidős!!!! Kép
Úúúúúgy szeretném, ha jelentkeznének a pocakos csajszik (tisztelet a kivételnek - Inci, Proone, SzeLivi, Maminti, Betti Kép), mert én aaaaaannyira kíváncsi vagyok, hogy hogy tetszik Nekik ez az egész, miket éreznek odabentről, miket művel a kismukk Kép odabent, hogyan készülődnek az érkezésére, stb. Kép

Hajniról én azt gondolom, h nem jött meg Neki, csak még nem telt le az a +5 nap és nem akarja, h befolyásoljuk a teszteléssel kapcsolatban. Kép (Legyen igazam!!!) Kép

Vica,
Tetszett a sztori! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Ja, Móni,
Neked akartam írni, hogy én Hajni helyett az esetek 90 %-ában Hjani-t írok. Kép És az előnézet után javítom... Kép
Így aztán én elsőre tudtam, h ki az a Jani! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Inci!
jajj, de sajnálom! Még jó, hogya apocódnak és kis lakójának nem lett baja. Vigyázz magatokra!Kép

Kata!
Legyen igazad!
És a többi kismaminak ugyanezeket üzenem.Kép

Ancsa!
Azt hiszem sikerült neked is elküldenem a sztorit.

Brill!
Igazad van, nem kéne így lángolnom, de ha egyszer láttam azt a szép tüszőcskét...
Olyan mintha már a petezsákot láttam volna.
Na tényleg lenyugszok, mert még a végén ez lesz a baj.
Inkább szervezem a december elejei kiruccanásunkat.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Megkaptam,koszonom!Kép
KépRemelem,hogy megerte!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Vica!

Nyugi, ne aggódjál és cigit még véletlenül sem szívjál el. Kép Ne stresszeld magad az nem jó!!! Próbáld elterelni a figyelmedet valamivel, a szervezés nagyon jó ötlet. Kép

Nagyon drukkolok Hajninak. Remélem, hogy nincs semmi baj vele. HAJNI! Merre vagy? Nagyon várunk és aggódunk érted!

Betti
betti73

Sziasztok!
Amint hazaértem rögtön bekapcosltam a gépet, pedig nem állt szándékomban, de kizárólag Hajni miatt!

Hajni!
Ez nem ér, legalább annyir írj, hogy megvagy, jól vagy, megjött vagy se!!!

Vica!
Na ezt nem szabad!!!! Semminke nem szabad jelentőséget tulajdonítani!!! Pont egy hete voltam UH-n, mert görcsöltem, akkor a 6. napon voltam, és nekem is volt több petikém, volt nagy is, de nem tulajdonítottam nekik jelentőséget. meg sem mérettem a dokimmal, hogy mekkora, pedig jó nagy volt. Szóval nyugi, nyugi! Türelem babát terem!!!

moni

pszi@axelero.hu

Köszi az aggódást.Most ment vissza a párom melózni csak hazajött ellenőrizni, hogy mi van velünk.Kép
Már úgy szeretném látni a pocaklakót, mert érezni érzem, hogy jól van.Hihetetlen mozgékony lurkó.Szerintem, ha megszületik akkor is ilyen kis eleven lesz és akkor biztos rám üt.Kép
Inci 33+3

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Vica!
Nekem is küldd el a sztorit, bár azért van képzelő erőm, de ne maradjak má' ki semmiből!
elehelvari@hotmail.com
És a kis fickók miatt ne aggódj, tudják, hogy mi a dolguk!

Én is néztem Lolát, hogy 20 hetes, mert ugye egyszerre lettünk terhesek és kicsit sajnálkoztam is, hogy már mi is ott tartanánk, mint Õ Kép

Inci!
Még jó, hogy nem Marcira estél! Gyógyulj meg hamar!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Na en megyek Lanyok!
Lehet meg kesobb benezek!
SZIASZTOK!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Vica!
Engem is érdekel
keditke@citromail.hu

Hajny!Megöl a kiváncsisság!!
Ma a höm 36.6,26 ,nap és csak a wc papiron de volt vmi halvány piros.Szerintem ez a hónap....Kép
Bár nem adom fel amig nem jön meg,de a multkor is ez volt csak akor a 25.napon .Azért sietem ma a konyhába ,h minél elöbb elvégezzek,hogy meg tudjam mi van Hajnyval,és láttom h nincs seholKép!!

Ja és a görbe:

Kép

JA majd elfelejtem,csüt,és pénteken itthon leszek SZABIN KépKépKép!!
Vendég

Na szép!
Mire ide tudok jönni a géphez ara mindenki elhuzzKép!!

Hajny!Láttod milyen kihallt a topic nélküled!Kép
Vendég

Most nézem halado lettemKép!!
HurráKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Editke!
Küldtem.
Most nem jövök egy darabig. meló van.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Én is láttam az érett tüszőmet, úgyhogy tudom, mit érzel!Nekem ez pont 13 napja volt...,de próbálok nyugodt maradni...Bizakodom és szorítok Neked is!
Többieknek szép napot!

Kép
brill

Vica!
Ez nagyon ariKép!
Drukkolok++!
Vendég

Keditke!

Ne aggódjál előre! Kérlek. Még nincs veszve semmi. Még nem jött meg. Nyugi! Kép

Betti
betti73

Csajok!
Találtam egy jo weboldalt:

http://www.annasanimaties.com/baby%202.html
akinek van ideje ,tudom ajánlani!!Ma is nagyon ráérekKép!!

Betti !KösziKép!
Vendég

Eltunt az oldalunk!
Addig is ne unatkozzunk!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!

Ez a helyzet annyira jellemző rám...Több napja olvasgatom az oldalt, addig mindig beléphettem, pár napja regisztráltam, és tessék.Már tegnap is ez volt...
A mai napom is egyébként...nem mondtak mára esőt-nekiláttam ablakot mosni...erre tessék!Mindjárt esik!És még be sem fejeztem...

Kép
brill

Mi ez? Valami vírus?
Én meg vagyok!

Kép

Kép
kamilla306

Nem tudom mi tortent,de ugy gondoltam hogy ilyen helyzetekre jo ez az oldal is!Remelem,hogy hamar helyreallnak a dolgok!!!!!!
Brill!Sajnos ez van!

Kép
Kép
ancsa81

Vazze!Sehol senkiKépKép!
Vendég

Szia Editke!
Csak bekukk.
Örülök, hogy tetszett a történetem.KépKépKép
Szerintem se mondj még le a hónapról! Lehet, hogy valaki rendezkedik odabent.KépKépKép

Brill!
13 napja...és még nem kaptál agyvérzést???? KépKépKépKépKépLe a kalappal. én minden erőmmel most azon vagyok, hogy nem gondolkodom rajta.
Neked hogy sikerült?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mar ez sem jo????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Móni!
Írtam.

Lelépek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!
Lehet én is mennek ,senki nem akar velem dumcsizni,jol van csajok......!!!Kép
Vendég

Nekem mennem kell kutyasétára, úgyhogy kitartás!Csak történik már vmi!Késöbb még benézek...
Sziasztok!

Kép
brill

Sziasztok!
Azt hittem eltűnt az összes oldal, de látom tényleg el is tűnt, ez is csak véletlenül néztem meg. Pedig olyan kíváncsi vagyok, hogy mi van Hajnival! KépKépKépKépKép
Hajni!
jelentkezz, ne csigázz már minket!!

moni

Szia Móni!

Hogy vagy?
De örülök, hogy rád találtam!!!!!!!!!!!!!
Kezdtem beijedni, hogy elveszítettem ennyi jó Barátnőt!
Voltam orvosnál! Egyből elküldött engem hormon vizsgálatra, petefészek vizsg... vérvétel: A férjemet pedig szintén elküldte kivizsg -ra
Azt mondta, hogy most kizárunk minden kis tényezőt ami lehetséges lehet !
Nem vagyok terhes, amit gondoltam is. Írt egy olyan gyógyszert ami meghozza a mensit.

Kép
lara26

Jó nagy kavarodás volt ma délután...

Editke
Szívesen dumcsiztam volna Veled,hogy ne unatkozz, de közbe szólt a technika.Talán holnap sikerül!

Vica
Nehéz elterelni az én figyelmemet is a dologról, főleg, hogy állandóan a fórumon lógok..., de azért nem lehetetlen.Reménykedem...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
brill

SZiasztok!
Semmi extra. Csak bejelentkezem. 36,95 fokos vagyok ma!
Képzeljétek. Tegnap megkérdezte az egyik kolléganőm, hogy nem vagyok-e véletlenül terhes, mert megfigyelte, hogy egész nap eszek valamit és határozottan "nagyobb" lettem az utóbbi időben. Most mondjátok meg! Még nem is vagyok terhes, de már ilyeneket mondanak. Mi lesz, ha tényleg az leszek? Ha nagyanyám alkatát örököltem, akkkor megnézhetem magam szülés után!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Nálam is u.ez a helyzet.Nem merem megkérdezni itt a munkahelyemen melyik nőgyógyász jó ebben a városban (mivel mi csak itt albiban lakunk)mert akkor kombinálnak hogy biztos azért mert terhes vagyok.A multkor is mikor voltam nőgyógyinál az egyik pasi meg pont urulogusnál volt, aztán a másnap mondja "na terhes vagy", akár hülyeségnek gondolja akár nem , engem zavar!

Hajni, Te ezt most direkt csinálod??Kérlek jeletkezz!!Azt sem tudjuk mi van veld!

zsuzska80
Szombathely

Kamilla!Te hol méred, menniy idejig, és milyennel??
Most én is mérem!!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Mi volt ott tegnap?

Én csak azt vettem észre, hogy az üzik nem sorrendben vannak, mert Editke 16.43-as üzije után Ancsa 15.42-ese következik.
Meg nem értem azt hogy eltünt az oldal??? Mi az hogy eltünt? És akkor hogy tudtatok mégis beszélgetni?
Valaki elmagyarázza? Bocs, ha értetlen vagyok!

Hajnííííííííííííííííííííííííí!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Ma reggel meglátogatott rókakoma, utána megkönnyebbültem, legalábbis egy ideig. Kép Alig bírtam végigutazni a városon, de hősiesen túléltem. Remélem, hogy ma már nem jön többet rókakoma. Holnap nem jövök dolgozni, úgyhogy 5 napig megúszom az utazást. Párocskám holnap jön haza, nagyon várom már.

Kamilla!

Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak, kérdeznek. Az a te magánügyed! Tudom, hogy nagyon zavaró tud lenni.

Betti
betti73

Sziasztok!

Betti!
Nem akarlak bíztatni, de a 12. hétig nem szokott elmúlni... Kitartás! Tök jó, hogy most tudsz pihenni!

Lara!
AKkor végre elkezdödnek az alapos kivizsgálások. Ennek már biztos lesz valami eredménye!

Tegnap voltam védönéninél. Kétségbeesett, hogy 2 kg-t fogytam, és még nem szedtem vissza. Szerinte már 5-öt híznom kellett volna... Ez vanKép Viszont nem találtuk a baba szívhangját. Azt mondta, ne aggódjak, ilyenkor általában nem szokták még megtalálni, 1-2 hét múlva már biztosan meglesz. Nem is aggódok, 1 hét múlva UH, és látni is fogom Öt!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Tudom, hogy még 5 kemény hét következik. Kép Ez van! Kép Megkínoz ez a kis maszat nagyon. Mondjuk legalább nem kezdek még el hízni, mert úgyis van egy kis feleslegem. Nekem csak kb. 5 hét múlva kell felkeresnem a védőnőt és kb. 3 hét múlva vár a doki.

Betti
betti73

Sziasztok!

Zsuzska!
Sógornőm valami Sándor nevűhöz jár, azt mondták neki az nagyon jó, de ők sem jutottak még 1-ről a 2-re, így valami győri doki elérhetőségét kapta meg. Õszi szünetben otthon leszünk, dumcsizok vele, leinformálom, de ha akarod felhívom neked akár ma is telcsin, és üzizek, hogy mit mondott. Õszi szünetben meg talizhatnánk is.

Tegnap ez a topic, és még ezen kívül sok nem volt meg, de létrehozta (talán Ancsa) az ideigleneset. Ott dumcsiztunk, de aztán egyesítették a 2-t... KépKépKép

HAJNI! HAHÓ!!!! Mi van veled??????????

moni

Betti!
Remélem, hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt, és lemondja a további randikat a lompos farkú.Kép
Tök jó, hogy holnap hazajön a párod! Pihenj sokat és egyél sok-sok zöldséget, gyümölcsöt.Kép

Maminti!
Ne hallgass a védőnénire. Szerintem egyáltalán nem kellett volna már 5 kilót híznod. Akkor mi lenne a végén? Az volna a normális, hogy elgurulsz??KépKépKép
Nicika a 22. hétben +1kg-nál jár.Kép

Lara!
Jó, hogy végre elindultak a kivizsgálások és nem kell tovább várni. Lehet, hogy bekapsz pár bogyót és már jöhet is a lurkó!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Írnál egy mail címet? A suliban vagyok, fejből nem tudom. Írnék neked a tegnapira!

moni

A plusz kilók a terhesség második felében jönnek!!! Én 10 kg-t híztam összesen Mindkettővel!

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: