A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Szia Kata!
Ügyi vagy!!Kép
Most nézem Hajny! a 30.napon van,tessék jönni és mesélni!!!
Vendég

Engem is furdal rendesen a kíváncsiság!
Elveszett csajok jelentezettek! Mondjuk Jani írta, hogy kimennek a házikóba, de jó lenne ha már jönne valami jó kis hírrel!!!
Incike!
Nem irigykedem rád, tudom milyen csudajó érzés a szülés, meg az utána köv. időszak, én csak bízom, hogy addig bezebrásodom, ha mégsem, akkor meg abban, hogy köv. év szilveszterén már babázni fogok én is!!! És abban is bízom, hogy mindenki itt legalább pocakos, vagy zebrás lesz!!!!

moni

Jani az Hajni akart lenni... Kép

moni

Na én megyek!Holnap leszek,ha jo lesz a b.net!!

Hajny!
????
Tessék jelentkezni!!!
Minden "elveszet"nek szol!!!Beuka,Kamilla...
Vendég

Még bent gürizek Lányok! Kép Még szerencse, hogy most éppen nem émelygek! Kép

Betti
betti73

Szegény Betti!
Mikortól tervezed a táppénzre menetelt?

moni

Sziasztok!

Editke itt vagyok végre Kép jó, hogy hiányoztam.
Örülök, hoyg jobban van a hasad! Szerintem is a 19. napon volt pé., és nem biztos, hogy fel kell mennie 37 fölé.A lényeg, hogy pár tized fokot emlkedjen a mélypont után. Köszi a vírusinfót!!

Angel tavaly karácsonykor mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy UH kép lesz az ajándék a nagyszülőknek (így megúsztuk volna az ajándékozás költségeit Kép) nem jött össze, idén megint ebben reménykedem Kép
Csütörtökön megyek és kivallatom a dokit!!

Zsóka rossz hallani, hoyg ilyen szörnyű baleseted volt, de szerencsére felépültél, és ez nagyon jó! Biztos, hogy egy baba szeretne beköltözni egy ilyen erős szervezetbe!

Hajni ????????

Zsu sajnálom, hogy megjött Kép De én is csak azt tudom mondani, hogy legalább nem 80 napra!

Betti gratulálok a szívdobogáshoz!!!!

Ancsa a fitymaszűkűlettel kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, most hogy voltunk a párommal "fiú dokinál" az egyik kérdése az volt, hogy nincs-e fitymaszűkülete. Én ebből azt a következtetés vontam le, hogy akár ez is okozhat férfiaknál meddőséget. Úgyhogy szegény picinek el kell viselnie.

Kamilla mehet még az a görbe fölfele is!

Emese szegény Szoni, nem lehet jó az az orrszívó Kép. Én nem hagyom anna a hőmérőt és csak bíztatni tudlak, hogy csináld. De az biztos, hogy jó recept a 2 naponta sex!!
Furcsálom, hoyg a régi dokid azt mondta, hoyg nem kell foglalkozni a cisztával. Azért csak rá kell nézni néha!
JAj akkor most már értem, hoyg nekünk miért nincs szerencsénk.
Amikor átköltöztünk ide az új házba az első éjszakán nem számoltam sarkot Kép

Lara kíváncsi vagyok mit mond holnap a doki! Gyere ám majd mesélni!

Gilia Macáról már én is hallottam. Jó? Doki ajánlotta a párodnak?

Vica mi volt ma a dokinál????

Moni nekünk is ezt mondta a doki, hogy lehet gyerekünk természetes úton, csak kisebb az esély. próbálkozni kell (az olcsóbb így mondta Kép) és biztos lesz eredménye Kép

Kép
Kép
beuka

Betti még benn vagy!! Ez nagyon durva! A főnököd egy zsarnok!!!

Kép
Kép
beuka

Móni!

Nem akarok táppénzre menni, mert most nagyon kell a pénz, ezen kívül van még 52 nap szabim is (23 idei, 23 tavalyi és 6 tavalyelőtti). Ezen kívül januárban még jön hozzá újabb 23 nap, így lesz összesen 75 nap szabim (ez testvérek között is majdnem 4 hónap). Kép Gondoltam szépen kiveszem majd a nagy részét aztán teljes pénzzel fogok otthon pocakosodni. Kép Azt hiszem, hogy a főnököm eléggé ki fog akadni. Kicsit rossz helyzetben vagyok, mert a kolléganőm lett először babás, ráadásul már rég tudtam, hogy az, mikor én is az lettem, így kicsit furcsán fog kijönni, hogy én is az vagyok. (vannak rosszindulatú emberek, biztos lesz olyan, aki azt fogja mondani, hogy utánoztam.) Na mindegy, nem érdekel, mert úgyis évekig nem leszek itt. Kép Egyébként december elején fogok szólni csak, remélem, hogy nem lesz semmi gond.

Megyek végre haza!

Puszi Mindenkinek!

Betti
betti73

Móni!
Értem. Jót mosolyogtam ezen az utánozáson! Akkor most mi is utánozni szeretnénk téged!!! Kép DE így hogy ennyi szabid van, tényleg felesleges tápira menned, bár azt nem tudom, hogy meddig lehet görgetni a szabit, mert ugye GYES lejárta után is jól jön! Viki júl végén töltötte a 3-at, és én csak jan.-ban kezdtem dolgozni! Hú de élveztem!

Beu!
Akkor 2 napontani akció, és türelem türelem. MOndjuk nekem azt mondta a dokim, hogy 0 az esély spontán, ne is reménykedjek... Kép

moni

Moni szerintem igenis reménykedjünk! Kép

Kép
Kép
beuka

SZIA BEUKA
nem a doki hanem én vettem és kész ártani nem árt max apának lesz kedve is sex.... niKép
gilingalang

Sziasztok!

Köszi lányok a hőmérőzéssel kapcs.-os javaslatokat, még gondolkozom rajta, mert biztos izgi.

Moni!
Tök jól gondolkozol, így tovább és meglesz az eredménye, meglátod!

Vica!
Sajna nem tudok "titokban" jönni, mert itthon apával tolongunk a gépért Kép

Inci!
Derékfájással kapcs., ha csak szimplán a Babó miatt fáj, akkor nincs sok remény Kép Én az utolsó hónapban már nagyon szenvedtem, levegőt sem kaptam és sehogy sem volt jó. Apával masszíroztattm, de az is csak addig volt jó, amíg éppen csinálta.

Most mennem kell, lehet, hogy később még bekukk.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gili nem értelek Kép
Akkor most mindketten szeditek? Mi az hogy a párodnak lesz kedve is szexelni? Növeli a vágyat?
honnan hallottál a jótékony hatásairó, illetve eleve a Macáról?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Vagy már mindenki elment aludni!?
Beuka!
Köszi! Úgy legyen, ahogy írod!
KépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Még mindig semmi!

Holnap jövök, de sajna elképzelhető, hogy csak este kb. 20:00 körül tudok. De akkor is jövök!

Kép
lara26

Egy kis bíztatás Mindenkinek!

Tényleg igaz az, hogy az ember tudja befolyásolni a szervezetét: Vmelyik nap gondoltam rá, hogy milyen régen nem jött ki a herpeszem (régebben min. 3 havonta volt, mostmeg terhesség óta - 2éve-semmi), erre ma reggel óta érzem a szám szélén, hogy vmi nem frankó.
Szóval hajrá Mindenkinek és tessék szugerálni Magatokat!! (Mármint ne a herpesz miatt!)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Első Vagyok!

Oké. Felment a hőm, csak nem tudom mikor volt PÉ. De végülis mindegy, mert akcióztunk eleget folyamatosan és még ma is fogunk!

HAJNI! HA NEM JELENTKEZEL..................
Akkor várunk tovább.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Nekem most már tényleg beindult ugyhogy KATA, azon gondolkozom légyszi írj át hogy ma van a 3 cn.Hogy mint problémás táblalakó, hű legyek a nevemhez.

Hajni!Basszus jelentekezz már mert megöl a kíváncsiság!

Kamilla!Mindent bele!Kép
Vica, mi volt tegnap a dokinál??

zsuzska80
Szombathely

sziasztok jó reggelt!
BEUKA
én nem szedem csak a párom.a neten olvastam róla.beütöd hogy maca és ami a perui macáról bejön mind elolvastam.impotenciára is jó nemi vágy serkentő.növeli a sperma számot és minőségét,rendbe teszi a nemi hormonokat,stb.de.jó a szervezet regenerálásárabetegség után.jó a fáradságra,aki rendszeres fizikai munkát végez annak jó.szóval elég sok oldalú.de ha elolvasod írja hogy az indiánok a termékenység gumójának vagy növényének nevezték.nők is szedhetik mert szintén a hormonokat rendbe teszi én is elkezdem csak megvártam megjön é vagy sem ,hát megjött úgy hogy szedem.remélem nem hízlal.hát ennyit tudok róla.azaz igazság hogy el kellene menni a páromnak megnézetni a spermáját mert régen volt vele gond de kapott gyogyót rá ,csak azután nem ment vissza ellenőríztetni hogy jobb lett e .nincs ideje reggel megy este jön.mindegy ártani nem árt.ja,azért írtam hogy legalább lesz kedve sexelni mert hulla fáradt esténként és ez a muszály sex 2 perces kiborít.ez meg fokozza a vágyat is és lehet még menekülni is kell majd előle hi hi hiKépKépKépremélem segítettem veletek mi is van?nem jön a baba?
GILI
gilingalang

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Nekem még mindig nagyon fáj a torkom,meg szédülök ebből betegség lesz úgy érzem,de nem akarok,mert betegen nem sok kedvem lesz akciózni,de most ebben a hónapban sokat kéne,hátha sikerülne :-))
Hajni!Mindenki vár,hol vagy??

Kép
breni

Tegnap olyan történt velem, hogy el se hiszitek!
Nem akarom itt ország, világ előtt leírni, úgyhogy akit érdekel a sztori, írjon mélcímet és amint leírtam küldöm!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Engem érdekel bereir@freemail.hu

Kép
breni

kamilla306@freemail.hu

Teljesen felizgattál!!!!!! Na nem úgy!

Kép

Kép
kamilla306

zsuzska80
Szombathely

Halihó!

Itt vagyok, szerencsére nem sokáig, mert délután lelépek védönénihezKép

Vica!
Engem is érdekelKép maminti3@freemail.hu

Mi az a Maca, amiröl beszéltek?

Betti!
Már sikerült meggyógyulni?

Incike!
Kitartás! Már nincs sok hátra!Kép

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt LÁnyok!

Vica! Gratulálok a szépséges tüsződhöz. Repedés határán van gondolom. Kép Engem is érdekel a dolog: betti73@freemail.hu

Hajni!
Merre vagy???? Tessék jelentkezni!!!

Betti
betti73

Szia Maminti! Örülök, hogy jól vagytok.

Körkérdésem lenne: Tudtok valami nyálkahártya vastagító, beágyazódás segítő "csodaszert?" Olyanra gondoltam, mint például ciklus első felében a cicka a PÉ-re.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, Zsuzska, Reni, Maminti mail ment. Bettinek most küldöm.

Vagyis inkább elküldöm Katának, Hajninak,Beunak meg Móninak is, mert biztos kíváncsiak ők is.Kép

A többiek mélcíme még nincs meg.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!

Másik topikokban és a fertility-n is, hogy állítólag a bébi aszpirin nagyon jó. Nézz utána esetleg a neten.

Maminti!

Köszi megvagyok, néha folyik csak az orrom. Reggeli émelygés csillapodott, most inkább napközben és este van. Legalább keveset eszem. Kép

Betti
betti73

Kamilla!

Az 'olvastam' kimaradt a mondatból! Kép

Betti
betti73

Vica, aztán mesélj még mi volt a dokinál??
Ez másik doki, vagy mindig ehhez jártál??
Mit mondott miért nem jön a baba??

zsuzska80
Szombathely

Köszi Betti!

És a kollégák nem vettek észre semmit? Mármint, hogy néha rosszul vagy meg ilyenek. Hánytál már a munkahelyeden? (Bocs, ha túl indiszkrét voltam. Nem muszáj válaszolni)

Vica! Akkor remélem meg lesz az eredénye az éjszakai "autókázásnak"!

Kép

Kép
kamilla306

Tényleg! És mit mondtál a szülöknek? Miért kell a kocsi az éjszaka közepén, mikor nincs otthon az Urad?

Kép

Kép
kamilla306

Elküldtem Móninak, Bettinek, Katának meg Beunak. Hajni címét nem tudom.

Kamilla!
Én úgy tudom, hogy sok folyadékot és tejterméket (főleg joghurtot és kefírt) kell fogyasztani.

Betti!
Azért enni kell ám! Nehogy most a babával a pocidban kezdjél el fogyózni!Kép
Legalább a BKV-n megúszod a randit rókakomávalKép

Reni!
Próbáltad a citromolajat?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Ez tök jó hogy megtudtátok oldani,remélem ez tényleg sikerült.Még jó hogy nem zavart meg benneteket senki.

Kép
breni

Vica!
Nem próbáltam,mivel tegnap du.nagyon szédültem így csak este tudtam elmenni egy patikában és ott nem volt,neo citran-t vettem,most az iszogatom és nagyon csípi a torkomat.

Kép
breni

Zsu!
Különösebben nem volt szó róla, hogy miért nem jön a baba, mert megegyeztünk, hogy most már tényleg elmegyünk a férjemmel urológiára, mert ő következik, aztán, ha az jó lesz, akkor átjárhatósági. Azt sajnos ő nem tudja megcsinálni, mert nincs kórháza. Ezt nagyon sajnálom, mert nála jobb dokit el sem tudok képzelni.
Õ az akihez átpártoltam fél éve, ő írta fel a Clostyt is. Közelebb is van meg olcsóbb is.
Azt mondta 3 hó múlva kontroll, ha addig nem jön össze. de nagyon remélem, hogy nem kell mennem, mert a leendő babánk értékeli odaföntről ezt a "nagy igyekezetünket".Kép

Kamilla!
Anyámnak megmondtam, mert vele voltam a dokinál, mert neki is kellett rákszűrés, szóval ő tudott mindenről, és mikor hazafelé autóztunk még mondogatta is, hogy akkor kell-e a kocsi, hogy menjek be hozzá. És meg nevettem, hogy hülye vagy te, nem szoktunk mi "programozni". De hát ha a szükség úgy hozza.KépKépKépKépKép
Meg se lepődött, hogy miután hazavitt, 10 perc múlva hívtam, hogy mégis kell a kocsi.Kép

(Egyébként azon mosolygok magamban, hogy mennyire furdalhatja a "csak olvasó" üzemmódú topiklakókat a kíváncsiság, hogy mi ez az éjszakai autózás.Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!

Kollégák nem vettek észre semmit, mert csak magamban vagyok rosszul. Hányni nem hánytam, nem is fogok szerintem. Az émelygés meg nem látszik, talán egy kicsit sápadtabb vagyok és kevesebbet eszem, mert nem esik jól minden.

Vica!
Nem fogyózom, próbálok rendesen enni, de nem minden csúszik le a torkomon. KépA szőlő nagyon jólesik és a savanyú dolgok is. Hétvégén benyomtam egy csomó céklát és uborkát.

Betti
betti73

Vica!
Ha valakinek ennyi képzelőereje sincs, akkor az le van sajnálva... Kép

moni

Hajniiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Jelentkezzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
Megesz minket a kíváncsiság!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKép

moni

Hol vagytok?

Kép
breni

Hát nem igaz, hogy Hajniról nem tudunk semmit!!!
Nincs meg valakinek a mobilszáma?
Itt esszük a kefét, ő meg fogadjunk, hogy a gép előtt ül és mosolyog rajtunk.Kép

Betti!
Nem is komolyan mondtam én a fogyózást.Kép Nagyon szuper, hogy megetted azt a sok zöldséget. A célkában is millió vitamin van.Kép

Csajok!
Az létezi, hogy azért van hányingerem, mert alig aludtam és megittam egy mérsékelt koffein tartalmú kávét? (Koff.menteset szoktam---csak az illúzió miattKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, most Te szedsz Clostyt, mert most nem nagyon értem amit írtál. Akihez fél éve átpártoltál , ő a ngyaon jó doki?Vagy most hány dokinál voltál eddig?Bocs ha nagyon értetlen vagyok!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
Kép
Nem, nem szedek Clostyt, csak 5 v.6 hónapja, mikor szedtem, akkor ez a doki írta fel. Összesen 2 dokim volt. Az első egy Kecskeméti(1-es számú) elég drága volt, messze is volt, meg nem is tartottam elég alaposnak. Végül is vele kezdtük el a projektet, ő írt fel vitaminokat, meg ő vizsgált meg, hogy minden oké. Majd fél év múlva átjöttem ehhez a dokihoz (2-es számú), mert olcsóbb, közelebb van, jobbak a gépei, meg sokksal normálisabb. Akkor írta fel a C-t, de mivel nem jött össze, elmentem a homeopata dokikhoz. Szerintem az ő segítségükkel jött rendbe a peteérésem. Most meg megint mentem a nőgyogyihoz(2-es számúhoz), hogy beindult-e a spontán peteérés. Hát be. Mi meg kihasználtuk.
Most már itt hever előtted az egész kórtörténetem.KépKépKép

Leírod Te is s tiédet?KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Homeos bogyókról tud a dokid? Mit szólt hozzá?

Nem tudja elérni v.ki Hajnit? Nagyon kíváncsi vagyok mizujs vele!

moni

Mamimint
Köszi a bíztatást.Most 1 hétre ágyra vagyok utalva, mert este akkorát estem, hogy az ügyeleten kötöttem ki a térdemmel+ a könyökömmel.Így most eléggé fáj mindenem, pláne a lábam.Szerencsére nem a hasamra estem, de azóta nem bírom behajtani sem a lábam sem a kezem és vagy 2-3x-ra nőtt a térdem.Megröngenezték, de nem tört el.Szóval válaszolok én csak félkézzel elég nehézkes a dolog.

Vica
Igen az létezik, hogy a kevés alvástól+a kávétól van az h...ingered.Az mindegy, hogy koffeines vagy sem.Ezét kell előtte enni legalább 1 kekszet.Én éhgyomorra soha nem tudtam meginni a kávét, mert 5 perc múlva visszaköszönt.Kép

Inci 33+3

Kép
Kép
incike

Megnéztem mikor írt utoljára Hajni, és hogy mit. Azt, hogy megnőttek a cicijei, és fájdogál a pocija. Ezt vas, vagy hétfőn írta. AZóta semmi hír felőle...

moni

HAJNI!! Tessék életjelet adni magadról! Mindenkinek nagyon hiányzol!

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: