A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Zsu!
Sajnálom! Kép Pedig reménykedtem.

Nárcó!
Ez a story nagyon jó! Kép

réka
Vendég

Sysy!

Sajnos nem ismerem az orvosodat. De van az István kórháznak is fóruma, ott lehet, hogy többet tudnak segíteni a lányok vele kapcsolatban.

Valér!
Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

AnnácskaKép
Nagyon szép a kisssrác. Tényleg nagy élmény lehetett!
Örülök, hogy végre felhőtlen a boldogságotok!

Lehet, hogy lemaradtam róla: Annamari mit szólt a kistesóhoz? Gondolom nagyon örült!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok, Jó reggelt Mindenkinek Kép !

Bár látom itt már zajlik az élet Kép

Zsu!
Sajálom Kép

Nárcisz!
Érdekes a történeted Kép, nagyon tetszett KépKépKép

Most én is írok egy kis történetet, ami tegnap este törtét.
Felhívott telefonon egy barátnőm, akivel akkor találkoztam utoljára, amikor még vártam a babát, úgyhogy nem tudta mi történt, és kedvesen érdeklődött, hogy mekkora már a pocakom Kép, majd ahogy tovább beszélgettünk, kiderült, hogy a 16. hétben van. Hirtelen olyan kettős érzés lett bennem, mert az első pillanatban az jutott eszembe, hogy már tényleg mekkora pocakom lenne, és mennyi idősek lennénk, (egyébként dec. 23-ra voltam kiírva), másrészről viszont igazán szívből örültem a Babájuknak, ugyanis már elég régóta próbálkoztak, több mint 1 éve már segítséggel.
Kiderült, hogy úgy jött össze, hogy egy kicsit pihentették a prolactinra szedett cseppeket, nem járt repesztő szurira és UH-ra sem már, hanem elmentek nyaralni, pihenni. Amikor hazajöttek és a 2 csíkkal elment a dokihoz, bizony meglepődött, hogy teljesen magától hogyan jöhetett össze Nekik.
Ennyi a történet. Azért gondoltam, hogy leírom, mert sokunknak erőt adhat a "pozitív" példa, és mert jó volt kiírni az érzéseimet.

dido

dido
dido

Szia Dido!
Hát igen, kellenek ezek a történetek is.
Ne feledd, hamarosan próbálkozhattok és negatív gondolatnak helye nem lesz! Kép
De sokkal inkább a pozitív hangulatot éreztem az írásodon, így azt hiszem, nem kell aggódnom érted. Kép

Tündi!
Ugye ti meséltetek arról talán Babussal, hogy a hőgörbétek normális volt ugyan, mégis kiderült, hogy a pé. nem teljesen tökéletes.
Csak azért kérdem, mert gondolkodom a holnapon, hogy mit beszéljek a dokival.
Szóval nem akarok a kákán is csomót keresni, csak agyalok, hogy mit lehetne még kérdezni, vagy vizsgálni.
Bár ma reggel eszembe jutott, hogy ha ebben a hónapban sem zebrásodunk, akkor félreteszek minden könyvet, hőmérőt.. stb. mert néha kicsit soknak tűnik. De ez egyenlőre csak egy kósza gondolat.

Amúgy hogy s mint? Véredet adtad?

Puszi:
réka
Vendég

Annácska!
Annyira jó nézni a kisfiadról készült fotót.
"Page Down"-t nyomva mindig pont oda ugrik a képernyőm, így kénytelen vagyok újra, meg újra megcsodálni!

No, mostmár tényleg futok dolgozni.

réka
Vendég

Stella!

Nem ma mentek UH-ra? Vagy rosszul emlélszem? Mindenképpen mesélj majd!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Lányok!
Stöpszli nevében is köszi a gratulációkat.
Szerintem a gyerek már rosszul van a sok B vitamintól. Gondolom ott dühöng, hogy "hányok tőle".
Ma reggel bevettem a b vitamint, majd 10 perc múlva rókáztam. Gyerek kicsit önfejű, és amilyen nagy a kobakjaKép

Narco!

Még egyszer. Én csak arra lettem egy ideje figyelmes, hogy nincs rendben a lelked, de csak félmondatokat írsz le. Mindössze annyit mondtam, hogy pihenj FIZIKAILAG is és a házasság páros játszma. Ezt egyszer már azt hiszem Monyónak írtam. Eszterrel egyet értek, hogy nem az a megoldás, hogy lenyeled a bajt. Hogy kiben bízol, neked kell eldöntened.
Sajnálom, hogy a papád már nem tud segíteni, de bizonyára van valaki, akire támaszkodhatsz.
Amíg a lelkedben zűr van, addig zűr van máshol is értem család, környezet. Kívánom, hogy sikerüljön a legjobban kijönnöd ebből a dologból.
UI: a vetélésem nagyon padlóra vágott. Én nem tudtam beszélni senkivel, mert mint utóbb kiderült nem is tudtam, hogy mi a bajom. Kofa nem tudott segíteni, mert még magamon sem tudtam segíteni, plusz még ő is vívódott. Végül rémálmok formájában most nyár végén jött ki 3/4 évvel a missed ab után! Látszólag nagyon erős voltam, de egyáltalán nem. Most már tudom, hogy mi fájt akkor, és amit akkor még nem tudtam. Most már azt is tudom, hogy akár szakembertől is kérhettem volna segítséget. A lényeg, hogy túl vagyok rajta. Vannak dolgok, vagy vágyak, amiket nem is értesz akkor, amikor vannak, csak később, de bizonytalanná, keserűvé tesznek. Biztosan van aki tud segíteni, de azt az embert csak te találhatod meg, és egy egészen biztos, nem te vagy az.

Női orvos: én máshogy gondolom, de ez is egyéni. Bizonyára van Pesten jófej női orvos, keress egyet. Én az Istenhegyi úton hallottam egyről.

Fel a fejjel! Õszinte szerettel:
Juca

tjuca

Dido!Kép

Ha tudnád, hányszor gondoltam, hogy már a kezemben tarthatnám! Fogod a kezedben tartani, hordani a szíved alatt. Türelem babát terem!
Várom a fotót majdKép

Annácska!Kép

Nagyon örülök, hogy ilyen szép egészséges pocaklakód van! Sokat imádkoztam értetek. Most már igazán tehermentes áldott állapotot kívánok!

Narco!Kép

Ja és még valami. A személyes találkozásban a talin a legnagyobb példa nekem Annácska volt! Ottvan egy hatalmas gonddal a vállán, és MOSOLYOG, és nyíltan beszél a legnehezebb problémáiról is. És az első baba problémája után a második baba is bajban van, de ami azon az arcon volt leírhatatlan! Nekem azóta annyiszor előjött ez a kép, és amikor parázok belőle merítek erőtKép

Duddu!Kép

Ha le akar pattintani az orvos, zsarold meg a hajgumivalKép Viccet félretéve biztosan nem a semmiért csinálja ezeket a vizsgálatokat.

Unique!Kép

Abban biztosan hasonlítanak a lurkeszeink, hogy állandóan csak a köldökzsinórt rángatják, mi meg már gubbasztunk is a WC csésze fölött!Kép
Ilyenkor még olyan kis ufószerűekKép

Bocs, akit véletlenül kihagytam a szaknévsorból!
Mindenkinek drukk, kinek ezért, kinek azértKép

Ja és még valami!
Kismamik, hol találok kezdeti nacit. Kellene vennem, de a róka mindig velem van, ezért célirányosan mennék. Ha tudtok olyan helyet, ahol nem csak extra méretű cuccok vannak osszátok meg velem, mert azokat venném célba! Érdekel még kényelmes pamutmelltartó isKép

Köszi:

Juca
Aki csak most kezd dolgozgatniKép

tjuca

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, hogy elfogad ilyen harapósnak is néha! Jól esik!
Annyiban viszont vitatkoznék veled Réka, hogy bár nem könnyű, de spec . én most meg lettem bántva.

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Juca!

A Megatoysban most vannak tök jó szoptatós és kismama melltartók (tiszta pamut, se merevítő, se varrás) 999 és 1699 Ft-ért. Én már betáraztam...Kép
Gatyában sajons nem tudok segíteni, kicsi nekem nem kellett...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉviKép
Jól emlékszel! Sőt, ma lesz az AFP-s vérvétel is.

11-re kell mennem a vérvételes papírért, utána uh és vizsgálat.
Már alig várom, hogy lássan Õket!
Pocakod hogy van? Növöget tovább?
Stella

Kép
stella9

Évi!
Szia!
Megatoys a Soroksárin???
Méretezés skálája elég széles, vagy inkább a kisebb méretek vannak?
Ha olvasod mielőbb légyszi, mert ma gyerkmentes napom van (leszámítva az "albérlőm"!Kép), így el tudnék érte futni! Nagyon ráférne egy új szerelék a dididollikra!Kép

Stella!
nagyon drukkolok, hogy mindenki megmutassa magát!Kép
Ha esetleg képet kapsz.... de úgyis tudod!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Stella!

Akkor nektek is izgis napotok lesz!!! Pocim növöget, Dorka gyömöszöli a belső szerveimet. Mi is ma megyünk UH-ra, már nagyon várom!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Eszter!

Igen a soroksáriban láttam! Amikor én voltam (múlt héten) elég sok méret volt, szerintem érdemes megpróbálni!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Sajnos csak egy bekukkra van időm. Próbáltam visszaolvasni,de egyenlőre képtelenségnek tűnik a dolog! Kép Kép Kép Munka, tanulás, házimunka (ráadásul extra házimunka, anyósjelölt holnap érkezik...) Rohadt fáradt vagyok, éjfélkor fekszem, hajnalban kelek... és folyamatosan úgyérzem semmire nincs időm Kép Viszont két nap alatt 2 kg-t dobtam le.
Na jó, megyek is a dolgomra!
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!!!!
Ahogy tudok, jövök!

Puszika: Sziszka

szisszka

Sziasztok,
Duddu: eddig minden vizsgálatotok rendben volt, igaz? Mi vár még rátok/rád? Bocsánat, de egy ideig nem tudtam olvasni sem, most kb. 2 napja próbálok újra bekapcsolódni.

Mit fogtok csinálni a hosszú hétvégén?

Nyuszmusz
nyuszmusz

Annácska!

Szívdöglesztő a kispasitok!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Annácska!
Gyöynörű a picurod!

Juca!
Milyen nagyra nőtt!!! És még mekkorára fog! Kép

Valér!
Tanítóképzőt végeztem, magyaros műv. területtel. Igazából max. a sógornőm olvashatja a fórumot, de egyáltalán nem biztos, csak az ördög nem alszik... Kép
Addig pedig, amíg nem lesz biztos eredmény a dokitól, addig nem mondjuk senkinek, mert ha ne adj'Isten gond lenne, annál nagyobb a csalódás. Remélem, nem lesz probléma.
Elvileg az utolsó mensitől számolva most vagyok a 42. napon (tehát a hatodik héten), de még orvoshoz nem mentem el. Szerintem ugyanis két héttel fiatalabb, mint ahogy a mensi alapján számolják, így viszont még csak 4 hetes. Ki szeretném várni a szünetet és utána héten menni, hogy már tutira lehessen látni valakit. Kép

Wera!
Üdv a csapatban!

Jók legyetek, most rohanok dolgozni, délután még jövök!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Juca, Dudu!
Köszi Kép Már alig várom a "termést", én igazán türelemes vagyok Kép

Juca, Eszter!
Nem most volt, de én az Árkádban a Babaházban vettem egy Anita melltartót, szerintem náluk ez alapkínálat. Igaz nem volt olcsó, ha jól emlékszem 6000 körül volt, viszont iszonyatosan kényelmes, és nagyon jól tart. Ugyan nem hiszem, hogy 100% pamut, mert rugalmas, ezért az elején féltem tőle, de ennek ellenére nagyon kellemes az anyaga és kényelmes viselet, és ami még fontos érdekes módon nem fülled bele az ember pedig én nyáron hordtam.

Stella!
Bár mi még mindig nem igazán ismerjük egymást, a múltkor is nagy érdeklődéssel néztem az UH képet az ikrekről, hiszen nem gyakran lát ilyet az ember Kép. Remélem most Mindketten jól láthatók lesznek, és terészetesen kíváncsian várom én is ha kapsz Róluk képet Kép

Sziszka!
Azért ne dolgozd túl magad. Pihizél is néha Kép

Nyuszmusz!
Még mi sem igazán beszélgettünk Kép
Mi a hétvégén tervezzük a "hatalmas" szobánk befejezését, és persze megyünk haza is mert sajnos, van kihez kimenni a temetőbe is.

dido

dido
dido

Évi!
Köszi!
Akkor teszek egy kísérletet!Kép

Norwell!
A dokik is a mensi első napjától számolják a terhesség idejét, így ha valóban most vagy hat hetes, akkor már látszódna, ugyanakkor az sem baj, ha később mész. Egyenlőre nem is az uh miatt kéne menni elsősorban, hanem vérvétel miatt, meg egyébb vizsgálatok miatt, ami ilyenkor szokás. Fogászat, EKG, háziorvos, védőnő stb.
De tényleg nem késel le semmit, ha később mész.

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Dido: a programotok másik fele nem kellemes Kép A szobátok milyen lesz?

Most gondolkoztam én is a kismama melltartón, nekem az összes régi tönkrement. Nagyon sokat kellett mosni eleinte, de tényleg érdemes jó minőségűeket venni, mert birnia kell a strapát. Egyébként ha csak kismamaságra kerestek és nem szoptatásra, akkor érdemes megnézni a sport boltokat is, ott is vannak nagyon jó anyagúak, amikben nincs merevítő.
nyuszmusz

Annácska!
Gyönyörű a babád. Õszintén örülök, hogy minden rendben. Gratulálok a bébihez.

Juca!
És neked is, bár egy kicsit nem láttam olyan jól, de akkor is.

És de jó nektek.

Zsu!
...hát sajnálom. Nekem is most gyütt meg tudom milyen vacak ez az egész.
Nagyon várok már ide egy zebrát a régi tagoktól is. Olyan jó lenne.

Sokat írtatok, sokmindenkinek írnék, de most sem megy. Na majd.

junko
Vendég

Sziasztok!

Annácska!

Nagyon édi a fotó! Nagyon örülök, hogy minden rendben van, hihetetlen megkönnyebbülés lehetett!!! Jó egészséget továbbra is!Kép

Unique!
A halakkal hogy állsz? Azzal szerintem lehet pótolni, amit a szárnyasokkal elvesztesz. Bár én is azon a véleményen vagyok, hogy rendesen sütve-főzve nem lehet baj, de ha izgulsz, inkább ne egyed. Azon viszont már én is sokszor gondolkodtam, hogy bizony, mi nem kaphatunk védőoltást, és bevallom, ettől én is parázok kicsit.

Norwell!
Szerintem még ráérsz menni dokihoz, engem csak a 8. héten küldött el laborba a doki, 9 hetesen voltam védőnőnél. Bár az is igaz, hogy a 6-7. héten már volt UH, és azon látták a petezsák leválást, de persze nekem voltak fenyegető tüneteim.

Mi hétfőn voltunk a 12. heti ultrahangon, minden a legnagyobb rendben, teljesen a korának megfelelő méretekkel rendelkezik a baba. Kaptunk képet, de műszakilag béna vagyok, úgyhogy feltenni nem tudom.

Nekünk a fiunk is meglepetés volt, és most sem fogjuk megkérdezni, kislány-e vagy kisfiú. Tényleg teljesen mindegy, csak egészségesen megszülessen.

Tündi!
Légszi írd be a táblába, a szülés várható ideje 2006. május 11. Köszönöm!

Mindenkinek szép napot!

Timi
szabotimi

Annácska
Gyönyörű a kissrácotokKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Ja Timi jó hogy írod, azt még akartam írni, hogy tök jó Juca (és Timi) hogy nem kérdezitek meg a nemét a bébinek. Én is így szeretném majd...sóhaj-sóhaj.

ÉS szia Timi! De jó, hogy jelentkeztél. Ezt is akartam írni, hogy hol vannak a Timi mamák?

Timika?

És nem utolsó sorban ADRI?????

j.
Vendég

Sziasztok!

Vagyok ám én is, olvasgatok szorgalmasan minden nap, csak az írásra nincs sokszor időm esténként. Kép Kivételesen próbálok írni a munkahelyről, de annyi mindent írtok, hogy ne haragudjatok, ha nem tudok mindenkinek reagálni Kép

Szóval, először is üdv az újaknak, Norwellnek gratulálok a zebrához és gondtalan pocakosodást kívánok! Kép

Wish Kép csak ismételni tudom a többieket, nagyon sajnálom és borzasztó igazságtalannak tartom, ami veletek történik KépKépKép

Narco Kép utólag is köszönöm szépen a halak jellemzését Kép Remélem, hogy minél hamarabb helyrerázódsz lelkileg és ha úgy érzed, hogy tudunk valamiben segíteni, akkor írd meg, jó? E-mail is jöhet, ha gondolod megírom majd a címem! Egy valami pozitívum azért van: úgy érzem, most már 100%-ig biztos vagy benne, hogy szeretnél babát és az is nagy dolog, hogy ezen már nem hezitálsz!

Annácska Kép Nagyon örülök, hogy minden rendben van a gyönyörű kisfiaddal! Kép Neveken gondolkoztatok már? Annamari mit szólt a hírhez? Õt is bevonjátok majd a név választásba? A 3D UH nekem is nagy élmény volt!

Juca Kép Stöpszli is nagyon édes Kép

Csibe Kép Gratulálok a szép tüszőkhöz, remélem te is nemsokára összefutsz egy zebrával (minimum)! Kép

Timi Kép örülök, hogy minden rendben van a babával! Én olyan kiváncsi vagyok, hogy nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá a babánk nemére Kép

Junko Kép A HÁZ-ról akkor végleg lemondtatok? Kerestek most másik házat?

Unique Kép Sokszor van még hányingered? A madárinfluenzától én is parázok, sertést és marhát már eddg sem ettem és őszintén szólva már a baromfihoz sincs túl sok kedvem Kép

Évi Kép Írd majd meg, hogy milyen volt az UH, jó? Te minden nap érzed már Dóri mozgását?

Mi tegnap voltunk a 20. heti UH-n, minden rendben van Kristóf babával Kép Ismét megmutatta, hogy kisfiú lesz, úgyhogy a maradék kétség (így sem volt sok) is elszállt Kép 3,3 cm a talpacskája, olyan kis édes! Kép Csináltunk pár képet a monitorról (ugyanis itt nem kapunk képet), remélem sikerül valamelyik éa akkor teszek majd fel az albumunkba.

Szép napot mindenkinek és bocs, ha valakit kihagytam!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Elég brutális mennyiséget kellett visszaolvasnom, nem semmi Kép

Szia Verus!
Üdvözöllek itt! Kb. 1 lépéssel vagytok előrébb mint mi. A bíztatás annyi, hoyg nem adjuk fel míg nem lesz babánk, de addig is csak előre nézz, a cél lebegjen a szemed előtt, és ne fájjon az elmúlt sok sikertelen hónap!

Juca
Nagyon édes! Ha voltál védőnéninél és lesz kiskönyved, írd ám meg mikorra vagy kiírva Kép

Sysy
Köszi jól vagyok, haladunk az úton Kép Egyenlőre semmi különös.

Nárcisz
Nem kell bocsánatot kérned, tőlem biztosan nem! Nem az számít hoyg ki mióta várakozik, hanem hogy mit képes megtenni a cél érdekében! És nem kell zárva tartani a szádat! Szerintem nem túl jó a hozzáállásod a dolgokhoz. Oké hoyg vannak problémáid, amikről nem beszélsz nekünk, magánügy. De ne mondd azt hogy soha senki nem fog megérteni! Ha ez így lenne, akkor elég súlyos a helyzet. Nem hiszem el, hoyg nincs a környezetedben 1 szem emberke, aki meghallgat, megért, és remélhetőleg jó látásmódjával segíteni tud! Értsd meg, hogy ki kell add magadból, mert csak gyűlik a fájdalom, feszültség, és ne adj Isten akár valamilyen betegség formájában visszaköszön! Ne kínozd már magad ennyire! Meg akarsz bolondulni? Hidd el hogy kár lenne érted! Ha máshogy nem megy, kérj orvosi segítséget, bár remélhetőleg a párod is jó segítség neked! Én egyébként azt bátorkodom javasolni, hogy amig nem jössz tisztába magaddal, teljesen felejtsd el a babaprojectet, mert ennek így semmi értelme!
Szedd össze magad, rázd meg magad és állj fel végre, menni fog, csak tegyél érte!!!!!!!!!! Itt akkor is melletted állunk és segítünk, ha hagyod! Mégha most nem is ezt érzed!
És mitől félsz egyébként? Nem tudom elképzelni, hoyg a félelem ennyie uralja a személyiségedet!

Eszter Kép
Ennyien átvándoroltak a zebrásokhoz szerencsére, eszemben sincs rövidíteni a táblán Kép Bár az sajnos tény hoyg többen kéretőztek ki mostanság mitn be, de behozzuk, ez biztos!

Monyó
Akkor apukád meg fog gyógyulni a kezelés hatására, ez azt jelenti? Reméljük!
Aranyos vagy, köszi, de biológiailag esélyt nem látok rá hoyg ne legyen szükség további dokihoz járásra Kép

Annácska Kép
Irtó jó olvasni hogy ilyen boldog vagy és hoyg ekkora élmény volt a 4D UH! Fantasztikus! KépKépKépBoldog vagyok hogy minden oké, reméljük vége a megpróbáltatásoknak most már! Annamari mit szólt? Ez is fontos kérdés ám nekünk Kép

Réka
Nagyon szépet írtál Nárcisznak, sikerült jól megfogalmaznod amit akartál szeritnem! És ez nem volt zavaros Kép
Igen, nekem normális hőgörbéim voltak, mégsem biztos hogy volt rendes tüszőrepim. Én is hezitálok még mindig azon hoyg kellene pihenni pár hónapot. Asszem a pénteki dokival való beszélgetés után ez el fog dőlni. És ha te is úgy érzed, akkor igenis dobjál a sutba egy időre mindent, mert ahogy Dido barátnőjénél is, nálad is bejöhet Kép
Véremet vették tegnap, igen, és végre eldőlt hogy pénteken megyünk a dokihoz nem jövő héten. Szabin is leszek holnapután Kép Remélem nem feleslegesen!

Zsu
Sajnálom! Kicsit hosszúra nyúlt ez a ciklusod Kép

Timi
Örülök hoyg jelentkeztél! Hát remélem is hogy jól vagytok és szépen fejlődik a baba! Írhatnál gyakrabban is ám, bár gondolom időd nem sok van ránk Kép

Stella
Remélem látszik már mindkét baba rendesen, kíváncsi vagyok mit mesélsz! Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Ja, azt még kifelejtettem, hogy Duddu Kép gratulálok a szuper jó HSG eredményhez! Lement már a lázad?

Dorkának is mostanában van a HSG-je, ugye?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Igen, nekem holnap lesz... Csak nem HSG, hanem UH-s átjárhatósági, de a lényeg úgysem a néven van Kép

Szóval holnap 10-től izguljatok értem!

Kép
szdorka

Timi!

Én minden nap érzem már Dóri ficánkolását, főleg az esti órákban és kaja után. Tegnap már apa számára is határozotztan érezhető volt. Nálatok mi újság?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dorka
Holnap 10-től extra energiák mennek neked is! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Bocsi nincs erőm visszaolvasni, pokolian görcsöl a hasam. Tegnap voltunk a dokimnál, volt UH, de persze nem látott semmit. Mondjuk hétfő estére már rendes mensim volt, szóval nem is reménykedtem.
Most a következő lépés egy kromoszóma vizsgálat és ha annak meg van az a eredménye csak akkor megyünk tovább.

TündiKép
Ma már a 3. cn-on vagyok sajnos. De szerintem jól mutattam azért a tábla tetején Kép

wish

sziasztok.bocsi hogy nem irok mindenkinek,de nem megy.
kicsit kivagyok.egyreszt azert mert barmenyire is el akarom folytani az erzest,szeretnek babat,de erzem ez igy nem fog menni.
tegnap pl fat hasogattam,ugy gondoltam ma pihenek mert este mar nagyon fajt a hatam.Erre reggel ideallitot atatam hogy osszevagjuk a tobbi fat meg utanna almat szedunk(a maradekot)
A fureszgep legalabb szaz kg,na ezt cipeltuk ketten.Aztan almahordas,stb.Most ertem haza.
Kedezem en hogy az istenbe birok terhes maradni ha allandoan ilyen hulye nehez dolgokat kell csinalnom.Ezen nagyon kiakadtam es csak nyeltem a konnyeimet a vege fele.
a parommeg megvan gyozodve rola hogy amikor pozitiv lett a tesztem,akkor volt ott valaki csak akkor is pakoltam a ladat es az miatt nem maradt meg.A lelkiismeretem megvedese miatt ezt en nem fogadom el.
szoval ennyi,lelkileg fizikailag is ugy erzem kiegtem.senkinek nem tudok errol beszelni,jol olvasatok tenyleg senkinek.
Parom arra tanitot hogy eros legyek es senkinek ne beszeljek a dolgaimtol.Ennek eredmenye altalaban egy heten eccer,max ketszer sirogorcs.Aztan megint nyugi.

ne haragudjatok de egy hete erzem szarul magam es legalabb most kiirtam magambol.

Kép
monyoka

Sziasztok,

Huhh... nem mondom, szépen "termeltetek"! Hogy fog így Mo. GDP-je nőni, ha ennyit dolgozunk? Kép

Jó hírem van: még konkrét számot nem tudok, de a kórház felhívta a Schöpf-Mérei kh-at az AFP-m miatt, és azt mondták, hogy TÖKÉLETES!!!! Kép Kép
Csak kb. 5 méterrel járok a föld fölött Kép

Köszönök mindenkinek minden lelki támogatást ezzel kapcsolatban! Kép

NárciszKép
Más fórumokba nem nagyon írok, néha átnézek még a kaalis-ba, de ott nem szeretem fájdítani a lányok szívét, így már csak ritkábban. A ritkább szereplésem egyedüli oka a pocakom tájékán keresendő: annyira leszívja az összes energiámat a kis prücsök, hogy sokszor arra nincs időm, hogy otthon az ágyat rendbetegyem vagy hogy a szemetet kivigyem Kép Egyből rogyok le aludni.
De annak nagyon örülök, hogy Te kicsit aktívabb lettél!
Ja és nem terhelsz a leveleiddel, nem azért ajánlottam fel. Sőt. Mivel én is doki-közegben mozgok, valamennyire ismerem a szakmabeli gondokat (édesanyám pl. gyógyszerész) Kép
Még nem tudjuk, hogy kukis vagy nunis lesz a babó Kép, végülis mindegy, csak egészséges legyen! Pénteken megyünk dokihoz legközelebb (már alig várom) és akkor sarokbaszorítom a dokit, hogy látni akarom a pici lába közét Kép
Kisfiú = Dávid, kislány = Laura. Kép

JucaKép
A Megatoys nálam is rulez Kép Szerintem nagyon klassz cuccaik vannak, vigyél sok-sok pízt! Kép
Úgy számolj, hogy egy gatya (kord, elég jó minőségű és jó szabású) 9e Ft, a felsők drágák (de mondjuk abból én nem vettem, mert télen a pulcsik teljesen megteszik és abból van elég), harisnyanaci (hidd el, kelleni fog a kismamás!) 1.500 Ft körül, cictartót én baba-mamát vettem a Metróban tegnap előtt 3.000 Ft-ért de nagyon jó minőség.
Ja bugyikat sztem nem érdemes ott venni a Megatoysban, máshol kb. töredékébe kerül és ugyanaz.
Mit nem írtam? Kérdezz bátran! Kép
Mikor mész?

WishKép
Jobbulást kívánok a pocigörcshöz! Tudod már mikor mentek a kromoszóma vizsgálatra?

AnnácskaKép
Mit szólt Annamari a kistesóhoz? Név????? Nagyon klassz ez a felvétel! Nekemisnekemisnekemis!!! Kép

TimikaKép
A hányinger már sokkal jobb, most az állandóan-alhatnékom-van periódus érkezett el. Kép
A husikkal kapcsolatban megértelek! Bár mivel tudom, hogy a picinek muszáj, ezért magamba tömöm Kép Azért sztem Te is egyél husikákat, mert az is kell az egészséges fejlődéshez!
Hú, már majdnem 20 hetes vagy! Voltál nagy genetikán?

SzabotimiKép
Halakkal jól állok, némelyiknek ugyan a szagától brrrr, de a legtöbbet bírom. Eszem is hébe-hóba Kép
Gratula a kisbabóhoz! Bár Ti már láttatok ilyet de azért gondolom szép élmény volt látni a kis picurt! Kép

SzisszkaKép
Ne csüggedj, légyszi! Túl leszel ezen az időszakon is és akkor már mosolyogva gondolsz vissza ezekre az időkre, egy bébivel a pocidban! Kép

DidoKép
Ez csak természetes, hogy a pocakosodásban is sorstársak leszünk! Ez az élet rendje... Kép

TündiKép
Arra gondoltam, hogy lehetne úgy javítani a táblát, hogy az alsó részt is besárgázod? Kép Kép Kép

StellaKép
Mi volt a dokinál? Nagyon kíváncsi vagyok a kis pocaklakóidra! Olyan izgis az ikerterhesség!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Wish
Nagyon jól mutattál a tábla tetején! És ilyen jól fogsz mutatni majd AKKOR Kép:
Kép

Gondolom nem kell hozzá mondanom, hogy nem a szivedet akartam most fájdítani...

Tündi
Vendég

MonyókaKép
Nem szabad szerintem így nekikeseredni. Nem azért vagyunk MI Neked, hogy kiírd magadból a szomorúságot???
A sok cipekedés természetesen nem tesz jót a babónak, az biztos. Terhesség alatt pl. nem is szabad emelgetni még bevásárlós szatyrokat sem. Erről az oldaláról tényleg visszább kellene fognod magad és a női munkákra koncentrálni picit jobban a férfiakéi helyett. A tatád meg is főz miután kihordatja Veled a nehéz cuccokat? Vagy utána az már női munka? (érted, mire célzok?)
Ne csüggedj, próbáld meg eldönteni, hogy babaproject ON vagy OFF és ha ON, akkor picit élj ennek megfelelően. Ne adj fel mindent, de vannak dolgok, amiket át kell gondolni.
És legfőképpen: vigyázz magadra!!!

Pusza

Unique

KépKép
unique

TündiKép
Olyan drága vagy! Ez nagyon szép volt (ez a pici-tábla) Kép

KépKép
unique

ez a szép ábra Stellának is bejött! Kép

Kép
szdorka

Unique
Pont most, hogy Wish tábláját csináltam jutott eszembe, hogy szerintem mindenki zebrája irtó türelmetlen, ezért picit felengedem őket a táblába Kép De lelőtted a poént, azt a krucifixét neki Kép, meglepi akart lenni KépKépKép

Monyóka
Ha visszaemlékszel, pár hete írtam neked, hoyg nem értem hogy lehet azt megcsinálni, hoyg egy bizonyos időszakban akarok babát, aztán pihentetem a témát. Látod, te sem vagy erre képes, pedig olyan határozottan mondtad hogy ha akkor nem jön össze, áprilisig pihi. Tényleg gondold át hogy meddig bírod ezt még így, mert nagyon nehéz hónapok állnak előtted különben. És mire újrakezditek igazán, nem lesz hozzá lelki erőd! És ha nem sikerül azonnal, igen súlyos depibe eshetsz, mert nincs lelki tartalékod a talpra álláshoz! A nehéz fizikai munka valóban egyáltalán nem használ a projectnek, és most az eccer nem értek egyet a pároddal. Legyél erős igen, de te nő vagy, akinek az érzelmei sokszor könnyek formájában jön ki. Szerintem ezt nem szabad hagyni elfoljtani, igenis legyél néha a gyenge nő, aki odabújhat a férjéhez egy kis vígaszért mert nem szégyenli bevallani hogy nélküle nem bírja végigcsinálni. Ha találsz egy egyensúlyt, biztos hogy kevesebb lesz a sírás, sőt, képes leszel boldogan kivárni az áprilist vagy tudomásul venni hoyg a projectet nem lehet szakaszokban megélni. Lelkileg legalábbis biztosan nem!

Tündi
Vendég

Dorka
Igen, én is pont erre gondoltam Kép

Unique Kép

Tündi
Vendég

Csak látszólag egyformák a zebrák ám Kép, amúgy igenis mindenkinek a saját zebrácskája mászott fel a táblába a neve mellé, úgyhogy vegyétek tudomásul, már MINDANNYIAN KI VAGYUNK VÁLASZTVA A BABÁINK ÁLTAL! Kép És ez így fog megnyilvánulni a táblában, remélem végre elhiszi mindenki Kép

Kép

Unique
Tőlem a GDP ma elmehet a fenébe Kép Sokkal fontosabb termelés folyik itt mostanság Kép

Tündi
Vendég

Bár amennyiben a GDP-be beleszámítják a babatermelékenységet is......... KépKépKép

Na jól van, ezt jól kimorfondíroztam itt magamban, ne is figyeljetek rám Kép Még nem ment el az eszem, ha valakiben felmerülne a kétely a józan paraszti eszemet illetően Kép (bár néha igazán magamra hagyhatna egy kicsit, mitagadás Kép)

Tündi
Vendég

Nyuszmusz!
Nem kell nagy dolgokra gondolni Kép, de tiszta és friss lesz. Jucának is ígértem, majd ha kész lesz teszek fel képet róla Kép.

Dorka!
Gondolok Rád holnap 10-től Kép Biztos Te is olyan ügyes leszel, mint Dudu volt Kép,és persze az eredmény is természetesen ilyen jó lesz Kép

Wish!
Remélem hamar jobban lesz a pocid.

Unique!
Tudtam én, hogy nem lehet semmi probléma, és minden TÖKÉLETES Kép

Tündi! KépKépKép
Köszönjünk Kép nekem nagyon tetszik így a tábla és bizony hamar megtudnám szokni Kép

dido

dido
dido

TündiKép
Annyira jó fej vagy Kép Nem fájdítottad egyáltalán a szívemet, inkább felvidítottálKép

MonyokaKép
Nem hiszem, hogy a láadcipelés megárthatna. Egy kedves barátom szerint, nézzük meg például az antilopokat a szavannán, ami rohagálást ők levágnak, az igazán megerőltető, aztán mégis mennyi kisantilop születik.
És hát sokan kemény fizikai munka mellett esnek teherbe. Szóval nyugi, ezen nem fog múlni a dolog.

wish

Tündi!
Tényleg! Az én zebrám csóválja a farkát.. Kép
Köszönjük, nagyon! Jelentem, tudomásul vettem! Kép
Visszaolvasok és jövök!

réka
Vendég

Na visszaolvastam végre Kép

RékaKép
Nagyon örülök, hogy átjárható vagy, akkor ez is kipipálva. Szerintem jófejség lenne a babátoktól, ha most gyorsan be is költözne Kép

SesziKép
Örülök, hogy Krizsa szimpatikus volt, az már fél siker. Remélem most majd találnak egy-két kósza kiskatonát és akkor hamarosan kezdhettek is. Nagyon drukkolok értetek.

AnnácskaKép
Nagyon jó ez a UH kép. Fotgén a kislegény. És mellesleg igen nagy kópé, hogy ekkora riadalmat okozott pár hete. Felkészültél rá, hogy rosszcsont fiad lesz? Kép
Annamari mit szólt a kisöcsihez?

MóniKép
Sajnálom, hogy nektek sem sikerült.Kép
Mondott valamit az orvos arra, hogy folyamatosan romlik a párod spermaminősége? Andrológus? Basszus, azért jó lenne, ha nem kellene lombikoznotok, bár a tapasztalat azt mutatja, hogy inszemek után általában jobban összejön elsőre Kép

UniqueKép
Ne aggódj a husik miatt, szerintem nincs olyan kaja ma a Földön, ami ne lenne valamilyen módodn "szennyezett". Ha mindent megmosol/megfőzől felhasználás elött, nagy baj nem történhet.
És egyetek halat is, attól lesznek okosak a babák. Bár azok meg álítólag higannyal lehetnek szennyezettek, ami meg álítólag autizmust okozhat.
Én azért eszem őket...

JucaKép
Gyönyűréseges kis babszem lakik a pocidbanKép

NárciszKép
Nyugi-nyugi-nyugi. Tudom, hogy nagyon nem lehet könnyű. Akármilyen sikertelenésg is megviseli azt, aki már szeretne anya lenni és szerintem tök mindegy ebből a szempontból hogy spontán, inszemes vagy lombik. Mondjuk tapasztalatbol tudom, hogy más intenzitással fáj a dolog, de fáj így is és úgy is. Ne gondolj előre arra, hogy milyen problémák lehetnek. De ne féj, mert úgyis az fog megtörténni, aminek meg kell és ha előre félsz attól nem lesz sem jobb sem más, amikor kiderül mi van. És szerintem az, hogy volt egy + teszted, nem igazán azt mutatja, hogy oriási bajok lennénenk. Szóval no para, szeretgessétek egymást apával és ha úgy érzed elég volt a spontán várakozásból akkor majd lépjetek tovább. De addig ne azon gyötörd magad, hogy mi lesz ha. (Haha, bagoly mondja verébnek. Előre parázom ám kromoszóma vizsgsálattól, pedig még be sem jelentkeztem Kép). Na de tényleg próbálj meg lazítani és megltod jobb lesz. És nyugodtan írd ki magadból a bánatodat olyan szinten, ahogy neked jól esik. Szerintem senki nem akart bánatni a hozzászólásával, csak annyira szűkszavúan írtál arról, hogy neked most rossz, hogy nem igazán lehetett mit mondani rá.

JucaKép
A barátnőm azt mondta, hogy olyan kismama gatyót vegyél, amin oldalt lehet engedni és az mostantól sokáig jó lesz. De ő már kispocakkal is vett kismamgatyeszt és azt mondta szerintem nagyon megérte mert kényelmes volt. És nem volt nagy rá, mert rugalmasak és már kis pocakra is szépen rásimulnak.

Fúúú, egy csomó mindenkinek nem írtam mégKép.
Megpróbálom egybe letudni... Kép

KismamikKép
Olyan jó olvasni, hogy milyen szépen nőnek a babácskáitok. És hihetetlenül gyorsan. Mindg csak pislogok, hogy hogy rohan az idő. Nemsokára érettségiznek a gyerekeitek Kép

BabavárókKép
Karácsonyig még legalább két ciklus van mindenkinek. Aki még nem tette, gyorsan írjon kívánságlistát, jobb előre letudni, hétha pont AZ a kívánság telejsül róla. Milyen szép ajándék lenne. Én már megírtam, hogy nem zárkozunk el esetlegesen egy spontán baba elől Kép

A GDP-ről meg mág annyit, hogy én most kértem fizetésnélkülit egy időre a munkahelyemen. Még nem tudom kapok-e, mert pont külföldön van a főnököm, de szeretnék egy kis időt magamra szánni a hülye taposómalomtól függetlenül. Kicsit aggaszt, hogy a szüleim valószínűleg kiakadnak rajta ha megtudják, de hát nem lehet minden tökéletes.

Puszi mindenkinek:
Wish

wish

unique,ertem mire celzol persze.Kiskorom ota ez megy.Mindig dolgoztam,altalanos sulitol kezdve,magamat "tartottam" el.Ruha,cipo,uzsi,stb.Szoval eddig nem volt gaz,csak most hogy ugye osszejohet a baba igy mar elgondolkodtam a dolgokon.

tundi,teged is ertelek.valmit amit szereintem tisztazni kene.Nekem a babaprojekt azt jelenti hogy mindenkeppen baba.Tehat homerozes,lh tszt esetleg, es azokon a napokon mindent bele.Na ez allt le nalunk aprilisig.Tehat en szeretnek babat csak nem babaprojektezunk.Remelem azert erthetoen irtam le.
tundi a tabla isteni.Kép

wish orulok hogy jobban vagy.

moni sajnalom.(

annacska gratula a kisfiadhozKép

lanyok jobban erzem magam hogy leirhattam a banatom.

Kép
monyoka

Szia Lányok!

Eszter, Juca!
Nnna volt randi a Megatoys-ban?

Nyuszmusz!
Köszönöm kérdésed. A vérvétel eredményem (14. és 27. napi) holnap lesz meg, de nem várok sokat tőle, mert csak néhány értékre kérte le a doki.
Szóval a többi holnap derül ki.
És te hogy vagy? Erről nem sokat írtál!

Timi és Timika!
Hihetetlen, hogy így repül az idő. Örülök, hogy mindketten jól vagytok! Csak így tovább! De azért gyertek erre néha, ez parancs! Kép

Timika!
Igen, a lázam csak aznapra szólt, szerencsére. Tegnap még fájdogált a hasam, de ma már szinte semmi. Kép

Junko!
Te nem akarod kiadni, ami a lelkedet nyomja? Nagyon sóhajtozós lettél..
Nézd pozitívan a dolgokat, milyen közel vagy már az újabb esélyhez, nem?

Tündi! Vagy inkább TÜNDÉRKE!!
Egyszerűen elolvadtam a tábládtól! Hihetetlen vagy! Kép Kép Kép
Akkor remélem, hogy nekem csütörtökön, neked pedig pénteken sok-sok minden kiderül. Bár én nem várok sokat magunknál. Nálatok viszont szerintem lesz eredménye a sok vizsgálatnak! Beleive me! Kép

Évi!
Olyan más már, hogy Dórinak szólítod a kislányod. Már személyiségként és nem sejtecskeként, vagy magzatként gondolok Rá.
Jó érzés olvasni. Kép

Wish!
Mennyit írtál! Tőled még nem láttam soha ennyit!
De annyira jó! Köszi, hogy örülsz és ez a jófejség nekem is nagyon bejönne!! Kép

A kromoszóma-vizsgálattal az a legnagyobb baj, hogy baromi sokára lesz eredmény. Tesómnak több, mint 3 hete levették és még azt sem tudták megmondani, hogy sikerült-e (u.is könnyen belekerülhet valami, fura, mi?), mert ha nem, újra le kell venni. Ha igen, akkor még kb. hét múlva kapunk postán eredményt.
Remélem azért nem rontottam el a kedvedet! Kép

Jó ötletnek tűnik a szabi! Szeretem, ahogy gondolkodsz! Kép

Narco!
Hogy s mint?

Monyó!
Már az is nagyon jó, hogy kicsit kiírtad magadból. Azt hiszem, hogy Unique és Tündi nagyon jól megfogalmazták azt, amit írni akartam.
Vigyázz magadra, jó?

Puszi:
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: