A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Halihó!

Wish
Nektek milyen vizsgálataitok voltak eddig? Van vmi konkrét baj vagy nem tudják?
Babcsi
Köszi a pozitív energiát!
Jól jön. De azért nem vagyok irigy, küldök belőle mindenkinek! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Wish Kép
Jó, hogy jelentkeztél!
Nagyon örülök, hogy összeszedted magad. Gratulálok, nagyon erős vagy!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Pár hete olvasgatlak titeket, és meg kell mondjam, egészen megfogott a topik hangulata és a pozitív hozzáállás, ami a hozzászólásaitokból sugárzik.
Mi április óta próbálkozunk, van már 8 hőgörbém, szedtem Clostyt 2 hónapig (hormonvizsgálat nélkül), most Bromot szedek (másik dokinál hormonvizsgálat után kiderült a magas prolaktin + tesztoszteronszint), a múlt hónapban pedig már LH tesztet is vettem, hogy lássam, van-e pém.
A hőgörbéimből az derül ki, hogy a 28-32 napos ciklusom második fele nekem max. 12 napos, de inkább 10, sőt, legutóbb 7 volt. Szerintetek ez normális? Elég?

Szidi
Szidi

MAnda Kép nagyon drukkolok hetfore ! karcsi Kép neked jo fuggonyozest -asszonyka hadd pihenjen

Wish Kép jo, hogy itt vagy, pihenj sokat ! ugyes vagy, hogy nem keszited ki magad....es csak ugy sikerulhet, ha ujra probalkozunk ! es fog sikerulni !! KépKép+++++
erdekes amit a doki mondott a gorcsolesrol. Akkor en is "orulok", mert ejjel annyira fajt a hasam. Akkor mukodunk, Wish !

Amica Kép de szepek a gyerekek ! Kép

Szilva Kép de jo hogy maradsz + te vagy a szerencse " malacunk" , szerencse Szilvanak, szoval muszaj, hogy itt legy !Kép

Pbj Kép szia itt... hogy lehet egyszerubben hivni?

Babcsi KépGiling Kép,KriszKép Tunde Kép elore - hajra !
babcsi mar hozik is,,legalabb helyettem is teszi. hogyhogy LH tesztezel? (Babcsi) nem korai az meg? vagy ez a fuggoseg miatt van?KépKép

Saco
saci

Szidi Kép
Üdv. köztünk!
Babcsival Kép majd biztos jól elbeszélgettek az LH tesztekről, és ha megkéred, jól kielemzi neked a hőgörbédet (nagyon ért hozzá Kép )

Kép
Kép
szilva069

Sackó Kép
Lehet, hogy tényleg malacszerű leszek nem is olyan sokára Kép

Kép
Kép
szilva069

Saci drágaKép

Még nem LH tesztezek, csak megvettem, hogy biztos kéznél legyen!Kép hihihihi...

SzidiKép
Üdv. itt. Kicsit furi amit leírtál a progeszteron szakaszról mert legjobb tudomásom szerint a ciklus második fele ált. hasonló hosszúságú egyéneknél és az első szakasz szokot váltakozni. Jó lenne majd látni egy-két hőgörbédet hátha többet megtudunk. A múlt hónapban volt akkor + LH teszted?

Csajok, most mennem kell mert lassan indulok a suliba. Későn jövök szóval lehet, hogy már csak holnap tudok benézni. Addig is mindenkinek küldök tüszőnövelő és babatapasztó és pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép

KépKép
babcsi

SaciKépa judit az jó leszKép
pbj12

SzilvsKép höhöhöhöhö...

Kép

KépKép
babcsi

nem Szilvs hanem SzilcsibeKép

Kép

KépKép
babcsi

CSajok!
Hahó! Ez egy gyerek, (Janka) addig nyírtuk tegnap míg ilyen lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Tudjátok fogyókúra előtt és után......

(Remélem látszik rajta, hogy milyen rosszcsont!Kép)

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

A Babát szeretnék topikba írtam már egy párszor, de most ez a topik sok másikkal együtt eltűnt.Nálatok is?
Köszi Brill

Kép
brill

Sziasztok!

Üdv az újaknak Judit, SzidiKép
Biztosan jól fogjátok magatokat érezni itt ebben a topicban. Mi mindannyian függők lettünk, mint Babcsi a tesztekkel (Tényleg Babcsi. Szerintem már csinálhatnál legalább egy LH tesztet, ha már megvetted.)

SzilvaKép
Itt ne hagyjál minket. Abból is tanulunk, amit babásként átadsz nekünk (mármint a tapasztalatot.)

WishKép
Nagyon csodállak az erődért. Kitartást, és egyszer biztosan meglesz az eredmény.

SzidiKép
Szerintem nem normális, hogy ilyen hosszúságúak a progi szakaszok nálad. Nem csak a változékonyság, de a 7 nap biztosan kevés. Kérdezd meg a dokitól, de szerintem 10 napnál hosszabbnak kellene lenni. Valahol már olvastam erről. Nem emlékszem hány napot írtak, de a túl rövid az probléma. Az enyém mindig 13 és csak a pé előtti időszak változó.

BrillKép
Nálam is eltűntek a topicok.

Kép
Kép
tiza

Szia Tiza!

Valóbab "függőséget" okoz!Ezért is írtam pánikszerűen abba a topikba, ahova beléphettem...Köszi a választ!

Kép
brill

Nektek működik, vagy csak nekem vacakol néha..? remélem holnapra megjavülKép
jó pihit mindenkinek
pbj12

Most írok csak, mert a melóhelyen nem működött a net.

Judit, Szidi, Brill!
Üdv itt köztünk! Kép

Babcsibe
Hát igen, megint ugye a tesztekKép Ma kezdtem a clostit. A bromo tájékoztatóján egy tök jó szöveget olvastam: "Nagyon ritkán, napközben, hirtelen elalvást okozhat." Hát ez szerintem tök jó:KépKép Lehet, hogy ezért akarok én napközben mindig hirtelen elaludni?KépÉn még nem hőmérőzök, mert éjszaka nálam is niagara volt.

Nekem eléggé meg szokott lenni, darabos is, de most még nagyobb darabok voltak. BocsiKép Szerintetek ez lehet az utrotól?

Szilvanyu
El ne merj menniKép Tessék minket megvárniKép Különben is, ahogy többen mondták, lassanként úgyis átalakulunk mamás topikkáKép

Babrika
Én azért szorítok még, hogy valami pozitív dolog derüljön kiKép A hőd nagyon klassz.

Manda
Ez nagyon jó hír! Hétfőn lesz kiért izgulni.Kép
Karcsi
Hagyd szegény Mandát pihenni, tessék szépen azokat a függönyöket ügyesen felaggatniKép

SaciKép
Te mikor mész UH-ra?

Wish
Nagyon csodállak és irigyellek, hogy ilyen erős vagy. Hidd el, meglesz az eredménye. Szerintem jó ötlet ez a kromoszóma vizsgálat, hátha a doki okosabb lesz tőle és így össze fog jönni.Kép
gtünde

Judit
Már mész is? Akkor szia!Kép
gtünde

Lányok!
Ha valakit érdekel: A gyógyszertárban vény nélkül kapható egy Chlamydia Sumatest nevű teszt, ami 12 perc alatt kimutatja, hogy valakinek van-e chlamydia fertőzése vagy nincs, ami ugye okozhet meddőséget.
gtünde

KriszKép
Nekem hormontükör volt, a páromnak meg andrológia. Miután ott kiderült, hogy lombik nélkül kevesebb, mint 1% az esélyünk a babára enegem nem vizsgáltak tovább. Szóval nem volt hsg vagy lapar. Kérdeztem a dokimat, hogy valamiilyesmitől okosabbak lennénk-e de azt mondta, hogy szerinte nem kell, mert ha nagy gebasz lenne odabenn, azt UH-on is látná és feleslegesen nem akar kínozni. Úgyhogy maradtunk ennyiben.

Bocsi, hogy elmaradt a tábla, de elaludtam Kép
Majd most...

wish

Kép
Kép

wish

Tünde Kép
Most azon nevettem, Babcsi mindjárt rohan, és megveszi ezt a tesztet is. Kép
Egyébként ezt illene a dokinak egy bakterológiai vizsgálaton megnézni.

Kép
mofly

Sziasztok Csajok!Kép

SzilvaKép BabcsiKép TüncsibeKép SaciKép WishKép MaryKép
De jó volt olvasni, hogy izgultatok értem! Köszönöm!
Na szóval, a Karcsi már beharangozta, hogy hétfőn lesz a transzfer. Nem tudom, melyik szálat választják a beültetésre(2 vagy 3), de a doki megnyugatatott. Õ a 2 babót ajánlja. Megkérdeztem, hogy mi van ha mégsem sikerül, azt mondta a köv.hónapban foly.köv., tehát nem kell várni egy hónapot, hanem rögtön lehet a köv. Ennek nagyon örülök, de bízom benne, hogy az első sikerül

Munkahelyről nem tudtam írni, mert még mindig nincs net.

Manda

manda

Bocsi!

Sziasztok többiek is!!!Kép

manda

Azért a függöny felrakásnál segítek a fiúknak, de köszi, hogy kiálltatok értem!Kép

manda

WishKép
Köszi a táblát. Beírnád, hogy fagyibaba lombik okt.31-én.
Köszi!!!!
Remélem jól vagy, bár tudom nehéz!!!

Manda

manda

Úgy látszik, mindenki eltűnt!Kép
Majd visszanézek később!

manda

Csajok az első oldalról be lehet jutni, külön kiemelték a topic-unkat, mint sokat látogatottat!!!
Onnan simán betudtok jönni!!!!!

manda

Manda
Néha benézekKép Csak én sem szeretek órákat itt ülni magányosanKép
gtünde

Sziasztok!
Nem nagyon tudok most itt eligazodni....
Wish!
Kitartás!Lesz eredmény!:-)

Leírom mindenkinek, hogy lássátok, érdemes bízni és küzdeni: unokanővéremék 10 éve próbálkoznak. Nem is tudom a beültetések számát,mert már nem mertünk semmit kérdezni.Most babát vár, februárra van kiírva.

Szidi!
Az LH-tesztet hol lehet beszerezni?

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia TüncsibeKép

Remélem pocakfájásod már elmúlt és jobban vagy!!!
Én most nagyon boldog vagyok, írtóra várom a hétfőt!!!
Remélem minden összejön nekünk!!!!

manda

Zsazsóka
Szeretjük ám az ilyen sztorikat. Kép

Wish
Vmi baja is van a párod spermáinak vagy csak kevés a gazfickó? De pedig mindig szépen megtermékenyítették a petesejtjeidet!!! Akkor hol a gubanc??? (Költői kérdés.)

Manda
Mi is várjuk majd az a hétfőt...de még hogy várjuk majd a három hét múlva hétfőt!!! Kép

GTünde
De az a teszt többezer ft, nem? Ennyire nem lehetsz tesztfüggő,ugye? Kép Az optimálison ingyen megvsinálják szerintem.

Na puszz mindenkinek! Megyek tanulni meg hullahoppozni! (egyszerre Kép)

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Ma kicsit korábban jöttem, de csak kukk, kádban a gyerekek...
Egyedül vagyok velük itthonKép

Babcsi, most a nem éppen középidőben pé-ben akarok hinni, na ez nálam a csoda, de ez maradt...
Nem volt az még olyan rég, hogy "megállapodtunk", nem merem szekálni apátKép

MAjd este benézek!

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszta
Nekem ingyen megcsinálta anyukám a párom pisijébőlKép Csak gondoltam, hátha valakit érdekel.

Manda
Köszi, sokkal jobban vagyok. A reggeli zuhataggal asszem minden kiürült, mert alig vérzek már. Piri távozóbanKép Nagyon szorítok nektek!

Zsazsóka
A Dm-ben vagy a Rossman-ban lehet kapni. De lehet, hogy gyógyszertárban is. Én a Rossmanban szoktam venni.
gtünde

Kriszta
És a tesztfüggő nem én vagyok, hanem a BabcsibeKép

Amica
Szia! Ne szomorkodj? Mikor megy haza a párod?
gtünde

Na csajszik, én megyek, mert tv függő vagyokKép Nem ám. Nem annyira. Csak Megasztár + Desperate HousewifesKép
gtünde

Köszi Tünde!
Veszek egyet én is.

Minenkinek szép estét!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Kép
lara26

KriszKép
Kevés is, nem is mozognak és nagyon sok deformált is belőle.

wish

Voltam orvosnál! Egyből elküldött engem hormon vizsgálatra, petefészek vizsg... vérvétel: A férjemet pedig szintén elküldte kivizsg -ra
Azt mondta, hogy most kizárunk minden kis tényezőt ami lehetséges lehet !
Nem vagyok terhes, amit gondoltam is. Írt egy olyan gyógyszert ami meghozza a mensit.

Kép
lara26

Köszi Kriszta!Kép

Én is elköszönök! Megasztár megy és szeretjük a Karcsival.
Jó éjt!

Sziasztok!

Manda és Karcsi

manda

Köszi Tüncsibe neked is a drukkot!!!Kép

manda

Mindenkinek sok-sok drukk, babatapasztó és poz.energia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3
NoémiKép
Neked is köszi a drukkot!!!

manda

Sziasztok!
Tüncsi, már nem egyedülKép
Tőletek tudtam meg, hogy megasztár is volt...
Megint bagoly lettemKép

Manda, lassan itt a nagy nap!
++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Szilva
Köszi. Gratulálok a két babócához, problémamentes, boldog várandósságot kívánok.

Babcsi
A hőgörbéim excelben vannak meg, de most szenvedtem egy kicsit a fertilityfriend-en, hogy fel tudjam ide rakni az utolsó kettőt, hááát, még béna vagyok. Babymark tesztet vettem a múlt hónapban, de nem volt pozitív egyik napon se. 11. naptól a 22-ig mértem, de akkor megemelkedett hőm, és abbahagytam. A 30. napon pedig megjött. Te milyet használsz? Vagy milyeneket?

Tiza
Szerintem se normális a progi szakasz rövidsége. A dokinőmmel novemberben találkozom, akkor ellenőrizzük, hogy 2 hónapos Bromo után hogy áll a prolaktinom. Esetleg megméressek más hormont is? Korábban a progi a 23. napon jó volt.

Vizkrisz
A Clamydia viszgálatot a családtervezőben nekem 6000 Ft-ért csinálták meg. Ez a viszgálat én úgy tudom, mindenhol fizetős.

Manda
Hétfőn mennek a nagy drukkok.

Judit
Én ebben az évben már a harmadik dokinál tartok, mert az első kettőben nem bíztam meg. Remélem, a harmadiknál kitartok, bár ha spontán nem jön össze, akkor egy meddőségi központban kell folytatnom, újabb dokinál.

Zsazsóka
Az LH teszet és is a Rossmannban vettem, a DM-ben is megnéztem, de nem találtam ott, szerintem nem is forgalmazzák.

Tünde
Szerintem én sem tudom megállni, hogy ne kezdjem el nézni a Feleségeket, pedig nem akartam több sorozatot bevenni a tv-programomba.

Szidi

Rengeteg kis sárga fejet akartam berakni, de nem sikerült.
Szidi

Szidi
A sárga mosolygós: : ) A szomorú: : ( A röhögős: : O A kettőspont után nincs szünet.Kép

Lara
Ez nagyon jó. Akkor te is elindulsz végre a babucihoz vezető úton.Kép

Amica
Szia! Csak bekukkantottam. Jó éjtKép
gtünde

Tünde

így?
Kép Kép Kép

Tényleg, így!

Köszi köszi
Szidi

Szilva,
gratulálok az ikerbabákhoz! Sok boldogságot!!! Kép

Wish,
sajnálom, és drukkolok továbbra is. A párod hogy éli meg ezeket a sikertelenségeket?
potter_76

PotterKép
Szomorúan ő is.
Ilyenkor nagyokat sóhajtozunk (én sírok is), és sokat bújunk össze és lépten nyomon megöleljük egymást.
Így egy kicsit könnyebb Kép

wish

Jó reggelt MindenkinekKép

ZsazsókaKép Én LH teszetet a szobolcs utcai korházban vette, ( Ott van egy meddőségi központ is)Lent lehet a patikában kapni, és ha jól emélékszem 788 Ft.
pbj12

Sziasztok, most hívtama dokit és nem megyek hozzáKép, bármi van nem lehet látni esetleg azt hogy a nyálkahártya vastagabb de az is több okból lehet!Így várnom kell továbbra is a menzit. Rá kérdeztem hogy progneszteron próbléma -e és ha igen neki vághatók e a következő inszemnek erre ő nem válaszolhat beszéljem a K ügynökkel, mert feleslegesen nem szúrkálnám el az utolsó lehetőséget . Hát nem mondom hogy nincs ki a kis kukim! Akkor most várunk és lesz ami lesz!
Babcsi a hőm 37,2 22 napon, a barnázás mintha erőssebb lenne de csak reggel.
Lányok a progeszteron hiánya miatt is fájhat az ember melle, hőhullámai és hányinger lehet ?
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: