2005.10.25 12:00
2005.10.25 16:32
...
!Hogy fejlődünk,mi?
...
...persze csupa karmolás az arca,jól néz ki...az apja meg sem fogja ismerni....
Szép termetes is!Vannak ám hurkák!És nem is olyan kicsi
!
.De azt mondták,formás
...
!
...Szokásos menetrend volt...
Csak azt nem tudom,hogy tolunk majd 3 babakocsit egymás mellett?
...elmúlt a babakorszak...
2005.10.25 20:13
Remélem Villő jól viselte az estét és az éjszakát.Szegény pici manó.
Nem viselte meg nagyon a verekedés?
Még szülés előtt voltam a kozmetikus keze alatt. 2005.10.25 21:27
2005.10.26 09:16
Hogy formás? Hát ez nem is kérdés! És szépen gyarapodik.
Tényleg jó, hogy megvédi magát, ha kell, erővel is. Inkább ez, mint hogy bebújik a sarokba, és hagyja, hogy azt csináljanak vele, amit csak akarnak. Õ hogy mesélte el a sztorit?
)
2005.10.27 09:23
.
,még jó,hogy tesóm vezetett
.Így viszont a szerelőnél landolt,így a randi nekünk is ugrott
...Most a babakocsit felhoztam a 3.-ra,de hogyan fogom majd a jövés-menést megoldani,nem tudom...Na de sebaj,úgyis van még pár felesleges kilóm
!
...csak fél 11 volt,mire elaludt... 
!
....A kórházba mész vissza???
Még ugyan nem cipeltem,mert tesóm hozta fel,de majd elmesélem,milyen volt az első túra..
...Bár én összecsukva hozom-viszem,asszem,úgy könnyebb lesz!
Nekem nagyon tetszik és ötletesen megoldottátok! 
!A többi még maradt...jól nézek ki...
...De azt mondta,hogy ő is elintézte a másik kisfiút..
Inkább átlagos!Ahhoz képest,hogy 1 hónap alatt alig 700 grammot hízott,Bulcsú másfél kilókat csinált!
Na de ő fiú...
Így a kiscsajt már csak ropinak hívom
!
...ja,olyan hihetetlen,hogy voltak picik is ezek a nagyfiúk!Jó annak a maminak,hogy ilyen jó babája van
...valószínüleg tényleg növekedési ugrása lehet,ha ennyire cicizik
.
...hát huncut,az bizti!!!Én sem tudok sokszor komoly maradni,amikor szidni kéne
...Olyan édik tudnak lenni,hogy aztán nem lehet rájuk haragudni!Bár most, a dackorsazk küszöbén már más a helyzet,mert nem ilyen kis édes néha..
2005.10.27 20:24

.4-re hazajöttünk mert vendégek jöttek.Rendesek voltak, mert már 5-kor elmentek.Márkot egy kicsit felborította a dolog, mert ált. 3-tól 6-ig aludni szokott most ez nem így alakult.Ez kihatott az esténkre.
Igen kis nyügi volt. 
Azért kicsit félek tőle, hiába úgy fogom fel, ahogy javasoltad.(Okt.8.)
Bár nem az igazi.Beszéletem a házmesterrel, és lekrítünk egy részt a pincében, pont a lépcső alatt.Így csak egy ajtót kell rá csinálnia apósomnak.Igaz egy kicsit büdi van ottlent, mint egy pincében.De veszek majd légfrissítőt, és egércspdát
, és mindig le lesz takarva a kocsi.Jah, dobogón lesz, ha egyszer véletlenül dugulás lenne akkor ne álljon a kocsi a trutyiban.De remélem nem lesz.
Mivel borogattad a lábát? Sima hideg vizes ronggyal?
Az sem árt, ha a fodrászod az unkatesód
Házhoz jön befesteni a hajam.
De azért köszi! 2005.10.28 12:03
:

2005.10.28 12:14
,pelust meg akkor adjuk-vesszük
.
És a súlya sem lehet rossz!

!
!
!de azért normális ám,hogy parázol!Aztán észre sem veszed,sitty-sutty,már meg is kapta...
.Pár óra alatt elmúlik ám az egész!
Csak addig bírd ki
.Aztán lehet,hogy nálatok nem is lesz semmi gond,mert elvileg ennél az oltásnál nem szokott...
..na,csak gyakorolj
...Mi van,Apa csak látogatóba megy haza???
Ne hagyd ám! 
!
!Ripi-ropi,de olyan élénk és érdeklődő,hogy a baba-mama klubban meg is csodálkozták!
! 2005.10.28 21:14

Azóta megedződtem. A három hósnál ott a rendelőben az aszisztensnéni rögtön adott neki kúpot. Nem is volt gond vele. Ez a Lillánál elmaradt Õ nagyon nyűgös és lázas lett délutánra. 
Az enyém 8 éve kiköltözött amerikába
A többiek is távol élnek
2005.10.29 09:51
Láttalak ám tegnap délután! 5 körül mentünk be Vp-be, akkor jártál a mentőállomás előtt a gyerkőcökkel.
. 
.
Doki megdicsért, és minden rendben? Nekem személy szerint nagyon nem szimpatikus a dokid, régen is hozzá jártál? Vagy csak most, hogy vele szültél?
Nagyon szép kislány Lilla! Lassan fonhatod a haját. 2005.10.29 18:33
,persze most egy jódarabig utoljára...
De azért most jól elvan a bébitornázóval
!
..nagyon élvezte..

!
!
...nálunk nem volt vele gond szerencsére,egyiket sem érezte meg látványosan Bulcsú.De anyum mesélte,nekem 4 hónaposan jött a fogam.Egyik éjjel folyamatosan üvöltöttem,de annyira,hogy nem tudtak megnyugtatni.Aztán reggelre kint volt a két fogam...Szegények,nem is gondolták,hogy ez a bajom
.
Legalább integethettél volna!Bár bizti hülyén néztem volna,hogy ki az..
,de biztosan kiokoskodtok vmit!
Épp a minap gondolkodtam azon,milyen volt,amikor megismerkedtünk a férjemmel...jöttünk-mentünk egy csomót,tök izgi volt..na ez sem uncsi,csak hát azért néha hiányzik
....
...Voltam én hurkás is
!De azért kétségbe nem esek,az biztos,hogy Villő vékonyka...Illetve nem vékony,csak nem pufi.Mert hurkái azért neki is vannak,igaz szolídan
!
. 2005.10.30 21:09
Hideg front volt.Hidd el ANYAPOC nem néztem a tvt
,de délelőtt 10 órakor már világos volt a számomra, hogy megint front van.
Sikrült megnyugtatnom,hogy nem lesz nagyüzem.
De nem keltettem fel.Apának is jól jött az a kis pihi, mert éjfélre ért haza. 2005.10.31 06:43

...Villő még nem nagyon érti,hogy azért,mert világosodik,még lehet aludni...
!
Meg Apa szőrös keze
!

!Arról én is hallottam,hogy minap sok szülés volt!
Nekem eddig szerencsém volt,mindig majdnem végig egyedül voltam...én nem vagyok frontos
!
jaaaaaaaaaaaaaaj,már nagyon itt az ideje...
! 2005.10.31 12:48
A szülésznőnek sztem jobb volt az ajándéka.De lehet, hogy neki nem tetszett annyira

Hurráááááá.Gondolom az egész család nagyon várja már haza, nem csak TE.
, de ma Apa ment be a MÁrkhoz, hogy tudjak még aludni.
2005.10.31 14:25
...ha már nekem nincs...
Sehogy nem jó neki,felébred fél óra után és 5 percenként kell visszatenni a cumit a szájába,akkor is csak sír..
A hasa is fájhat,mert eléggé huzogatja a lábait,de már kimerültem.Most elringattam,letettem a ringatóba,kiköpte a cumit,de alszik...meddig..
:
2005.10.31 18:13
, nem tudom, mi volt vele, hogy péntek este-éjjel és szombat reggel ilyen lázas volt, azóta semmi. 

Pedig lenne miből...
Szegény Villő, azért remélhetőleg éjjel csak fog aludni valamit, ha már napközben kihagyja. Gondolom most neked is a legnagyobb kívánságod, hogy aludhass jó pár órát egyhuzamban
. 2005.11.01 09:51

)
A másik meg, hogy arra várjak, hogy valaki meghaljon???
Már nem is rágódom ezen.
Nem a megszokott hajnali 3 óra tájban.De nem baj.Ez sem fog örökké tartani
.Na meg a Márkiboy-al sem volt semmi gond este
.3/4 9-kor már aludt, mi meg fél 10-kor.Csak 1/2 3-kor kelt először enni.Nagyon örültem ennek a hosszú alvásnak.
2005.11.01 12:31
Több,mint fél órán át beszélgetett magában a kiságyban,aztán persze megúnta és ki is vettem.Fél 7-kor végleges napfelkelte
...Amióta volt az óraátállítás,nem bírok vele.AMint egy kis fény szűrődik be, a szemei felpattannak és le sem veszi őket az ablakról!!!
...De biztos vmi olyat álmodott,mert egyébként nem is ivott többet,mint máskor és nem is szokott amőgy iylet tenni.Ez a második eset volt...
!Azért nem lehetett tényleg rossz a buli...pár pohár bor...mi is az?
Villőt elég korán leraktam,így felkelt 11-kor enni..
Aztán meg ugye 3 óránként,ahogy szokott... 

Apa és a nyaralás
!Na igen,fél éves kortól már kész álom az egész!
Ezt garantálom
!Már én is nagyon várom!
...
! 2005.11.01 20:49
Hát masszőrnél
Azt mondta Apa jól el voltak itthon.
már megint aggódom.Én is méregettem Márkot.Már tegnap is mondtam Apának, hogy lelhet, keveset eszik a gyermek.Hozzátok képest meg biztos.Mi még csak 90-100 körül járunk,vagy még kevesebb.Bár szemmel láthatóan, jól érzi magát, nem sír többet mint eddig.De most a Ti adagotok megint kétségeket ébresztett bennem.
Délelőtt letettük egy kis nyügi után az ágyába aludni.Hason aludt el egyedül, és legalább 2 órát aludt.Naaaaaaa?Meg is lepődtünk Apával
2005.11.02 08:32
!
!
!
!
Minden rendben van.
Éhen nem fog halni,az tuti!Ha eddig ment a szopi,már gond nem lehet,bízz a kicsi fiadban!
! 

Lassan nekünk is át kéne szokni teljesn a kiságyba,de még egyenlőre hanyagolom a dolgot,mert egyenlőre 2 napja a levegőn is hisztizik,alig akar elaludni a ringatóban.Illetve elalszik,aztán fél óra múlva felkel és üvölt,persze könnyek nélkül.aztán 5 percenként felsír...
de azért küzdünk
,és úgy tűnik,kezd beletörődni a helyzetbe
!
) és negyed 4-kor kelt fel először!!!!
Persze én is tejben úsztam,meg fájt is a cicim,így mindekettőből megetettem,hogy nehogy még jobban bedurranjanak a következő etetésre és jól is tettem,mert ugyan felkelt 7-kor a kisasszony,de csak 8 körül evett,addig nem volt hajlandó...
).DE!!!Lehet ugye eltérés.Egyszer tbbet eszik,egyszer kevesebbet és vannak babák,akik kevesebb tejcivel is jól gyarapodnak.Tehát ez sem szentírás,csak egy iránymutatás. 

2005.11.02 09:21

Köszönöm szépen.Igazából az is elbizonytalanít, hogy ti már nem is tudom, hágyadik növekedési ugrásnál jártok.Mi meg még sehol.
.
De azért annyi szerencsénk van, hogy az óra állítást nem vette észre.Bár nálunk nagyon sötét bórdó-barna a függöny.Még jó, hgoy lecseréletem a régit.
Gondoltam hátha bejön.Úgy néz ki alszik tovább.
Nem tudtam átvenni mert a postás nem tudott visszaadni.Majd 11 körül visszajön.

2005.11.02 10:52

2005.11.02 13:20
! 2005.11.02 19:51
,vagyis 1 éves kor előtt.Ilyenkor 3 oltás kell(ezt már talán írtam),1 év után csak 1.de azt mondta,ha esetleg járvány lenne,vagyis halljuk tv-ben,itt ott,hogy felütötte több helyen a fejét,akkor még mindig be lehet oltani.
Nálatok pláne kisebb az esély,hogy bhonnan összeszedjétek,de ha úgy vagy nyugodt,akkor oltasd be!
(bocsika,emlékszem a kérdésre,de vhogy kimaradt..és nem uncsi
)
.
???Volt 6 hetesen,meg most...igaz,lehet,hogy lesz még 3 hósan,mert ezt korainak tartottam,de nem lehet tudni...De ne aggódj,nincs gond nálatok sem!Villő most már folyamatosan nagyokat eszik,viszont ritkábban,legalább is ma...aztán lehet,hogy visszatérünk az eredeti rendszerhez
.Ma evett hajnalban,reggel 8-kor,aztán délben,aztán fél 4kor és most este.Viszont ha csak ennyiszer eszik,nyilván többet is kell neki,hogy meglegyen a napi adagja...Szóval vagy kevésszer sokat,vagy sokszor keveset
. 
!
..ezért is tudtunk parkettát nézni
! 
! 2005.11.02 21:16
.Igen csak rutintalan vagyok még.
Bénák.
Tegnap ugye, visított mikor előszőr a jobb cicimet kapta (nem is fogadta el végül,csak másodszorra), ma már Apát is be kellett vetni, hogy egyáltalán rájöjjön cici van a szájában és ehet.Pedig nem is vártuk meg a 3 órát.Hogy ezt miért csinálja?Már kezdek félni, az esti evésektől. De igyekszem összeszedni magam.
Nem lesz semmi két pici mellett.Vagy másé lesz?
Ha lehetne előbb kellene talizni, különben megint nem jó.4-kor jön a biztosítós,ma is volt itt egy.A Márkimárknak akarunk vlamit kötni.Vagy lehetne szombat, az most úgyis munkanap.De holnap is ráérek 15-től 18-óráig.Nagyon sajánlom a pénteket.Remélem azért valamelyik nap Nektek is jó lesz.
2005.11.02 22:51
. Érdekes hogy Lilla is az esti szopinál csinálja ua. mint Márk. Egy kis tejcit szoktam a szájába spriccelni, de nem mindig használ. Apa felemeli és bohóckodik vele egy kicsit és újra próbálkozunk. Néha 2-3-szor is próbálkozunk mire végre eszik. 

2005.11.03 08:51
Háááát nem irigyellek, nem semmi ez a két kicsi gyerkőc

Ilyenkor kezdek elgondolkozni, hogy kell nekem két gyerek?
Na ez csak vicc.2 v3 gyereket tervezünk.
Te szoktad éjszaka pelusozni Lillát? Mi eddig az oldalfekvést alkalmaztuk, de tegnap próbáltam hanyatt lefektetni, hátha tényleg az a gond, hogy oldalt kifolyik.Természetesen Márknak nem tetszett.Rögtön felébresztette magát a hadonászásával.Most nem igen tudom mit csináljak.Éjszaka félig a hátán félig az oldalán feküdt, de így is reggelre pisis lett.Már nagyon unom, hogy minden nap új hálózsákot kell befognom.
2005.11.03 09:24
!
...hűűű,az ilyen ijesztgésért én is harapni tudnék!!!!Én erre mindig tudatosan figyelek,hogy ne keltsek benne olyanokkal félelmet,aminek nincs értelme.
.... 
Õ is csak üvölt és lökdösi ki a szájából...Minden esetre csak tarts ki,mert ennek nem az az oka,hogy kevés a tej!!!
Ez nem lehet az ún, szopási sztrájk???Az a baj,nem sokat tudok róla,rá kéne keresni,hogy mit írnak erről.De érdemes pedig próbálkozni többféle szopihelyzettel,hátha az a baj tényleg...
!Lehet,hogy bejön...
Majd belejössz és köpöd-vágod nemsokára az összeset!
.Itt tapétázunk,parkettázunk,aztán új ülőgarnítúra lesz,és elkezdjük a szekrényeket lecserélni,meg egyebek..
Majd eljöttök és megkukkoljátok,ha van kedvetek
! 
!
...kétszer is kelt,aztán persze megint jó korán riadót fújt,ma lesz a napja,hogy felteszem a sötétítőt
! 2005.11.03 13:32
Gergő ma éjjel olyan csoda jól aludt, hogy csak na. Este 9-től reggel fél 8-ig. Általában 1x felébred az éjszaka, 2 körül, aztán alszik 6-ig, átjön hozzánk, így marad 7-ig. Szóval most nagyon-nagyon ügyi volt, kipihentem magam rendesen. Meg is ijedtem azért reggel, hogy már ennyi idő van, és még semmi jelét nem adta, hogy kezdené a napot. 2005.11.03 13:55
Mikor?
Majd legközelebb én is ott leszek.
Ilyenek a szülők.Ha felkel akkor az a baj, ha nem kel akkor az a baj.
2005.11.03 15:29

/. Kpakolta a muskátliból a földet természetesen a hajára és a ruhájára. Nem tudtam sírjak vagy nevessek

2005.11.03 16:01
, mert jön az anyósom meg a sógornőm két lánya. Õszi szünet van ugyebár, jönnek Gergőzni.
2005.11.03 20:34
! 
!
!
),jobb,mint a régi szt.Viszont énfiam tudott pisilni
,nem pisilt ki soha,neki legfeljebb a kaka ment ki hátul....Vagy csak már régen volt?

!Az ilyen dolgokat nem szokták sokáig csinálni a babák,türelem
!
!
!Érdekes,BUlcsú soha nem volt virágföld-mániás...kiváncsi vagyok,Villő milyen lesz
...És sírtál,vagy nevettél?

!
Itt a szegény, alig-alvó kismamák irigykednek
!(most tessék minket nagggyon sajnálni
)
)
!
),mert ezeket úgysem vihetjük el...Amit elvihetünk,az persze a legjobból lesz
.Persze azért így sem mindegy,miylen lesz,de nem az az álomotthon,ahol szeretném leélni az életemet
!
)!
2005.11.03 21:56
.El kellene kapni a földszinti szomszédot, de nem tudom mikor.Neki vannak ott lomjai, ahova a lekerített részt csinálnánk.Beszélni kell még velük, hogy nem gond-e ha arrébb szórjuk a raklapokat és még a kitudja miket.Esetelg ő maga is arrébb rakhatná